Togrejser med Glacier Expressen

Togrejser med Glacier Expressen – Alpernes mest komfortable luksustog

Dette panoramatog er verdenskendt for sine luksuriøse togkupeer med masser af plads, middag og vin serveret ved togsædet og ikke mindst personlig service undervejs – men bestemt også for de overdådige landskaber, du har udsigt til under hele togturen. 

Med Glacier Expressen vil du opleve smukke dale, enorme vidder og ikke mindst sneklædte alpetinder – og når rødvinen i glasset foran dig hælder til den ene eller anden side, så er det såmænd blot et tegn på, at toget er på vej op ad endnu en stigning eller passerer en af togrutens spiralformede tunneller. 

Glacier Expressen er enormt populær, og sætter når det sætter sine billetter til salg tre måneder ud i fremtiden, er de stort set altid udsolgt samme dag, så vær ude i god tid, hvis du ønsker at opleve Glacier Expressen. 

Se vores mange togrejser herunder, eller kontakt os for at høre mere.

 

AlperneItalienLuksusPanoramabanerRundrejseStorbyerTogrejser med Glacier ExpressenTogrejser til AlperneTogrejser til Schweiz
Alpin
Luksus
Oplev Glacier Express
på Excellence Class
7 nætter | 29.700 kr.

Få nyheder og togrejser i særklasse

Kom først til gode tilbud på rundrejser og storbyferier. Få inspiration til togrejser i særklasse. Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du kan til hver en tid afmelde dig igen.
Privatlivspolitik