Rom via
Bernina-passet

Gletsjere, palmer og Forum Romanum

Danmark - Alperne - Bernina Ekspressen - Comosøen - Rom
9 dage / 8 nætter - 19.300 kr.

Alle veje fører til Rom. Men denne er den bedste af dem alle, med en af Europas flotteste togrejser undervejs. Først får du frokost og vin serveret ved dit førsteklasses sæde lige inden afgang fra København. Tre-retters middag og cocktail i Hamburg. Deluxe sovervogns-kupé med bløde dyner og privat bad og toilet. Over Alpernes høje pas med panoramatoget Bernina Expressen. To dage i pittoreske Varenna ved Comosøens bred. Og endelig Europas lækreste første klasse med oceaner af plads og personlig service gennem Italien.

  • Frokost og vin gennem Danmark
  • Tre-retters middag og cocktail i Hamburg
  • Deluxe sovevogn til Alperne
  • Bernina Expressen over Alpepas
  • To nætter i Varenna ved Comosøen
  • Milano – Rom i Europas lækreste første klasse
  • Fire nætter i Rom
  • Bil til lufthavnen og fly hjem
19.300 KR.

per person i delt dobbeltværelse

Exceptionel service og komfort

Nyd en lækker frokost med rejser og fiskefilet sammen med en flaske hvidvin. Vi sørger nemlig for, at en medarbejder fra Hallernes Smørrebrød serverer frokosten ved dit sæde lige inden afgang.

Frokost og vin
gennem Danmark

Silver Tray reserverer bord til dig i den klassiske restaurant i elegante Hotel Reichshof i Hamborg. Her er vi vært for en tre-retters middag, og bagefter venter en cocktail i hotellets historiske bar.

Middag og cocktail
i Hamburg

Glæd dig til den bedste seng i hele nattoget. En deluxe sovevogns-kupé med bløde dyner, ekstra plads og eget bad og toilet. Næste morgen serveres en enkel morgenmads anretning i kupéen.

Deluxe sovevogn
til Alperne

Rejs med Bernina Ekspressen - Europas højeste banestrækning over Alperne. Det er en spektakulær oplevelse til over 2000 meters højde med udsigt til hvide tider og gletsjere.

Bernina Ekspressen
over Alperne

Velkommen ombord på Executive Class gennem Italien - den måske lækreste første klasse i hele Europa. Her er oceaner af plads i en eksklusiv togvogn, og personlig service med en frokost serveret ved dit sæde.

Europas lækreste
første klasse

Få det hele på print

Vi har lavet en brochure, der er lige til at printe. Her finder du alle højdepunkter, en dag-for.-dag rejseplan, og en oversigt over alt, hvad rejsen inkluderer.

Danmark | Hamborg | Bernina-passet | Comosøen | Rom

“Alle veje fører til Rom. Men kun én vej kan være den bedste – og det er denne eventyrlige, romantiske og luksuriøse togrejse over Alperne og via Comosøen til Rom.”

Alle veje fører til Rom. Men kun én vej kan være den bedste – og det er denne eventyrlige, romantiske og luksuriøse togrejse over Alperne, via Comosøen, og endelig med Europas lækreste første klasse gennem Italien.

Det begynder med, at du nyder en lækker frokost og en kølig flaske hvidvin, mens du kører med DSB på første klasse fra København til Hamburg. Men DSB har jo afskaffet spisevognen for flere årtier siden, protesterer du? Ja, så derfor leverer et bud fra Hallernes Smørrebrød en picnic-pakke direkte til dit sæde umiddelbart inden afgang. I Hamburg fortsætter nydelsen: Vi har reserveret bord til dig i den smukke restaurant i det elegante Hotel Reichshof lige ved banegården, hvor vi er vært ved en tre-retters middag. Og inden du går ned i den ventede sovevogn, er der lige tid til at nyde den cocktail, som venter på dig i hotellets fine bar.

