Riviera Panorama - Togrejse til Aix En Provence via Piemonte, La Brigue & Nice

Premium Togferie
  • Fire direkte togrejser fra Piemonte til Aix-en-Provence
  • Skøn bjergbane gennem Frankrigs maritime alper
  • Kør på panoramastrækning langs den Franske Riviera
  • Bo i pittoresk fransk bjergby
  • Nyd klassiske firestjernede hoteller i Nice og Aix
  • Bil med chauffør fra og til lufthavnene
  • Fly fra Danmark til Torino og hjem fra Marseille
19.800 KR.

pr person i delt
dobbeltværelse

Togrejse til Aix via Piemonte og Nice

Piemonte – La Brigue – Nice – Aix en Provence
10 dage / 9 nætter – 19.800 kr.

Tag med på en togrejse gennem de maritime alper, langs Rivieraen, og til hjertet af Provence. Oplev Frankrigs vildeste og smukkeste bjergbane fra italienske Piemonte via dramatiske landskaber og pittoreske bjergbyer til strande og caféer i Nice. Den flotte togferie fortsætter, når du rejser på panorama-jernbanen langs Rivieraen til charmerende Aix-en-Provence. Du bor først i historiske Cuneo i Piemonte og i et ydmygt hotel i en bjergby i de maritime alper, men tager derefter revanche med det søde liv i lækre firestjernede hoteller i hjertet af Nice og Aix.

Oplev Frankrigs vildeste og smukkeste bjergbane. Rejs fra italienske Piemonte gennem de maritime alper med broer, viadukter og pittoreske bjergbyer til Nice.

Frankrigs flotteste
bjergbane

Kør langs den Franske Riviera på første klasse i et TGV og nyd udsigten over Middelhavet, strandene og byerne på din vej fra Nice mod Aix de Provence.

Panorama
langs Rivieraen

Bo to nætter i en lille og charmerende bjergby, omgivet af høje og dramatiske klipper. Du kan udforske en af de andre fine byer, der klamrer sig til bjergsiderne, eller tage på vandring i højderne.

Bjergby midt i
de maritime alper

En autentisk lille bjergby. En historisk metropol midt på den franske Riviera. Og en kulturens og livsglædens perle midt i Provence. Meget tættere kommer du ikke på essensen af Frankrig på en enkelt uge.

Det bedste af
Frankrig

Togrejsen dag for dag

Fold bjælkerne ud og få alle detaljerne med.
Udvid
1
Fly til Torino

Flyv fra Danmark til Torino
………………………………………….
Kør i bil med chauffør fra
lufthavnen til hotellet i Cuneo
………………………………………….
Bo på firestjernet hotel
i hjertet af Torino
………………………………………….

x
Cuneo – La Brigue

Tag med bjergbane
over grænsen til Frankrig
………………………………………….
Oplev en pittoresk,
gammel fransk bjergby
………………………………………….
Bo på charmerende lokalt hotel
………………………………………….

x
La Brigue – Nice

Kør med Frankrigs flotteste
bjergbane gennem de
maritime alper til Nice
………………………………………….
Oplev små bjergbyer og
en dramatisk rute
med et væld af viadukter
………………………………………….
Bo på klassisk firestjernet hotel
i hjertet af Nice, tæt på både
stranden og den gamle bydel
………………………………………….

x
Nice – Aix de Provence

Bliv hentet af bil med chauffør
fra hotellet til banegården
………………………………………….
Kør på første klasse i direkte
TGV til Aix de Provence
………………………………………….
Oplev det smukke panorama
over den franske Riviera
………………………………………….
Bo i hjertet af charmerende
Aix på et perfekt beliggende
firestjernet hotel
………………………………………….

x
Aix – fly hjem

Bliv kørt i bil med chauffør
fra hotellet til lufthavnen
………………………………………….
Flyv hjem til Danmark
………………………………………….

Se dine hoteller og få din personlige rejseplan

Indtast din ønskede afrejsedato og se
vores hoteller på netop dine dage.
Og hent din personlig rejseplan.

Franskmændene kalder det for Vidundernes Tog. OK, det skyldes så, at toget er opkaldt efter den skønne dal, som man kører igennem, og som i øvrigt selv egentlig hedder noget helt andet, fordi franskmændene engang oversatte det italienske stednavn forkert.

Men et lille vidunder er denne bjergbane faktisk. Da den åbnede i 1928, havde ingeniører og svedende arbejdere kæmpet i 45 år med at bygge et utal af broer, viadukter og tunneller, så toget kunne forcere de 1000 højdemeter fra Middelhavets kyst op mod de luftige bjergpas til Italien. Et par af stederne lod de endda jernbanen køre i store cirkler omkring sig selv, for på den måde at hjælpe den med at klare de ellers umulige stigninger. Det er et trick, du ellers kun finder med fx Bernina Expressen i Schweiz.

De lokale kalder også banen for en af de flotteste i hele verden. OK, det er i hvert fald den flotteste i hele Frankrig.

Cuneo. Le Train des Merveilles forbinder Cuneo i Italienske Piemonte med Nice, tværs gennem de maritime alper. Cuneo er en historisk og charmerende italiensk provinshovedstad med skønne pladser, smalle stræder, og la dolce vita i fuldt flor på caféer og restauranter. Du kører hertil direkte fra Torinos lufthavn i en privat bil med chauffør, og sover to nætter på et firestjernet hotel i byens historiske centrum.

