Rhinguldet - Togrejse til Rhinen og Alperne

Premium Togferie
  • Fire flotte, direkte togrejser på første klasse fra Amsterdam til Matterhorn
  • Panorama-oplevelser langs Rhinen
  • Rejs på første klasse med Glacier Express gennem Schweiz
  • Oplev Amsterdam, Køln, Heidelberg og Zermatt
  • Bo på perfekt beliggende firestjernede hoteller med morgenmad
  • Bil med chauffør fra hoteller til banegårde
  • Fly fra Danmark til Amsterdam og hjem fra Schweiz
22.500 KR.

pr person i delt
dobbeltværelse

Togrejse til Rhinen og Alperne

Amsterdam – Køln – Heidelberg – Chur – Zermatt
10 dage / 9 nætter – 22.500 kr.

Denne togrejse fra Amsterdams kanaler til foden af verdens smukkeste bjerg er en storslået naturoplevelse, der følger Rhinen lige fra dens udløb til den udspring. Du kører på flodbredden langs vinterrasser og middelalderborge, og senere med Glacier Express gennem hjertet af Alperne. Undervejs besøger du pittoreske perler som historiske Heidelberg bjergbyen Zermatt.

Fra Köln rejser du i en schweizisk første-klasses panoramavogn på et tog, der kører på den gamle jernbane på Rhinens bred. Nyd udsigten til middelalderborge, vinmarker, små byer, og naturligvis den mytiske Lorelei klippe.

Panorama-bane
langs Rhinen

Glacier Express er verdens mest legendariske panoramatog. Det fører dig gennem Rhinkløften, over Oberalp passet, og gennem den stejle Mattertal dal til Zermatt ved foden af Matterhorn.

Eventyr på
Glacier Express

De lokale kalder Rhinkløften for Schweiz' Grand Canyon. Det er nok lidt af en overdrivelse, men det er bestemt en unik naturoplevelse. Du ser kløften fra Gletsjer Ekspressen, men du kan desuden udnytte din dag i Chur til at prøve en af de fine vandreture her.

Togrejse gennem
Rhin-kløften

Togrejsen til Alperne slutter i den smukke og bilfri bjergby Zermatt i 1600 meters højde, for foden af verdens smukkeste bjerg, og med storslåede naturoplevelser lige uden for døren. Tag på vandring eller med svævebane til toppen af en bjergtinde.

Bo for foden
af Matterhorn

Togrejsen dag for dag

Fold bjælkerne ud og få alle detaljerne med.
Udvid
Dag 1+2
Fly til Amsterdam

Flyv fra Danmark til Amsterdam
………………………………………….
Kør i bil med chauffør
fra lufthavnen til hotellet
………………………………………….
Bo på firestjernet hotel
i hjertet af Amsterdam
………………………………………….

Dag 3
Amsterdam – Køln

Bliv kørt fra hotellet
i bil med chauffør
til banegården
………………………………………….
Stig ombord på første klasse
på direkte ICE tog med
spisevogn til Køln
………………………………………….
Bo på firestjernet hotel med
domkirken som nærmeste nabo
………………………………………….

Dag 4+5
Køln – Heidelberg

Rejs på første klasse
på ICE tog med spisevogn
………………………………………….
Kør langs Rhinen med vinterasser,
middelalderborge og Lorelei klippen
………………………………………….
Ankom direkte til centrum af Heidelberg
………………………………………….
Bo på historisk hotel i hjertet af
den historiske bymidte
………………………………………….

Dag 6
Heidelberg - Chur

Bliv kørt fra hotellet
i bil med chauffør til
banegården i Mannheim
………………………………………….
Stig ombord på første klasse
på ICE tog med spisevogn
………………………………………….
Kør direkte til Chur gennem Schweiz
smuk rute med søer og bjerge
………………………………………….

SBB

Dag 7
Med Glacier Express til Zermatt

Stig ombord på første klasse
på legendariske Glacier Express
………………………………………….
Rejs gennem kløfter og over høje bjergpas
………………………………………….
Køb fire-retters frokost ombord
………………………………………….
Ankom til Zermatt i
1600 meters højde
………………………………………….
Bo på firestjernet hotel i
hjertet af bjergbyen
………………………………………….

