Highland Adventure

Skøn togrejse gennem vild natur

Danmark - Köln - London - Skotlands Højland - Edinburgh
11 dage / 10 nætter – 24.500 kr.

 

Dette er en af verdens flotteste togrejser.  Du oplever det vilde og betagende smukke skotske højland når du vågner i Europas lækreste sovevogns-kupé med ægte dobbeltseng. Faktisk er hele denne rejse fra Danmark til Skotland en romantisk drømmerejse: High Tea i Hamborg, mad og vin serveret ved dit sæde på vej under Kanalen til London, og morgenmad med panoramaudsigt i the Caledonian Sleeper. Undervejs har du masser af tid til at udforske London, the Highlands og Edinburgh.

  • Togrejse på første / premium første klasse
  • High Tea i Hamburg
  • Mad og vin serveret i toget til London
  • Europas fineste sovevogns-kupé med dobbeltseng
  • To nætter i London, tre i Højlandet og tre i Edinburg
  • Bil til lufthavnen og fly hjem
24.500 KR.

per person i delt dobbeltværelse

Exceptionel service og komfort

I Hamborg tager du en lækker pause på rejsen fra Danmark til Köln, når du får serveret et klassisk High Tea med sandwiches, scones og kager i den elegante lobby på et historisk hotel lige ved banegården.

High Tea
i Hamborg

Fra Köln til London kører du først på premium første klasse til Bruxelles, hvor du får serveret frokost og vin ved sædet. Og på Eurostar under Kanalen får du endnu et måltid.

Frokost og vin
ved sædet

Fra London til Skotland rejser du med Europas bedste nattog - og du har den bedste kupé i hele toget, med bred dobbeltseng, privat bad og toilet, og førsteret til togets natterestaurant og lounge.

Europas
bedste nattog

Du kører to gange ad West Highland Line gennem det skotske højland, som nogle mener kandiderer til titlen som verdens flotteste togrejse.

Panorama
i verdensklasse

Få det hele på print

Vi har lavet en brochure, der er lige til at printe. Her finder du alle højdepunkter, en dag-for.-dag rejseplan, og en oversigt over alt, hvad rejsen inkluderer.

Danmark – Köln – London – det skotske højland – Edinburgh

“Du vågner i Europas
eneste sovevogn med
dobbeltseng, og kigger
ud på det skotske
højland med heder,
bjerge og vandfald.”

En togrejse kan være uforglemmelig på grund af de fabelagtige panoramaer, som dit tog er i første parket til. Eller du husker toget for den service og komfort, der giver mindelser om rejseromantik fra en svunden tid. Men hvad nu, hvis den samme togrejse byder på begge ting samtidig?

Forestil dig, at du vågner i en ægte dobbeltseng i Europas lækreste sovevogns-kupé. Efter et varmt brusebad i dit private badeværelse begiver du dig hen til togets spisevogn, hvor køkkenet har fremtryllet en dejlig morgenmad. Det er en god togrejse. Og den bliver magisk, når du kigger ud ad vinduet, hvor et af Europas vildeste og smukkeste landskaber passerer forbi: Et højland med bølgende heder, massive bjerge, brusende floder og vandfald.

Der findes mennesker som vil hævde, at verdens flotteste togrejse ikke findes i Schweiz med Bernina Expressen eller i Norge med Flåmbanen. Nej, det denne enkeltsporede jernbane, som løber stik nord fra Glasgow, tværs gennem det vilde skotske højland til en lille fiskerby på kanten af Atlanterhavet. Dette er the West Highland Line.

Silver Trays rejse fra Danmark til Skotland er fra start til slut en togrejse i særklasse. I Hamborg nyder du en High Tea i den elegante lobby på et klassisk hotel, inden togrejsen går videre til rejsens første stop, Köln. Næste dag får du serveret to måltider med tilhørende vine ved sædet, mens dine to højhastighedstog får dig fra kontinentet til London.

Du har to nætter og to hele dage til at opleve storbyen inden rejsen går mod det vilde nord. Det gør den, når du stiger om bord i nattoget Caledonian Sleeper, hvor vi har reserveret plads til dig i togets mest eksklusive kupé. Med den følger fortrinsret til den populære togrestaurant / lounge, hvor du passende kan købe lidt natmad og en whisky inden sengetid.

Mens du sover, kører Caledonian Sleeper tværs gennem England og passerer både Edinburgh og Glasgow. Du vågner lige som toget kører ned på den enkeltsporede West Highland Line, og naturen begynder at vise sig fra sin mest overvældende side. Toget er først fremme i Fort William midt på formiddagen, så hele rejsen gennem højlandet foregår i det smukke morgenlys.

