Rom via
Rhinen og Alperne

Den smukkeste togrejse til Rom

TOGREJSE FRA DANMARK - HAMBORG - RHINEN - GOTTARD PASSET - LAGO MAGGIORE - ROM
8 DAGE / 7 NÆTTER – 18.500 KR.

Alle veje fører til Rom. Men ingen er smukkere end denne togrejse til Rom. Oplev hele tre panoramabaner – langs Rhinen, gennem Gotthard-passet og via små bjergbyer.  Og nyd finalen med Europas lækreste første klasse med oceaner af plads og personlig service gennem Italien. Du bor på perfekt beliggende firestjernede hoteller i Køln, Zurich, Stresa og Rom.

  • Panorama-bane langs Rhinen
  • Gennem Gotthard-passet
  • Via små bjergbyer i Alperne
  • En nat ved Lago Maggiore
  • Europas lækreste første klasse
  • Fire nætter i Rom
  • Bil til lufthavnen og fly hjem
18.500 KR.

per person
i delt dobbeltværelse

Togferie med exceptionel service og komfort

Kør i en eksklusiv schweizisk panoramavogn langs den flotteste del af Rhinen med udsigt til floden, bakkerne, vinterrasser, byer og Lorelei klippen på din vej fra Køln mod Alperne.

Panorama
langs Rhinen

Fra Zurich kører du med et af de få tog, som endnu kæmper sig gennem det historiske og dramatiske Gotthard-pas gennem de højeste Alper.

Det historiske
Gotthard-pas

Cento Valli betyder ´de 100 dale´og er navnet på en af Alpernes skjulte perler – en lillebitte panorama-ekspres som kører gennem den italienske del af Schweiz fra den ene bjergby til den næste.

Forbi idylliske
bjergbyer

Glæd dig til nogle timers nydelse i Europas lækreste første klasse gennem Italien. Executive Class har oceaner, eksklusive omgivelser, og personlig service med frokost og vin serveret ved dit sæde.

Europas lækreste
første klasse

Både i Køln, Zurich, Stresa og Rom bor du på perfekt beliggende firestjernede hoteller, der ligger i hjertet af de historiske bymidter, få skridt fra alle højdepunkterne.

Perfekt beliggende
hoteller

Få det hele på print

Vi har lavet en brochure, der er lige til at printe. Her finder du alle højdepunkter, en dag-for.-dag rejseplan, og en oversigt over alt, hvad rejsen inkluderer.

Togferie med tre panoramabaner og Europas lækreste første klasse

Kort ID’et du har indtastet eksistere ikke. Venligst indset et kort ID der eksistere.

“Du kan godt glæde dig
til Europas lækreste
første klasse med oceaner
af plads, komfort og
service gennem Italien”

Alle veje fører til Rom, men dette er den smukkeste. Undervejs kører du på tre af Europas flotteste panoramabaner – først langs Rhinen, derefter gennem det historiske Gotthard-pas, og endelig på en lille skjult perle, der forbinder bjergbyer i den italienske del af Schweiz. Og så er det endda slet ikke slut med togoplevelserne, for de sidste timer til Rom sker ombord på Europas lækreste første klasse med oceaner af plads, personlig service og frokost og vin serveret ved dit sæde.

Undervejs på den tre nætter lange rejse fra Danmark til Rom har du en formiddag til at se Kölnerdom i Køln, en aften i Zürichs charmerende historiske bymidte, og en eftermiddag i Stresa ved Lago Maggiore. Faktisk kan du sagtens synes, at rejsen burde tage mindst en dag mere i fx Zürich eller Stresa, og vi er helt enige. Heldigvis er det bare at sige til.

Du rejser først gennem
det historiske Gotthard-pas
og derefter med en skjult
perle af en lille
panoramaekspres fra
den ene lille bjergby
til den næste.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::

Rejsen begynder om morgenen i Danmark hvor du kører til Hamborg. Her giver vi dig et behageligt break og inviterer på High Tea på det fashionable Hotel Reichshof lige ved banegården, inden du fortsætter med ICE højhastighedstog med spisevogn til Køln.

Dagen efter, når du har nydt morgenmaden på dit firestjernede hotel, har du fint med tid om formiddagen til at besøge hotellets nærmeste nabo, Kölnerdom, en af de smukkeste og mest imponerende kirker i Europa. Bagefter stiger du ombord i en førsteklasse schweizisk panoramavogn og kører langs den flotteste del af Rhinen med udsigt over livet på floden, vinterasserne på bakkerne, idylliske byer, middelalderborge og den mytiske Lorelei-klippe. Sidst på eftermiddagen ankommer du til Zürich hvor du bor i den historiske bymidte.

