Paris med
sovevogn

Romantisk rejse til Paris

Middag, cocktail og sovevogn

Der findes ikke sovevogn fra Nordeuropa til Paris, så vi har opfundet vores helt egen rute. Vi synes, at dette er den bedste togrejse, vi nogensinde har set til Paris. Du kører på første klasse med frokost og vin fra København til Hamburg. Her er der reserveret bord til dig i et elegant hotel lige ved banegården, hvor Silver Tray byder først på en tre-retters middag og derefter en cocktail i den historiske bar. Og så er det bare at gå de få meter ned til det ventende nattog med din private sovevogns-kupé med bløde dyner og morgenmad på sengen. Om morgenen i Basel skifter du til et lynhurtigt TGV-tog på første klasse, og fremme i Paris sidst på formiddagen venter en privatchauffør på at køre dig til dit fire-stjernede hotel.

 

  • Frokost og vin fra København
  • Tre-retters middag cocktail i Hamborg
  • Deluxe sovevogn med eget bad og toilet
  • TGV på første klasse
  • Biler med chauffør til og fra hotellet
  • Fire nætter i Paris og fly hjem

12.500 KR.

per person i delt dobbeltværelse

Exceptionel service og komfort

Spisevogn i Danmark? Med Silver Tray, ja. Nyd en lækker frokost med rejser og fiskefilet sammen med en flaske hvidvin. Frokosten serveres ved dit sæde lige inden afgang fra København.

Frokost og vin
gennem Danmark

Silver Tray har reserveret bord til dig i den klassiske restaurant i elegante Hotel Reichshof lige ved banegården. Her er vi vært for en tre-retters middag, og en cocktail i hotellets fine bar.

Middag og cocktail
i Hamburg

Du får nattogets bedste seng: En deluxe sovevogns-kupé med bløde dyner, ekstra plads og eget bad og toilet. Næste morgen får du serveret en enkel morgenmads anretning.

Deluxe sovevogn
til Alperne

I Paris skal du naturligvis ikke slæbe rundt med store kufferter i metroen. Silver Tray serverer en bil med privatchauffør, så du bare skal læne dig tilbage og nyde turen til dit perfekt beliggende firestjernede hotel.

Privatchauffør
i Paris

Få det hele på print

Vi har lavet en brochure, der er lige til at printe. Her finder du alle højdepunkter, en dag-for.-dag rejseplan, og en oversigt over alt, hvad rejsen inkluderer.

Der findes hurtigere og mere effektive veje til Paris – også med tog – men ingen mere komfortabel, luksuriøs og romantisk end denne. Og er det ikke sådan, man skal ankomme til byernes by?

Du rejser fra København ved middagstid, og er i Paris sent om formiddagen næste dag. Der er afrejse alle dage året rundt, og du bestemmer selv, om du vil med fly eller tog tilbage til Danmark.

Hele rejsen er på første klasse, og undervejs bliver du forkælet efter alle kunstens regler: Du nyder en lækker frokost med vin lige efter afgang fra København, og i Hamburg er Silver Tray vært for en tre-retters middag i den smukke restaurant i det elegante Hotel Reichshof. Her byder vi også på en cocktail i hotellets historiske bar, inden du går ombord i Europas bedste sovevogn, en deluxe kupé med ekstra plads, panoramavinduer og eget bad og toilet.

Næste morgen er der lige tid til at nyde en café latte på en café på Basels banegård, inden du stiger ombord på et TGV-højhastighedstog med kurs mod Paris. Når du ankommer sidst på formiddagen, står en chauffør klar til at køre dig til dit perfekt beliggende hotel.

Rejsen inkluderer fire overnatninge, inden en bil med chauffør kører dig til lufthavnen og dit fly hjem. Hvis du gerne vil være flere dage i Paris, og / eller med tog hjem igen, er det bare at kontakte os.

Se et udvalg af vores hoteller

Du bor på charmerende, personlige og perfekt beliggende firestjernede hoteller, som Silver Tray har nøje udvalgt. Når vi kender din ønskede afrejsedato, sender vi dig informationer om de skønne hoteller, du kommer til at bo på.

Se dine tog

TGV Lyria Premium

TGV Lyria er navnet på de særlige udgave af det franske højhastighedstog, som kører mellem Frankrig og Schweiz. Du sidder i togets premium første klasse, hvor en steward serverer dig en lækker forkost, der er designet af Michelin-kokken Michel Roth og kombinerer både schweiziske og franske kulinariske traditioner. Undervejs har du også fri bar. Intet andet TGV-tog har denne service.  

NightJet

Liggevogne er for Interrailere. Med Silver Tray rejser du i en ægte, privat sovevogns-kupe med bløde dyner og hovedpuder. Din sovevognskonduktør serverer morgenmad inden ankomst, og kan også klare en snack eller et glas vin inden sengetid.

Togrejsen dag for dag

Fold bjælkerne ud og få alle detaljerne med.
Udvid
Dag 1
Afgang København

Afgang ca. 13.00 | Første klasse | Frokost og vin

Du forlader København omkring klokken 13. Du rejser på første klasse, og lige inden afgang kommer en medarbejder fra Hallernes Smørrebrød og serverer en lækker frokost med rejer, fiskefilet og hvidvin ved dit sæde.

