Anmeldelser

Vores kunder siger ...

Morten K.
Morten K.Alpine Panoramaer
Læs mere
Alle togturene fungerede perfekt. Goldenpass turen var en god oplevelse, med tilhørende frokost ombord. Vi er stadig fulde af oplevelser, selvom det er et stykke tid siden, at vi kom hjem. Det er ikke sidste gang, vi skal ud og rejse med jer.
V. Nielsen
V. NielsenJulemagi i Budapest, Wien og Prag (klik og læs mere om rejsen)
Læs mere
Pragtfuld oplevelse. Sjovt og spændende at rejse med tog. Alt ting lykkedes. Rejsebeskrivelsen passede på en prik.
Henning Olesen
Henning OlesenVenedig via Alperne og Comosøen (klik og læs mere om rejsen)
Læs mere
En af de bedste rejser vi har været på nogensinde! Inden rejsen fik vi tilsendt en detaljeret rejseplan inkl. vores egne forslag. Billetter til turen kom dog lige sent nok. Vi havde ønsket 1. klasse på hele turen, og det var alle pengene værd. Turen var ren afslapning i flotte rene tog med panoramaruder, spændende indslag, gode hoteller, masser af vandreture i byer og ikke mindst i bjergene og alt klappede.
Pia
PiaEfterår i Lugano (klik og læs mere om rejsen)
Læs mere
Det var en spændende tur med dejlige hoteller. En sjov og anderledes måde at rejse på. Mange oplevelser og smukke landskaber.
Anita Pedersen
Anita PedersenVenedig via Alperne og Comosøen (klik og læs mere om rejsen)
Læs mere
Jeg kan 100% anbefale en rejse med Silver Tray. Deres team lavede en nytårs-rejse til os og alle afgange var beskrevet, så der var aldrig stress eller nervøsitet - Det var en rejse, vi 5 personer aldrig kommer til at glemme - tusinde tusinde tak til jer:-)
Kim
KimRom via Comosøen (klik og læs mere om rejsen)
Læs mere
Vores oplevelse med Silver Tray er positiv. Det er et godt rejsebureau og vi havde en god rejse. Der var ikke nogen problemer med at finde de rigtige spor på banegårdene, og vores privatchauffør var også let af finde. Det fungerede rigtig fint.
Søren
SørenGrand Tour (klik og læs mere om rejsen)
Læs mere
Vi havde en rigtig god oplevelse og fik en hurtig og god håndtering af de issues, der dukkede op undervejs. Vi kan klart anbefale både rejsen og Silver Tray.
Jon
JonRom via Comosøen (klik og læs mere om rejsen)
Læs mere
Vi vil gerne se det nære i stedet for at rejse langt væk, og vi synes, vi fik ”Value for money” på vores rejse, så vi kunne sagtens finde på at rejse med Silver Tray igen.
Bent
Bent Paris (klik og læs mere om rejsen)
Læs mere
Hotellerne var der ikke en finger at sætte på, og vi er vant til at bo på gode hoteller. Morgenmaden var god, værelset var godt og beliggenheden var perfekt. Inden for 20 minutter kunne vi gå til alt og der lå gode restauranter lige i nærheden.
Andersen
AndersenRom (klik og læs mere om rejsen)
Læs mere
Transfers mellem togstationerne og hotellerne var glimrende. Og min tur med Silver Trays lokale ekspert vil jeg huske resten af livet.
Vibeke og Torben
Vibeke og TorbenParis - Barcelona
Læs mere
Het fantastisk ferie – med nogle små irriterende bump på vejen – men helt sikkert en ferie form vi vil benytte fremover. Så 1000 tak for jeres arrangement.
Karin A.
Karin A.Rom via Comosøen (klik og læs mere om rejsen)
Læs mere
Togturen på første klasse fra Odense til Rom var helt perfekt. Det samme var hotellerne på vejen derned og i Rom. Chaufføren, der kørte os fra banegården til hotellet i Rom, fortalte om de seværdigheder, vi kørte forbi, fin introduktion til byen, hvor jeg ikke havde været før. Dejlig hightea i Hamborg. Alt klappede perfekt. En fin måde at rejse på, når man kan følge med og kan se, hvordan landskabet hele tiden ændrer sig.
