Verona

Skønhed og drama til Verona

Sovevogn og panoramatog gennem Alperne

Denne togrejse byder på fejende drama, ægte romantik og betagende skønhed. Og det er endda før, du overhovedet ankommer til Verona. Første akt er rejsen fra København til Hamburg, hvor du får en tre-retters middag på et elegant hotel lige ved Hamburgs banegård.

Andet akt er en nat gennem Tyskland i en komfortabel sovevogns-kupé. Tredje akt er en fabelagtig rejse gennem Alperne, ad en spektakulær rute som de færreste rejsende kender: Du kører nemlig på en lille, historisk bjergbane fra München via Garmisch-Partenkirschen til Innsbruck over dybe slugter, gennem frodige dale, og med panoramaudsigt mod dramatiske Alpe-tinder.

Derefter følger endnu en panorama-oplevelse, når du fra Innsbruck rejser med EuroCity eksprestog med spisevogn gennem det smalle og dramatiske Brenner-pas. Du er allerede fremme i Verona midt på eftermiddagen, efter en rejse, der nok var kort, men også uforglemmelig.

Express Verona

KØBENHAVN – VERONA
* Standard Express *


5 nætter / 6 dage |  6.400 kr. per person

  • Tre-retters middag l i Hamburg
  • Sovevogn til Alperne
  • Historisk bjergbane München – Innsbruck
  • EuroCity med spisevogn gennem Brennerpasset
  • Fire nætter i Verona

SOVEVOGN | PANORAMABANE TIL TYROL | GENNEM BRENNERPASSET

6 dage / fem nætters togrejse til Verona | Togrejse på anden klasse | Middag på Hotel Reichshof i Hamburg | Privat sovevognskupé til München | Lokal panorama bjergbane gennem Bayern til Innsbruck | Eurocity med spisevogn gennem Brennerpasset til Verona | Fire nætter på trestjernet hotel | Hjemrejse ikke inkluderet.

Når du ankommer i Hamburg fra København har Silver Tray reserveret bord i den klassiske restaurant i elegante Hotel Reichshof lige ved banegården. Her er vi vært for en tre-retters middag. Og så venter nattoget!

Middag i Hamburg

Efter middagen stiger du direkte ombord i nattoget, hvor du har en komfortabel, privat sovevogns-kupé med bløde dyner. Du kan bestille en snack eller drikkevarer hos sovevognskonduktøren, og næste morgen serverer han en enkel morgenmads anretning.

Sovevogn gennem Tyskland

Om morgenen i München går du ombord i en lille lokalbane, som snegler sig gennem Bayerns mest spektakulære bjerglandskaber og over historiske pas, før det kører stejlt nedad mod dets endestation i Innsbruck. Glæd dig til en oplevelse, som de færreste togrejsende mod Verona overhovedet har hørt om.

Historisk bjergbane til Tyrol

I Innsbruck går du ombord i et internationalt EuroCity tog gennem Brennerpasset til Verona. Vi anbefaler et besøg i spisevognen, hvorfra du kan nyde rejsen gennem det smalle og dramatiske pas.

Med spisevogn gennem Brennerpasset

I Verona bor du i fire nætter på et komfortabelt og perfekt beliggende trestjernet hotel i den historiske bydel.

Fem dage i Verona

Kort ID’et du har indtastet eksistere ikke. Venligst indset et kort ID der eksistere.

Togrejsen dag for dag

Fold bjælkerne ud og få alle detaljerne med.
Udvid
Dag 1
København - Hamburg
Dag 1
Middag i Hamburg
Dag 1
Sovevogn gennem Tyskland
Dag 2
Panorama-tog til Østrig
Dag 2
EuroCity gennem Brennerpasset
Dag 2 - 6
Verona

Du bor på et komfortabelt og godt beliggende trestjernet hotel i Verona i fire nætter.

Hjemrejsen er ikke inkluderet. Hvis du gerne vil have en bil til lufthavnen og et fly hjem, skal du vælge vores premium udgave af denne rejse.

Se dine hoteller og få din personlige rejseplan

Indtast din ønskede afrejsedato og se
vores hoteller på netop dine dage.
Og hent din personlig rejseplan.

Silver Tray er stolte over at præsentere en rejse til Verona, hvor du oplever en af de smukkeste panorama-strækninger gennem Alperne, som de færreste internationale togrejsende får lov til at opleve. Fra München kører du med et lille lokaltog gennem Bayerns små Alpe-byer, hvor din rejse først er smuk og afslappet gennem frodige dale, men snart også dramatisk og medrivende over dybe slugter, på kanten af lodrette bjergsider, og med udsigt til Tysklands højeste tinder.

Uanset, hvor grundigt du leder i gængse køreplaner over tog fra København til Verona, finder du intet forslag om denne spektakulære rute ind i Tyrol, for internationale køreplaner bekymrer sig ikke om små omveje på bjergbaner med betagende flotte panoramaer. Men det gør Silver Tray heldigvis.