Du rejser til Comosøen
med en af Europas
flotteste jernbaner
over Bernina-passet
:::::::::::::::::::::::::::::::

Herefter gå du de få skridt tilbage til Hamburgs banegård, og ombord i Europas bedste sovevogn: En Deluxe kupé med bløde dyner, ekstra plads, et lille bord med to stole, og dit eget bad og toilet. Sovevognskonduktøren er mand for at skaffe en lille godnatdrink, og næste morgen serverer han en let morgenmadsanretning. Når du vågner i Zurich, skifter du til en meget smuk togrejse på blot halvanden time langs søer og hjerte til Chur, den ældste by i Schweiz. En bil kører dig fra banegården til byens mest charmerende hotel, der ligger midt i den gamle bydel.

Næste morgen rejser du med en af Europas flotteste og mest dramatiske jernbaner, Bernina Ekspressen. Flere steder slår banen knuder på sig selv, så den via store cirkler kan komme stadig højere op. Du kører langs dybe slugter og over den ikoniske Landwasser viadukt, før toget for alvor indtager de høje bjerge, hvor du kommer i øjenhøjde med gletsjere og hvide tinder. Fra højderne dykker toget brat ned mod de varme og frodige italienske dale, og midt på eftermiddagen ankommer du til palmerne ved Comosøen. Du bor i lille Varenna, en af de smukkeste byer ved søen, som endda er overset af de fleste turister. Du bor på det historiske firestjernede Royal Victoria i et deluxeværelse med udsigt over søen. Nyd dine to nætter her, og snyd ikke dig selv for en tur med en lokale færge de få minutter til glamourøse Bellagio.

Sidste etape af rejsen er endnu et højdepunkt. Du rejser med en lokalebane langs den smukke søbred til Milano, hvor du stiger ombord i Frecciarossa højhastighedstoget. Du kan godt glæde dig, for vi opgraderer dig til togets premium første klasse, Executive Class, der nok er den lækreste af sin art i hele Europa: Store, bløde og drejelige lædersæder med oceaner af benplads og ingen sidemand. Her er kun en halv snes passagerer i hele vognen, så stewarden har masser af tid til at kæle om gæsterne med den inkluderede frokost og vin. Når du ankommer til Rom, venter en chauffør på at køre dig til dit perfekt beliggende firestjernede hotel i byens historiske centrum. Du har fire nætter i Rom inden du bliver kørt til lufthavnen og flyver hjem.

Se et udvalg af vores hoteller

Du bor på charmerende, personlige og perfekt beliggende firestjernede hoteller, som Silver Tray har nøje udvalgt. Når vi kender din ønskede afrejsedato, sender vi dig informationer om de skønne hoteller, du kommer til at bo på.

Se dine tog

NightJet

Liggevogne er for Interrailere. Med Silver Tray rejser du i en ægte, privat sovevogns-kupe med bløde dyner og hovedpuder. Din sovevognskonduktør serverer morgenmad inden ankomst, og kan også klare en snack eller et glas vin inden sengetid.

Bernina Express

Det er nok lidt overdrevet at kalde det et eksprestog, for gennemsnitsfarten er beskedne 36 km/t, men dette er også en af Alpernes stejleste almindelige jernbaner. Undervejs krydser du over 200 broer, og oplever ingeniørmæssige genistreger som sløjfer og spiraler, der elegant får banen op i højderne til gletsjersøer og snedækkede tinder.

Frecciarossa Executive

Velkommen ombord på Europas lækreste første klasse. Når du går ombord på Executive Class-vognen på højhastighedstoget Frecciarossa, byder en steward dig velkommen og fører dig til dit sæde i den eksklusive premium-førsteklasses-kupé, som er begrænset til kun ti passagerer, der sidder overfor hinanden i en + en-opstilling. Dit lædersæde er en meget bred og behagelig lænestol, der kan drejes 180 grader. Personalet byder dig på en velkomstdrink efterfulgt af et måltid med vin, der bliver serveret på din plads.

