Bjerge

Det har krævet blod, sved og tårer at bygge Europas bjergbaner, men det var besværet værd: Disse ingeniørmæssige bedrifter er nogle af de smukkeste naturoplevelser, du finder på en togferie. Vi har alle Europas mest spektakulære bjergbaner, som især findes i Alperne og Norge.

Historie

Flere af vores togferier er ikke bare rejser gennem landskaber, men også gennem tid: Oplev hvordan de store floder har formet europæisk civilisation. Se, hvordan det Østrig-ungarske rige stadig lever i dets gamle byer. Og kom på sporet af kongeriger, som ikke længere findes.

Luksus

Alle Silver Tray togferier serverer nogle af Europas bedste tog og fineste togstrækninger. Men hvis du vil have ægte luksus, kan vi også levere det. For rundt om på kontinentet gemmer en håndfuld moderne tog på service og komfort, som du troede tilhørte en svunden tid.

Vandring

Der, hvor sporene slutter, begynder vandrestierne. Silver Tray bringer dig til Geiranger, Lofoten, Zermatt og Amalfikysten – du skal bare huske vandrestøvlerne. For nok er udsigten fra Bernina Ekspressen eller Flåmbanen flot, men intet kan måle sig med panoramaet fra en bjergkam.

Få nyheder og togrejser i særklasse

Kom først til gode tilbud på rundrejser og storbyferier. Få inspiration til togrejser i særklasse. Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du kan til hver en tid afmelde dig igen.
Privatlivspolitik