Europas bedste tog

Silver Tray har brugt flere år på at udvælge Europas bedste tog og skønneste jernbanestrækninger. Kontinentet har 250.000 km jernbaner og uendeligt mange forskellige tog, og den kedelige sandhed er, at det store flertal af dem er lige til glemmebogen. Mange ruter er endda værre end kedelige, for de gemmer på lange og strabadserende rejser med togskift på travle stationer.

Men blandt al elendigheden findes perlerne. Nogle af ruterne er kendte, som fx Schweiz’ Gletsjer Ekspres, men langt de fleste er skjulte skønheder. Vi har fundet Tysklands eneste bjergbane tværs gennem Schwarzwald. Vi er også faldet over en lille italiensk lokalbane, som krydser slugte, dybe dale og brusende vandfald. Og vi er meget begejstrede for et særligt TGV-tog med en sjælden premium første klasse, hvor du får serveret en lækker tre-retters frokost, som er designet af en Michelin-kok. Hvis blot man leder de rigtige steder, er det muligt at finde både naturoplevelser og serviceniveauer i topklasse. Blot gemmer de sig ofte ganske overraskende steder. De bedste spisevogne er på tyske tog, ikke franske. Den fineste første klasse finder du i Italien. Og i Østrig er business class et niveau over første klasse.

Når vi bruger denne viden til at skabe togferier, sørger vi for, at du næsten altid rejser med direkte tog, og sjældent mere end højst fire-fem timer ad gangen. Vores mål er, at du ankommer frisk og afslappet til den næste by, stadig med masser af lyse dagtimer til at udforske den.

Golden Pass Epoque mellem Interlaken og Montreux

Rejser med tog-oplevelser i særklasse

Disse togferier inkluderer nogle af Europas fineste tog eller smukkeste strækninger

ItalienLuksusRundrejse
Italiensk Forkælelse
Romantik I særklasse
8 nætter | 24.500 kr.

Få nyheder og togrejser i særklasse

Kom først til gode tilbud på rundrejser og storbyferier. Få inspiration til togrejser i særklasse. Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du kan til hver en tid afmelde dig igen.
Privatlivspolitik