Highland Adventure

Skøn togrejse gennem vild natur

Danmark - Köln - London - Skotlands Højland - Edinburgh
11 dage / 10 nætter – 24.500 kr.

 

Dette er en af verdens flotteste togrejser.  Du oplever det vilde og betagende smukke skotske højland når du vågner i Europas lækreste sovevogns-kupé med ægte dobbeltseng. Faktisk er hele denne rejse fra Danmark til Skotland en romantisk drømmerejse: High Tea i Hamborg, mad og vin serveret ved dit sæde på vej under Kanalen til London, og morgenmad med panoramaudsigt i the Caledonian Sleeper. Undervejs har du masser af tid til at udforske London, the Highlands og Edinburgh.

  • Togrejse på første / premium første klasse
  • High Tea i Hamburg
  • Mad og vin serveret i toget til London
  • Europas fineste sovevogns-kupé med dobbeltseng
  • To nætter i London, tre i Højlandet og tre i Edinburg
  • Bil til lufthavnen og fly hjem
24.500 KR.

per person i delt dobbeltværelse

Exceptionel service og komfort

I Hamborg tager du en lækker pause på rejsen fra Danmark til Köln, når du får serveret et klassisk High Tea med sandwiches, scones og kager i den elegante lobby på et historisk hotel lige ved banegården.

High Tea
i Hamborg

Fra Köln til London kører du først på premium første klasse til Bruxelles, hvor du får serveret frokost og vin ved sædet. Og på Eurostar under Kanalen får du endnu et måltid.

Frokost og vin
ved sædet

Fra London til Skotland rejser du med Europas bedste nattog - og du har den bedste kupé i hele toget, med bred dobbeltseng, privat bad og toilet, og førsteret til togets natterestaurant og lounge.

Europas
bedste nattog

Du kører to gange ad West Highland Line gennem det skotske højland, som nogle mener kandiderer til titlen som verdens flotteste togrejse.

Panorama
i verdensklasse

Få det hele på print

Vi har lavet en brochure, der er lige til at printe. Her finder du alle højdepunkter, en dag-for.-dag rejseplan, og en oversigt over alt, hvad rejsen inkluderer.

Danmark – Köln – London – det skotske højland – Edinburgh

“Du vågner i Europas
eneste sovevogn med
dobbeltseng, og kigger
ud på det skotske
højland med heder,
bjerge og vandfald.”

En togrejse kan være uforglemmelig på grund af de fabelagtige panoramaer, som dit tog er i første parket til. Eller du husker toget for den service og komfort, der giver mindelser om rejseromantik fra en svunden tid. Men hvad nu, hvis den samme togrejse byder på begge ting samtidig?

Forestil dig, at du vågner i en ægte dobbeltseng i Europas lækreste sovevogns-kupé. Efter et varmt brusebad i dit private badeværelse begiver du dig hen til togets spisevogn, hvor køkkenet har fremtryllet en dejlig morgenmad. Det er en god togrejse. Og den bliver magisk, når du kigger ud ad vinduet, hvor et af Europas vildeste og smukkeste landskaber passerer forbi: Et højland med bølgende heder, massive bjerge, brusende floder og vandfald.

Der findes mennesker som vil hævde, at verdens flotteste togrejse ikke findes i Schweiz med Bernina Expressen eller i Norge med Flåmbanen. Nej, det denne enkeltsporede jernbane, som løber stik nord fra Glasgow, tværs gennem det vilde skotske højland til en lille fiskerby på kanten af Atlanterhavet. Dette er the West Highland Line.

Silver Trays rejse fra Danmark til Skotland er fra start til slut en togrejse i særklasse. I Hamborg nyder du en High Tea i den elegante lobby på et klassisk hotel, inden togrejsen går videre til rejsens første stop, Köln. Næste dag får du serveret to måltider med tilhørende vine ved sædet, mens dine to højhastighedstog får dig fra kontinentet til London.

Du har to nætter og to hele dage til at opleve storbyen inden rejsen går mod det vilde nord. Det gør den, når du stiger om bord i nattoget Caledonian Sleeper, hvor vi har reserveret plads til dig i togets mest eksklusive kupé. Med den følger fortrinsret til den populære togrestaurant / lounge, hvor du passende kan købe lidt natmad og en whisky inden sengetid.

Mens du sover, kører Caledonian Sleeper tværs gennem England og passerer både Edinburgh og Glasgow. Du vågner lige som toget kører ned på den enkeltsporede West Highland Line, og naturen begynder at vise sig fra sin mest overvældende side. Toget er først fremme i Fort William midt på formiddagen, så hele rejsen gennem højlandet foregår i det smukke morgenlys.

Vi har flere forskellige muligheder for overnatning i højlandet. Du kan selv vælge, om du vil bo i et lille palæ midt i højlandet og med fine muligheder at vandring i fjeldene. Eller om du foretrækker at oplevet livet i en lille fiskerby på kanten af Atlanterhavet, med udsigt mod legendariske Isle of Skye, og mulighed for havsafari med hvaler og havørne.

Efter tre dage midt i naturen går turen endnu en gang ad West Highland Line – denne gang dog med et ydmygt lokaltog, men det bliver udsigt naturligvis ikke ringere af. Du ankommer om eftermiddagen til Edinburgh, hvor du har tre nætter til at opleve en af Nordeuropas mest charmerende byer, inden du flyver tilbage til Danmark.

Togrejsen dag for dag

Fold bjælkerne ud og få alle detaljerne med.
Udvid
1 morgen
High Tea I Hamborg

Du rejser fra Danmark om morgenen med DSB på første klasse. Konduktøren serverer en let morgenmad ved dit sæde. I Hamborg forvandler Silver Tray det obligatoriske togskifte til dagens lille højdepunkt, når du indtager en klassisk High Tea med scones og sandwiches i den elegante lobby på Hotel Reichshof lige ved siden af banegården.

