Togrejse til Wien via Prag

Premium Togferie
  • Tre direkte togrejser på første klasse fra Danmark til Wien
  • Oplev Hamborg, Prag og Wien
  • Kør på panoramastrækning langs Elben
  • Bliv opgraderet til premium første klasse fra Prag til Wien
  • Bo på perfekt beliggende firestjernede hoteller med morgenmad
  • Bil med chauffør fra hoteller til banegårde
  • Bil til lufthavnen og fly hjem fra Wien
14.800 KR.

pr person i delt
dobbeltværelse

Togrejse til Wien via Prag

Danmark – Hamborg – Prag – Wien
8 dage / 7 nætter – 14.800 kr.

Tag på togferie langs Elbens vinterrasser og bakker til Prag og Wien. Du rejser udelukkende med direkte tog, og fra Prag til Wien bliver du opgraderet til premium første klasse med ekstra plads og service.

Når du rejser fra Berlin til Prag, foregår en del af togrejsen langs Elben med smuk udsigt til floden, fine byer, og stejle vinterrasser. Nyd gerne udsigten fra togets spisevogn.

Panorama-bane
langs Elben

Mellem Prag og Wien kører du med det østrigske flagskib RailJet, hvor du opgraderes til Business Class – niveauet over første klasse – med ekstra plads og service.

Ekstra komfort
og service

Du bor på klassiske firestjernede hoteller, der er perfekt placeret i hjertet af byerne. Biler med chauffører venter foran hotellerne på at køre dig til banegårdene.

Bo i hjertet
af byerne

Togrejsen dag for dag

Fold bjælkerne ud og få alle detaljerne med.
Udvid
1
Danmark - Hamborg

Rejs med tog fra
alle store danske banegårde
til Hamborg
………………………………………….

Overnat på hotel
lige ved banegården
………………………………………….
Hvis du rejser på første klasse:
Få serveret elegant afternoon tea ved
ankomsten til hotellet i Hamborg
…………………………………………

adwa

2
Hamborg - Prag

Stig ombord på
på EuroCity eksprestog
med spisevogn
………………………………………….
Kør langs Elben med flot udsigt
til flod, bakker og vinterrasser
………………………………………….
Bo på perfekt beliggende
hotel i hjertet af Prag
………………………………………….

ewf

4
Prag - Wien

Bliv kørt fra hotellet i bil
med chauffør til banegården
………………………………………….
Stig ombord på premium første klasse med
ekstra plads og service på RailJet med bistro
………………………………………….
Kør direkte til Wien på omkring fire timer
………………………………………….
Bo på perfekt beliggende
firestjernet hotel
i hjertet af Wien

Railjet

8
Flyv hjem fra Wien

Bliv kørt i bil med chauffør
fra hotellet til lufthavnen
………………………………………….
Flyv hjem til Danmark
………………………………………….

Se dine hoteller og få din personlige rejseplan

Indtast din ønskede afrejsedato og se
vores hoteller på netop dine dage.
Og hent din personlig rejseplan.

”Du bliver opgraderet til premium første klasse med ekstra god plads og service.”

Oplev tre af Europas mest fascinerende storbyer på denne togrejse til Hamborg, Prag og Wien. Du kører kun med direkte tog på første klasse, og på den sidste strækning opgraderes du til premium første klasse med ekstra plads og service. Du bor på fine firestjernede hoteller i hjertet af byerne, og biler med chauffør sørger for at køre dig fra hotellerne til banegårdene, når du skal videre på din togferie.

Oplevelserne begynder i det øjeblik, du ankommer med DSB fra Danmark til Hamborg ved frokosttid. Et par minutter senere træder du ind i den elegante lobby på klassiske Hotel Reichshof, hvor du har et værelse for natten. Hotellet serverer straks en lækker High Tea med sandwiches, scones og kager. Om aftenen byder vi på en cocktail i hotellets bar.

Næste morgen stiger du ombord på et EuroCity tog med kurs direkte mod Prag. Efter at have passeret Dresden kører toget langs bredden af Elben med udsigt til flodpramme, små byer og bakker med vinterrasser. Du kan passende nyde udsigten fra den tjekkiske spisevogn.

