Luksustogrejse
fra Venedig til Rom

Premium Togferie

PRISEN INKLUDERER
TOGREJSER PÅ EXECUTIVE CLASS
VANDTAXA I VENEDIG
FIRESTJERNEDE HOTELLER
FLY UD OG HJEM

19.300 KR.

Per person når to rejser sammen.

 

Livsnydelse i Venedig, Firenze & Rom

Venedig – Firenze – Rom
med fly ud og hjem
7 dage / 6 nætter – 19.300 kr.

Så du troede, at Orient Ekspressens luksus og romantik var noget fra en svunden tid? Her er det 21. århundredes udgave: Europas lækreste første klasse med  oceaner af plads, personlig service, og vin og mad serveret ved dit sæde. Du finder det om bord på Italiens flagskib af et tog, og vi kan ikke forestille os nogen bedre måde at opleve disse tre italienske perler på: Venedig, Firenze og Rom. Du sejler til og fra dit meget lækre hotel i Venedig i din egen vandtaxa.

Exceptionel service og komfort

Du rejser udelukkende på Europas lækreste første klasse med store læder-lænestole, oceaner af plads, eksklusive omgivelser, og personlig service med mad og vin inkluderet.

Nyd Europas lækreste
første klasse

Du ankommer til dit hotel med privat vandtaxa fra lufthavnen - du sejler over lagunen og ned ad Canal Grande. Og vandtaxaen venter også når du skal til banegården tre dage senere.

Ankom til Venedig
med privat vandtaxa

Du bor på Silver Trays bedste hotel i Venedig - et elegant firestjernet hotel med tagterrasse og udsigt over byens tage og kupler, beliggende få skridt fra Markuspladsen.

Bo skønt
i Venedig

Dit hotel i Firenze gemmer på byens flotteste tagterrasse med udsigt over kupler og tårne. Her inviterer vi dig på en fire-retters toskansk middag.

Få en toskansk middag
med panorama

Togrejsen dag for dag

Fold bjælkerne ud og få alle detaljerne med.
Udvid
Dag 1+2
Flyv til Venedig

Flyv fra København til Venedig
………………………………………….
I lufthavnen  stiger du ombord
i din private vandtaxa
og sejler over lagunen
og gennem byens kanaler
direkte til dit hotel
………………………………………….

 

Vandtaxa

Dag 3+4
Med Europas lækreste første klasse til Firenze

Sejl med privat vandtaxa fra hotellet
ned ad Canal Grande til banegården
…………………………………………..
Stig ombord på Executive Class,
Europas lækreste første klasse
………………………………………….
Nyd oceaner af plads, personlig service,
og frokost med vin serveret ved sædet
………………………………………….
Bo på perfekt beliggendehotel i
det historiske hjerte af Firenze
………………………………………….

Executive Class

Dag 5+6
To nætter i hjertet af Rom

Rejse med direkte
højhastighedstog
til Rom
………………………………………….
Oplev Executive Class, den
lækreste første klasse på
et hurtigtog i Europa
………………………………………….
Nyd oceaner af plads,
personlig service
og frokost serveret ved dit sæde
………………………………………….
Bo på firestjernet hotel
i det historiske hjerte
af Rom

Executive

Dag 7
Bil til lufthavnen og fly hjem

Bliv kørt fra hotellet
i bil med chauffør
til lufthavnen
………………………………………….
Flyv hjem til Danmark
………………………………………….

Se dine hoteller og få din personlige rejseplan

Indtast din ønskede afrejsedato og se
vores hoteller på netop dine dage.
Og hent din personlig rejseplan.

“En togsteward viser dig på plads i en stor, blød lænestol i eksklusive omgivelser med oceaner af plads.”

I gamle dage kunne man kunsten at rejse, tænker du. En romantisk og komfortabel nydelse. En togsteward ville vise dig på plads i en stor, blød lænestol i eksklusive og rolige omgivelser med oceaner af plads. Du ville blive budt velkommen med en drink.  Senere, mens landskabet gled forbi, ville du få serveret en lækker frokost ved dit sæde. Det lyder som Orient-Expressen i gamle dage, men faktisk findes det i dag på et moderne højhastighedstog i Italien. Det hedder Executive Class, og er efter vores mening den lækreste første klasse på et almindeligt tog i Europa. Toget kunne ikke være mere moderne, men stemningen og oplevelsen ombord på den eksklusive klasse er som at træde tilbage til dengang, hvor det var en drøm at rejse.