Rejsens dag tre er det sceniske højdepunkt med hele to panoramabaner. Først gennem det historiske Gotthard-pas, hvor banen flere steder bevæger sig i elegante cirkelrunde kurver for at komme stadig højere op. Og derefter med en af Alpernes skjulte perler, den lillebitte panoramaekspres Cento Valli (’de 100 dale’) som forbinder en perlerække af idyllisk beliggende små bjergbyer. Om eftermiddagen ankommer du til Italien og Stresa ved bredden af en af Italiens smukkeste søer, Lago Maggiore, hvor dit firestjernede hotel ligger direkte ud til søen.

Dag fire byder på en magisk togrejse af en helt anden slags. I Milano stiger du nemlig ombord på højhastighedstoget Frecciarossa og sætter dig til rette i Europas lækreste første klasse (faktisk niveauet over første klasse). Her sidder du i eksklusive omgivelser med oceaner af plads, mens en steward serverer en tre-retters frokost med vin ved dit sæde. Ved ankomsten i Rom venter en bil med chauffør på at køre dig til dit hotel, som ligger i byens antikke centrum. Vi kender Rom bedre end de fleste, så sig endelig til, hvis du vil have et par insidertips til de næste fire dage og nætter i byen, inden du flyver hjem. (Og hvis du hellere vil med toget hjem, finder vi ud af det).

Se et udvalg af vores hoteller

Du bor på charmerende, personlige og perfekt beliggende firestjernede hoteller, som Silver Tray har nøje udvalgt. Når vi kender din ønskede afrejsedato, sender vi dig informationer om de skønne hoteller, du kommer til at bo på.

Se dine tog

Dine tog

Silver Tray har udvalgt Europas bedste tog og fineste ruter til dig. Se nogle af de tog, som du oplever på denne rejse.

Frecciarossa Executive

Velkommen ombord på Europas lækreste første klasse. Når du går ombord på Executive Class-vognen på højhastighedstoget Frecciarossa, byder en steward dig velkommen og fører dig til dit sæde i den eksklusive premium-førsteklasses-kupé, som er begrænset til kun ti passagerer, der sidder overfor hinanden i en + en-opstilling. Dit lædersæde er en meget bred og behagelig lænestol, der kan drejes 180 grader. Personalet byder dig på en velkomstdrink efterfulgt af et måltid med vin, der bliver serveret på din plads.

Centovalli

Dette lille lokaltog, som kører mellem bjerglandsbyer på grænsen mellem Schweiz og Italien, er en af Alpernes hemmeligheder. Togets navn - Centovalli - betyder 100 dale på italiensk, og det kører skam også gennem et utal af smalle dale, over dybe slugter, og forbi høje vandfald. Undervejs passerer det 83 broer og 31 tunneller. Du stiger ombord i Locarno i Schweiz og står af i Domodossola i Italien. Den to timer lange rejse foregår på det bedste tog på ruten, nemlig panorama-udgaven med gode sæder og store vinduer. Du kan købe snacks og forfriskninger ombord.

Togrejsen dag for dag

Fold bjælkerne ud og få alle detaljerne med.
Udvid
1 - Morgen
High Tea I Hamborg

Du rejser fra Danmark om morgenen med DSB på første klasse. Konduktøren serverer en let morgenmad ved dit sæde. I Hamborg forvandler Silver Tray det obligatoriske togskifte til dagens lille højdepunkt, når du indtager en klassisk High Tea med scones og sandwiches i den elegante lobby på Hotel Reichshof lige ved siden af banegården.

High Tea I elegante omgivelser i Hamborg
1 - Eftermiddag
Højhastighedstog til Køln

Du rejser fra Hamborg til Köln med et ICE højhastighedstog på første klasse. Toget medfører en god spisevogn, hvor du kan købe en sen frokost. I Köln bor du på et perfekt beliggende hotel lige ved banegården.

ICE højhastighedstog med spisevogn
Firestjernet hotel i Köln
2 - Formiddag
Oplev Kölnerdom

Du har hele formiddagen til at blive betaget af Kölnerdom – et af mesterværkerne inden for gotisk arkitektur. Besøg også museet med den fine Picasso-samling. Begge ligger ved dit hotel – og få meter fra banegården.

Oplev Kölnerdom
2 - Eftermiddag
Panoramarejse langs Rhinen

Glæd dig til en af de klassiske togrejser i Europa. Der går hurtigtog sydover fra Köln, men vi booker dig på et langsommere EuroCity tog, der følger den gamle bane, som snor tæt langs Rhinens bred. Og vi sørger endda for, at du sidder i en schweizisk førsteklasses panoramavogn. Især den første del af rejsen er ét langt panorama over den mest berømte og pittoreske strækning på floden, med en pelerække af middelalderborge, vinmarker, landsbyer, og naturligvis Lorerei Klippen. Bagefter kan du passende indtage en frokost i spisevognen. Du ankommer til Zürich sidst på eftermiddagen.

