Venedig Odyssé - Togrejse til Venedig via Prag

Premium Togferie
  • Tre direkte togrejser på første klasse fra Berlin til Venedig
  • Oplev Berlin, Prag, Wien og Venedig
  • Kør på panoramastrækning langs Elben
  • Rejs på den historiske og flotte Semmering-bane i Østrig
  • Bliv opgraderet til premium første klasse på to strækninger
  • Sejl med privat vandtaxa ned ad Canal Grande til hotellet
  • Bo på perfekt beliggende firestjernede hoteller med morgenmad
  • Bil med chauffør fra hoteller til banegårde
  • Fly fra Danmark til Berlin og hjem fra Venedig
23500 KR.

pr person i delt
dobbeltværelse

Togrejse til Venedig via Prag

Berlin – Prag – Wien – Venedig
10 dage / 9 nætter – 23.500 kr.

Tag på togferie fra nord til syd gennem Europa og oplev en lille perlerække af kontinentets historiske metropoler, plus et par flotte panoramastrækninger med toget langs floder og gennem Alperne. Du rejser udelukkende med direkte tog, og to af gangene bliver du opgraderet til premium første klasse med ekstra plads og service. Og i Venedig er ankomsten magisk: Du sejler med privat vandtaxa ned ad Canal Grande til dit hotel.

Når du rejser fra Berlin til Prag, foregår en del af togrejsen langs Elben med smuk udsigt til floden, fine byer, og stejle vinterrasser. Nyd gerne udsigten fra togets spisevogn.

Panorama-bane
langs Elben

Både mellem Prag og Wien samt Wien og Venedig kører du med det østrigske flagskib RailJet, hvor du opgraderes til Business Class – niveauet over første klasse – med ekstra plads og service.

Ekstra komfort
og service

En lille, men spektakulær del af togrejsen fra Wien til Venedig er på den historiske Semmering-bane. Dette var i sin tid Europas første bjergbane med almindelige spor, og dens elegante viadukter over dybe dale har skaffet den en plads på UNESCOs verdensarvs-liste.

Oplev den flotte
Semmering-bane

Lige foran banegården i Venedig venter en privat vandtaxa på at sejle dig ned ad Canal Grande til dit hotel. Det er Europas mest romantiske transfer – og vandtaxaen sejler dig også over Lagunen når du skal til lufthavnen.

Sejl med vandtaxa
ned ad Canal Grande

Togrejsen dag for dag

Fold bjælkerne ud og få alle detaljerne med.
Udvid
Dag 1-2
Fly til Berlin

Flyv fra Danmark til Berlin
………………………………………….
Kør i bil med chauffør
fra lufthavnen til hotellet
………………………………………….
Bo på firestjernet hotel
i hjertet af Berlin
………………………………………….

Dag 3-4
Langs Elben til Prag

Stig ombord på første klasse
på EuroCity med spisevogn
………………………………………….
Kør langs Elben med flot udsigt
til flod, bakker og vinterrasser
………………………………………….
Ankom til Prag efter kun
fire timers direkte rejse
………………………………………….
Bo på perfekt beliggende
firestjernet hotel
i hjertet af Prag

wefw3

Dag 5-6
Business Class til Wien

Bliv kørt fra hotellet i bil
med chauffør til banegården
………………………………………….
Stig ombord på premium første klasse med
ekstra plads og service på RailJet med bistro
………………………………………….
Kør direkte til Wien på omkring fire timer
………………………………………….
Bo på perfekt beliggende
firestjernet hotel
i hjertet af Wien

Railjet

Dag 7-9
Gennem Alperne til Venedig

Bliv kørt fra hotellet i bil
med chauffør til banegården
………………………………………….
Stig ombord på
premium første klasse
med ekstra plads og service
på RailJet med bistro
………………………………………….
Kør direkte til Venedig
heldags-togrejse
………………………………………….
Oplev den berømte og historiske
Semmering-bane med
dramatiske kløfter og flotte viadukter
………………………………………….
Kør over Lagunen og
ankom til hjertet af Venedig
………………………………………….

Semmering

Dag 10
Vandtaxa til lufthavnen

Privat vandtaxi til lufthavnen
………………………………………….
Flyv hjem
………………………………………….

Se dine hoteller og få din personlige rejseplan

Indtast din ønskede afrejsedato og se
vores hoteller på netop dine dage.
Og hent din personlig rejseplan.

”Du kører på panorama-strækninger langs Elben og gennem Alperne.”

Denne togferie mellem en perlerække af Europas historiske metropoler byder ikke kun på fascinerende byliv, men også på flotte tog-oplevelser undervejs. Du bor på perfekt beliggende firestjernede hoteller, rejser med direkte tog på første klasse – og to af gangene på premium første klasse med ekstra plads og service – og bliver kørt i bil med chauffør fra hotellerne til banegårdene, samt til og fra lufthavnene. I Venedig udskifter vi bilerne med en romantisk, privat vandtaxa som sejler dig ned ad Canal Grande fra banegården.

