Et rejsebureau i særklasse

 

 

 

Hvorfor skal du booke igennem et rejsebureau?

De fleste som vælger at booke rejser igennem et rejsebureau, gør det fordi det er praktisk og ofte også økonomisk fordelagtig.

Rejsebureauerne sikrer med deres viden og erfaring en nem og bekvem oplevelse, som giver ro i maven, samt at du oplever din destinations bedste oplevelser og undgår de største faldgruber.

Den økonomiske fordel som mange oplever igennem et rejsebureau, opstår på grund af bureauernes gode lokale relationer samt mange årlige bookinger. Det giver en konkurrencefordel i forhold til f.eks. at skulle booke et enkelt ophold på egen hånd.

Kan man booke interrail/togrejser igennem et rejsebureau?

Ja, det er muligt at booke både interrail- og togrejser igennem et rejsebureau. Rejsebureauer som f.eks. os her i Silver Tray tilbyder specialiserede pakker for interrail-lignende rejser, som kan inkludere billetter, overnatninger og andre faciliteter.

Hvad er fordelene ved at bruge Silver Tray som rejsebureau til togrejser?

Hos Silver Tray specialiserer vi os udelukkende i lækre og komfortable togrejser. Specialisering giver os den fordel, at vi ofte er konkurrencedygtige i form af billigere billetter og bedre tilbud, end hvad man kan finde på egen hånd. Det skyldes, at vi ofte har gode relationer til togselskaberne samt hoteller og oplevelser på de forskellige destinationer, og derfor kan skaffe adgang til en række eksklusive tilbud og rabatter.

Derudover sikrer vi komfort og bekvemmelighed ved at hjælpe med at planlægge din rejse fra A til Z. Det gør vi bl.a. ved at vælge den bedste rute, reservere pladser og hjælpe med at løse eventuelle problemer eller spørgsmål, man måtte have undervejs. Derudover ved vi, hvad som er værd at se på de forskellige destinationer, og sikrer derfor, at du ikke går glip af de bedste og vigtigste oplevelser.

Et rejsebureau i særklasse

 Se et udvalg af vores mest populære togrejser her

RundrejseStorbyerTog fra DanmarkTogrejser til FrankrigTogrejser til Tyskland
Elegante
Paris
Paris via Heidelberg
6 nætter | 14.800 kr.
PanoramabanerRundrejseStorbyerTog fra DanmarkTogrejser til ØstrigTogrejser til TjekkietTogrejser til Tyskland
Wien via Prag
Fra Danmark til
Wien via Hamborg og Prag
7 nætter | 14.800 kr.
AlperneItalienPanoramabanerRundrejseStorbyerTog fra DanmarkTogrejser til Tyskland
Bella Italia
Fra Danmark til Rom
via Como og Bologna
9 nætter | 23.500 kr.

 


Er det dyrere at bruge et rejsebureau end at booke selv?

I mange tilfælde kan rejsebureauer som f.eks. os hos Silver Tray faktisk tilbyde billigere billetter, end hvad man kan finde på egen hånd, da rejsebureauerne ofte har adgang til eksklusive tilbud og rabatter.

Er det billigere at booke togrejser igennem et rejsebureau?

Det afhænger af rejsebureauet og den specifikke rejse, man ønsker at booke. Som nævnt tidligere, kan rejsebureauer ofte tilbyde konkurrencefordele i form af billige billetter og overnatninger.

Hvad adskiller Silver Tray fra de øvrige rejsebureauer, som tilbyder togrejser?

De fleste rejsebureauer som tilbyder togrejser gør det ofte som en billig og til tider ubekvem måde at rejse på. Derudover hjælper de ofte ikke med hotelbookinger, oplevelser og hjælp på destinationerne.

Men hos Silver Tray går vi op i at skabe den gode oplevelse i skønne rammer til en fair pris. Derfor tilbyder vi:

  • Udelukkende rejser i Europas bedste tog på de smukkeste jernbanestrækninger, med komfort i højsædet.
  • Du kører på første klasse, og næsten altid i direkte tog uden skift.
  • I hver by bor du på et perfekt beliggende firestjernede hoteller.
  • Når du skal videre til næste by, kører en chauffør dig til banegården.

Så hvis du drømmer om en fantastisk og uforglemmelig togrejse, så tjek en af vores over 20 forskellige rejser her.

Fill 46Created with Sketch.

 Sådan rejser du med Silver Tray – togrejser i særklasse. 

Skønne tog

Vi synes, at en togrejse skal være en afslappende nydelse, så vi foretrækker direkte rejser på få timers varighed. Rejs på første klasse på Europas nyeste, hurtigste eller bedste tog, på smukke strækninger der er nøje udvalgt af Silver Tray.

Herlig ankomst

På hver banegård bliver du budt velkommen af din private chauffør, så du let og hurtigt er fremme ved dit perfekt beliggende hotel. Når du skal videre til næste by, venter der naturligvis en bil foran dit hotel.

Dejlig søvn

Du bor på perfekt beliggende og charmerende firestjernede hoteller, som Silver Tray har udvalgt med omhu. Når du booker rejsen, kan du ofte vælge din favorit blandt to af vores hoteller – uden at det koster ekstra. 

Ægte oplevelser

I de fleste byer bliver du inviteret på en privat to-timers byvandring i selskab med en lokal insider, som vil introducerer dig til hendes bys skjulte skatte på en autentisk og personlig måde. Hvis du har særlige ønsker, skal du endelig sige til – det er jo trods alt din helt egen guide. 

Total tryghed

Du rejser på egen hånd, men du har altid Silver Tray i ryggen. Et aflyst tog eller andre uforudsete problemer er altid vores problem, og aldrig dit. Ring til vores team 24 timer i døgnet – slap af, og lad os klare ærterne. 

Få nyheder og togrejser i særklasse

Kom først til gode tilbud på rundrejser og storbyferier. Få inspiration til togrejser i særklasse. Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du kan til hver en tid afmelde dig igen.
Privatlivspolitik