 

Første klasses panoramavogn langs Rhinen
Spisevogn
3 - Morgen
Gennem Gotthard-passet

De fleste tog suser i dag dybt under Alperne gennem lange tunneller, men vi sender dig på et af de få, som endnu tager turen gennnem det dramatiske og historiske Gotthard-pas med udsigt til høje bjergtinder og idylliske bjergbyer. Undervejs slår banen elegante cirkelrunde kurver for at snige sig stadig højere op.

Rejs gennem det historiske Gotthard-pas
Flotte panoramaer over søer, bjerge og dale
4 - Middag
Fra bjergby til bjergby

This tiny commuter train, travelling between remote villages on its narrow meter-gauge track, is one of the Alp’s finest secrets. The train’s name – Centovalli – means ‘100 valleys’ in Italian, and you do indeed travel through a series of narrow valleys with rocky gorges, quaint stone villages, and cascading waterfalls. The train runs across 83 bridges and through 31 tunnels on its way from Switzerland to Italy.

You travel the two-hour journey in first-class on the best train on the route, the panoramic version with good seats and great views. Snacks and beverages can be purchased on board.

Panoramic train
Narrow valleys, gorges, and waterfalls
Dag 3 - 6
Tre nætter i Rom

En bil med chauffør venter på at køre dig til dit perfekt beliggende hotel. Velkommen til en af Europas dejligste byer.

Hvis du har lyst til at blive her flere dage end pakken inkluderer, er det bare at sige til.

Bil med chauffør fra banegården til dit hotel
Perfekt beliggende forestjernet hotel med morgenmad
Dag 6
Bil til lufthavnen og fly hjem

Bil med chauffør til lufthavnen 

En bil med privatchauffør venter foran dit hotel og kører dig direkte til lufthavnen, hvorfra et fly hjem er inkluderet i rejsens pris.

Hvis du hellere vil med toget hjem, kan det naturligvis sagtens arrangeres – kontakt os endelig.

Bil med chauffør til lufthavnen
Fly tilbage til Danmark

Begynd at planlægge din rejse nu

Prøv Silver Trays planlægnings værktøj. Vælg dine hoteller, skræddersy rejsen til perfektion, og del den med familien

Togrejsen

+ Individuel rejse med frit valg af dato
+ København-Hamburg på første klasse
+ Deluxe sovevogns-kupé med privat bad og toilet
+ Bernina Express på første klasse
+ Frecciarossa højhastighedstog på Executive Class
+ Bil med chauffør fra banegård til hotellet
+ Bil med chauffør til lufthavn og fly hjem

Måltider undervejs

+ Frokost og vin serveret ved sædet inden afgang fra København
+ Tre-retters middag på Hotel Reichshof i Hamburg
+ Cocktail i hotellets historiske bar
+ Let morgenmåltid serveret i sovevogns-kupéen
+ Frokost og vin serveret ved sædet på Executive Class Milano-Rom
+ Morgenmad hver morgen på hotellet

Dine hoteller

+ Firestjernede hoteller med perfekt beliggenhed
+ Du ser hotellerne inden din endelige bestilling

Tryghed på rejsen

+ Silver Tray håndterer forsinkelser og andre problemer på rejser
+ 24/7 hotline når du har brug for det
+ Fri COVID-19 afbestilling*

*  Ved rejsevejledning fra Udenrigsministeriet der fraråder vaccinerede danskere at rejse til destinationen 

Beklager, rejsen inkluderer ikke...

– Single rejser. Prisen er per person ved to personer i delt dobbeltværelse.
– Andre måltider. Rejsen inkluderer kun de måltider, der er nævnt.
– Udflugter. Du rejser på egen hånd, og rejsen inkluderer ikke guide eller byture.
– Rejseforsikring. Silver Tray tager ansvar for problemer med selve rejsen, men vi anbefaler at du selv tegner en rejseforsikring i tilfælde af sygdom og ulykke

Disse togferier kan måske også interessere dig

By
Rom via
Bernina-passet
Panoramatog og Comosøen
9 dage | 19.300 kr.
Paris med
sovevogn
Med eksklusiv sovevogn
5 nætter | 12.500 kr.
Venedig via
Bernina-passet
Bernina Ekspressen & Comosøen
9 nætter | 18.250 kr.

Få nyheder og togrejser i særklasse

Kom først til gode tilbud på rundrejser og storbyferier. Få inspiration til togrejser i særklasse. Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du kan til hver en tid afmelde dig igen.
Privatlivspolitik