Snart kører toget stejlt nedad mod endestationen Innsbruck. Men heldigvis er dette bare første akt på en uforglemmelig rejse gennem Alperne. For i Innsbruck skifter du let og hurtigt til det internationale EuroCity eksprestog, og fortsætter nu gennem det smalle, historiske Brennerpas, med konstant skiftende panoramaer med høje bjergtinder eller gamle borge. Toget medfører en spisevogn, og vi kan ikke anbefale nogen bedre måde at nyde bjergene end over en god frokost.

Når Alperne forsvinder, og Venetos flade vinmarker dukker op, er du ganske tæt på Verona. Du ankommer midt på eftermiddagen til fem dage og fire nætter med Romeo & Julie, Amarone og måske Aida i arenaen.

Denne rejse inkluderer ikke transfers eller fly hjem. Hvis du ønsker det, skal du være vores Premium rejse, hvor du også får et firestjernet hotel med morgenmad i stedet for et trestjernet hotel her.

Se et udvalg af vores hoteller

Du bor på charmerende, personlige og perfekt beliggende firestjernede hoteller, som Silver Tray har nøje udvalgt. Når vi kender din ønskede afrejsedato, sender vi dig informationer om de skønne hoteller, du kommer til at bo på.

Se dine tog

Dine tog

Silver Tray har udvalgt Europas bedste tog og fineste ruter til dig. Se nogle af de tog, som du oplever på denne rejse.

NightJet

Liggevogne er for Interrailere. Med Silver Tray rejser du i en ægte, privat sovevogns-kupe med bløde dyner og hovedpuder. Din sovevognskonduktør serverer morgenmad inden ankomst, og kan også klare en snack eller et glas vin inden sengetid.

Mittenwald-banen

Alle internationale tog fra Munchen til Østrig bruger den direkte linje via Kufstein, men vi foretrækker denne skjulte perle: Den historiske Mittenwald-linje snegler sig igennem pittoreske dale og over dybe slugter, med talrige broer og tunneller undervejs, forbi kendte Alpe-byer som Garmish-Partenkischen og for foden af høje tinder, med Tysklands højeste bjerg som juvelen i kronen. Linjen benyttes af ydmyge regionaltog, men oplevelsen og panorama-udsigten er kongelig.

EuroCity gennem Brennerpasset

Brennerpasset har i århundreder været en af Europas mest strategisk vigtige forbindelser gennem Alperne, hvilket de talrige borge undervejs også viser. Og strækningen er også en af de flotteste togrejser, du kan lave i Europa - et konstant skiftende panorama af høje tinder, stejle bjergsider, frodige dale, og smukke landsbyer. Rejsen foregår med et internationalt EuroCity, der medfører en god spisevogn.

Begynd at planlægge din rejse nu

Prøv Silver Trays planlægnings værktøj. Vælg dine hoteller, skræddersy rejsen til perfektion, og del den med familien

Togrejsen

+ Individuel rejse med frit valg af dato
+ Togrejse på anden klasse
+ Privat sovevogns-kupé
+ Panorama-strækning gennem Sydtyskland
+ EuroCity tog gennem Brennerpasset

Måltider undervejs

+ Tre-retters middag på Hotel Reichshof i Hamburg
+ Let morgenmåltid serveret i sovevogns-kupéen

Hotellet

+ Trestjernet hotel med perfekt beliggenhed
+ Du ser hotellet inden din endelige bestilling

Tryghed

+ Silver Tray håndterer forsinkelser og andre problemer på rejser
+ 24/7 hotline når du har brug for det
+ Fri COVID-19 afbestilling*

*  Ved rejsevejledning fra Udenrigsministeriet der fraråder vaccinerede danskere at rejse til destinationen 

Beklager, rejsen inkluderer ikke...

– Single rejser. Prisen er per person ved to personer i delt dobbeltværelse.
– Andre måltider. Rejsen inkluderer kun de måltider, der er nævnt.
– Udflugter. Du rejser på egen hånd, og rejsen inkluderer ikke guide eller byture.
– Rejseforsikring. Silver Tray tager ansvar for problemer med selve rejsen, men vi anbefaler at du selv tegner en rejseforsikring i tilfælde af sygdom og ulykke

Disse togferier kan måske også interessere dig

AlperneRundrejse
Alpernes
Højdepunkter
Med panorama-ekspresser
12 nætter | 27.900 kr.
Små Italienske Perler
Fem af Italiens mest romantiske byer
Rundrejse
Fra Sevilla til Marrakesh
Oplev maurernes rige
i Andalusien og Marokko
14 nætter | 24.500 kr.

Få nyheder og togrejser i særklasse

Kom først til gode tilbud på rundrejser og storbyferier. Få inspiration til togrejser i særklasse. Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du kan til hver en tid afmelde dig igen.
Privatlivspolitik