Dag 8+9
To nætter i Zermatt

Oplev en af Alpernes
mest aktive og
fascinerende bjergbyer
……………………………
Tag med bjergbane
eller svævebane til
vilde panoramaer i
op til 4000 meters højde
……………………………
Drag på vandretur
på en af de utallige
stier over byen
…………………………..

Zermatt

Dag 10
Zermatt – Geneve Lufthavn

Rejs med bjergbane
ned til Rhone-dalen
………………………………………….
Skift til intercitytog
med spisevogn
direkte til lufthavnen
………………………………………….
Flyv hjem til Danmark
………………………………………….

Rhone

Se dine hoteller og få din personlige rejseplan

Indtast din ønskede afrejsedato og se
vores hoteller på netop dine dage.
Og hent din personlig rejseplan.

”Du kører langs Rhinen
og gennem hjertet af
Alperne til foden
af Matterhorn.”

Tag på en togrejse langs Vesteuropas store flod, fra en af kontinentets fineste byer til foden af verdens flotteste bjerg. Du kører langs bredden af Rhinen på flodens mest berømte strækninger, og bor i hjertet af skønne byer som Amsterdam og Heidelberg, men en af Alpernes mest charmerende bjergbyer som togferiens endelige mål.

Amsterdam: Du flyver fra Danmark til Amsterdam, hvor en bil med chauffør kører dig fra lufthavnen til dit perfekt beliggende hotel i hjertet af den historiske kanalby. Du bor i Amsterdam i to nætter.

Amsterdam – Køln: Om morgenen på togferiens dag 3 stiger du ombord på første klasse på et strømlimet ICE tog med spisevogn, som på under tre timer kører dig direkte til Køln. Her bor du en enkelt nat på et firestjernet hotel med mesterværket Kølnerdom som nærmeste nabo.

Køln – Heidelberg: I dag får du en af togferiens højdepunkter, når du rejser med et ICE tog med spisevogn direkte til Heidelberg, for toget følger nemlig bredden af Rhinens mest legendariske strækning mellem Koblenz og Mainz, hvor du kører med udsigt til floddampere, middelalderborge, vinterrasser og den mytiske Lorelei-klippe.

Heidelberg: Den gamle universitetsby ved bredden af Neckar-floden har været forskånet for krige de sidste par hundrede år, og derfor står den historiske bymidte helt perfekt bevaret. Den meget levende by er utvivlsomt en af de smukkeste i hele Tyskland. Du bor på et historisk hotel i hjertet af den gamle by.

Heidelberg – Chur: En bil med chauffør kører dig til nabobyen Mannheim, hvor du stiger ombord på første klasse på et ICE tog med spisevogn med kurs direkte mod Chur i det sydlige Schweiz. Det er især efter Zurich, at togrejsen bliver rigtig flot, for her kører du langs store søer med knejsende bjerge bag sig. I Chur bor du to nætter i hjertet af byens historiske bymidte – og den smukke by er en af de ældste i hele Schweiz.

Glacier Express til Matterhorn: I dag går togrejsen til Zermatt ved foden af Matterhorn, verdens flotteste bjerg. Og det er ikke en hvilken som helst togrejse, men med et af verdens mest legendariske tog, Glacier Express. Panoramatoget bringer dig gennem den dramatiske Rhin-kløft, over 2000 meter høje bjergpas, og endelig med tandhjulsbane gennem den dybe dal ind mod idylliske og sofistikerede Zermatt.

Zermatt og Matterhorn: Du har tre nætter til at udforske Zermatt og den fantastiske natur omkring byen – en perlerække af 4000-meter høje tinder. Vandrestierne er i topklasse, men du kan få tage med svævebane eller bjergbane op til de storslåede panoramaer højt mod himlen. På togferiens sidste dag tager du toget ned til Rhonedalen hvor du skifter til et tog direkte til lufthavnen og dit fly hjem.

