Anmeldelser

Vores kunder siger ...

Steen og Kina
Steen og KinaRom via Berninapasset (klik og læs mere om rejsen)
Læs mere
Tak for en veltilrettelagt togferie. Vi har nydt det og oplevet meget på de ti dage. Ferien blev skudt i gang med med lækkert smørrebrød og hvidvin på sædet ved afgangen i København. Vi havde en skøn rejse og boede på dejlige hoteller. Alle togtider og -numre passede perfekt, og vi blev hentet og bragt i Chur og i Rom. De fire timer i Bernina Ekspressen var en stor oplevelse. Der er smukt og bedårende ved Comosøen og turen med Frecciarossa var også en oplevelse. Vi har været meget tilfredse med vores luksusrejse. At rejse med tog på den måde føles virkelig effektivt, fordi man ikke har unødig ventetid. Vi skulle fx ikke bruge en hel rejsedag på at flyve fra sted til sted. Togoplevelserne fra by til by gennem Italien var helt fænomenale og med høj service. Det er ikke sidste gang, jeg tager på togferie. Vi ville bare have en oplevelse. Og det fik vi på alle måder.
Flemming
FlemmingWien (klik og læs mere om rejsen)
Læs mere
Perfekt beliggende hotel, og vi kunne gå til alle de steder, vi havde lyst til. Rigtigt godt planlagt tur, som vi var meget glade for.
Maria S.
Maria S.La Dolce Vita (klik og læs mere om rejsen)
Læs mere
Alt fungerede perfekt på vores rejse med Silver Tray fra Venedig til Napoli. Vi skulle ikke tænke på noget, for det hele var arrangeret på forhånd. Vandtaxen, Silver Tray havde bestilt i Venedig, var en stor oplevelse. Hotellerne lå alle perfekt med den smukkeste udsigt. At rejse med tog på den måde føles virkelig effektivt, fordi man ikke har unødig ventetid. Vi skulle fx ikke bruge en hel rejsedag på at flyve fra sted til sted. Togoplevelserne fra by til by gennem Italien var helt fænomenale og med høj service. Det er ikke sidste gang jeg tager på togferie. Vi ville bare have en oplevelse. Og det fik vi på alle måder.
Carsten
CarstenAlpernes Højdepunkter (Klik og læs mere om rejsen)
Læs mere
Rejsen klappede og alt var tilrettelagt fint fra Silver Trays side. Et enkelt svigt undervejs hvor en taxa ikke dukkede op var ikke SilverTrays skyld. Togrejser og hoteller var alle i top og vi kan varmt anbefale rejsen gennem Silver Tray til alle, der ønsker en oplevelse ud over det sædvanlige.
Kim
KimRom via Comosøen (klik og læs mere om rejsen)
Læs mere
Vores oplevelse med Silver Tray er positiv. Det er et godt rejsebureau og vi havde en god rejse. Der var ikke nogen problemer med at finde de rigtige spor på banegårdene, og vores privatchauffør var også let af finde. Det fungerede rigtig fint.
Søren
SørenGrand Tour (klik og læs mere om rejsen)
Læs mere
Vi havde en rigtig god oplevelse og fik en hurtig og god håndtering af de issues, der dukkede op undervejs. Vi kan klart anbefale både rejsen og Silver Tray.
Jon
JonRom via Comosøen (klik og læs mere om rejsen)
Læs mere
Vi vil gerne se det nære i stedet for at rejse langt væk, og vi synes, vi fik ”Value for money” på vores rejse, så vi kunne sagtens finde på at rejse med Silver Tray igen.
Bent
Bent Paris (klik og læs mere om rejsen)
Læs mere
Hotellerne var der ikke en finger at sætte på, og vi er vant til at bo på gode hoteller. Morgenmaden var god, værelset var godt og beliggenheden var perfekt. Inden for 20 minutter kunne vi gå til alt og der lå gode restauranter lige i nærheden.
Andersen
AndersenRom (klik og læs mere om rejsen)
Læs mere
Transfers mellem togstationerne og hotellerne var glimrende. Og min tur med Silver Trays lokale ekspert vil jeg huske resten af livet.
V. Nielsen
V. NielsenJulemagi i Budapest, Wien og Prag (klik og læs mere om rejsen)
Læs mere
Pragtfuld oplevelse. Sjovt og spændende at rejse med tog. Alt ting lykkedes. Rejsebeskrivelsen passede på en prik.

Få nyheder og togrejser i særklasse

Kom først til gode tilbud på rundrejser og storbyferier. Få inspiration til togrejser i særklasse. Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du kan til hver en tid afmelde dig igen.
Privatlivspolitik