Togrejse fra Paris via Venedig til Rom

Premium Togferie
  • Tre skønne, direkte togrejser fra Paris til Rom via Venedig
  • 2x premium første klasse med frokost og vin serveret ved sædet
  • Privat vandtaxa ned ad Canal Grande
  • Perfekt beliggende firestjernede hoteller med morgenmad
  • Bil med chauffør fra hoteller til banegårde
  • Fly ud og hjem
  • Bil med chauffør fra og til lufthavnene
26.800 KR.

pr person i delt
dobbeltværelse

Togrejse fra Paris til Rom

Paris – Lausanne – Venedig – Rom
10 dage / 9 nætter – 26.800 kr.

Oplev tre af Europas mest romantiske byer på denne togrejse fra Paris til Rom. Rejs med nogle af kontinentets bedste tog. Og få en perlerække af fine rejseoplevelser undervejs: Frokost og vin serveret ved dit sæde. Stejle vinterrasser, høje tinder og store bjergsøer undervejs gennem Alperne. Privat vandtaxa ned ad Canal Grande. Og Europas måske lækreste første klasse.

Du rejser fra Paris på et internationalt TGV-tog på premium første klasse og får serveret frokost, vin og cognac ved dit sæde. Sjældent har 300 km/t været så behageligt.

Business Premiere
gennem Frankrig

Dit EuroCity tog fra Lausanne til Venedig kører langs søer og vinterrasser med kig til 4000 meter høje bjergtinder. Du kan nyde udsigten fra togets spisevogn, hvis du ønsker.

Med spisevogn
gennem Alperne

Lige foran banegården i Venedig venter en privat vandtaxa på at sejle dig ned ad Canal Grande til dit hotel. Det er Europas mest romantiske transfer – og vandtaxaen sejler dig også den modsatte vej når du skal videre.

Privat vandtaxa
ned ad Canal Grande

Fra Venedig kører du med Europas lækreste første klasse på et højhastighedstog. Executive Class har oceaner af plads, få passagerer, skønne sæder, personlig service, og frokost og vin serveret ved dit sæde

Europas lækreste
første klasse

Togrejsen dag for dag

Fold bjælkerne ud og få alle detaljerne med.
Udvid
Dag 1-2
Fly til Paris

Flyv fra Danmark til Paris
………………………………………….
Kør i bil med chauffør
fra lufthavnen til hotellet
………………………………………….
Bo på firestjernet hotel
i hjertet af byen
………………………………………….

Paris

Dag 3-4
Paris – Lausanne

Bliv kørt fra hotellet
i bil med chauffør
til banegården
………………………………………….
Stig ombord på
premium første klasse
direkte internationalt TGV-tog
………………………………………….
Nyd frokost, vin og cognac
serveret ved dit sæde
………………………………………….
Bo på firestjernet hotel
i hjertet af Lausanne
………………………………………….

Dag 5 - 6
Lausanne – Venedig

Bliv kørt fra hotellet
i bil med chauffør
til banegården
………………………………………….
Rejs på første klasse
med direkte EuroCity
gennem Alperne
………………………………………….
Nyd udsigten til
bjergsøer og høje tinder
………………………………………….
Besøg spisevognen
undervejs, hvis du ønsker
………………………………………….
Sejl ned ad Canal Grande
i privat vandtaxa når
du ankommer til Venedig
………………………………………….
Bo på perfekt beliggende
firestjernet hotel i Venedig
………………………………………….

Dag 7 - 9
Venedig – Rom

Sejl i privat vandtaxa fra dit
hotel til Santa Lucia banegården
………………………………………….
Stig ombord på Frecciarossa
højhastighedstog direkte til Rom
………………………………………….
Rejs på Europas lækreste første klasse
med oceaner af plads og kun ti sæder
………………………………………….
Nyd personlig service og få serveret
frokost og vin ved sædet
………………………………………….
Bo på perfekt beliggende
firestjernet hotel
i hjertet af Rom
………………………………………….

Dag 10
Rom – Danmark

Bliv kørt fra hotellet
i bil med chauffør
til lufthavnen
………………………………………….
Flyv hjem til Danmark
………………………………………….

Se dine hoteller og få din personlige rejseplan

Indtast din ønskede afrejsedato og se
vores hoteller på netop dine dage.
Og hent din personlig rejseplan.

”Sejl med privat
vandtaxa ned ad
Canal Grande og
stig ombord på
Europas lækreste
første klasse”

Oplev tre af Europas mest romantiske byer på denne togferie.  Rejs med nogle af kontinentets bedste tog. Og få en perlerække af fine rejseoplevelser undervejs: Frokost og vin serveret ved dit sæde. Vinterrasser, høje tinder og bjergsøer undervejs gennem Alperne. Privat vandtaxa ned ad Canal Grande. Og Europas måske lækreste første klasse.

Paris Du flyver til Paris og bliver kørt i bil med chauffør fra lufthavnen til dit perfekt beliggende firestjernede hotel i Saint Germain kvarteret på venstre bred. Du har to nætter i Paris.

Paris – Lausanne Ny begynder togferien for alvor. En bil venter foran hotellet på at køre dig til Gare de Lyon banegården, hvor du stiger ombord på et TGV mod Schweiz. Denne internationale version af højhastighedstoget har en ekstra kabine der er niveauet over den almindelige første klasse, og her får du serveret en tre-retters frokost med vin og en cognac til kaffen, mens du sætter kursen mod Lausanne med 300 km/t.

Lausanne er en smuk, gammel by med panoramaudsigt over Genfersøen og vue mod høje Alpe-tinder. Byen klamrer sig til en stejl bakkeside, med en velbevaret middelalder-bymidte højt oppe, og friluftsliv langs marinaen nede ved søbredden. Brug fx den ene af dine to dage i Lausanne på en sejltur med hjuldamper på søen, eller tag på udflugt til de pittoreske og historiske Lavaux vinterrasser lige uden for byen.

