Luksustogrejse
fra Venedig til Rom

Premium Togferie

PRISEN INKLUDERER
TOGREJSER PÅ EXECUTIVE CLASS
VANDTAXA I VENEDIG
FIRESTJERNEDE HOTELLER
FLY UD OG HJEM

14.400 KR.

Per person når to rejser sammen.

 

La Dolce Vita

Venedig – Rom
med vandtaxa, Lagoon Suite på Lidoen og luksus-togrejse

Så du troede, at Orient Ekspressens luksus og romantik var noget fra en svunden tid? Her er det 21. århundredes udgave: Europas lækreste første klasse med  oceaner af plads, personlig service, og vin og mad serveret ved dit sæde. Du finder det om bord på Italiens flagskib af et tog, og vi kan ikke forestille os nogen bedre måde at opleve Venedig og Rom. Du sejler til og fra dit skønne hotel på Venedigs Lido i din egen vandtaxa, og hvis du rejser fra Danmark søndag, mandag, tirsdag eller onsdag, opgraderer vi dig til en Lagoon Suite på hotellet på Lidoen hvor du bor med direkte udsigt til lagunen og Venedigs tårne. I Rom bor du på et firestjernet hotel i hjertet af den historiske bymidte. Ferien inkluderer fly ud og hjem, samt en bil med chauffør fra hotellet i Rom til lufthavnen. Du kan rejse alle dage i juli og august.

Exceptionel service og komfort

Oplev Europas lækreste første klasse med store læder-lænestole, oceaner af plads, eksklusive omgivelser, og personlig service med mad og vin inkluderet.

Nyd Europas lækreste
første klasse

Du ankommer til dit hotel med privat vandtaxa fra lufthavnen - du sejler over lagunen og træder op på dit hotels private anløbsbro. Og vandtaxaen venter også når du skal til banegården et par dage senere. Her sejler du ned ad Canal Grande og spadserer op ad trappen fra kanalen til dit ventende tog.

Ankom til Venedig
med privat vandtaxa

Bo på et af Venedig mest charmerende hoteller, ude på Lidoen: Få minutter væk fra Markuspladsen med vandsporvogn næsten direkte fra hotellet, og alligevel med en fred og ro, som du ikke finder andre steder i Venedig. Kan du rejse fra Danmark søndag - onsdag, bor du i en lækker Lagoon Suite med skøn udsigt over Lagunen.

Bo skønt
i Venedig

I Rom bor du på vores foretrukne firestjernede hotel, få minutters gang fra Piazza Navona, Pantheon, Campo dei Fiori - og lige ved Tiberen.

Bo firestjernet
i hjertet af Rom

På hjemrejsedagen venter en bil med chauffør foran hotellet på at køre dig ud til lufthavnen.

Bil med chauffør
til lufthavnen

Togrejsen dag for dag

Fold bjælkerne ud og få alle detaljerne med.
Udvid
Dag 1+2
Flyv til Venedig

Flyv fra København til Venedig
………………………………………….
I lufthavnen  stiger du ombord
i din private vandtaxa
og sejler over lagunen
og gennem byens kanaler
direkte til dit hotel
………………………………………….

 

Vandtaxa

Dag 3
Med Europas lækreste første klasse til Rom

Sejl i privat vandtaxa fra dit
hotel til Santa Lucia banegården
………………………………………….
Stig ombord på Frecciarossa
højhastighedstog direkte til Rom
………………………………………….
Rejs på Europas lækreste første klasse
med oceaner af plads og kun ti sæder
………………………………………….
Nyd personlig service og få serveret
frokost og vin ved sædet
………………………………………….
Bo på perfekt beliggende
firestjernet hotel
i hjertet af Rom
………………………………………….

Dag 3-5
Tre nætter i hjertet af Rom

Oplev Rom fra dit hotel
i gåafstand til alle
seværdigheder i den
historiske bymidte
………………………………………….
Rom er nem at udforske til fods.
Byens centrum er ret kompakt,
og de mange af de gamle gader
har kun ganske lidt biltrafik

Rom

Dag 6
Bil til lufthavnen og fly hjem

Bliv kørt fra hotellet
i bil med chauffør
til lufthavnen
………………………………………….
Flyv hjem til Danmark
………………………………………….

Se dine hoteller og få din personlige rejseplan

Indtast din ønskede afrejsedato og se
vores hoteller på netop dine dage.
Og hent din personlig rejseplan.

“En togsteward viser dig på plads i en stor, blød lænestol i eksklusive omgivelser med oceaner af plads.”

I gamle dage kunne man kunsten at rejse, tænker du. En romantisk og komfortabel nydelse. En togsteward ville vise dig på plads i en stor, blød lænestol i eksklusive og rolige omgivelser med oceaner af plads. Du ville blive budt velkommen med en drink.  Senere, mens landskabet gled forbi, ville du få serveret en lækker frokost ved dit sæde. Det lyder som Orient-Expressen i gamle dage, men faktisk findes det i dag på et moderne højhastighedstog i Italien. Det hedder Executive Class, og er efter vores mening den lækreste første klasse på et almindeligt tog i Europa. Toget kunne ikke være mere moderne, men stemningen og oplevelsen ombord på den eksklusive klasse er som at træde tilbage til dengang, hvor det var en drøm at rejse.

