Togrejse til Venedig med Bernina Expressen

Premium Togferie
  • Frokost og vin gennem Danmark
  • Tre-retters middag og cocktail i Hamburg
  • Deluxe sovevogn til Alperne
  • Bernina Expressen over Alpepas
  • Bjerghotel i 3000 meters højde
  • To nætter i Varenna ved Comosøen
  • Privat vandtaxa til hotellet i Venedig
  • Vandtaxa til lufthavnen og fly hjem
18.250 KR.

per person i delt dobbeltværeslse

Drømmerejse til Venedig

Sovevogn, Bernina Ekspressen, bjerghotel og Comosøen

Denne rejses mål er fire dage i en af verdens smukkeste byer. Alligevel kan det sagtens være, at det er rejsen dertil, som du især husker. Du har nydt solnedgangen i 3000 meters højde i Alperne, mens du sidder med en flaske prosecco i en jacuzzi i et spektakulært beliggende bjerghotel. Forinden har din vej fra København til Alperne været med tre-retters middag og cocktail i Hamburg, efterfulgt af en nat i en deluxe sovevogns-kupé med eget bad og toilet. Og bagefter har du rejst fra de høje Alper med Bernina Ekspressen til Comosøen, hvor du har boet med direkte udsigt over søen.

Exceptionel service og komfort

Spisevogn i Danmark? Med Silver Tray, ja. Nyd en lækker frokost med rejser og fiskefilet sammen med en flaske hvidvin. Frokosten serveres ved dit sæde lige inden afgang fra København.

Frokost og vin
gennem Danmark

Silver Tray har reserveret bord til dig i den klassiske restaurant i elegante Hotel Reichshof lige ved banegården. Her er vi vært for en tre-retters middag, og en cocktail i hotellets fine bar.

Middag og cocktail
i Hamburg

Du får nattogets bedste seng: En deluxe sovevogns-kupé med bløde dyner, ekstra plads og eget bad og toilet. Næste morgen får du serveret en enkel morgenmads anretning.

Deluxe sovevogn
til Alperne

Bernina Ekspressen er Europas højeste banestrækning over Alperne, og det er en spektakulær rejse over først dybe slugter og dale, og siden gennem barske bjergegne med udsigt til hvide tider og gletsjere.

Bernina
Ekspressen

Midt i Bernina Ekspressens højeste og vildeste landskab stiger du af toget og tager en svævebane til en bjergkam i 3000 meters højde med gletsjere og høje tinder lige foran dig. Her overnatter du på et bjerghotel - fire-retters middag og en time i din private jacuzzi er reserveret til dig.

Bjerghotel i 3000
meters højde

Togrejsen med Silver Tray slutter som regel med, at en bil med privatchauffør venter ved banegården, så du bare skal læne dig tilbage og nyde turen til dit perfekt beliggende firestjernede hotel. I Venedig er bilen dog udskiftet med din egen vandtaxa. Men det bliver nydelsen jo ikke mindre af.

Vandtaxa ned ad
Canal Grande

Togrejsen dag for dag

Fold bjælkerne ud og få alle detaljerne med.
Udvid
Dag 1
København - Hamburg
Dag 1
Middag i Hamburg
Dag 1
Deluxe sovevogn til Alperne
Dag 2
Intercitytog til den ældste by i Schweiz
Dag 3
Panoramavogn i Bernina Ekspressen
Dag 3
Bjerghotel i 3000 meters højde
Dag 4
Fra gletsjeren til Comosøens palmer
Dag 4 - 6
Varenna
Dag 6
På Executive Class til Venedig
Dag 6
Med vandtaxa ned ad Canal Grande
Dag 10
Sejl over lagunen og flyv hjem
Se dine hoteller og få din personlige rejseplan

Indtast din ønskede afrejsedato og se
vores hoteller på netop dine dage.
Og hent din personlig rejseplan.

Da vi i sin tid lavede denne rejse – før den lille virus gjorde sin ankomst – var den vores mest populære. Nu har vi så gjort den endnu bedre. Fra du forlader København, indtil du stiger ombord i den ventede vandtaxa foran Venedigs Santa Lucia banegård, kommer du ud på én lang drøm af en togrejse.

Det begynder med, at du nyder en lækker frokost og en kølig flaske hvidvin, mens du kører med DSB på første klasse fra København til Hamburg. Men DSB har jo afskaffet spisevognen for flere årtier siden, protesterer du? Ja, så derfor leverer et bud fra Hallernes Smørrebrød en picnic-pakke direkte til dit sæde umiddelbart inden afgang. I Hamburg fortsætter nydelsen: Vi hare reserveret bord til dig i den smukke restaurant i det elegante Hotel Reichshof lige ved banegården, hvor vi er vært ved en tre-retters middag. Og inden du går ned i den ventede sovevogn, er der lige tid til at nyde den cocktail, som venter på dig i hotellets fine bar.

Herefter gå du de få skridt tilbage til Hamburgs banegård, og ombord i Europas bedste sovevogn: En Deluxe kupé med bløde dyner, ekstra plads, et lille bord med to stole, og dit eget bad og toilet. Sovevognskonduktøren er mand for at skaffe en lille godnatdrink, og næste morgen serverer han en let morgenmadsanretning. Når du vågner i Zurich, skifter du til en meget smuk togrejse på blot halvanden time langs søer og hjerte til Chur, den ældste by i Schweiz. En bil kører dig fra banegården til byens mest charmerende hotel, der ligger midt i den gamle bydel.

