Togrejse til Cinque Terre

Premium Togferie
  • Fire hurtige og direkte togrejser på første klasse
  • Oplev Executive Class med oceaner af plads og frokost med vin
  • Bo på klipperne direkte til Middelhavet
  • Bo i hjertet af Rom og Firenze, og med Det skæve Tårn i Pisa som nabo
  • Bil med chauffør fra hoteller til banegårde
  • Bil fra og til lufthavnen
  • Fly til Rom og hjem fra Genova
22.800 KR.

Togrejse til Cinque Terre

Rom – Firenze – Pisa – Cinque Terre – Camoglie
10 dage / 9 nætter – 22.800 kr.

Oplev de pittoreske fem små byer i Cinque Terre fra første parket, når du bor højt på klipperne og direkte til havet. Nyd en perle af et klassisk strandhotel i en charmerende og autentisk ligurisk by. Og bo i hjertet af Rom, Firenze og Pisa. Togrejserne er lige så mindeværdige: Rejsen mellem byerne i Cinque Terre er berømmet som en af de smukkeste i Italien. Og på togrejsen fra Rom til Firenze kører du i en særlig eksklusiv togvogn med oceaner af plads, personlig service, og frokost og vin serveret ved sædet.

Rejsen fra Rom til Firenze er ombord på Executive Class med oceaner af plads til blot ti passagerer, personlig steward, og frokost med vin serveret ved sædet. Dette er den fineste første klasse på et højhastighedstog i hele Europa.

Europas lækreste
første klasse

Togrejsen mellem de fem små byer i Cinque Terre er ikke lang, og meget af den foregår tilmed i tunneller. Alligevel er det en herligt charmerende tur, og de korte blikke over byer, strande og hav er skønne. Du kommer sikkert til at bruge banen flere gange når du tager på udflugt.

Italiens fineste lille
panorama-jernbane

Både i Firenze og Pisa bor du på klassiske firestjernede hoteller med fantastiske tagterrasser med udsigt over byen – i Pisa med det berømte tårn blot 50 meter væk. Book endelig bord begge steder til en god middag med panorama til forret.

Middag med
udsigt

Både i Cinque Terre og i Camoglie bor du på perfekt beliggende hoteller direkte til havet, og begge steder kan du nyde panoramaudsigten fra poolen.

Hoteller direkte
til havet

Togrejsen dag for dag

Fold bjælkerne ud og få alle detaljerne med.
Udvid
Dag 1-2
Flyv til Rom

Flyv til Rom
………………………………………….
Kør i bil med chauffør fra lufthavnen
til dit firestjernede hotel midt i Rom
………………………………………….

Dag 3-4
Rom – Firenze

Kør i bil med chauffør
fra hotellet til banegården
………………………………………….
Stig ombord i højhastighedstoget med
Europas lækreste første klasse
………………………………………….
Nyd oceaner af plads
og frokost med vin
serveret ved sædet
………………………………………….
Bo på perfekt beliggende hotel
i hjertet af Firenze
………………………………………….

Dag 5
Firenze – Pisa

Kør med direkte lokaltog
kort og hurtigt til Pisa
………………………………………….
Bo på klassisk hotel med
Det skæve Tårn som genbo
………………………………………….

Dag 6-7
Pisa – Monterosso

Kør med direkte Intercity på
første klasse til Cinque Terre
………………………………………….
Nyd de skønne kig til de små byer
på ruten gennem Cinque Terre
………………………………………….
Bo på hotel beliggende på
klipperne over havet
………………………………………….

Dag 8-9
Monterosso – Camogli

Kør med direkte lokaltog
langs Middelhavet til Camoglie
………………………………………….
Bo på skønt firestjernet hotel
i første parket til havet
………………………………………….
Nyd poolen med havudsigt
eller den private strand
………………………………………….

Dag 10
Camogli – fly hjem

Kør i bil med chauffør
til lufthavnen i Genoa
………………………………………….
Flyv hjem
(med mellemlanding)
………………………………………….

Se dine hoteller og få din personlige rejseplan

Indtast din ønskede afrejsedato og se
vores hoteller på netop dine dage.
Og hent din personlig rejseplan.

Dette er virkelig en panorama-rejse. Ikke kun når du rejser med lokaltog mellem de fem små byer i Cinque Terre på den måske mest charmerende jernbanestrækning i hele Italien. Men også når du overnatter i byerne på rejsen. I Cinque Terre bor du højt oppe på klipperne med direkte udsigt over havet og en af byerne. I Camoglie har du også direkte udsigt over Middelhavet. I Firenze har dit perfekt beliggende hotel en tagterrasse med panorama over kupler og tårne. Og i Pisa må du ikke snyde dig selv for en cocktail på tagterrassen, der ligger i første parket til Det skæve Tårn.

Togferien begynder med to nætter i Rom, hvor du bliver kørt i bil med chauffør fra lufthavnen til et klassisk firestjernet hotel midt i den historiske bydel.

Når du skal videre, bliver det med en af Europas fineste tog-oplevelser. Generelt er denne togferie med ydmyge lokaltog (altid direkte, og altid ganske korte rejser), men det gælder bestemt ikke din første togrejse til Firenze. Her stiger du ombord på Executive Class med oceaner af plads til blot ti passagerer, personlig steward, og frokost med vin serveret ved sædet. Dette er den fineste første klasse på et højhastighedstog i hele Europa.

