Togrejser
i særklasse

Klassiske rejser for feinschmeckere og romantikere

Vi har udvalgt Europas bedste tog og smukkeste jernbaner. 
Du kører på første klasse, og næsten altid i direkte tog uden skift.
I hver by bor du på perfekt beliggende firestjernede hoteller.
Og når du skal videre til næste by, kører en chauffør dig til banegården. 
Du kan godt rejse hurtigere gennem Europa.
Men du kan ikke gøre det bedre.

 

 

Oplev Italien med
Europas lækreste første klasse

 Stig ombord på en første klasse med brede lænestole, oceaner af plads, personlig service og mad og vin serveret ved dit sæde. Sådan kommer du fra Venedig til Firenze og Amalfikysten. Silver Tray serverer også en privat vandtaxa til og fra hotellet i Venedig, og byder på en middag med toskanske specialiteter og panoramaudsigt i Firenze.

Tag på juletogferie til Prag, Wien og Budapest

Gør julen 2022 til noget helt specielt.
Tag på togferie og oplev julestemningen og de smukke julemarkeder i tre af Europas mest fortryllende byer. Du rejser med hurtige og direkte tog mellem byerne – endda på niveauet over første klasse. Vi indkvarterer dig på klassiske fire-stjernede hoteller i hjertet af de historiske bymidter.

Panorama-tog
til Rhinens kilde

Storslået natur fra Köln til Matterhorn
Rejs på panoramabaner langs Rhinen med udsigt til middelalderborge og vin-terrasser, og derefter gennem den dramatiske Rhinkløft (foto). Oplev en bid af Bernina Expressen og hele Glacier Expressen og slut din rejse i Zermatt ved foden af Matterhorn.

Rundrejser
Udforsk det bedste af Europa

Udforsk Italien, Alperne eller Andalusien. Kør langs Rhinen, Donau eller Rhone.
Oplev Europas mest spektakulære panoramatog. Silver Tray serverer Europa
med kontinentets bedste tog og smukkeste strækninger.

Rundrejse
Cinque Terre
Fra Rom til
Ligurien og Toscana
9 nætter | 22.800 kr.
AlperneRundrejse
Alpernes Højdepunkter
Med panorama-ekspresser
12 nætter | 27.900 kr.
Små Italienske Perler
Fem af Italiens mest romantiske byer
Fill 46Created with Sketch.

 Silver Tray serverer togferier for feinschmeckere. Rejs på første klasse på Europas bedste tog. Nyd ankomsten til en ny by med privat guide og chauffør. Bo på perfekt beliggende firestjernede hoteller. 

Skønne tog

Rejs på første klasse på Europas nyeste, hurtigste eller bedste tog, på smukke strækninger der er nøje udvalgt af Silver Tray. Vi synes, at en togrejse skal være en afslappende nydelse, så vi foretrækker direkte rejser på få timers varighed. 

Herlig ankomst

På hver banegård bliver du budt velkommen af din private chauffør, så du let og hurtigt er fremme ved dit perfekt beliggende hotel. Når du skal videre til næste by, venter der naturligvis en bil foran dit hotel.

Total tryghed

Du rejser på egen hånd, men du har altid Silver Tray i ryggen. Et aflyst tog eller andre uforudsete problemer er altid vores problem, og aldrig dit. Ring til vores team 24 timer i døgnet – slap af, og lad os klare ærterne. 

Få nyheder og togrejser i særklasse

Kom først til gode tilbud på rundrejser og storbyferier. Få inspiration til togrejser i særklasse. Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du kan til hver en tid afmelde dig igen.
Privatlivspolitik