La Brigue. På tredjedagen begynder tog-eventyret så, når du stiger ombord på første del af bjergbanen. Den fører dig lige over grænsen til Frankrig, hvor du bor to nætter i den lille og pittoreske bjergby La Brigue. (Indtil 1947 var landsbyen faktisk italiensk.) Du bor på et lille hotel, der bedst kan beskrives som hyggeligt, charmerende og autentisk. Nyd byen i dine to dage her, drag på bjergvandring, eller tag med jernbanen på besøg i en af de andre skønne små byer.

Le Train des Merveilles. På femtedagen kører du på den flotteste strækning med bjergbanen, og slutter efter et par forrygende timer helt nede ved Middelhavet i Nice.

Nice. Her kan du slappe af i de næste tre dage på et perfekt beliggende klassisk firestjernet hotel tæt på stranden og den gamle bydel.

Langs Rivieraen til Aix. Panorama-oplevelserne fortsætter på togferiens syvendedag, men nu er det ydmyge lokaltog udskiftet med et strømlinet TGV-tog. Du rejser naturligvis på første klasse, hvilket ofte betyder, at du sidder med ekstra god udsigt på første sal. Der er ikke meget grand vitesse over turen ad de snoede skinner langs Middelhavet, så du kan nyde udsigten over byer, strande, og hav.

Aix-de-Provence. Efter få timer ankommer du til Aix, en af de mest charmerende små byer i Frankrig. Du kan snildt bruge dine to dage her på udelukkende at indsnuse atmosfæren på stræder, pladser og caféer, men hvis der er tid til et enkelt kulturelt indslag, kan du også besøge impressionisten Paul Cézannes atelier. Han skabte de fleste af sine mesterværker her.

Fly hjem. Efter ni nætter slutter togferien. Du bliver hentet af en bil med chauffør foran hotellet og kørt til lufthavnen og dit inkluderede fly hjem.

Få det hele på print

Vi har lavet en brochure, der er lige til at printe. Her finder du alle højdepunkter, en dag-for.-dag rejseplan, og en oversigt over alt, hvad rejsen inkluderer.

Se et udvalg af vores hoteller

Du bor på charmerende, personlige og perfekt beliggende firestjernede hoteller, som Silver Tray har nøje udvalgt. Når vi kender din ønskede afrejsedato, sender vi dig informationer om de skønne hoteller, du kommer til at bo på.

Beau Rivage

NICE: Smukt, firestjernet boutique-hotel i hjertet af Nice. Hotellet ligger midt i den romantiske, gamle bydel, hvor du samtidig befinder dig kun et stenkast fra stranden. Hotellet har endda sin helt egen private strand, hvor du kan nyde private liggestole, lækker restaurant og aftenunderholdning.

Principe di Piemonte

CUNEO: Principe di Piemonte er den lille hyggelige bys største og bedste hotel. Hotellet ligger midt i den gamle bydel, og emmer af gammel, elegant storhed. Dette firestjernede hotel ligger blot 50 meter fra byens smukke domkirke, og kun et stenkast fra både hyggelige cafeer og butikker.

Negrecoste

AIX: Smukt og sofistikeret designhotel med masser af personlighed og en moderne, fransk atmosfære. Hotellet er firestjernet og ligger, som et af de eneste hoteller, midt i byens centrum. På hotellet finder du, foruden de lyse og komfortable værelser, også en lækker spa-afdeing, hvor vi anbefaler, at du booker tid til en af de mange afslappende behandlinger, der tilbydes.

Se dine tog

TGV

Velkommen ombord på Europas originale højhastighedstog. Mange TGV-togsæt er i dag dobbeltdækkere, og dit magelige første klasses sæde er med god sandsynlighed placeret i den lyse og intime kabine på første dæk. Toget medfører en barvogn, hvor du kan købe snacks og drikkevarer.

Train des Merveilles

Franskmændene kalder det for Vidundernes Tog, opkaldt efter den skønne dal, som man kører igennem på turen. Da banen åbnede i 1928, havde ingeniører og svedende arbejdere kæmpet i 45 år med at bygge et utal af broer, viadukter og tunneller, så toget kunne forcere de 1000 højdemeter fra Middelhavets kyst op mod de luftige bjergpas til Italien. Et par af stederne lod de endda jernbanen køre i store cirkler omkring sig selv, for på den måde at hjælpe den med at klare de ellers umulige stigninger. Det er et trick du ellers kun finder med fx Bernina Expressen i Schweiz. De lokale kalder også banen for en af de flotteste i hele verden. OK, det er i hvert fald den flotteste i hele Frankrig.

Begynd at planlægge din rejse nu

Prøv Silver Trays planlægnings værktøj. Vælg dine hoteller, skræddersy rejsen til perfektion, og del den med familien

Disse togferier kan måske også interessere dig

ItalienRundrejseStorbyer
Cinque
Terre
Fra Rom til
Ligurien og Toscana
9 nætter | 22.800 kr.
AlperneItalienPanoramabanerRundrejseTogrejser med Bernina ExpressenTogrejser med Glacier ExpressenTogrejser til AlperneTogrejser til Schweiz
Alpernes
Højdepunkter
Med panorama-ekspresser
12 nætter | 27.900 kr.

Få nyheder og togrejser i særklasse

Kom først til gode tilbud på rundrejser og storbyferier. Få inspiration til togrejser i særklasse. Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du kan til hver en tid afmelde dig igen.
Privatlivspolitik