Elegante Paris

Romantisk togrejse til Paris

Danmark – Hamborg – Heidelberg – Paris
7 dage / 6 nætter – 14.800 kr.

God mad og vin. En af Europas smukkeste byer. Og det er alt sammen inden du overhovedet er ankommet til Paris. Vi synes nemlig, at en romantisk og elegant by fortjener en romantisk og elegant rejse.

  • Tre direkte tog på første klasse
  • High Tea og cocktail i Hamborg
  • Eftermiddag og aften i smukke Heidelberg
  • Fire nætter i Paris
  • Bil til lufthavnen og fly hjem
14.800 KR.

pr person i delt
dobbeltværelse

Når du ankommer til dit hotel i Hamborg ved frokosttid, byder vi på en lækker High Tea i den elegante lobby med sandwiches, scones og kager. Og om aftenen venter en klassisk cocktail i hotellets historiske bar.

High Tea
i Hamborg

Nyd en halv dag i Heidelberg, en af de smukkeste og mest velbevarede byer i Tyskland. Du bor i hjertet af den historiske bymidte. Næste morgen kører en bil med chauffør dig til banegården og dit direkte højhastighedstog til Paris.

En halv dag
i Heidelberg

Vores klassiske firestjernede hoteller i Paris ligger i byens mest autentiske og charmerende kvarterer, fx midt i Saint Germain med ikoniske caféer, Sorbonne og Luxembourg-haven som naboer. Morgenmad og bil til lufthavnen er inkluderet.

Bo i hjertet
af Paris

Togrejsen dag for dag

Fold bjælkerne ud og få alle detaljerne med.
Udvid
1
Danmark - Hamborg

Rejs på første klasse
til Hamborg
………………………………………….

Få serveret
elegant afternoon tea ved
ankomsten til hotellet i Hamborg
…………………………………………
Bo på det klassiske
design-hotel Reichshof lige ved
banegården

adwa

2
Langs Rhinen til Heidelberg

Rejs på første klasse
på ICE tog med spisevogn
direkte til Heidelberg
………………………………………….
Ankom direkte til
centrum af Heidelberg,
den måske smukkeste by
i hele Tyskland
………………………………………….
Bo på historisk hotel
i hjertet af den historiske bymidte
………………………………………….

Heidelberg

3 - 6
Heidelberg - Paris

Bliv kørt fra hotellet
i bil med chauffør til
banegården i Mannheim
………………………………………….
Sus direkte til Paris
på tre timer med
TGV på første klasse
………………………………………….
Bo på firestjernet hotel
perfekt beliggende
i hjertet af Paris
………………………………………….

7
Flyv hjem fra Paris

Kør i bil med chauffør
til lufthavnen i Paris
………………………………………….
Flyv hjem
………………………………………….

Se dine hoteller og få din personlige rejseplan

Indtast din ønskede afrejsedato og se
vores hoteller på netop dine dage.
Og hent din personlig rejseplan.

”Rejs til Paris via Heidelbergs skønne stræder.”

God mad og vin. En af Europas smukkeste byer. Og det er alt sammen inden du overhovedet er ankommet til Paris. Vi synes nemlig, at en romantisk og elegant by fortjener en romantisk og elegant rejse.

Oplevelserne begynder i det øjeblik, du ankommer med DSB fra Danmark til Hamborg ved frokosttid. Et par minutter senere træder du ind i den elegante lobby på klassiske Hotel Reichshof, hvor du har et værelse for natten. Hotellet serverer straks en lækker High Tea med sandwiches, scones og kager. Om aftenen byder vi på en cocktail i hotellets bar.

Efter morgenmaden næste dag stiger du ombord på første klasse i et ICE-tog med spisevogn. Tidligt om eftermiddagen ankommer toget til Heidelberg – en af de smukkeste og mest velbevarede byer i Tyskland. Du bor på et hotel midt i den historiske og nærmest bilfri bymidte. Heidelberg er ikke stor, så du kan sagtens spadsere over den fine bro over Neckar-floden, udforske de smalle stræder, nyde udsigten fra slotsruinen højt over byen, og nyde en drink på den fine, levende plads lige ved dit hotel.

