Venedig med Bernina Expressen

Drømmerejse til Venedig

Sovevogn, Bernina Ekspressen, bjerghotel og Comosøen

Vores ambition med denne rejse var at gøre den ligeså magisk og romantisk som rejsens mål, Venedig.Den begynder med tre-retters middag, cocktail og deluxe sovevogn. Fortsætter med Europas måske flotteste panorama-ekspres. Og slutter med et par dage ved Comosøen. Vi synes, at mission er lykkedes.

Maecenas faucibus mollis interdum. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Curabitur blandit tempus porttitor. Curabitur blandit tempus porttitor.

 • Togrejser på første klasse og deluxe sovevogn
 • Udsøgte firestjernede hoteller
 • Frokost fra København
 • Middag i Hamborg
 • Bil med chauffør eller vandtaxa i hver by
 • Vandtaxa til lufthavnen
18.500 KR.

per person ved to personer i delt dobbeltværelse

Exceptionel service og komfort

Frokost med vin ved afrejse fra København
Tre-retters middag i Hamborg
Bil med chauffør mellem hotel og banegård
Perfekt beliggende firestjernede hoteller

___________________________________________

 

Oplev den højeste jernbane over Alperne
Bo med direkte udsigt over Comosøen
Sejl ned ad Canal Grande i din private vandtaxa

Der er jo ikke spisevogne i Danmark, men alligevel kan du med Silver Tray nyde en lækker frokost med rejser og fiskefilet sammen med en flaske hvidvin. Vi sørger nemlig for, at en medarbejder fra Hallernes Smørrebrød serverer frokosten ved dit sæde lige inden afgang.

Frokost og vin gennem Danmark

Når du ankommer i Hamburg har Silver Tray reserveret bord i den klassiske restaurant i elegante Hotel Reichshof lige ved banegården. Her er vi vært for en tre-retters middag, og bagefter venter en cocktail i hotellets historiske bar. Og så venter nattoget!

Middag og cocktail i Hamburg

Efter middag og drink stiger du direkte ombord i nattoget, hvor du har en deluxe sovevogns-kupé med bløde dyner, ekstra plads og eget bad og toilet. Du kan bestille en snack eller drikkevarer hos sovevognskonduktøren, og næste morgen serverer han en enkel morgenmads anretning.

Europas bedste sovevogn

Bernina Ekspressen er Europas højeste banestrækning over Alperne, og det er en spektakulær rejse over først dybe slugter og dale, og siden gennem barske bjergegne med udsigt til hvide tider og gletsjere.

Bernina Ekspressen

Midt i Bernina Ekspressens højeste og vildeste landskab stiger du af toget og tager en svævebane til en bjergkam i 3000 meters højde med gletsjere og høje tinder lige foran dig. Her overnatter du på et bjerghotel - fire-retters middag og en time i din private jacuzzi er reserveret til dig.

Bjerghotel i 3000 meters højde

Togrejsen med Silver Tray slutter som regel med, at en bil med privatchauffør venter ved banegården, så du bare skal læne dig tilbage og nyde turen til dit perfekt beliggende firestjernede hotel. I Venedig er bilen dog udskiftet med din egen vandtaxa. Men det bliver nydelsen jo ikke mindre af.

Vandtaxa ned ad Canal Grande

Få det hele på print

Vi har lavet en brochure, der er lige til at printe. Her finder du alle højdepunkter, en dag-for.-dag rejseplan, og en oversigt over alt, hvad rejsen inkluderer.

 • Sovevogn
 • En nat i Chur
 • En nat på bjerghotel
 • To nætter i Varenna
 • Tre nætter i Venedig

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam.

Da vi i sin tid lavede denne rejse – før den lille virus gjorde sin ankomst – var den vores mest populære. Nu har vi så gjort den endnu bedre. Fra du forlader København, indtil du stiger ombord i den ventede vandtaxa foran Venedigs Santa Lucia banegård, kommer du ud på én lang drøm af en togrejse.

Det begynder med, at du nyder en lækker frokost og en kølig flaske hvidvin, mens du kører med DSB på første klasse fra København til Hamburg. Men DSB har jo afskaffet spisevognen for flere årtier siden, protesterer du? Ja, så derfor leverer et bud fra Hallernes Smørrebrød en picnic-pakke direkte til dit sæde umiddelbart inden afgang. I Hamburg fortsætter nydelsen: Vi hare reserveret bord til dig i den smukke restaurant i det elegante Hotel Reichshof lige ved banegården, hvor vi er vært ved en tre-retters middag. Og inden du går ned i den ventede sovevogn, er der lige tid til at nyde den cocktail, som venter på dig i hotellets fine bar.