High Tea I elegante omgivelser i Hamborg
1 middag
ICE tog til Köln

Du rejser fra Hamborg til Köln med et ICE højhastighedstog på første klasse. Toget medfører en god spisevogn, hvor du kan købe en sen frokost. I Köln bor du på et perfekt beliggende hotel lige ved banegården.

ICE højhastighedstog med spisevogn
Firestjernet hotel i Köln
2 morgen
Oplev Kölnerdom og Picasso

Du har hele formiddagen til at blive betaget af Kölnerdom – et af mesterværkerne inden for gotisk arkitektur. Besøg også museet med den fine Picasso-samling. Begge ligger ved dit hotel – og få meter fra banegården.

Oplev Kölnerdom
2 frokost
Frokost og vin på vej til London

Ved frokosttid rejser du til London med to lynhurtige højhastighedstog. Først til Bruxelles hvor vi opgraderer dig til togets Premium klasse – det er niveauet over første klasse og betyder, at du får serveret frokost og vin ved sædet. Fra Bruxelles rejser du under Kanalen med Eurostar, og også her får du serveret mad og vin.

Frokost og vin ved togsædet
Højhastighedstog under Kanalen
Firestjernet hotel i London
2 - 4
To nætter i London

I London bor du på et lækkert hotel få skridt fra King’s Cross. Herfra har du let adgang til hele byen. Få minutter fra hotellet finder du en af Londons mest charmerende byvandringer langs den historiske Regent’s Canal.

Firestjernet hotel
4, aften
Luksus i Europas bedste nattog

Om aftenen går du på få minutter til Euston stationen hvor Europas bedste nattog,  Caledonian Sleeper venter. En steward viser dig på plads i din eksklusive Caledonian Double kupe med dobbeltseng og privat bad og toilet. Som VIP-passager kan du også bestille plads i togets natterestaurant/lounge hos stewarden, så du kan købe lidt natmad eller en drink inden sengetid.

Europas bedste nattog
Deluxe kupé med stor dobbeltseng
Morgenmad i spisevognen
5, morgen
Vildt panorama gennem højlandet

Du vågner lige som toget kører ned på den enkeltsporede West Highland Line, og naturen begynder at vise sig fra sin mest overvældende side. Toget er først fremme i Fort William midt på formiddagen, så hele rejsen gennem højlandet foregår i det smukke morgenlys.

En af verdens flotteste togrejser
5-8
Tre nætter i højlandet

I Fort William afhænger programmet af, hvilket hotel du har valgt. Hvis du bor i Mallaig ved Atlanterhavet, har du tid til en lille byvandring i Fort William inden du tager den korte, men spektakulære rejse på den sidste bid af West Highland Line med et lokaltog. Hvis du bor i højlandet på et fint lille palæ bliver du kørt direkte til hotellet knap en halv time væk.

Du har tre nætter og to fulde dage til at opleve den fabelagtige natur omkring dig. I højlandet kan du vandre i fjeldene, mens Mallaig byder på gåture langs de smukke strande, havsafari med hvaler, sæler og havørne, og udflugter med lokale færger til fx Isle of Skye.

Tre nætter i højlandet
Vælg mellem to skønt beliggende hoteller
8
Fra højlandet til Edinburgh

Du rejser endnu en gang ad West Highland Line og kan indtage den fantastiske udsigt igen. Denne gang er rejsen dog med et ydmygt lokaltog. I Glasgow skifter du let og hurtigt til et eksprestog, der på kort tid bringer dig tværs over Skotland til Edinburgh. Her venter en bil med chauffør på at køre dig direkte til dit perfekt beliggende hotel.

Lokaltog til Edinburgh via Glasgow
Panorama på West Highland Line
Bil med chauffør til hotellet
Perfekt beliggende firestjernet hotel i Edinburgh
8-10
Tre nætter i Edinburgh

Du har tre nætter på et perfekt beliggende hotel til at opleve Edinburgh, en af de mest magiske storbyer i Europa.

11
Fly hjem

Bil med chauffør til lufthavnen 

En bil med privatchauffør venter foran dit hotel og kører dig direkte til lufthavnen, hvorfra et fly hjem er inkluderet i rejsens pris.

Hvis du hellere vil med toget hjem, kan det naturligvis sagtens arrangeres – kontakt os endelig.

Bil med chauffør til lufthavnen
Fly tilbage til Danmark

Dine tog

Silver Tray har udvalgt Europas bedste tog og fineste ruter til dig. Se nogle af de tog, som du oplever på denne rejse.

Se vores firestjernede
hoteller med historie
karakter og perfekt
beliggenhed

Du bor på charmerende, personlige og perfekt beliggende firestjernede hoteller, som Silver Tray har nøje udvalgt. Når vi kender din ønskede afrejsedato, sender vi dig informationer om de skønne hoteller, du kommer til at bo på.

Begynd at planlægge din rejse nu

Prøv Silver Trays planlægnings værktøj. Vælg dine hoteller, skræddersy rejsen til perfektion, og del den med familien

Disse togferier kan måske også interessere dig

Rundrejse
Rhône fra hav til Alper
Fra Middelhavet til hjertet af Alperne
Rundrejse
Imperiets Skatte
De fineste byer i det Østrig-ungarske rige
Rundrejse
Alpernes Højdepunkter
Alpernes tre mest spektakulære bjergbaner

Få nyheder og togrejser i særklasse

Kom først til gode tilbud på rundrejser og storbyferier. Få inspiration til togrejser i særklasse. Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du kan til hver en tid afmelde dig igen.
Privatlivspolitik