Bjergvandring

Togskinnerne kan bringe dig til foden af Matterhorn, nord for Polarcirklen, og til Middelhavets mest romantiske kyst. Her vil nogle være tilfredse med at læne sig tilbage med et glas vin og indtage sceneriet fra en lokal café. Men andre vil helt ind i naturen.

På Amalfikysten finder du fx den flotteste udsigt med Positano og Middelhavet under dig, og Capri i horisonten, fra en vandresti med tilnavnet Gudernes Sti. Utroligt nok formår den at leve op til det. Stien løber ret plant på en naturlig balkon, så den kræver ikke den store energiudladning.

Det gør til gengæld nogle af de stier, som lokker i de rigtige bjerge. Fra Zermatt akkumulerer du højdemeter i hæsblæsende tempo, efterhånden som du kommer stadig nærmere de hvide tinder, der troner højt over byen. Heldigvis fører de fleste stier til spektakulært beliggende bjerghytter, hvor du kan nyde en fortjent frokost, inden turen atter går ned mod dalen.

Nogle af Europas flotteste vandrestier findes i Norge. Vores togferie til Geirangerfjord byder på vandrestier, hvor du fra de høje fjelde kigger dybt ned i den smalle fjord og over på Skandinaviens flotteste vandfald. Og endnu højere mod nord, på Lofoten, kan du balancere på smalle bjergkamme med udsigt over et af verdens mest magiske landskaber.

Vandrestier på Lofotens bjergkamme

Togferier med indbygget vandreferie

Her skal du huske vandrestøvlerne

Rundrejse
Midnatssolens Rige
Togferie til Lofoten og Polarcirklen
Rundrejse
Alpernes Højdepunkter
Alpernes tre mest spektakulære bjergbaner
Rundrejse
Alpine Panoramaer
Fra Wien og Salzburg til foden af Matterhorn