Herefter gå du de få skridt tilbage til Hamburgs banegård, og ombord i Europas bedste sovevogn: En Deluxe kupé med bløde dyner, ekstra plads, et lille bord med to stole, og dit eget bad og toilet. Sovevognskonduktøren er mand for at skaffe en lille godnatdrink, og næste morgen serverer han en let morgenmadsanretning. Når du vågner i Zurich, skifter du til en meget smuk togrejse på blot halvanden time langs søer og hjerte til Chur, den ældste by i Schweiz. En bil kører dig fra banegården til byens mest charmerende hotel, der ligger midt i den gamle bydel.

Næste morgen rejser du med en af Europas flotteste og mest dramatiske jernbaner, Bernina Ekspressen. Flere steder slår banen knuder på sig selv, så den via store cirkler kan komme stadig højere op. Du kører langs dybe slugter og over den ikoniske Landwasser viadukt, før toget for alvor indtager de høje bjerge, hvor du kommer i øjenhøjde med gletsjere og hvide tinder. Og her, tæt på rutens højeste punkt, forlader du toget! En svævebane bringer dig op til en afsides bjergkam i 3000 meters højde, hvor et bjerghotel balancerer højt over en gletsjer og med et fabelagtigt panorama over bjergtinderne lige foran dig. Bjerghotellet huser mest bjergbestigere i primitive sovesale, men du får et overraskende lækkert dobbeltværelse. Og sidst på eftermiddagen har vi reserveret plads til dig i en udendørs jacuzzi, der ligger på sin helt private terrasse. Vi søger også for, at du får serveret en flaske prosecco på kanten af boblebadet. Bagefter er en fire-retters middag inkluderet i dit ophold, og så er det bare om at nyde en af de flotteste stjernehimler, du nogensinde kommer til at se.

Se et udvalg af vores hoteller

Du bor på charmerende, personlige og perfekt beliggende firestjernede hoteller, som Silver Tray har nøje udvalgt. Når vi kender din ønskede afrejsedato, sender vi dig informationer om de skønne hoteller, du kommer til at bo på.

Se dine tog

Bernina Express

Det er nok lidt overdrevet at kalde det et eksprestog, for gennemsnitsfarten er beskedne 36 km/t, men dette er også en af Alpernes stejleste almindelige jernbaner. Undervejs krydser du over 200 broer, og oplever ingeniørmæssige genistreger som sløjfer og spiraler, der elegant får banen op i højderne til gletsjersøer og snedækkede tinder.

NightJet

Liggevogne er for Interrailere. Med Silver Tray rejser du i en ægte, privat sovevogns-kupe med bløde dyner og hovedpuder. Din sovevognskonduktør serverer morgenmad inden ankomst, og kan også klare en snack eller et glas vin inden sengetid.

Togrejsen dag for dag

Fold bjælkerne ud og få alle detaljerne med.
Udvid
Dag 1
København - Hamburg

Afgang ca. 13.00 | Første klasse | Frokost og vin

Du forlader København omkring klokken 13. Du rejser på første klasse, og lige inden afgang kommer en medarbejder fra Hallernes Smørrebrød og serverer en lækker frokost med rejer, fiskefilet og hvidvin ved dit sæde.

Togrejse på første klasse
Frokost med vin serveres ved sædet
Dag 1
Middag i Hamburg

Ankomst ca. 18:00 | Tre-retters middag | Cocktail

Fra Hamburgs banegård træder I ind på det historiske hotel Reichshof hvor personalet står klar til at hjælpe jer af med bagagen. Vi har reserveret bord til jer i hotellets smukke restaurant Stadt hvor vi er vært ved en tre-retters middag, som I frit vælger fra a la carte menuen. Drikkevarer under middagen er på egen regning, men bagefter byder Silver Tray på en cocktail i hotellets ikoniske bar.

Ved halv-ni tiden er det tid til at hente jeres bagage, der venter i hotellets lobby, og krydse gaden til banegården, hvor jeres nattog snart ankommer til perronen.