Bo M.
Bo M.Wien med nattog (klik og læs mere om rejsen)
Læs mere
Hotellet i Wien var et klassisk hotel, der virkelig satte den rette Wien stemning med et meget behageligt personale og en beliggenhed lige i hjertet af Wien. Afhentning og flytur hjem forløb som alt andet på turen uden problemer. Vi fik også vist min 89 år gamle svigermor, hvor let det er at rejse rundt i Europa
Jette L.
Jette L.Rom via Comosøen (klik og læs mere om rejsen)
Læs mere
Dejlig togrejse som startede med en frokost og en flaske vin ved vores pladser på 1. kl. fra Torvehallerne. God service hele rejsen igennem, både fra kontorets side og på de forskellige destinationer. Kan på alle måder anbefale en togrejse fra Silver Tray.
Flemming
FlemmingWien med nattog (klik og læs mere om rejsen)
Læs mere
Det var en exceptionel fin oplevelse at køre en del af Europa igennem i nattog. Bureauets planlægning levede helt op til forventningerne, og den lovede fornemmelse af luksus startede allerede i København med mad fra Tivoli og transport med DSB på 1. klasse. Alt blev serveret på en “Silver Tray”.
Vibeke
VibekeRom via Comosøen (klik og læs mere om rejsen)
Læs mere
En fantastisk tur fra København over Køln til Zurich, Como og Rom. Servicen i forbindelse med planlægningen var meget fin og personlig. Rejseplanen meget detaljeret og nem at bruge i forhold til at finde tog og hoteller. Lækkert at blive hentet/bragt, hvor det ikke var i gå-afstand fra station til hotel. Flotte hoteller med meget central beliggenhed, så vi kunne nå at se en masse - selv ved enkelt overnatningerne. TAK - Alt klappede og vi fik en skøn uge.
Morten og Aase
Morten og AaseEdinburgh via London (klik og læs mere om rejsen)
Læs mere
Super god service. Hurtig ekspedition ved uforudsete hændelser. Alt i alt kan vi give vores varmeste anbefalinger til at bruge Silvertray til eksklusive tog rejser. Vi skal HELT med Silvertray på vores næste togrejse.
MS
MSAlpernes Højdepunkter (klik og læs mere om rejsen)
Læs mere
Vi synes, at Silver Tray havde planlagt en fantastisk tur for os. Silver Tray er virkeligt gode til at finde byer, hoteller, togrejser og oplevelser, som vi aldrig selv havde fundet frem til. Rejsen var en meget stor oplevelse og vi vil helt sikkert rejse med Silver Tray igen.
Maja
MajaVenedig via Bernina-passet (klik og læs mere om rejsen)
Læs mere
Fantastisk mulighed for at alle kan nyde den smukke natur. I toget er der kun mulighed for af slappe af og indtage omgivelserne. Skøn og nem måde at rejse på.
Jacob
JacobAlpernes Højdepunkter (klik og læs mere om rejsen)
Læs mere
I tager togrejser og rejseplanlægning til et helt andet niveau. Helt fantastisk rejse, som vi kommer til at tænke tilbage på med meget stor glæde.
Jan
JanMilano, Venedig, Napoli
Læs mere
Silvertray er kompromisløs kvalitet i topklasse. Vi havde den bedste togrejse vi kunne ønske. Imponerende og sjældent niveau af kundeservice.
Lene S.
Lene S.Venedig via Bernina-passet (klik og læs mere om rejsen)
Læs mere
En fantastisk tur. Meget veltilrettelagt, gode tider hvad angår tog og fly. Gode afvekslende oplevelser. Virkelig lækker frokost ved afrejse fra København. God service og hjælpsomhed fra Silver Tray.
Iben
IbenFirenze via Como (klik og læs mere om rejsen)
Læs mere
Vi har haft en fantastisk ferie og første oplevelse med togrejse. Togturen til Como var en meget flot tur og vi sad jo på dejlige vinduespladser. Afhentningen i Como var også super - en sød dame med en dejlig stor bil. Beliggenheden af hotel var meget fint. Vi fik et dejligt stort værelse. Toget fra Milano til Firenze på executive class var jo en fantastisk oplevelse. Vores guide i Firenze var super sød og meget vidende om og stolt af sin by, og det skinnede meget igennem i hendes guidning. Vi havde et dejligt stort og lækkert hotelværelse med en lille altan med udsigt over byen og bjergene på den anden side af floden.