Sådan rejser du i fineste stil fra Venedig til Rom, to af Italienske skønneste og mest romantiske perler. Eventyret begynder i det øjeblik du lander i Venedigs lufthavn. Her venter din private vandtaxa venter på at sejle dig tværs over lagunen til dit skønne firestjernede hotel på Lidoen. Efter en spændende dag i Venedigs trængsel og alarm er det en lise for sjælen at trække sig tilbage til freden og roen på Lidoen, hvor du kan indtage en lækker middag på terrassen, der er bygget ud over lagunen. Værelserne her er usædvanlig store og komfortable i forhold til Venedigs normale, skrabede standard, og hvis du rejser fra Danmark søndag-onsdag opgraderer vi dig til en Lagoon Suite med direkte udsigt over lagunen og ind mod Venedig. (Du kan også bo inde i selve Venedig, men her bliver du ikke opgraderet). Det tager kun ti minutter at sejle med vandsporvogn – som har holdeplads 50 meter fra hotellet – ind til Venedig.

I Rom bor du i to nætter på et firestjernet hotel i hjertet af byens historiske bymidte, få skridt fra Campo dei Fiori, Tiberen og Trastevere. Når det er tid til at rejse hjem, venter en bil med chauffør foran hotellet og kører dig til lufthavnen og dit fly.

 

 

 

Se et udvalg af vores hoteller

Du bor på charmerende, personlige og perfekt beliggende firestjernede hoteller, som Silver Tray har nøje udvalgt. Når vi kender din ønskede afrejsedato, sender vi dig informationer om de skønne hoteller, du kommer til at bo på.

Grand Hotel Baglioni

FIRENZE: Firestjernet hotel beliggende i hjertet af Firenzes historiske bydel kun få meter fra de mest vidunderlige seværdigheder. Oprindeligt var hotellet bolig for Carrega Bertolini-fyrsterne i Firenze, og er i dag bevaret i den klassiske florentinske stil. Hotellets tagterrasse har formentlig byens flotteste udsigt, og en middag på den, kan ikke anbefales varmt nok.

Ponte Sisto

ROM: Dette tidligere kloster Ponte Sisto, er et af vores absolutte favorithoteller i Rom. Hotellet er bygget op omkring en idyllisk indre gårdhave med både palmer, springvand og plads til at nyde sin morgenmad, når vejret er til det. Værelserne er moderne, elegante og rummelige, og selve hotellet er perfekt beliggende midt i det centrale Rom med kun 300 meter til Campo de' Fiori.

Splendid Venezia

Lækkert, eksklusivt firestjernet hotel i hjertet af Venedig, få skridt fra Markuspladsen. Du ankommer med vandtaxa direkte til hotellets egen anløbsbro. Indenfor finder du dejlige værelser, en fremragende restaurant, og ikke mindst en tagterrasse med udsigt over byens kupler og tage.

Se dine tog

Frecciarossa Executive

Velkommen ombord på Europas lækreste første klasse. Når du går ombord på Executive Class-vognen på højhastighedstoget Frecciarossa, byder en steward dig velkommen og fører dig til dit sæde i den eksklusive premium-førsteklasses-kupé, som er begrænset til kun ti passagerer, der sidder overfor hinanden i en + en-opstilling. Dit lædersæde er en meget bred og behagelig lænestol, der kan drejes 180 grader. Personalet byder dig på en velkomstdrink efterfulgt af et måltid med vin, der bliver serveret på din plads.

Begynd at planlægge din rejse nu

Prøv Silver Trays planlægnings værktøj. Vælg dine hoteller, skræddersy rejsen til perfektion, og del den med familien

Direkte togrejser på premium første klasse

+ Togrejser på Executive Class på Frecciarossa højhastighedstog
+ Frokost og vin serveret ved sædet

Firestjernede hoteller

+ Højt anerkendte, historiske og nøje udvalgt
+ Perfekt beliggende i bycentrene
+ Morgenmad inkluderet

 

Tryghed på rejsen

+ 24-timers personlig hjælpelinje ved akutte problemer
+ Silver Tray håndterer forsinkelser og andre problemer

Beklager, dette er ikke inkluderet

– Mad og drikke ud over det nævnte
– Lokale udflugter

Disse togferier kan måske også interessere dig

ItalienRundrejseStorbyer
Cinque
Terre
Fra Rom til
Ligurien og Toscana
9 nætter | 22.800 kr.
AlperneItalienLuksusPanoramabanerRundrejseStorbyerTogrejser med Glacier ExpressenTogrejser til AlperneTogrejser til Schweiz
Alpin
Luksus
Oplev Glacier Express
på Excellence Class
7 nætter | 25.800 kr.

Få nyheder og togrejser i særklasse

Kom først til gode tilbud på rundrejser og storbyferier. Få inspiration til togrejser i særklasse. Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du kan til hver en tid afmelde dig igen.
Privatlivspolitik