A la carte middag på hotel Reichshofs smukke og historiske restaurant, efterfulgt af en cocktail i baren.
Dag 1
Deluxe sovevogn til Alperne

Afgang ca. 21:00 | Deluxe sovevogn med eget bad og toilet

Velkommen i Europas bedste sovevogns-kupé i et almindeligt tog: Din private Deluxe kupé med gode senge med bløde dyner og hovedpuder, et lille spisebord med to stole, panoramavinduer, og eget bad og toilet. Hvis du har lyst til en lille godbid før natten, kan du bestille det hos din sovevognskonduktør, som også sørger for at servere en enkel morgenmadsanretning før ankomsten.

Deluxe sovevogn med eget bad og toilet
Dag 2
Intercitytog til den ældste by i Schweiz

Ankomst Chur 11:00

Velkommen til Chur, den ældste by i Schweiz. Når du ankommer til Chur, tager du blot en taxa og fortæller chaufføren, at hotellet betaler regningen.

Du bor på byens bedste hotel, der ligger midt i det historiske centrum med smukke pladser og stræder lige for dine fødder. Du kan også tage en svævebane op på byens lokale bjerg og vandre ad en af de lette stier med smuk udsigt.

En nat i den ældste by i Schweiz
Taxa til hotellet er betalt
Historisk firestjernet hotel med morgenmad
Dag 3
Panoramavogn i Bernina Ekspressen

Afrejse 08:30 med Bernina Ekspressen

Om morgenen stiger du ombord på  en af Europas flotteste og mest dramatiske jernbaner, Bernina Ekspressen. Flere steder slår banen knuder på sig selv, så den via store cirkler kan komme stadig højere op. Du kører langs dybe slugter og over den ikoniske Landwasser viadukt, før toget for alvor indtager de høje bjerge, hvor du kommer i øjenhøjde med gletsjere og hvide tinder. Hele denne jernbanestrækning er så smuk og forunderlig, at den er optaget på UNESCOs liste over verdensarv.

Bernina Ekspressen i første klasses panoramavogn
Udsigt til slugte, gletsjere og hvide bjergtinder
Dag 3
Bjerghotel i 3000 meters højde

Svævebane fra Bernina Ekspressen til Berghaus Diavolezza

Lige omkring banens højeste punkt i 2000 meters højde stiger du af toget, midt i den vilde natur, og tager en svævebane til en bjergkam i 3000 meters højde. Her overnatter du i et traditionelt berghaus, men et med lækre dobbeltværelser. Nyd den fabelagtige udsigt over gletsjeren og de hvide bjergtider, inklusive berømte Piz Bernina. Du kan gå en let og flot vandretur til en lille bjergtop i 3200 meters højde.

Sidst på eftermiddagen har Silver Tray reserveret plads i din private jacuzzi, der ligger helt isoleret på sin egen terrasse med panoramaudsigt over bjergene. Personalet serverer en flaske prosecco på kanten af boblebadet.

Om aftenen er en fire-retters middag inkluderet i dit ophold.

 

Med svævebane til 3000 meters højde
Bjerghotel med fine soveværelser
Romantisk øjeblik i privat jacuzzi med prosecco på kanten
Fire-retters middag inkluderet i opholdet
Dag 4
Fra gletsjeren til Comosøens palmer

Fra gletsjeren i Alperne til palmerne ved Comosøen

Ved frokosttid tager du svævebanen ned til Bernina Ekspressen og stiger atter på toget, som snart begynder at køre stejlt nedad mod Italiens varme dale.

Ved endestationen i Tirano skifter du let og hurtigt til et regionaltog, som tager dig på endnu en smuk rejse langs Comosøen. Du stiger af i Varenna, hvor en bil venter på at køre dig til hotellet.

Bernina Ekspressen fra Bernina Passet til Italien
Panoramaudsigt mens du kører fra bjergene ned imod de varme dale
Bil med chauffør fra banegården i Varenna til dit hotel
Dag 4 - 6
Varenna

Comosøens skjulte perle

Varenna er en lille middelalderby, der smyger sig op ad en bjergside over Comosøen. Lokale italienere kender byen som den dejligste af alle søens byer, ikke mindst fordi de færreste turister har opdaget dens charme. Du bor på det historiske firestjernede Hotel Royal Victoria med fri udsigt over søen.

Tag på udflugt med en lokale færge til glamourøse Bellagio blot 15 minutters sejlads væk, eller tag en lille vandretur på stierne over Varenna til flotte udsigtspunkter over Comosøen.