Steen og Kira
Steen og KiraRom via Berninapasset (klik og læs mere om rejsen)
Læs mere
Tak for en veltilrettelagt togferie. Vi har nydt det og oplevet meget på de ti dage. Ferien blev skudt i gang med med lækkert smørrebrød og hvidvin på sædet ved afgangen i København. Vi havde en skøn rejse og boede på dejlige hoteller. Alle togtider og -numre passede perfekt, og vi blev hentet og bragt i Chur og i Rom. De fire timer i Bernina Ekspressen var en stor oplevelse. Der er smukt og bedårende ved Comosøen og turen med Frecciarossa var også en oplevelse. Vi har været meget tilfredse med vores luksusrejse. At rejse med tog på den måde føles virkelig effektivt, fordi man ikke har unødig ventetid. Vi skulle fx ikke bruge en hel rejsedag på at flyve fra sted til sted. Togoplevelserne fra by til by gennem Italien var helt fænomenale og med høj service. Det er ikke sidste gang, jeg tager på togferie. Vi ville bare have en oplevelse. Og det fik vi på alle måder.
Flemming
FlemmingWien (klik og læs mere om rejsen)
Læs mere
Perfekt beliggende hotel, og vi kunne gå til alle de steder, vi havde lyst til. Rigtigt godt planlagt tur, som vi var meget glade for.
Maria S.
Maria S.La Dolce Vita (klik og læs mere om rejsen)
Læs mere
Alt fungerede perfekt på vores rejse med Silver Tray fra Venedig til Napoli. Vi skulle ikke tænke på noget, for det hele var arrangeret på forhånd. Vandtaxen, Silver Tray havde bestilt i Venedig, var en stor oplevelse. Hotellerne lå alle perfekt med den smukkeste udsigt. At rejse med tog på den måde føles virkelig effektivt, fordi man ikke har unødig ventetid. Vi skulle fx ikke bruge en hel rejsedag på at flyve fra sted til sted. Togoplevelserne fra by til by gennem Italien var helt fænomenale og med høj service. Det er ikke sidste gang jeg tager på togferie. Vi ville bare have en oplevelse. Og det fik vi på alle måder.
Carsten
CarstenAlpernes Højdepunkter (Klik og læs mere om rejsen)
Læs mere
Rejsen klappede og alt var tilrettelagt fint fra Silver Trays side. Et enkelt svigt undervejs hvor en taxa ikke dukkede op var ikke SilverTrays skyld. Togrejser og hoteller var alle i top og vi kan varmt anbefale rejsen gennem Silver Tray til alle, der ønsker en oplevelse ud over det sædvanlige.
V. Nielsen
V. NielsenJulemagi i Budapest, Wien og Prag (klik og læs mere om rejsen)
Læs mere
Pragtfuld oplevelse. Sjovt og spændende at rejse med tog. Alt ting lykkedes. Rejsebeskrivelsen passede på en prik.
Jesper
JesperWien via Berlin & Prag (klik og læs mere om rejsen)
Læs mere
Vi havde en rigtig god tur med Silver Tray. Selv da toget ud af Kbh var så forsinket at vi ikke kunne nå vores næste tog i Hamborg, sørgede Silver Tray for at vi havde reservationer til den næste afgang. Fin service. At rejse med tog på den måde føles virkelig effektivt, fordi man ikke har unødig ventetid. Vi skulle fx ikke bruge en hel rejsedag på at flyve fra sted til sted. Togoplevelserne fra by til by gennem Italien var helt fænomenale og med høj service. Det er ikke sidste gang jeg tager på togferie. Vi ville bare have en oplevelse. Og det fik vi på alle måder.
Bodil J.
Bodil J.Highland Adventure med Caledonian Sleeper (klik og læs mere om rejsen)
Læs mere
På alle måder en fantastisk oplevelse. Alle toge kørte til tiden, der var fuld service på det meste af turen. De fleste hoteller ligger tæt på stationen, og der var ingen problemer med at finde frem til dem. Det er bestemt ikke sidste gang vi rejser på denne måde.