Togrejse på første klasse
Frokost med vin serveres ved sædet
Dag 1
Middag i Hamburg

Ankomst ca. 18:00 | Tre-retters middag | Cocktail

Fra Hamburgs banegård træder I ind på det historiske hotel Reichshof hvor personalet står klar til at hjælpe jer af med bagagen. Vi har reserveret bord til jer i hotellets smukke restaurant Stadt hvor vi er vært ved en tre-retters middag, som I frit vælger fra a la carte menuen. Drikkevarer under middagen er på egen regning, men bagefter byder Silver Tray på en cocktail i hotellets ikoniske bar.

Ved halv-ni tiden er det tid til at hente jeres bagage, der venter i hotellets lobby, og krydse gaden til banegården, hvor jeres nattog snart ankommer til perronen.

A la carte middag på hotel Reichshofs smukke og historiske restaurant, efterfulgt af en cocktail i baren.
Dag 1
Sovevogn til Basel

Afgang ca. 21:00 | Deluxe sovevogn med eget bad og toilet

Velkommen i Europas bedste sovevogns-kupé i et almindeligt tog: Din private Deluxe kupé med gode senge med bløde dyner og hovedpuder, et lille spisebord med to stole, panoramavinduer, og eget bad og toilet. Hvis du har lyst til en lille godbid før natten, kan du bestille det hos din sovevognskonduktør, som også sørger for at servere en enkel morgenmadsanretning før ankomsten.

Deluxe sovevogn med eget bad og toilet
Dag 2
Basel

Ankomst ca. 07:15 | Tid til en café latte

Du har god tid til at slappe af med en café latte og måske en croissant i den meget roste Café Spettacolo i afgangshallen med udsigt over perronerne under dig.

Dag 2
Med TGV til Paris

Afgang ca. 08:30 | Første klasse | TGV med 300 km/t

Du stiger ombord i dette internationale TGV Lyria, hvor du fra dit brede og komfortable førsteklasses sæde kan nyde oplevelsen af at rejse med 300 km/t. Turen tager blot tre timer, og undervejs kan du købe mad og drikke i togets bistro.

TGV højhastighedstog på første klasse
Dag 2
Bil med chauffør til dit hotel

Ankomst ca. 11:30 | Bil med privatchauffør | Firestjernet hotel

En bil med privatchauffør holder klar når du ankommer til Paris. Så i stedet for at skulle navigere rundt i metroen med et par store kufferter, er der bare om at læne sig tilbage og nyde køreturen gennem midten af Paris, indtil du snart er fremme ved dit perfekt beliggende firestjernede hotel.

Bil med privatchauffør venter på at køre dig til hotellet
Perfekt beliggende firestjernet hotel med morgenmad
Dag 6
Bil til lufthavnen og fly hjem

Bil til lufthavnen og fly hjem

En bil med chauffør kører dig direkte fra dit hotel til lufthavnen, hvor et fly tilbage til Danmark er inkluderet i prisen.

Hvis du foretrækker også at tage toget hjem, er det bare at sige til, så finder vi en spændende løsning.

Bil med chauffør til lufthavnen
Fly hjem til Danmark inkluderet

Begynd at planlægge din rejse nu

Prøv Silver Trays planlægnings værktøj. Vælg dine hoteller, skræddersy rejsen til perfektion, og del den med familien

Togrejsen

+ Individuel rejse med frit valg af dato
+ København-Hamburg på første klasse
+ Deluxe sovevogns-kupé med privat bad og toilet
+ TGV på første klasse Basel – Paris
+ Bil med chauffør fra banegård til hotellet
+ Bil med chauffør til lufthavn og fly hjem

Måltider undervejs

+ Frokost og vin serveret ved sædet inden afgang fra København
+ Tre-retters middag på Hotel Reichshof i Hamburg
+ Cocktail i hotellets historiske bar
+ Let morgenmåltid serveret i sovevogns-kupéen
+ Morgenmad hver morgen på hotellet

Hotellet

+ Firestjernet hotel med perfekt beliggenhed
+ Du ser hotellet inden din endelige bestilling

Tryghed

+ Silver Tray håndterer forsinkelser og andre problemer på rejser
+ 24/7 hotline når du har brug for det
+ Fri COVID-19 afbestilling*

*  Ved rejsevejledning fra Udenrigsministeriet der fraråder vaccinerede danskere at rejse til destinationen 

Beklager, rejsen inkluderer ikke...

– Single rejser. Prisen er per person ved to personer i delt dobbeltværelse.
– Andre måltider. Rejsen inkluderer kun de måltider, der er nævnt.
– Udflugter. Du rejser på egen hånd, og rejsen inkluderer ikke guide eller byture.
– Rejseforsikring. Silver Tray tager ansvar for problemer med selve rejsen, men vi anbefaler at du selv tegner en rejseforsikring i tilfælde af sygdom og ulykke

Disse togferier kan måske også interessere dig

Rhône fra hav til Alper
Fra Middelhavet til hjertet af Alperne
AlperneRundrejse
Alpernes Højdepunkter
Med panorama-ekspresser
12 nætter | 27.900 kr.
Små Italienske Perler
Fem af Italiens mest romantiske byer

Få nyheder og togrejser i særklasse

Kom først til gode tilbud på rundrejser og storbyferier. Få inspiration til togrejser i særklasse. Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du kan til hver en tid afmelde dig igen.
Privatlivspolitik