Bo i Comosøens dejligste by
Historiske firestjernet hotel med fri udsigt over søen
Dag 6
På Executive Class til Venedig

Europas bedste første klasse

En lille lokaltog kører dig først langs Comosøen og siden gennem Milanos forstæder til Milano Centrale, hvor du skifter til et Frecciarossa højhastighedstog.

Vi har opgraderet dig til en af de fineste premium første klasser i Europa. En steward byder velkommen ombord i Executive Class, hvor du tager plads i et stort og lækkert lædersæde med oceaner af plads, og som kan drejes 180 grader. Du har ingen sidemand. Under rejsen får du serveret en frokost med vin ved dit sæde. Nyd denne oplevelse – det bliver ikke meget bedre i Europa.

Rejs på Europas bedste første klasse
Frokost og vin serveret ved dit sæde
Dag 6
Med vandtaxa ned ad Canal Grande

Dit højhastighedstog kører på en lang bro over Venedigs lagune og ind på Santa Lucia stationen ved bredden af Canal Grande. Her ligger en klassisk  og elegant vandtaxa og venter på at sejle dig ad store og små kanaler til dit perfekt beliggende firestjernede hotel, som er din hjem for de kommende dag.

Klassisk vandtaxa fra banegården ad kanalerne til dit hotel
Perfekt beliggende firestjernet hotel med morgenmad
Dag 10
Sejl over lagunen og flyv hjem

Selv transferen til lufthavnen er magisk i Venedig. En vandtaxa venter foran dit hotel på at sejle dig først gennem byens smalle kanaler, og siden med høj fart tværs over lagunen til lufthavnens egen havn.

Dut fly hjem til Danmark er inkluderet i rejsen. Men hvis du foretrækker at tage toget hjem, er det bare at sige til, så finder vi en spændende løsning.

 

Transfer med klassisk vandtaxa over lagunen til lufthavnen
Fly hjem til Danmark

Begynd at planlægge din rejse nu

Prøv Silver Trays planlægnings værktøj. Vælg dine hoteller, skræddersy rejsen til perfektion, og del den med familien

Togrejsen

+ Individuel rejse med frit valg af dato
+ København-Hamburg på første klasse
+ Deluxe sovevogns-kupé med privat bad og toilet
+ Bernina Express på første klasse
+ Frecciarossa højhastighedstog på første klasse
+ Transfers med chauffør fra banegårde til og fra hoteller
+ Vandtaxa i Venedig fra banegård til hotellet
+ Vandtaxa til lufthavn og fly hjem

Måltider undervejs

+ Frokost og vin serveret ved sædet inden afgang fra København
+ Tre-retters middag på Hotel Reichshof i Hamburg
+ Cocktail i hotellets historiske bar
+ Let morgenmåltid serveret i sovevogns-kupéen
+ Morgenmad hver morgen på hotellet

Hoteller

+ Firestjernede hoteller med perfekt beliggenhed
+ Du ser hotellerne inden din endelige bestilling

Tryghed

+ Silver Tray håndterer forsinkelser og andre problemer på rejser
+ 24/7 hotline når du har brug for det
+ Fri COVID-19 afbestilling*

*  Ved rejsevejledning fra Udenrigsministeriet der fraråder vaccinerede danskere at rejse til destinationen 

Beklager, rejsen inkluderer ikke

– Single rejser. Prisen er per person ved to personer i delt dobbeltværelse.
– Andre måltider. Rejsen inkluderer kun de måltider, der er nævnt.
– Udflugter. Du rejser på egen hånd, og rejsen inkluderer ikke guide eller byture.
– Rejseforsikring. Silver Tray tager ansvar for problemer med selve rejsen, men vi anbefaler at du selv tegner en rejseforsikring i tilfælde af sygdom og ulykke

Hent Silver Trays flotte e-magasin om Alperne

Og modtag nyhedsbreve med inspiration, nyheder og tilbud.

form code...

Disse togferier kan måske også interessere dig

Rhône fra hav til Alper
Fra Middelhavet til hjertet af Alperne
AlperneRundrejse
Alpernes Højdepunkter
Med panorama-ekspresser
12 nætter | 27.900 kr.
Små Italienske Perler
Fem af Italiens mest romantiske byer

Få nyheder og togrejser i særklasse

Kom først til gode tilbud på rundrejser og storbyferier. Få inspiration til togrejser i særklasse. Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du kan til hver en tid afmelde dig igen.
Privatlivspolitik