I Firenze bor du på et klassisk firestjernet hotel i hjertet af byen i to nætter. Vi anbefaler, at du bestiller bord i restauranten på tagterrassen og nyder en fire-retter tasting-menu, mens solen går ned over den smukke skyline.

Det tager under en time at køre med lokaltog direkte til Pisa, hvor hovedattraktionen naturligvis er tårnet med den bløde jordbund. Også her kan du indtage udsigten over et måltid eller med et glas vin i hånden, for dit hotel ligger blot 50 meter væk. Så er dit eget valg, om du vil nyde udsigten over tårnet fra tagterrassen eller fra dit værelse.

Fra Pisa kører du direkte langs Middelhavet til Monterosso, som er en af de fem byer i Cinque Terre. Nyd især de sidste minutter af rejsen, når toget passerer gennem tunneller og forbi de fire andre byer. Cinque Terre har ikke mange gode hoteller, men vi har fundet et med fabelagtig beliggenhed på klipperne over byen, stranden og havet.

Togferiens sidste by har du næppe hørt om, for Camoglie er lokal og autentisk, med en god bid pittoresk forfald, og langt mindre kendt end sin glamourøse nabo, Portofino. Men vi synes, at Camoglie netop derfor er et charmerende bekendtskab, smukt beliggende med en lang promenade direkte til Middelhavet. Og byens fineste hotel er en destination i sig selv, som den klassiske bygning stikker ud i havet og byder på både kæmpe solnedgangs-terrasse, pool og privat strand. Du kan tage med lokalbåd til Portofino, og hvis du er energisk, byder kysten lige syd for byen også på en fremragende, men teknisk krævende, sti til en smuk bugt med et gammelt kloster.

På togrejsens sidste dag bliver du kørt i bil med chauffør direkte til lufthavnen i Genoa og dit fly hjem.

Få det hele på print

Vi har lavet en brochure, der er lige til at printe. Her finder du alle højdepunkter, en dag-for.-dag rejseplan, og en oversigt over alt, hvad rejsen inkluderer.

Se et udvalg af vores hoteller

Du bor på charmerende, personlige og perfekt beliggende firestjernede hoteller, som Silver Tray har nøje udvalgt. Når vi kender din ønskede afrejsedato, sender vi dig informationer om de skønne hoteller, du kommer til at bo på.

Grand Hotel Duomo

PISA: Forestil dig en lækker middag på dit hotels tagterrasse med direkte udsigt over Pisa og ikke mindst det skæve tårn. Dette er netop, hvad Grand Hotel Duomo hotel kan tilbyde. Dette klassiske firestjernede hotel ligger i hjertet af Pisa, hvorfra du kan gå til både seværdigheder hyggelige cafeer.

Porto Roca

MONTEROSSO: Vi er ikke bange for at sige, at Porto Roca er Monterossos absolut bedste hotel. Det firestjernede hotel er indrettet autentiske og rustikt - og samtidig charmerende og hyggeligt. Hotellets beliggenhed er en drøm. Det er bygget direkte på klipperne, og ligger derfor hævet over, og med direkte udsigt til, Middelhavet. Nyd en drink i hotellets poolbar, en tur i boblebad, eller blot en middag eller et glas vin med byens bedste udsigt.

Cenobio dei Dogi

CAMOGLI: Smukt, firestjernet hotel med en helt formidabel beliggenhed centralt i Camogli. Dette smukke, klassiske “bade”hotel er bygget direkte på en klippefremspring, og har derfor panoramaudsigt til både havet og byens smukke promenade. Derudover har hotellet en trappe ned til sin egen private strand, som du kan nyde under dit ophold.

Se dine tog

Frecciarossa Executive

Velkommen ombord på Europas lækreste første klasse. Når du går ombord på Executive Class-vognen på højhastighedstoget Frecciarossa, byder en steward dig velkommen og fører dig til dit sæde i den eksklusive premium-førsteklasses-kupé, som er begrænset til kun ti passagerer, der sidder overfor hinanden i en + en-opstilling. Dit lædersæde er en meget bred og behagelig lænestol, der kan drejes 180 grader. Personalet byder dig på en velkomstdrink efterfulgt af et måltid med vin, der bliver serveret på din plads.

Intercity ved Cinque Terre

Togrejsen mellem de fem små byer i Cinque Terre er ikke lang, og meget af den foregår tilmed i tunneller. Alligevel er det en herligt charmerende tur, og de korte blikke over byer, strande og hav er skønne. Du kommer sikkert til at bruge banen flere gange, når du tager på udflugt.

Begynd at planlægge din rejse nu

Prøv Silver Trays planlægnings værktøj. Vælg dine hoteller, skræddersy rejsen til perfektion, og del den med familien

Disse togferier kan måske også interessere dig

ItalienLuksusRundrejse
Italiensk Forkælelse
Romantik I særklasse
8 nætter | 24.500 kr.
AlperneItalienPanoramabanerRundrejseStorbyerTog fra DanmarkTogrejser til Tyskland
Bella Italia
Fra Danmark til Rom
via Como og Bologna
9 nætter | 23.500 kr.

Få nyheder og togrejser i særklasse

Kom først til gode tilbud på rundrejser og storbyferier. Få inspiration til togrejser i særklasse. Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du kan til hver en tid afmelde dig igen.
Privatlivspolitik