Sådan rejser du i fineste stil fra Venedig til Firenze og videre til Rom, tre af Italienske skønneste og mest romantiske perler. Eventyret begynder i det øjeblik du lander i Venedigs lufthavn. Her venter din private vandtaxa venter på at sejle dig tværs over lagunen og ind gennem Venedigs smalle kanaler til dit firestjernede hotel, som har egen anløbsbro til vandtaxaen. Du bor på hotel Splendid, et skønt hotel af høj kvalitet med tagterrasse og udsigt over byens tage og kupler.

Når du tre nætter senere rejser videre til Firenze, sker det med vandtaxa til banegården, hvor du for første gang stiger ombord på Executive Class. I Firenze bor du på et klassisk hotel i hjertet af byens historiske bymidte, og en af hotellets perler er byens flotteste tagterrasse. Heroppe finder du en restaurant med panorama over Firenzes kupler.

Efter to nætter i Firenze kører du på Executive Class mod Rom. Her bor du i to nætter på et firestjernet hotel i hjertet af byens historiske bymidte, få skridt fra Campo dei Fiori, Tiberen og Trastevere.

Når det er tid til at rejse hjem, venter en bil med chauffør foran hotellet og kører dig til lufthavnen og dit fly.

 

 

 

Se et udvalg af vores hoteller

Du bor på charmerende, personlige og perfekt beliggende firestjernede hoteller, som Silver Tray har nøje udvalgt. Når vi kender din ønskede afrejsedato, sender vi dig informationer om de skønne hoteller, du kommer til at bo på.

Grand Hotel Baglioni

FIRENZE: Firestjernet hotel beliggende i hjertet af Firenzes historiske bydel kun få meter fra de mest vidunderlige seværdigheder. Oprindeligt var hotellet bolig for Carrega Bertolini-fyrsterne i Firenze, og er i dag bevaret i den klassiske florentinske stil. Hotellets tagterrasse har formentlig byens flotteste udsigt, og en middag på den, kan ikke anbefales varmt nok.

Ponte Sisto

ROM: Dette tidligere kloster Ponte Sisto, er et af vores absolutte favorithoteller i Rom. Hotellet er bygget op omkring en idyllisk indre gårdhave med både palmer, springvand og plads til at nyde sin morgenmad, når vejret er til det. Værelserne er moderne, elegante og rummelige, og selve hotellet er perfekt beliggende midt i det centrale Rom med kun 300 meter til Campo de' Fiori.

Splendid Venezia

Lækkert, eksklusivt firestjernet hotel i hjertet af Venedig, få skridt fra Markuspladsen. Du ankommer med vandtaxa direkte til hotellets egen anløbsbro. Indenfor finder du dejlige værelser, en fremragende restaurant, og ikke mindst en tagterrasse med udsigt over byens kupler og tage.

Se dine tog

Frecciarossa Executive

Velkommen ombord på Europas lækreste første klasse. Når du går ombord på Executive Class-vognen på højhastighedstoget Frecciarossa, byder en steward dig velkommen og fører dig til dit sæde i den eksklusive premium-førsteklasses-kupé, som er begrænset til kun ti passagerer, der sidder overfor hinanden i en + en-opstilling. Dit lædersæde er en meget bred og behagelig lænestol, der kan drejes 180 grader. Personalet byder dig på en velkomstdrink efterfulgt af et måltid med vin, der bliver serveret på din plads.

Begynd at planlægge din rejse nu

Prøv Silver Trays planlægnings værktøj. Vælg dine hoteller, skræddersy rejsen til perfektion, og del den med familien

Direkte togrejser på premium første klasse

+ Togrejser på Executive Class på Frecciarossa højhastighedstog
+ Frokost og vin serveret ved sædet

Firestjernede hoteller

+ Højt anerkendte, historiske og nøje udvalgt
+ Perfekt beliggende i bycentrene
+ Morgenmad inkluderet

 

Tryghed på rejsen

+ 24-timers personlig hjælpelinje ved akutte problemer
+ Silver Tray håndterer forsinkelser og andre problemer

Beklager, dette er ikke inkluderet

– Mad og drikke ud over det nævnte
– Lokale udflugter

Disse togferier kan måske også interessere dig

ItalienRundrejseStorbyer
Cinque
Terre
Fra Rom til
Ligurien og Toscana
9 nætter | 22.800 kr.
AlperneItalienLuksusPanoramabanerRundrejseStorbyerTogrejser med Glacier ExpressenTogrejser til AlperneTogrejser til Schweiz
Alpin
Luksus
Oplev Glacier Express
på Excellence Class
7 nætter | 29.700 kr.

Få nyheder og togrejser i særklasse

Kom først til gode tilbud på rundrejser og storbyferier. Få inspiration til togrejser i særklasse. Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du kan til hver en tid afmelde dig igen.
Privatlivspolitik