Togrejse til Firenze via Comosøen

Premium Togferie
  • Første klasse gennem Alperne
  • Flot rejse tværs gennem Alperne
  • Europas lækreste første klasse i Italien
  • Oplev Heidelberg, Como og Firenze 
  • Bil med chauffør fra hoteller til banegårde
  • Bil til lufthavnen og fly hjem
17.500 KR.

pr person i delt
dobbeltværelse

Romantisk togrejse til Firenze

Danmark – Hamborg – Heidelberg – Como – Firenze
9 dage / 8 nætter – 17.500 kr.

Rejs gennem Alperne og Europas lækreste første klasse til Firenze. Oplev Hamborg, Heidelberg og Comosøen på din vej til Firenze. Næsten alle tog er direkte, og kører kører aldrig mere end få timer ad gangen.

Når du ankommer til Hamborg på vej mod Køln, byder vi på et meget afslappet og komfortabelt togskift: På Hotel Reichshof lige ved banegården venter man med en lækker High Tea i den elegante lobby med sandwiches, scones og kager.

High Tea
i Hamborg

Rejsen fra Milano til Rom er ombord på Executive Class med oceaner af plads til blot ti passagerer, personlig steward, og frokost med vin serveret ved sædet. Dette er den fineste første klasse på et højhastighedstog i hele Europa.

Europas lækreste
første klasse

Oplev Køln, Heidelberg, Como og Firenze. I hver by bor du på perfekt beliggende firestjernede hoteller i byernes hjerte, og når du skal videre til næste by holder en bil med chauffør klar foran hotellet for at køre dig til banegården.

Fire skønne
metropoler

Togrejsen dag for dag

Fold bjælkerne ud og få alle detaljerne med.
Udvid
Dag 1
Danmark - Køln

Rejs på første klasse til Hamborg
………………………………………….
Nyd elegant pause i Hamborg med
High Tea med sandwichs, scones og kager
på klassisk hotel lige ved banegården
………………………………………….
Rejs med ICE-højhastighedstog
første klasse
fra Hamborg til Køln
………………………………………….
Bo på firestjernet hotel
få meter fra Kölnerdom
………………………………………….

High Tea

Dag 2
Køln - Heidelberg

………………………………………….
Kør på første klasse i Intercity
med bistro direkte til Heidelberg
………………………………………….
Oplev panorama-strækningen
langs den flotteste del af
Rhinen med vinmarker,
middelalderborge og
Lorelei-klippen
………………………………………….
Bo på hotel i den
historiske bymidte
i smukke Heidelberg

Rhinen

Dag 3+4
Heidelberg - Como

Bliv kørt fra hotellet
i bil med chauffør til
banegården i Mannheim
………………………………………….
Stig ombord på første klasse
EuroCity Express tog med spisevogn
………………………………………….
Kør direkte gennem Schweiz og
langs Lago Maggiore til Como
………………………………………….
Bo på klassisk firestjernet hotel
i centrum og direkte til søen
………………………………………….

SBB

Dag 5-8
Como - Firenze

Kør i bil med chauffør til
Comos banegård
………………………………………….
Rejs med lokaltog til Milano
og skift til Frecciarossa højhastighedstog
…………………………………………..
Stig ombord på Executive Class,
Europas lækreste første klasse
………………………………………….
Nyd oceaner af plads, personlig service,
og frokost med vin serveret ved sædet
………………………………………….
Bo på perfekt beliggende hotel
i hjertet af Firenze
………………………………………….

Firenze

Dag 9
Flyv hjem

Bliv kørt fra hotellet
i bil med chauffør
til lufthavnen
………………………………………….
Flyv hjem til Danmark
………………………………………….

Se dine hoteller og få din personlige rejseplan

Indtast din ønskede afrejsedato og se
vores hoteller på netop dine dage.
Og hent din personlig rejseplan.

At nyde solnedgangen over Firenzes kupler og tårne fra tagterrassen på dit klassiske hotel er et af højdepunkterne på denne togferie. Men rejsen til Firenze er lige så mindeværdig og har lige så skønne panoramaer: Din togferie sender dig tværs gennem Alperne, og undervejs oplever du både pittoreske Heidelberg og romantiske Como. Her er også en bid ægte tog-luksus: Sidste strækning til Firenze er med Europas lækreste første klasse med oceaner af plads, personlig service, og frokost og vin serveret ved dit brede sæde. 

Oplevelserne begynder i det øjeblik, du ankommer med DSB fra Danmark til Hamborg ved frokosttid. Et par minutter senere træder du ind i den elegante lobby på klassiske Hotel Reichshof. Hotellet serverer straks en lækker High Tea med sandwiches, scones og kager. Næste morgen rejser du med ICE højhastighedstog med spisevogn til Heidelberg – en af de smukkeste og mest velbevarede byer i Tyskland. Du bor på et hotel midt i den historiske og nærmest bilfri bymidte. Heidelberg er ikke stor, så du kan sagtens spadsere over den fine bro over Neckar-floden, udforske de smalle stræder, nyde udsigten fra slotsruinen højt over byen, og nyde en drink på den fine, levende plads lige ved dit hotel.

