Bella Italia - Togrejse til Rom

Premium Togferie
  • Fem direkte tog på første klasse
  • High Tea og cocktail i Hamborg
  • Panorama-togrejse langs Rhinen
  • Flot rejse tværs gennem Alperne
  • Europas lækreste første klasse i Italien
  • Oplev Heidelberg, Como, Bologna og Rom
  • Bil med chauffør fra hoteller til banegårde
  • Bil til lufthavnen og fly hjem
23.500 KR.

pr person i delt
dobbeltværelse

Romantisk togrejse til Rom

Danmark – Hamborg – Heidelberg – Como – Bologna – Rom
10 dage / 9 nætter – 23.500 kr.

Rejs tværs gennem Alperne, og med Europas lækreste første klasse det sidste stykke på togrejsen til Rom. Du rejser på første klasse (og en enkelt mindeværdig gang niveauet over første klasse). Hele togferien er udelukkende med direkte tog og sender dig til en perlerække af Europas mest charmerende byer: Heidelberg, Como og Bologna.

Når du ankommer til dit hotel i Hamborg ved frokosttid, byder vi på en lækker High Tea i den elegante lobby med sandwiches, scones og kager.

High Tea
i Hamborg

Rejsen fra Bologna til Rom er ombord på Executive Class med oceaner af plads til blot ti passagerer, personlig steward, og frokost med vin serveret ved sædet. Dette er den fineste første klasse på et højhastighedstog i hele Europa.

Europas lækreste
første klasse

Oplev Hamborg, Heidelberg, Como, Bologna og Rom. I hver by bor du på perfekt beliggende firestjernede hoteller i byernes hjerte, og når du skal videre til næste by holder en bil med chauffør klar foran hotellet for at køre dig til banegården.

Fem skønne
metropoler

Togrejsen dag for dag

Fold bjælkerne ud og få alle detaljerne med.
Udvid
Dag 1
Danmark - Hamborg

Rejs med tog fra
alle store danske banegårde
til Hamborg
………………………………………….

Overnat på hotel
lige ved banegården
………………………………………….
Hvis du rejser på første klasse:
Få serveret elegant afternoon tea ved
ankomsten til hotellet i Hamborg
…………………………………………

adwa

Dag 2
Hamborg - Heidelberg

Rejs med 
ICE tog med spisevogn
direkte til Heidelberg
………………………………………….
Ankom direkte til
centrum af Heidelberg,
den måske smukkeste by
i hele Tyskland
………………………………………….
Bo på historisk hotel
i hjertet af den historiske bymidte
………………………………………….

Heidelberg

Dag 3+4
Heidelberg - Como

Bliv kørt fra hotellet
i bil med chauffør til
banegården i Mannheim
………………………………………….
Stig ombord på første klasse
EuroCity Express tog med spisevogn
………………………………………….
Kør direkte gennem Schweiz og
langs Lago Maggiore til Como
………………………………………….
Bo på klassisk firestjernet hotel
i centrum og direkte til søen
………………………………………….

SBB

Dag 5+6
Como - Bologna

Bliv kørt fra hotellet
i bil med chauffør
til Comos banegård
………………………………………….
Rejs med lokaltog til
Milano Centrale
og skift til højhastighedstog
til Bologna.
………………………………………….
Ankom til Bologna
ved frokosttid.
………………………………………….

Bologna

Dag 7+8+9
Bologna - Rom

Stig ombord på Executive Class,
Europas lækreste første klasse
………………………………………….
Nyd oceaner af plads, personlig service,
og frokost med vinserveret ved sædet
………………………………………….
Kør fra Milano til Rom med 300 km/t
på blot tre timer
………………………………………….

 

Dag 10
Flyv hjem

Bliv kørt fra hotellet
i bil med chauffør
til lufthavnen
………………………………………….
Flyv hjem til Danmark
………………………………………….

Se dine hoteller og få din personlige rejseplan

Indtast din ønskede afrejsedato og se
vores hoteller på netop dine dage.
Og hent din personlig rejseplan.

Alle veje fører til Rom, men nogle er bedre end andre. Og denne togrejse byder på flere panoramaer, mere komfort, og flere romantiske oplevelser end de fleste andre ruter.

Din togferie sender dig tværs gennem Alperne. Og til sidst med Europas lækreste første klasse med oceaner af plads, personlig service, og frokost og vin serveret ved dit brede sæde. Du rejser på første klasse (og en enkelt mindeværdig gang niveauet over første klasse), og udelukkende med direkte tog: Du har ikke et eneste stressende togskifte på din vej mellem nogle af Europas mest charmerende byer.

Oplevelserne begynder i det øjeblik, du ankommer med DSB fra Danmark til Hamborg ved frokosttid. Et par minutter senere træder du ind i den elegante lobby på klassiske Hotel Reichshof, hvor du har et værelse for natten. Hotellet serverer straks en lækker High Tea med sandwiches, scones og kager. Om aftenen byder vi på en cocktail i hotellets bar.

