Togrejse med Alpin Luksus

  • De to flotteste panorama-tog i Alperne
  • Excellence Class på Glacier Express – Europas mest luksuriøse togvogn
  • Seks-retters frokost, vin og champagne, privat cocktail-bar i toget
  • Deluxe-værelser på klassiske firestjernede hoteller
  • Bo ved foden af Matterhorn med udsigt over Comosøen
  • Flyv til Zurich og hjem fra Milano
29.700 KR.

pr person i delt
dobbeltværelse

Togrejse med Glacier Express

Zurich – Zermatt – Engadin-dalen – Comosøen
8 dage / 7 nætter – 29.700 kr.

Oplev Alpernes to mest legendariske panorama-tog, og nyd Europas i særklasse mest luksuriøse og overdådige første klasse. Glacier Express’ sublime Excellence Class byder på oceaner af plads, seks-retters frokost med champagne og vine, udsøgt personlig service, og elegant cocktail-bar. Og efter Glacier Express rejser du til Comosøen med Bernina Expressen med mindre luksus men endnu flottere panoramaer. På denne togferie bor du i Zermatt ved foden af Matterhorn, i en smuk gammel schweizisk by i skønne naturomgivelser, samt i den dejligste by ved Comosøen.

Glacier Express er den mest luksuriøse premium første klasse på et almindeligt tog i hele Europa. Hvis det skal være vildere, skal du med Orient-Expressen. Du har oceaner af plads, seks-retter frokost med vin og Champagne, og adgang til togvognens private cocktailbar.

Otte timer
i himlen

Bernina Express er den højeste almindelige jernbane i Europa. Panorama-toget fører dig op gennem Bernina-passet i 2000 meters højde, med udsigt til gletsjere, hvide tinder og bjergsøer. Og rejsen slutter blandt palmerne på kanten til Italien.

Bernina
Express

Oplev Zermatt ved foden af Matterhorn, verdens flotteste bjerg. Den smukke bjergby i 1600 meters højde er omkranset af en perlerække af Alpernes højeste tinder. Vandremulighederne er fremragende, men du kan også tage med bjergbane eller svævebane op i højderne.

For foden af
Matterhorn

Togferiens to sidste nætter er de mest romantiske. Du bor i Comosøens skjulte perle, lille Varenna, og på et af byens bedste hoteller ud til søen.

Ved kanten af
Comosøen

Togrejsen dag for dag

Fold bjælkerne ud og få alle detaljerne med.
Udvid
Dag 1
Flyv fra Danmark til Zurich

Flyv til Zurich
………………………………………….
Bliv kørt i bil med chauffør fra lufthavnen
til dit firestjernede hotel midt i byen
………………………………………….
Oplev Zurichs charmerende
og livlige historiske bymidte
…………………………………………..

Zurich togrejse

Dag 1
En aften og nat i smukke og levende Zurich

Bo i hjertet af Zurich,
få skridt fra byens
historiske hjerte
…………………………….
Udforsk den charmerende
gamle bydel langs
floden og søen
………………………….
Nyd byens levende
stemning med mange
hyggelige cafeer og
fine restauranter
……………………….

Zurich

Dag 2
Gennem Schweiz og tandhjulsbane til Zermatt

Stig ombord i komfortabelt
Intercity tog med spisevogn
………………………………………….
Kør fra Zurich mod
bjergene, med smukt kig
mod søer og tinder
………………………………………….
Skift til bjergbane og kør
gennem den dramatiske
Mattertal-dal til Zermatt
………………………………………….
Få det første kig mod Matterhorn
på vej fra banegården
til dit hotel
………………………………………….

Matterhorn

Dag 2+3
To nætter ved foden af Matterhorn

Oplev en af Alpernes
mest aktive og
fascinerende bjergbyer
……………………………
Tag med bjergbane
eller svævebane til
vilde panoramaer i
op til 4000 meters højde
……………………………
Drag på vandretur
på en af de utallige
stier over byen
…………………………..

Zermatt

Dag 4
Med Excellence Class gennem Alperne

Rejs på Europas mest luksuriøse
premium første klasse
………………………………………….
Få serveret seks-retter frokost
med vin og Champagne
………………………………………….
Oplev den eksklusive cocktailbar,
kun for passagerer påExcellence Class
………………………………………….
Nyd panoramaet over
kløfte, dale og bjergtinder
………………………………………….