Næste morgen kører du med direkte internationalt tog med spisevogn på første klasse tværs gennem de schweiziske Alper og langs Lago Maggiore til italienske Como, hovedbyen ved Comosøen. Her bor du på et hotel i den smukke bys hjerte, og direkte ud til søen. Du har to nætter og en hel dag i Como, så der er rigeligt med tid til at hoppe på en lokal færge og tage på udflugt over søen til Bellagio og andre små by-perler.

Fra Como kører du med lokaltog til Milano, hvor du skifter til Executive Class på højhastighedstoget Frecciarossa. Her er kun plads til ti passagerer som har oceaner af plads, nyder personlig service, og får serveret frokost og vin ved sædet.

I Firenze bor du på et perfekt beliggende firestjernet hotel i hjertet af den historiske bymidte. Snyd ikke dig selv for en toskansk tasting-menu på hotellets fine tagterrasse med byens smukkeste pudsigt over den historiske skyline. Du har fire nætter i Firenze før en bil med chauffør kører dig til lufthavnen og dit fly hjem.

Få det hele på print

Vi har lavet en brochure, der er lige til at printe. Her finder du alle højdepunkter, en dag-for.-dag rejseplan, og en oversigt over alt, hvad rejsen inkluderer.

Se et udvalg af vores hoteller

Du bor på charmerende, personlige og perfekt beliggende firestjernede hoteller, som Silver Tray har nøje udvalgt. Når vi kender din ønskede afrejsedato, sender vi dig informationer om de skønne hoteller, du kommer til at bo på.

Palace Hotel Lake Como

COMO: Dette smukke klassisk indrettede hotel er ikke blot beliggende centralt i Comos gamle bydel nær byens domkirke, det ligger også helt ud til Comosøens bred. Derfor kan du både fra hotellets bar og restaurant nyde den mest vidunderlige udsigt over vandet. Beliggenheden fås ikke bedre end på dette historiske og moderne, firestjernede hotel.

Zum Ritter St. Georg

HEIDELBERG: Dette klassiske hotel, centralt beliggende i Heidelberg, er fyldt med masser af historisk charme. Hotellet ligger på en af byens mest centrale pladser, og er intet mindre end det allerbedste hotel, der overhovedet kan opdrives i Heidelbergs charmerende, gamle bydel.

Grand Hotel Baglioni

FIRENZE: Firestjernet hotel beliggende i hjertet af Firenzes historiske bydel kun få meter fra de mest vidunderlige seværdigheder. Oprindeligt var hotellet bolig for Carrega Bertolini-fyrsterne i Firenze, og er i dag bevaret i den klassiske florentinske stil. Hotellets tagterrasse har formentlig byens flotteste udsigt, og en middag på den, kan ikke anbefales varmt nok.

Se dine tog

Frecciarossa Executive

Velkommen ombord på Europas lækreste første klasse. Når du går ombord på Executive Class-vognen på højhastighedstoget Frecciarossa, byder en steward dig velkommen og fører dig til dit sæde i den eksklusive premium-førsteklasses-kupé, som er begrænset til kun ti passagerer, der sidder overfor hinanden i en + en-opstilling. Dit lædersæde er en meget bred og behagelig lænestol, der kan drejes 180 grader. Personalet byder dig på en velkomstdrink efterfulgt af et måltid med vin, der bliver serveret på din plads.

ICE langs Rhinen

ICE er et af Europas mest komfortable højhastighedstog, og her venter en af Europas fineste panoramatogrejser nord for Alperne foran dig.  Du sidder selvfølgelig på første klasse i spisevognen, hvor du som første klasses-passager endda kan bede om at få serveret din bestilling ved dit sæde. I de næste par timer følger togskinnerne den mest legendariske strækning af den store flod, med vinterrasser på de stejle skråninger, middelalderborge, landsbyer, og ikke mindst den mytiske Lorelei klippe.

SBB

På denne tur kommer du til at køre med direkte internationalt SBB-tog med spisevogn på første klasse tværs gennem de schweiziske Alper.

Begynd at planlægge din rejse nu

Prøv Silver Trays planlægnings værktøj. Vælg dine hoteller, skræddersy rejsen til perfektion, og del den med familien

Disse togferier kan måske også interessere dig

AlperneItalienLuksusRundrejse
Fra Paris via Venedig til Rom
Luksus gennem Alperne
og via Venedig
9 nætter | 26.800 kr.
ItalienLuksusRundrejse
Italiensk Forkælelse
Italiensk Forkælelse
Romantik I særklasse
8 nætter | 22.500 kr.
Venedig Odyssé
Fra Berlin Via Prag
og Wien til Venedig
9 nætter | 23.500 kr.

Få nyheder og togrejser i særklasse

Kom først til gode tilbud på rundrejser og storbyferier. Få inspiration til togrejser i særklasse. Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du kan til hver en tid afmelde dig igen.
Privatlivspolitik