I Prag bor du to nætter i hjertet af byens historiske hjerte, inden du på togferiens fjerdedag bliver kørt til banegården af en ventende bil med chauffør foran hotellet. Den omkring fire timer lange rejse direkte til Wien er ombord på de østrigske statsbaners flagskib, RailJet, og du bliver opgraderet til togets Business Class som er niveauet over første klasse og byder på ekstra komfort og service. Toget har også en fin bistro.

I Wien bor du på et klassisk firestjernet hotel midt i byens historiske centrum. Du har fire nætter til at indtage de storslåede caféer, Den spanske Rideskole, og måske en enkelt klassisk koncert.

Når tiden er kommet for at rejse hjem, venter en bil med chauffør foran hotellet på at køre dig til lufthavnen.

Få det hele på print

Vi har lavet en brochure, der er lige til at printe. Her finder du alle højdepunkter, en dag-for.-dag rejseplan, og en oversigt over alt, hvad rejsen inkluderer.

Se et udvalg af vores hoteller

Du bor på charmerende, personlige og perfekt beliggende firestjernede hoteller, som Silver Tray har nøje udvalgt. Når vi kender din ønskede afrejsedato, sender vi dig informationer om de skønne hoteller, du kommer til at bo på.

Reichshof

HAMBORG: Reichshof er et moderne indrettet hotel, beliggende i et klassisk fint hotel fra starten af det 20. århundrede. Især hotellets lobby er overdådigt indrettet med smukke designmæssige perler og en helt unik stemning. Det firestjernede hotel ligger bare 30 meter fra banegården, og dermed også i gåafstand til alt, hvad der er værd at se i Hamborg. Vi anbefaler, at du prøver hotellets historiske cocktailbar og elegante restaurant.

Ventana Hotel

PRAG: Femstjernet hotel beliggende i et overdådigt ny-renæssanceslot i Prags smukkeste bydel. Værelserne er elegant indrettet med marmorbadeværelser og højt til loftet. Derudover er hotellet kendt for sit fantastiske køkken og sin overdådige morgenmad. Når du træder ud af hotellet, finder du byens Old Town Square, hvor du blandt andet kan se det populære astronomiske ur, Prag Orloj, siddende på byens imponerende rådhus.

Hotel Kaiserin Elisabeth

WIEN: Det firestjernede Hotel Kaiserin Elisabeth ligger i hjertet af Wien kun få skridt fra byens mest kendte vartegn, Stefansdom. I gåafstand fra hotellet finder du ligeledes Statsoperaen, borgen Hofburg, shoppinggaden Kärtner Strasse og en lang række udsøgte restauranter. Hotellets værelser er elegant indrettet i lyse farver med moderne badeværelser og en rolig, afslappende atmosfære.

Se dine tog

EuroCity langs Elben

Internationalt EuroCity med god spisevogn. Toget kører langs bredden af Elben med udsigt til flodpramme, små byer og bakker med vinterrasser.

Railjet

RailJet er de østrigske statsbaners flagskib og et af de mest komfortable tog i Europa. Ikke mindst fordi det har en premium første klasse, som du naturligvis sidder i. Her er der endnu mere plads og ro end på den almindelige første klasse. Toget medfører en udmærket bistro, men som VIP-passager kan du bede din steward om at få serveret dit måltid ved sædet (mad og drikke er dog ikke gratis).

Begynd at planlægge din rejse nu

Prøv Silver Trays planlægnings værktøj. Vælg dine hoteller, skræddersy rejsen til perfektion, og del den med familien

Disse togferier kan måske også interessere dig

AlperneItalienPanoramabanerRundrejseStorbyerTog fra DanmarkTogrejser til Tyskland
Bella Italia
Fra Danmark til Rom
via Como og Bologna
9 nætter | 23.500 kr.

Få nyheder og togrejser i særklasse

Kom først til gode tilbud på rundrejser og storbyferier. Få inspiration til togrejser i særklasse. Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du kan til hver en tid afmelde dig igen.
Privatlivspolitik