Birte
BirteAlpine Panoramaer (klik og læs mere om rejsen)
Læs mere
Utrolig smuk rejse! Og selv om vi stødte på udfordringer med snestorm så der var strækninger vi ikke havde muligheder for at rejse på, var der hurtig og kompetent støtte og vejledning fra Silver Tray.
Anne-Mette
Anne-MetteAlpin Luksus (klik og læs mere om rejsen)
Læs mere
Har ikke prøvet denne rejseform tidligere, men det kommer vi nok til at gøre mere i fremover - vi er blevet grebet af at vandre i de smukke bjerge i Schweiz & Italien. Når man kombinerer det med togrejse - giver det rigtig god mening. Zermatt var en stor oplevelse, hvor vi godt kunne have brugt en dag mere. Alt i alt en super oplevelse, hvor det hele kørte som planlagt. Godt arbejde Silver Tray 🙂
A-M Andersen
A-M AndersenAlpine Panoramaer (klik og læs mere om rejsen)
Læs mere
Efter min 3. tur med Silver Tray må jeg bare sige at de til stadighed leverer varen: Godt tilrettelagte ture og super service.
Marianne
MarianneWien og Budapest med nattog (klik og læs mere om rejsen)
Læs mere
Rejser med tryghed og høj kvalitet, der giver os de bedste muligheder for at nyde de steder, vi besøger undervejs uden bekymringer omkring det praktiske.
Simona
SimonaElegante Paris (klik og læs mere om rejsen)
Læs mere
Fantastisk oplevelse på første klasse med privatchauffører og dejlige hoteller lige midt i centrum. Og da vi havde brug for hjælp, tog Svend (Silver Tray) telefonen med det samme. Det var trygt!
Pernille Henriksen
Pernille HenriksenNordlys på Lofoten med Panoramabane (klik og læs mere om rejsen)
Læs mere
Meget positiv oplevelse, som jeg gerne gentager. Kan godt li, at rejse “på egen hånd” og samtidig vide, at der er sørget for billetter og hotel.
Steffen og Marianne
Steffen og MarianneRom via Bernina-passet (klik og læs mere om rejsen)
Læs mere
En kæmpe oplevelse som kan glæde os i lang tid, takket være de mange fotos vi tog undervejs
Anne
AnneRom via Bernina-passet (klik og læs mere om rejsen)
Læs mere
Rejsen var velorganiseret og føltes tryg, idet der var tlf.nr. der kunne ringes til hele døgnet, hvis der var noget, der gik galt. Vi havde brug for hjælp 1 gang under turen, og blev mødt med stor venlighed og hjælpsomhed. Hoteller og beliggenhed var helt i top. Meget afslappende og hyggeligt at rejse med tog.
Peter
PeterLago Maggiore via Gotthard-passet (klik og læs mere om rejsen)
Læs mere
Fantastisk at være på togrejse og fint med gode hoteller tæt på stationerne. kommer til at bruge det på andre destinationer.
Hanne & Claus
Hanne & ClausHighland Adventure (klik og læs mere om rejsen)
Læs mere
Det var en herlig oplevelse fra dag et. Turen med Graham fra Inverness til Glencoe et af turens mange højdepunkter.
Mette K.
Mette K.Highland Adventure (klik og læs mere om rejsen)
Læs mere
Det var så nemt og godt koordineret mht. Rejseplanen og hotellernes beliggenhed. En kæmpe oplevelse hvor jeg som voksen også kunne slappe af og bare nyde at blive transporteret. Det var en skøn måde at rejse rundt på og have tid til at nyde turen og sludre med familien. Ingen stress og jag. Skotland er et vidunderligt og magisk sted.
Kim
KimAlpernes Hjerte (klik og læs mere om rejsen)
Læs mere
Super fin rejse alt kørte, nemt at kontakte nødnummeret som var meget behjælpelige. Vi fik ydermere opgraderet vores billeter til 1. klasse så vi kunne sejle med hjuldamper på Lac Luzern og køre med Gotthard Panorama Ekspress, fantastisk!

Få nyheder og togrejser i særklasse

Kom først til gode tilbud på rundrejser og storbyferier. Få inspiration til togrejser i særklasse. Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du kan til hver en tid afmelde dig igen.
Privatlivspolitik