Næste morgen venter en bil med chauffør foran dit hotel på at køre dig til banegården i Mannheim, hvorfra et direkte TGV-højhastighedstog bringer dig til Paris på blot tre timer. Byernes by ligger for dine fødder, og du er fuldstændig klar til at indtage den.

Få det hele på print

Vi har lavet en brochure, der er lige til at printe. Her finder du alle højdepunkter, en dag-for.-dag rejseplan, og en oversigt over alt, hvad rejsen inkluderer.

Se et udvalg af vores hoteller

Du bor på charmerende, personlige og perfekt beliggende firestjernede hoteller, som Silver Tray har nøje udvalgt. Når vi kender din ønskede afrejsedato, sender vi dig informationer om de skønne hoteller, du kommer til at bo på.

Grand Hotel Saint-Michel

PARIS: Grand Hotel Saint-Michel er et moderne hotel kendt for sin trendy stemning og indretning. Hoteller ligger i hjertet af Paris med kort afstand til vidunderlige restauranter og seværdigheder som Notre Dame Katedralen, Louvre-museet og The Catacombs of Paris. Et vidunderligt hotel med rig mulighed for at nyde det bedste af Paris lige uden for døren. 

Reichshof

HAMBORG: Reichshof er et moderne indrettet hotel, beliggende i et klassisk fint hotel fra starten af det 20. århundrede. Især hotellets lobby er overdådigt indrettet med smukke designmæssige perler og en helt unik stemning. Det firestjernede hotel ligger bare 30 meter fra banegården, og dermed også i gåafstand til alt, hvad der er værd at se i Hamborg. Vi anbefaler, at du prøver hotellets historiske cocktailbar og elegante restaurant.

Zum Ritter St. Georg

HEIDELBERG: Dette klassiske hotel, centralt beliggende i Heidelberg, er fyldt med masser af historisk charme. Hotellet ligger på en af byens mest centrale pladser, og er intet mindre end det allerbedste hotel, der overhovedet kan opdrives i Heidelbergs charmerende, gamle bydel.

Se dine tog

TGV

Velkommen ombord på Europas originale højhastighedstog. Mange TGV-togsæt er i dag dobbeltdækkere, og dit magelige første klasses sæde er med god sandsynlighed placeret i den lyse og intime kabine på første dæk. Toget medfører en barvogn, hvor du kan købe snacks og drikkevarer.

ICE langs Rhinen

ICE er et af Europas mest komfortable højhastighedstog, og her venter en af Europas fineste panoramatogrejser nord for Alperne foran dig.  Du sidder selvfølgelig på første klasse i spisevognen, hvor du som første klasses-passager endda kan bede om at få serveret din bestilling ved dit sæde. I de næste par timer følger togskinnerne den mest legendariske strækning af den store flod, med vinterrasser på de stejle skråninger, middelalderborge, landsbyer, og ikke mindst den mytiske Lorelei klippe.

Begynd at planlægge din rejse nu

Prøv Silver Trays planlægnings værktøj. Vælg dine hoteller, skræddersy rejsen til perfektion, og del den med familien

Disse togferier kan måske også interessere dig

RundrejseTog fra Danmark
Wien via Prag
Fra Danmark til
Wien via Hamborg og Prag
7 nætter | 14.800 kr.
ItalienRundrejseTog fra Danmark
Bella Italia
Fra Danmark til Rom
via Como og Bologna
9 nætter | 23.500 kr.
AlperneItalienLuksusRundrejse
Fra Paris via Venedig til Rom
Luksus gennem Alperne
og via Venedig
9 nætter | 26.800 kr.

Få nyheder og togrejser i særklasse

Kom først til gode tilbud på rundrejser og storbyferier. Få inspiration til togrejser i særklasse. Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du kan til hver en tid afmelde dig igen.
Privatlivspolitik