Vi har flere forskellige muligheder for overnatning i højlandet. Du kan selv vælge, om du vil bo i et lille palæ midt i højlandet og med fine muligheder at vandring i fjeldene. Eller om du foretrækker at oplevet livet i en lille fiskerby på kanten af Atlanterhavet, med udsigt mod legendariske Isle of Skye, og mulighed for havsafari med hvaler og havørne.

Efter tre dage midt i naturen går turen endnu en gang ad West Highland Line – denne gang dog med et ydmygt lokaltog, men det bliver udsigt naturligvis ikke ringere af. Du ankommer om eftermiddagen til Edinburgh, hvor du har tre nætter til at opleve en af Nordeuropas mest charmerende byer, inden du flyver tilbage til Danmark.

Se et udvalg af vores hoteller

Du bor på charmerende, personlige og perfekt beliggende firestjernede hoteller, som Silver Tray har nøje udvalgt. Når vi kender din ønskede afrejsedato, sender vi dig informationer om de skønne hoteller, du kommer til at bo på.

Hotel Glenfinnan House

FORT WILLIAM: Dette unikke hotel er skabt i herskabelig Country House-stil og ligger helt fantastisk midt i det skotske højland. På hotellets ene side ligger den ikoniske og verdenskendte Glenfinnan-viadukt, kendt fra blandt andet Harry Potter-filmene, og på hotellets anden side er der direkte udsigt til en smuk, stor sø.

Ten Hill Place Hotel

EDINBURGH: Fantastisk beliggende hotel kun et stenkast fra nogle af Edinburghs mest velkendte vartegn såsom Carlton Hill og Royal Botanic Garden. Hotellet ligger på et roligt georgiansk torv, og har en restaurant der serverer retter skabt af lækre, lokale råvarer.

Hotel Mondial am Dom Cologne

KÖLN: Dette elegante, firestjernede hotel ligger i hjertet af Köln med byens smukke domkirke, Kölner Dom som direkte nabo. Derudover ligger det velkendte Ludwig Museum kun få skridt fra hotellet, her anbefaler vi, at du tager hen og ser en af Europas fineste Picasso-samlinger.

Se dine tog

Dine tog

Silver Tray har udvalgt Europas bedste tog og fineste ruter til dig. Se nogle af de tog, som du oplever på denne rejse.

Togrejsen dag for dag

Fold bjælkerne ud og få alle detaljerne med.
Udvid
1 morgen
High Tea I Hamborg
1 middag
ICE tog til Köln
2 morgen
Oplev Kölnerdom og Picasso
2 frokost
Frokost og vin på vej til London

Ved frokosttid rejser du til London med to lynhurtige højhastighedstog. Først til Bruxelles hvor vi opgraderer dig til togets Premium klasse – det er niveauet over første klasse og betyder, at du får serveret frokost og vin ved sædet. Fra Bruxelles rejser du under Kanalen med Eurostar, og også her får du serveret mad og vin.

Frokost og vin ved togsædet
Højhastighedstog under Kanalen
Firestjernet hotel i London
2 - 4
To nætter i London
4, aften
Luksus i Europas bedste nattog
5, morgen
Vildt panorama gennem højlandet
5-8
Tre nætter i højlandet
8
Fra højlandet til Edinburgh
8-10
Tre nætter i Edinburgh

Du har tre nætter på et perfekt beliggende hotel til at opleve Edinburgh, en af de mest magiske storbyer i Europa.

11
Fly hjem

Begynd at planlægge din rejse nu

Prøv Silver Trays planlægnings værktøj. Vælg dine hoteller, skræddersy rejsen til perfektion, og del den med familien

Disse togferier kan måske også interessere dig

AlperneRundrejse
Rhinguldet
Fra Amsterdam langs Rhinen
til Schweiz og Matterhorn
9 nætter | 27.500 kr.
AlperneRundrejse
Alpernes Højdepunkter
Med panorama-ekspresser
12 nætter | 27.900 kr.
AlperneRundrejseTog fra Danmark
Alpernes Hjerte
Fra Danmark til Jungfrau
via Rhinen og Heidelberg
7 nætter | 25.400 kr.

Få nyheder og togrejser i særklasse

Kom først til gode tilbud på rundrejser og storbyferier. Få inspiration til togrejser i særklasse. Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du kan til hver en tid afmelde dig igen.
Privatlivspolitik