Du flyver fra Danmark til Berlin hvor du bor to nætter på et perfekt beliggende hotel i hjertet af byen. Togrejsen til Venedig begynder på tredjedagen hvor du stiger ombord på et EuroCity tog med kurs direkte mod Prag. Efter at have passeret Dresden kører toget langs bredden af Elben med udsigt til flodpramme, små byer og bakker med vinterrasser. Du kan passende nyde udsigten fra den tjekkiske spisevogn.

I Prag bor du to nætter i hjertet af byens historiske hjerte, inden du på togferiens femtedag bliver kørt til banegården af en ventende bil med chauffør foran hotellet. Den omkring fire timer lange rejse direkte til Wien er ombord på de østrigske statsbaners flagskib, RailJet, og du bliver opgraderet til togets Business Class som er niveauet over første klasse og byder på ekstra komfort og service. Toget har også en fin bistro.

I Wien bor du på et klassisk firestjernet hotel midt i byens historiske centrum. Du har to nætter til at indtage de storslåede caféer, Den spanske Rideskole, og måske en enkelt klassisk koncert, før togrejsens sidste strækning venter: Den episke rejse fra Wien til Venedig, hvor du først kører på den flotte, historiske Semmering-bane med udsigt over dramatiske dale og kløfter, og siden passerer gennem Alpernes forbjerge undervejs mod Venedig. Du kører også her på Business Class på den fine RailJet.

Glæd dig til den fine rejse-oplevelse det er at køre på den lange bro over Lagunen og ankomme på Santa Lucia banegården på kanten af Canal Grande hvor din vandtaxa venter på dig. Og når du tre dage senere skal hjem igen med fly til Danmark, bliver du også her sejlet med vandtaxa. Sjældent er en lufthavns-transfer så smuk og romantisk.

Få det hele på print

Vi har lavet en brochure, der er lige til at printe. Her finder du alle højdepunkter, en dag-for.-dag rejseplan, og en oversigt over alt, hvad rejsen inkluderer.

Se et udvalg af vores hoteller

Du bor på charmerende, personlige og perfekt beliggende firestjernede hoteller, som Silver Tray har nøje udvalgt. Når vi kender din ønskede afrejsedato, sender vi dig informationer om de skønne hoteller, du kommer til at bo på.

Hotel Rialto

VENEDIG: Total nyistandsat hotel beliggende med udsigt til både Rialtobroen og Canal Grande. Hotellet er bygget i en blanding af moderne og venetiansk stil. Nyd en morgenmad, middag eller en drink på hotellets smukke terrasse med udsigt til hyggelige stræder, venetianske gårde og den hyggelige strøm af gondoler, der passerer i kanalen.

Hotel Kaiserin Elisabeth

WIEN: Det firestjernede Hotel Kaiserin Elisabeth ligger i hjertet af Wien kun få skridt fra byens mest kendte vartegn, Stefansdom. I gåafstand fra hotellet finder du ligeledes Statsoperaen, borgen Hofburg, shoppinggaden Kärtner Strasse og en lang række udsøgte restauranter. Hotellets værelser er elegant indrettet i lyse farver med moderne badeværelser og en rolig, afslappende atmosfære.

Ventana Hotel

PRAG: Femstjernet hotel beliggende i et overdådigt ny-renæssanceslot i Prags smukkeste bydel. Værelserne er elegant indrettet med marmorbadeværelser og højt til loftet. Derudover er hotellet kendt for sit fantastiske køkken og sin overdådige morgenmad. Når du træder ud af hotellet, finder du byens Old Town Square, hvor du blandt andet kan se det populære astronomiske ur, Prag Orloj, siddende på byens imponerende rådhus.

Se dine tog

Railjet

RailJet er de østrigske statsbaners flagskib og et af de mest komfortable tog i Europa. Ikke mindst fordi det har en premium første klasse, som du naturligvis sidder i. Her er der endnu mere plads og ro end på den almindelige første klasse. Toget medfører en udmærket bistro, men som VIP-passager kan du bede din steward om at få serveret dit måltid ved sædet (mad og drikke er dog ikke gratis).

Semmeringbahn

Du kommer på denne tur til at køre på den flotte og historiske Semmering-bane med udsigt over dramatiske dale og kløfter.

Begynd at planlægge din rejse nu

Prøv Silver Trays planlægnings værktøj. Vælg dine hoteller, skræddersy rejsen til perfektion, og del den med familien

Disse togferier kan måske også interessere dig

ItalienRundrejseStorbyer
Cinque
Terre
Fra Rom til
Ligurien og Toscana
9 nætter | 22.800 kr.
AlperneItalienPanoramabanerRundrejseStorbyerTog fra DanmarkTogrejser til Tyskland
Bella Italia
Fra Danmark til Rom
via Como og Bologna
9 nætter | 23.500 kr.
AlperneItalienLuksusRundrejseStorbyerTogrejser til FrankrigTogrejser til Schweiz
Fra Paris via Venedig til Rom
Luksus gennem Alperne
og via Venedig
9 nætter | 26.800 kr.

Få nyheder og togrejser i særklasse

Kom først til gode tilbud på rundrejser og storbyferier. Få inspiration til togrejser i særklasse. Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du kan til hver en tid afmelde dig igen.
Privatlivspolitik