Få det hele på print

Vi har lavet en brochure, der er lige til at printe. Her finder du alle højdepunkter, en dag-for.-dag rejseplan, og en oversigt over alt, hvad rejsen inkluderer.

Se et udvalg af vores hoteller

Du bor på charmerende, personlige og perfekt beliggende firestjernede hoteller, som Silver Tray har nøje udvalgt. Når vi kender din ønskede afrejsedato, sender vi dig informationer om de skønne hoteller, du kommer til at bo på.

Hotel Mondial am Dom Cologne

KÖLN: Dette elegante, firestjernede hotel ligger i hjertet af Köln med byens smukke domkirke, Kölner Dom som direkte nabo. Derudover ligger det velkendte Ludwig Museum kun få skridt fra hotellet, her anbefaler vi, at du tager hen og ser en af Europas fineste Picasso-samlinger.

Hotel Monte Rosa

ZERMATT: Monte Rosa er det allerførste hotel, bygget i det mondæne Zermatt. Hotellet ligger i hjertet af den bilfri by, lige ved siden af byens kirke. Vi anbefaler et besøg på kirkegården, et rørende sted fyldt med mindesmærker for alle, der igennem tiden er omkommet i forsøget på at bestige Matterhornbjerget. Hotellets bygning er mere end 150 år gammel, og indrettet i en blanding af klassiske arkitektur og moderne luksus.

Hotel Stern

CHUR: Dette 360 år gamle, historiske hotel er perfekt beliggende centralt i Churs gamle bymidte. På hotellet ligger restauranten Veltliner Weinstube zum Stern, der serverer traditionelle, klassiske schweiziske retter, hvilket vi bestemt anbefaler dig at prøve. Blot 1500 meter fra Hotel Stern ligger svævebanen til Brambrüesch-bjerget, hvilket ligeledes er værd at opleve.

Se dine tog

ICE langs Rhinen

ICE er et af Europas mest komfortable højhastighedstog, og her venter en af Europas fineste panoramatogrejser nord for Alperne foran dig.  Du sidder selvfølgelig på første klasse i spisevognen, hvor du som første klasses-passager endda kan bede om at få serveret din bestilling ved dit sæde. I de næste par timer følger togskinnerne den mest legendariske strækning af den store flod, med vinterrasser på de stejle skråninger, middelalderborge, landsbyer, og ikke mindst den mytiske Lorelei klippe.
schweizer

ICE

ICE er et af Europas mest komfortable højhastighedstog. Tyskerne har ladet franskmændene om meget høj fart og effektivitet, mens de fokuserer mere på komfort og livskvalitet. Sådan er togverdenen så mærkelig til tider! ICE-toget har fx en lækker spisevogn (det finder du ikke i Frankrig) og som første klasses-passager kan du endda bede om at få serveret din bestilling ved dit sæde.

Glacier Express

Gletsjer Ekspressen er verdens mest berømte panoramatog. Det bringer dig gennem Rhinkløften, over det 2000 meter høje Oberalppas, og op gennem den smalle og stejle Mattertal dal til Zermat ved Matterhorns fod.Du rejser på første klasse og kan bestille en tre-retters frokost (til en rimelig pris) som tilberedes i toget full-size køkken.

Begynd at planlægge din rejse nu

Prøv Silver Trays planlægnings værktøj. Vælg dine hoteller, skræddersy rejsen til perfektion, og del den med familien

Disse togferier kan måske også interessere dig

Riviera Panorama
Gennem Alpes Maritime
og langs Rivieraen til Aix
9 nætter | 19.800 kr.
AlperneRundrejseTog fra DanmarkTogrejser til AlperneTogrejser til Tyskland
Alpernes Hjerte
Fra Danmark til Jungfrau
via Rhinen og Heidelberg
7 nætter | 25.400 kr.

Få nyheder og togrejser i særklasse

Kom først til gode tilbud på rundrejser og storbyferier. Få inspiration til togrejser i særklasse. Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du kan til hver en tid afmelde dig igen.
Privatlivspolitik