Excellence

Dag 5
Med Bernina Expressen til Comosøen

Oplev Europas måske flotteste
panorama-togrejse
………………………………………….
Kør gennem Bernina-passet
i 2000 meters højde
………………………………………….
Se gletsjere, hvide tinder
og bjergsøer

………………………………………….
Skift let tog i Tirano til
Varenna ved Comosøen
………………………………………….
Bo på Varennas bedste
hotel direkte til søen
………………………………………….

Bernina

Dag 5-8
Tre nætter i Comosøens smukkeste by

Oplev Varenna, den smukkeste
lille middelalderby
ved Comosøen
…………………………………………
Tag på udflugt med lokalfærge
over Comosøen til byer
som glamourøse Bellagio
……………………………………..
Drag på vandretur på bjerget
over byen og oplev panoramaet
over søen og bjergene
…………………………………..

Varenna

Dag 8
Fly hjem

Kør i bil med chauffør
til banegården
………………………………………….
Rejs med lokaltog
langs Comosøen til Milano
………………………………………….
Skift til lufthavnstog
til Milano Malpensa
………………………………………….
Flyv hjem
………………………………………….

Se dine hoteller og få din personlige rejseplan

Indtast din ønskede afrejsedato og se
vores hoteller på netop dine dage.
Og hent din personlig rejseplan.

Udsigten over de hvide bjergtinder og dybe kløfter fra Glacier Express er altid en af Europas flotteste togrejser. Men på denne togferie nøjes du ikke med at gøre det fra første klasse. I stedet stiger du ombord i den fineste togvogn på noget almindeligt tog på hele kontinentet. Excellence Class på Glacier Express er små otte timers luksus, som man skal på Orient-Expressen for at finde bedre.

Ombord i Excellence Class. Du kommer ombord i en togvogn med oceaner af plads og lækre detaljer. Her er blot 20 sæder, ét på hver side af gangen, så alle har plads ved de store panoramavinduer. Man sidder parvis over for hinanden med et stort bord mellem sig. Hvert sæde har endda sin egen iPad, hvor du kan følge rejsen og læse om højdepunkterne.

Excellence Class har to tjenere til at servicere de få passagerer. Og det gør de med en seks-retter gourmet-frokost med tilhørende Champagne og vine. Serveringen strækkes ud, så den fylder de mange første timer af rejsen, og hver ret præsenteres så elegant og formfuldendt som på en fin restaurant.

Efter frokosten anbefaler vi, at du besøger Excellence Class’ private cocktailbar, der er indrettet som en lille lounge i den ene ende af togvognen. Vin og drinks i baren er ikke inkluderet i rejsens pris, men det er alle pengene værd at se en bartender mikse din cocktail, mens dybe dale og høje tinder passerer forbi bag hende.

Bernina Expressen. Dine otte timer i himlen er blot et af højdepunkterne på denne togrejse til Schweiz og Comosøen. Du oplever også Alpernes andet berømte panorama-tog, Bernina Express. Her er service og komfort på mere almindeligt førsteklasses niveau, men til gengæld er udsigten gennem Bernina-passet endnu flottere.

Zurich. Din togferie begynder i Zurich. Du flyver hertil fra Danmark og bor første nat på et firestjernet hotel få skridt fra den smukke og charmerende historiske bydel, hvor det vrimler med sofistikerede caféer, barer og restauranter.

Zermatt. Næste dag rejser du gennem Schweiz med Intercity tog på første klasse og adgang til spisevogn. Det er en flot rejse, og den bliver helt vild, når du i Rhone-dalen skifter til den tandhjulsbane, som bringer dig det sidste stykke vej op gennem den smalle og dramatiske dal ind mod Zermatt. Glæd dig til det første syn af Matterhorn, verdens flotteste bjerg, som troner over Zermatt. Du bor på et lækkert firestjernet hotel i hjertet af den bilfri bjergby.

Engadin-dalen. Du har to nætter i Zermatt, før du rejser med Glacier Express næsten hele vejen til St Moritz. Vi har dog valgt at lade dig bo de næste to nætter i Samedan, en smuk by, der er provinshovedstaden i Engadin-dalen, og som vi synes, er meget mere charmerende end mondæne St Moritz. Du bor på byens bedste og ældste hotel. Det er meget let at komme ind til St Moritz herfra, men vi anbefaler, at du i stedet bruger din fulde dag på at tage tandhjulsbanen op til et bjerghotel med en skøn frokost-terrasse med panoramaudsigt, og med rigtig fine vandremuligheder.