Togrejsen dag for dag

Fold bjælkerne ud og få alle detaljerne med.
Udvid
Dag 1
Frokost og vin gennem Danmark

Afgang ca. 13.00 | Første klasse | Frokost og vin

Du forlader København omkring klokken 13. Du rejser på første klasse, og lige inden afgang kommer en medarbejder fra Hallernes Smørrebrød og serverer en lækker frokost med rejer, fiskefilet og hvidvin ved dit sæde.

Togrejse på første klasse
Frokost med vin serveres ved sædet
Dag 1
Middag og cocktail i Hamburg

Ankomst ca. 18:00 | Tre-retters middag | Cocktail

Fra Hamburgs banegård træder I ind på det historiske hotel Reichshof hvor personalet står klar til at hjælpe jer af med bagagen. Vi har reserveret bord til jer i hotellets smukke restaurant Stadt hvor vi er vært ved en tre-retters middag, som I frit vælger fra a la carte menuen. Drikkevarer under middagen er på egen regning, men bagefter byder Silver Tray på en cocktail i hotellets ikoniske bar.

Ved halv-ni tiden er det tid til at hente jeres bagage, der venter i hotellets lobby, og krydse gaden til banegården, hvor jeres nattog snart ankommer til perronen.

A la carte middag på hotel Reichshofs smukke og historiske restaurant, efterfulgt af en cocktail i baren.
Dag 1
Deluxe sovevogn til Alperne

Afgang ca. 21:00 | Deluxe sovevogn med eget bad og toilet

Velkommen i Europas bedste sovevogns-kupé i et almindeligt tog: Din private Deluxe kupé med gode senge med bløde dyner og hovedpuder, et lille spisebord med to stole, panoramavinduer, og eget bad og toilet. Hvis du har lyst til en lille godbid før natten, kan du bestille det hos din sovevognskonduktør, som også sørger for at servere en enkel morgenmadsanretning før ankomsten.

Deluxe sovevogn med eget bad og toilet
Dag 2
Intercitytog til den ældste by i Schweiz

Ankomst Chur 11:00

Velkommen til Chur, den ældste by i Schweiz. Når du ankommer til Chur, tager du blot en taxa og fortæller chaufføren, at hotellet betaler regningen.

Du bor på byens bedste hotel, der ligger midt i det historiske centrum med smukke pladser og stræder lige for dine fødder. Du kan også tage en svævebane op på byens lokale bjerg og vandre ad en af de lette stier med smuk udsigt.

En nat i den ældste by i Schweiz
Taxa til hotellet er betalt
Historisk firestjernet hotel med morgenmad
Dag 3
Bernina Ekspressen til Comosøen

Afrejse 08:30 med Bernina Ekspressen

Om morgenen stiger du ombord på  en af Europas flotteste og mest dramatiske jernbaner, Bernina Ekspressen. Flere steder slår banen knuder på sig selv, så den via store cirkler kan komme stadig højere op. Du kører langs dybe slugter og over den ikoniske Landwasser viadukt, før toget for alvor indtager de høje bjerge, hvor du kommer i øjenhøjde med gletsjere og hvide tinder. Hele denne jernbanestrækning er så smuk og forunderlig, at den er optaget på UNESCOs liste over verdensarv.

Bernina Ekspressen i første klasses panoramavogn
Udsigt til slugte, gletsjere og hvide bjergtinder
Dag 3-5
To nætter ved Comosøen

Comosøens skjulte perle

Varenna er en lille middelalderby, der smyger sig op ad en bjergside over Comosøen. Lokale italienere kender byen som den dejligste af alle søens byer, ikke mindst fordi de færreste turister har opdaget dens charme. Du bor på det historiske firestjernede Hotel Royal Victoria med fri udsigt over søen.

Tag på udflugt med en lokale færge til glamourøse Bellagio blot 15 minutters sejlads væk, eller tag en lille vandretur på stierne over Varenna til flotte udsigtspunkter over Comosøen.