Efter morgenmaden næste dag rejser du med højhastighedstog med spisevogn til Heidelberg – en af de smukkeste og mest velbevarede byer i Tyskland. Du bor på et hotel midt i den historiske og nærmest bilfri bymidte. Heidelberg er ikke stor, så du kan sagtens spadsere over den fine bro over Neckar-floden, udforske de smalle stræder, nyde udsigten fra slotsruinen højt over byen, og nyde en drink på den fine, levende plads lige ved dit hotel.

Næste morgen kører du med direkte internationalt tog med spisevogn på første klasse tværs gennem de schweiziske Alper og langs Lago Maggiore til italienske Como, hovedbyen ved Comosøen. Her bor du på et hotel i den smukke bys hjerte, og direkte ud til søen. Du har to nætter og en hel dag i Como, så der er rigeligt med tid til at hoppe på en lokal færge og tage på udflugt over søen til Bellagio og andre små by-perler.

Fra Como kører du med direkte EuroCity med spisevogn til Bologna, få timer væk. Dette er en af vores favoritter i Italien, for kun få turister har opdaget, at byen gemmer på skønne pladser, et autentisk og levende byliv, samt ikke mindst kulinariske fristelser, som selv italienerne snakker om.

Efter to nætter i Bologna kommer rejsens tog-mæssige højdepunkt. Du bliver kørt til banegården og stiger ombord i Europas lækreste første klasse, Executive Class på højhastighedstoget Frecciarossa. Her er kun plads til ti passagerer som har oceaner af plads, nyder personlig service, og får serveret frokost og vin ved sædet.

I Rom bor du på et perfekt beliggende firestjernet hotel i hjertet af den historiske bymidte, få skridt fra Pantheon, Piazza Navona, og Tiberen. Du har tre nætter i Rom før en bil med chauffør kører dig til lufthavnen og dit fly hjem.

Få det hele på print

Vi har lavet en brochure, der er lige til at printe. Her finder du alle højdepunkter, en dag-for.-dag rejseplan, og en oversigt over alt, hvad rejsen inkluderer.

Se et udvalg af vores hoteller

Du bor på charmerende, personlige og perfekt beliggende firestjernede hoteller, som Silver Tray har nøje udvalgt. Når vi kender din ønskede afrejsedato, sender vi dig informationer om de skønne hoteller, du kommer til at bo på.

Ponte Sisto

ROM: Dette tidligere kloster Ponte Sisto, er et af vores absolutte favorithoteller i Rom. Hotellet er bygget op omkring en idyllisk indre gårdhave med både palmer, springvand og plads til at nyde sin morgenmad, når vejret er til det. Værelserne er moderne, elegante og rummelige, og selve hotellet er perfekt beliggende midt i det centrale Rom med kun 300 meter til Campo de' Fiori.

Palace Hotel Lake Como

COMO: Dette smukke klassisk indrettede hotel er ikke blot beliggende centralt i Comos gamle bydel nær byens domkirke, det ligger også helt ud til Comosøens bred. Derfor kan du både fra hotellets bar og restaurant nyde den mest vidunderlige udsigt over vandet. Beliggenheden fås ikke bedre end på dette historiske og moderne, firestjernede hotel.

Zum Ritter St. Georg

HEIDELBERG: Dette klassiske hotel, centralt beliggende i Heidelberg, er fyldt med masser af historisk charme. Hotellet ligger på en af byens mest centrale pladser, og er intet mindre end det allerbedste hotel, der overhovedet kan opdrives i Heidelbergs charmerende, gamle bydel.

Se dine tog

Frecciarossa Executive

Velkommen ombord på Europas lækreste første klasse. Når du går ombord på Executive Class-vognen på højhastighedstoget Frecciarossa, byder en steward dig velkommen og fører dig til dit sæde i den eksklusive premium-førsteklasses-kupé, som er begrænset til kun ti passagerer, der sidder overfor hinanden i en + en-opstilling. Dit lædersæde er en meget bred og behagelig lænestol, der kan drejes 180 grader. Personalet byder dig på en velkomstdrink efterfulgt af et måltid med vin, der bliver serveret på din plads.

ICE langs Rhinen

ICE er et af Europas mest komfortable højhastighedstog, og her venter en af Europas fineste panoramatogrejser nord for Alperne foran dig.  Du sidder selvfølgelig på første klasse i spisevognen, hvor du som første klasses-passager endda kan bede om at få serveret din bestilling ved dit sæde. I de næste par timer følger togskinnerne den mest legendariske strækning af den store flod, med vinterrasser på de stejle skråninger, middelalderborge, landsbyer, og ikke mindst den mytiske Lorelei klippe.

SBB

På denne tur kommer du til at køre med direkte internationalt SBB-tog med spisevogn på første klasse tværs gennem de schweiziske Alper.

Begynd at planlægge din rejse nu

Prøv Silver Trays planlægnings værktøj. Vælg dine hoteller, skræddersy rejsen til perfektion, og del den med familien

Disse togferier kan måske også interessere dig

ItalienLuksusRundrejse
Italiensk Forkælelse
Romantik I særklasse
8 nætter | 24.500 kr.

Få nyheder og togrejser i særklasse

Kom først til gode tilbud på rundrejser og storbyferier. Få inspiration til togrejser i særklasse. Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du kan til hver en tid afmelde dig igen.
Privatlivspolitik