Comosøen. Nu går togferien så med Bernina Expressen over det 2000 meter høje Bernina-pas og ind i Italien. Efter et let togskift er du snart fremme i Varenna, den fineste lille perle ved Comosøen. Du bor på et af byens fineste hoteller, ud til søen. Du har to nætter i Varenna, og vi kan anbefale at tage med den lokale færge til nærliggende mondæne Bellagio.

Hjemrejsen. På togferiens sidste dag tager du med toget langs Comosøen til Milano og videre ud til lufthavnen, hvorfra du flyver hjem.

Få det hele på print

Vi har lavet en brochure, der er lige til at printe. Her finder du alle højdepunkter, en dag-for.-dag rejseplan, og en oversigt over alt, hvad rejsen inkluderer.

Se et udvalg af vores hoteller

Du bor på charmerende, personlige og perfekt beliggende firestjernede hoteller, som Silver Tray har nøje udvalgt. Når vi kender din ønskede afrejsedato, sender vi dig informationer om de skønne hoteller, du kommer til at bo på.

Mirabeau

​ZERMATT: Moderne og sofistikeret, firestjernet hotel i hjertet af Zermatt. Dette luksuriøse hotel er beliggende i rolige omgivelser, højt hævet over byens andre hoteller med sin formidable udsigt over Matterhorn. Samtlige værelser er nyrenoverede for kun få år siden, og hoteller tilbyder desuden lækre spa- og wellness-faciliteter.

Hotel Bernina 1865

SAMEDAN: Samedan er en charmerende lille by, og Hotel Bernina fra 1865 er byens bedste hotel med en helt fantastisk beliggenhed. Hotellet er indrettet i den lokale, traditionelle stil, hvilket tillader en ægte autentisk oplevelse - især når den nydes sammen med hotellets overdådige panoramaudsigt over de omkringliggende bjerge og skiløjper.

Royal Victoria

VARENNA: Dette smukke, firestjernede hotel ligger lige midt i hjertet af hyggelige og charmerende Varenna. Dette, byens fineste hotel, er bygget direkte på en bjergside, og har derfor en helt formidabel udsigt over Comosøen. Foruden hotellets to vidunderlige restauranter, kan du ligeledes nyde godt af dets frodige haver, swimmingpool, sauna og dampbad. 

Se dine tog

Bernina Express

Det er nok lidt overdrevet at kalde det et eksprestog, for gennemsnitsfarten er beskedne 36 km/t, men dette er også en af Alpernes stejleste almindelige jernbaner. Undervejs krydser du over 200 broer, og oplever ingeniørmæssige genistreger som sløjfer og spiraler, der elegant får banen op i højderne til gletsjersøer og snedækkede tinder.

Glacier Express Excellence Class

Når du stiger ombord på Gletsjer Ekspressen er det for at tage plads i Europas lækreste og mest overdådige nye første klasse. Excellence Class er et niveau over togets ellers i forvejen fine første klasse. Her i den eksklusive vogn er der kun plads til ganske få passagerer, som sidder med masser af plads – her er blot ét sæde på hver side af midtergangen – og får forrygende service: En tjener serverer en seks-retters frokost med tilhørende vine, og bagefter kan du sludre med dine medpassagerer i vognens private cocktailbar. Udenfor komplementeres al denne luksus med storslåede panoramaer: Den smalle Rhinslugt, det 2000 meter høje Oberalp Pas, og den høje Mattertal dal, der er så stejl, at strækningen her er en tandhjulsbane.

Begynd at planlægge din rejse nu

Prøv Silver Trays planlægnings værktøj. Vælg dine hoteller, skræddersy rejsen til perfektion, og del den med familien

Disse togferier kan måske også interessere dig

LuksusPanoramabanerRundrejseTog fra DanmarkTogrejser til EnglandTogrejser til Skotland
Highland
Adventure
Den store rundrejse
fra 17.800 kr.

Få nyheder og togrejser i særklasse

Kom først til gode tilbud på rundrejser og storbyferier. Få inspiration til togrejser i særklasse. Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du kan til hver en tid afmelde dig igen.
Privatlivspolitik