Lausanne – Venedig Togrejsen fortsætter. En bil med chauffør kører dig fra dit firestjernede hotel til banegården om morgenen, hvor du stiger på et EuroCity tog for den syv timer lange rejse på første klasse direkte til Venedig. Rejsen gennem Schweiz er meget naturskøn. Først langs Genfersøen med kig til vinterrasser og middelalderborge, siden gennem Rhonedalen med knejsende 4000-meter tinder lige syd for dalen, og senere med kig til den store bjergsø Lago Maggiore. Når du er kørt over Lagunen og ankommet til Santa Lucia banegården i Venedig, går du ned ad trappen til Canal Grande, hvor en privat vandtaxa venter på at sejle dig ned ad kanalen.

Venedig  Du bor to nætter i Venedig på et perfekt beliggende firestjernet hotel, få skridt fra byens mest berømte pladser, palæer og broer.

Venedig – Rom I dag er en af de mest perfekte rejsedage du kan have på en togferie i Europa. Først sejler du med privat vandtaxa ad Canal Grande til banegården. Her venter et Frecciarossa højhastighedstog, og du stiger ombord i en af Europas lækreste kabiner: Executive Class med plads til blot ti passagerer, hver placeret i en bred læder-lænestol med oceaner af plads. Kabinens personlige steward serverer en tre-retters frokost med vin undervejs, mens du stryger gennem landskabet direkte til Rom.

Rom Du bor i hjertet af Roms historiske bymidte på et dejligt firestjernet hotel. Du har tre nætter i Rom, før en bil med chauffør kører dig til lufthavnen og dit fly hjem. Togferien er slut.

Få det hele på print

Vi har lavet en brochure, der er lige til at printe. Her finder du alle højdepunkter, en dag-for.-dag rejseplan, og en oversigt over alt, hvad rejsen inkluderer.

Se et udvalg af vores hoteller

Du bor på charmerende, personlige og perfekt beliggende firestjernede hoteller, som Silver Tray har nøje udvalgt. Når vi kender din ønskede afrejsedato, sender vi dig informationer om de skønne hoteller, du kommer til at bo på.

Hotel Rialto

VENEDIG: Total nyistandsat hotel beliggende med udsigt til både Rialtobroen og Canal Grande. Hotellet er bygget i en blanding af moderne og venetiansk stil. Nyd en morgenmad, middag eller en drink på hotellets smukke terrasse med udsigt til hyggelige stræder, venetianske gårde og den hyggelige strøm af gondoler, der passerer i kanalen.

Ponte Sisto

ROM: Dette tidligere kloster Ponte Sisto, er et af vores absolutte favorithoteller i Rom. Hotellet er bygget op omkring en idyllisk indre gårdhave med både palmer, springvand og plads til at nyde sin morgenmad, når vejret er til det. Værelserne er moderne, elegante og rummelige, og selve hotellet er perfekt beliggende midt i det centrale Rom med kun 300 meter til Campo de' Fiori.

Grand Hotel Saint-Michel

PARIS: Grand Hotel Saint-Michel er et moderne hotel kendt for sin trendy stemning og indretning. Hoteller ligger i hjertet af Paris med kort afstand til vidunderlige restauranter og seværdigheder som Notre Dame Katedralen, Louvre-museet og The Catacombs of Paris. Et vidunderligt hotel med rig mulighed for at nyde det bedste af Paris lige uden for døren. 

Se dine tog

Frecciarossa Executive

Velkommen ombord på Europas lækreste første klasse. Når du går ombord på Executive Class-vognen på højhastighedstoget Frecciarossa, byder en steward dig velkommen og fører dig til dit sæde i den eksklusive premium-førsteklasses-kupé, som er begrænset til kun ti passagerer, der sidder overfor hinanden i en + en-opstilling. Dit lædersæde er en meget bred og behagelig lænestol, der kan drejes 180 grader. Personalet byder dig på en velkomstdrink efterfulgt af et måltid med vin, der bliver serveret på din plads.

EuroCity gennem Brennerpasset

Brennerpasset har i århundreder været en af Europas mest strategisk vigtige forbindelser gennem Alperne, hvilket de talrige borge undervejs også viser. Og strækningen er også en af de flotteste togrejser, du kan lave i Europa - et konstant skiftende panorama af høje tinder, stejle bjergsider, frodige dale, og smukke landsbyer. Rejsen foregår med et internationalt EuroCity, der medfører en god spisevogn.

TGV

Velkommen ombord på Europas originale højhastighedstog. Mange TGV-togsæt er i dag dobbeltdækkere, og dit magelige første klasses sæde er med god sandsynlighed placeret i den lyse og intime kabine på første dæk. Toget medfører en barvogn, hvor du kan købe snacks og drikkevarer.

Begynd at planlægge din rejse nu

Prøv Silver Trays planlægnings værktøj. Vælg dine hoteller, skræddersy rejsen til perfektion, og del den med familien

Disse togferier kan måske også interessere dig

AlperneRundrejse
Alpernes
Højdepunkter
Med panorama-ekspresser
12 nætter | 27.900 kr.
Små Italienske Perler
Fem af Italiens mest romantiske byer
Rundrejse
Fra Sevilla til Marrakesh
Oplev maurernes rige
i Andalusien og Marokko
14 nætter | 24.500 kr.

Få nyheder og togrejser i særklasse

Kom først til gode tilbud på rundrejser og storbyferier. Få inspiration til togrejser i særklasse. Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du kan til hver en tid afmelde dig igen.
Privatlivspolitik