Næste morgen rejser du med en af Europas flotteste og mest dramatiske jernbaner, Bernina Ekspressen. Flere steder slår banen knuder på sig selv, så den via store cirkler kan komme stadig højere op. Du kører langs dybe slugter og over den ikoniske Landwasser viadukt, før toget for alvor indtager de høje bjerge, hvor du kommer i øjenhøjde med gletsjere og hvide tinder. Og her, tæt på rutens højeste punkt, forlader du toget! En svævebane bringer dig op til en afsides bjergkam i 3000 meters højde, hvor et bjerghotel balancerer højt over en gletsjer og med et fabelagtigt panorama over bjergtinderne lige foran dig. Bjerghotellet huser mest bjergbestigere i primitive sovesale, men du får et overraskende lækkert dobbeltværelse. Og sidst på eftermiddagen har vi reserveret plads til dig i en udendørs jacuzzi, der ligger på sin helt private terrasse. Vi søger også for, at du får serveret en flaske prosecco på kanten af boblebadet. Bagefter er en fire-retters middag inkluderet i dit ophold, og så er det bare om at nyde en af de flotteste stjernehimler, du nogensinde kommer til at se.

Næste morgen tager du svævebanen ned til jernbanen igen, og snart har anden del af rejsen med Bernina Ekspressen bragt dig fra sneen til palmerne ved Comosøen, hvor du bor i lille Varenna, en af de smukkeste byer ved søen, som endda er overset af de fleste turister. Du bor på det historiske firestjernede Royal Victoria i et deluxeværelse med udsigt over søen. Nyd dine to nætter her, og snyd ikke dig selv for en tur med en lokale færge de få minutter til glamourøse Bellagio.

Fra Varenna kører du med lokaltog til Milano og videre med højhastighedstog til Venedig, hvor en privat vandtaxa venter på at sejle dig det sidste stykke af rejsen ned ad Canal Grande til dit perfekt beliggende hotel. Du hare fire nætter i Venedig, men du kan forlænge opholdet så længe du vil.

På feriens sidste dag sejler du i en klassisk vandtaxa gennem Venedig og tværs over lagunen til lufthavnen, hvorfra du flyver hjem. Hvis du hellere vil med toget hjem, er det bare at kontakte os.

Få det hele på print

Vi har lavet en brochure, der er lige til at printe. Her finder du alle højdepunkter, en dag-for.-dag rejseplan, og en oversigt over alt, hvad rejsen inkluderer.

Se et udvalg af vores hoteller

Du bor på charmerende, personlige og perfekt beliggende firestjernede hoteller, som Silver Tray har nøje udvalgt. Når vi kender din ønskede afrejsedato, sender vi dig informationer om de skønne hoteller, du kommer til at bo på.

Se dine tog

Bernina Express

Det er nok lidt overdrevet at kalde det et eksprestog, for gennemsnitsfarten er beskedne 36 km/t, men dette er også en af Alpernes stejleste almindelige jernbaner. Undervejs krydser du over 200 broer, og oplever ingeniørmæssige genistreger som sløjfer og spiraler, der elegant får banen op i højderne til gletsjersøer og snedækkede tinder.

NightJet

Liggevogne er for Interrailere. Med Silver Tray rejser du i en ægte, privat sovevogns-kupe med bløde dyner og hovedpuder. Din sovevognskonduktør serverer morgenmad inden ankomst, og kan også klare en snack eller et glas vin inden sengetid.

Begynd at planlægge din rejse nu

Prøv Silver Trays planlægnings værktøj. Vælg dine hoteller, skræddersy rejsen til perfektion, og del den med familien

Togrejsen

+ Individuel rejse med frit valg af dato
+ København-Hamburg på første klasse
+ Deluxe sovevogns-kupé med privat bad og toilet
+ Bernina Express på første klasse
+ Frecciarossa højhastighedstog på første klasse
+ Transfers med chauffør fra banegårde til og fra hoteller
+ Vandtaxa i Venedig fra banegård til hotellet
+ Vandtaxa til lufthavn og fly hjem

Måltider undervejs

+ Frokost og vin serveret ved sædet inden afgang fra København
+ Tre-retters middag på Hotel Reichshof i Hamburg
+ Cocktail i hotellets historiske bar
+ Let morgenmåltid serveret i sovevogns-kupéen
+ Morgenmad hver morgen på hotellet

Hoteller

+ Firestjernede hoteller med perfekt beliggenhed
+ Du ser hotellerne inden din endelige bestilling

Tryghed

+ Silver Tray håndterer forsinkelser og andre problemer på rejser
+ 24/7 hotline når du har brug for det
+ Fri COVID-19 afbestilling*

*  Ved rejsevejledning fra Udenrigsministeriet der fraråder vaccinerede danskere at rejse til destinationen 

Beklager, rejsen inkluderer ikke

– Single rejser. Prisen er per person ved to personer i delt dobbeltværelse.
– Andre måltider. Rejsen inkluderer kun de måltider, der er nævnt.
– Udflugter. Du rejser på egen hånd, og rejsen inkluderer ikke guide eller byture.
– Rejseforsikring. Silver Tray tager ansvar for problemer med selve rejsen, men vi anbefaler at du selv tegner en rejseforsikring i tilfælde af sygdom og ulykke

Disse togferier kan måske også interessere dig

RundrejseStorbyerTogrejser til MarokkoTogrejser til Spanien
Fra Sevilla til Marrakesh
Oplev maurernes rige
i Andalusien og Marokko
14 nætter | 24.500 kr.
RundrejseTogrejser til FinlandTogrejser til NorgeTogrejser til Sverige
Skandinaviske Perler
Fjorde og skærgårde fra Helsinki til Bergen
ItalienLuksusRundrejse
Italiensk Forkælelse
Romantik I særklasse
8 nætter | 24.500 kr.

Få nyheder og togrejser i særklasse

Kom først til gode tilbud på rundrejser og storbyferier. Få inspiration til togrejser i særklasse. Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du kan til hver en tid afmelde dig igen.
Privatlivspolitik