Bo i Comosøens dejligste by
Historiske firestjernet hotel med fri udsigt over søen
Dag 5
På Executive Class til Rom

Europas bedste første klasse

En lille lokaltog kører dig først langs Comosøen og siden gennem Milanos forstæder til Milano Centrale, hvor du skifter til et Frecciarossa højhastighedstog.

Vi har opgraderet dig til en af de fineste premium første klasser i Europa. En steward byder velkommen ombord i Executive Class, hvor du tager plads i et stort og lækkert lædersæde med oceaner af plads, og som kan drejes 180 grader. Du har ingen sidemand. Under rejsen får du serveret en frokost med vin ved dit sæde. Nyd denne oplevelse – det bliver ikke meget bedre i Europa.

Rejs på Europas bedste første klasse
Frokost og vin serveret ved dit sæde
Dag 5 - 9
Fire nætter i Rom

En bil med chauffør venter på at køre dig til dit perfekt beliggende hotel. Velkommen til en af Europas dejligste byer.

Hvis du har lyst til at blive her flere dage end pakken inkluderer, er det bare at sige til.

Bil med chauffør fra banegården til dit hotel
Perfekt beliggende forestjernet hotel med morgenmad
Dag 9
Bil til lufthavnen og fly hjem

Bil til lufthavnen og fly hjem

En bil med chauffør kører dig direkte fra dit hotel til lufthavnen, hvor et fly tilbage til Danmark er inkluderet i prisen.

Hvis du foretrækker også at tage toget hjem, er det bare at sige til, så finder vi en spændende løsning.

Bil med chauffør til lufthavnen
Fly hjem til Danmark inkluderet

Begynd at planlægge din rejse nu

Prøv Silver Trays planlægnings værktøj. Vælg dine hoteller, skræddersy rejsen til perfektion, og del den med familien

Togrejsen

+ Individuel rejse med frit valg af dato
+ København-Hamburg på første klasse
+ Deluxe sovevogns-kupé med privat bad og toilet
+ Bernina Express på første klasse
+ Frecciarossa højhastighedstog på Executive Class
+ Bil med chauffør fra banegård til og fra hoteller
+ Bil med chauffør til lufthavn og fly hjem

Måltider undervejs

+ Frokost og vin serveret ved sædet inden afgang fra København
+ Tre-retters middag på Hotel Reichshof i Hamburg
+ Cocktail i hotellets historiske bar
+ Let morgenmåltid serveret i sovevogns-kupéen
+ Frokost og vin serveret ved sædet på Executive Class Milano-Rom
+ Morgenmad hver morgen på hotellet

Hoteller

+ Firestjernede hoteller med perfekt beliggenhed
+ Du ser hotellerne inden din endelige bestilling

Tryghed

+ Silver Tray håndterer forsinkelser og andre problemer på rejser
+ 24/7 hotline når du har brug for det
+ Fri COVID-19 afbestilling*

*  Ved rejsevejledning fra Udenrigsministeriet der fraråder vaccinerede danskere at rejse til destinationen 

Beklager, rejsen inkluderer ikke...

– Single rejser. Prisen er per person ved to personer i delt dobbeltværelse.
– Andre måltider. Rejsen inkluderer kun de måltider, der er nævnt.
– Udflugter. Du rejser på egen hånd, og rejsen inkluderer ikke guide eller byture.
– Rejseforsikring. Silver Tray tager ansvar for problemer med selve rejsen, men vi anbefaler at du selv tegner en rejseforsikring i tilfælde af sygdom og ulykke

Disse togferier kan måske også interessere dig

Rhône fra hav til Alper
Fra Middelhavet til hjertet af Alperne
AlperneRundrejse
Alpernes Højdepunkter
Med panorama-ekspresser
12 nætter | 27.900 kr.
Små Italienske Perler
Fem af Italiens mest romantiske byer

Få nyheder og togrejser i særklasse

Kom først til gode tilbud på rundrejser og storbyferier. Få inspiration til togrejser i særklasse. Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du kan til hver en tid afmelde dig igen.
Privatlivspolitik