Verona via
Alperne

Skønhed og drama til Verona

Deluxe sovevogn og panoramatog gennem Alperne
6 dage / 5 nætter- 11.800 kr.

Her er drama, romantik og skønhed. Og det er endda før, du overhovedet ankommer til Verona. Første akt er rejsen fra København til Hamburg med frokost og vin serveret ved dit sæde. Derefter en tre-retters middag og cocktail i Hamborg. Andet akt er en nat i en deluxe sovevogns-kupé med privat bad og toilet. Tredje akt er  gennem Alperne. Først på en ukendt panorama-strækning fra München til Innsbruck. Og så finalen – med EuroCity gennem det smalle og dramatiske Brenner-pas og videre til Verona.

  • Frokost og vin gennem Danmark
  • Tre-retters middag og cocktail i Hamburg
  • Deluxe sovevogn til Alperne
  • Panorama-jernbane München – Innsbruck
  • EuroCity med spisevogn gennem Brennerpasset
  • Fire nætter i Verona og fly hjem
11.800 KR.

per person i delt dobbeltværelse

Exceptionel service og komfort

Frokost og vin serveret ved afgang fra København
Middag og cocktail på Hotel Reichshof i Hamburg
Deluxe sovevognskupé med privat bad og toilet
Spisevogn gennem Brennerpasset
Privatchauffør fra banegården når du ankommer

Spisevogn i Danmark? Med Silver Tray, ja. Nyd en lækker frokost med rejser og fiskefilet sammen med en flaske hvidvin. Frokosten serveres ved dit sæde lige inden afgang fra København.

Frokost og vin
gennem Danmark

Silver Tray har reserveret bord til dig i den klassiske restaurant i elegante Hotel Reichshof lige ved banegården. Her er vi vært for en tre-retters middag, og en cocktail i hotellets fine bar.

Middag og cocktail
i Hamburg

Du får nattogets bedste seng: En deluxe sovevogns-kupé med bløde dyner, ekstra plads og eget bad og toilet. Næste morgen får du serveret en enkel morgenmads anretning.

Deluxe sovevogn
til Alperne

Du rejser fra München til Innsbruck med en lille lokalbane gennem Bayerns mest spektakulære bjerglandskaber og over historiske pas. Dette er en rute, som de færreste kender.

Historisk bjergbane
til Tyrol

I Innsbruck går du ombord i et EuroCity tog gennem Brennerpasset. Vi anbefaler at du nyder rejsen gennem det dramatiske pas fra spisevognen.

Med spisevogn
gennem Brennerpasset

Få det hele på print

Vi har lavet en brochure, der er lige til at printe. Her finder du alle højdepunkter, en dag-for.-dag rejseplan, og en oversigt over alt, hvad rejsen inkluderer.

Danmark | Hamborg | München | Alperne | Verona

Kort ID’et du har indtastet eksistere ikke. Venligst indset et kort ID der eksistere.

Silver Tray er stolte over at præsentere en rejse til Verona, hvor du oplever en af de smukkeste panorama-strækninger gennem Alperne, som de færreste internationale togrejsende får lov til at opleve. Fra München kører du med et lille lokaltog gennem Bayerns små Alpe-byer, hvor din rejse først er smuk og afslappet gennem frodige dale, men snart også dramatisk og medrivende over dybe slugter, på kanten af lodrette bjergsider, og med udsigt til Tysklands højeste tinder.

Du oplever to
skønne jernbaner
gennem Alperne.
Og den første kender
kun de færreste

::::::::::::::::::::::::::

Uanset, hvor grundigt du leder i gængse køreplaner over tog fra København til Verona, finder du intet forslag om denne spektakulære rute ind i Tyrol, for internationale køreplaner bekymrer sig ikke om små omveje på bjergbaner med betagende flotte panoramaer. Men det gør Silver Tray heldigvis.

Snart kører toget stejlt nedad mod endestationen Innsbruck. Men heldigvis er dette bare første akt på en uforglemmelig rejse gennem Alperne. For i Innsbruck skifter du let og hurtigt til det internationale EuroCity eksprestog, og fortsætter nu gennem det smalle, historiske Brennerpas, med konstant skiftende panoramaer med høje bjergtinder eller gamle borge. Toget medfører en spisevogn, og vi kan ikke anbefale nogen bedre måde at nyde bjergene end over en god frokost.

Når Alperne forsvinder, og Venetos flade vinmarker dukker op, er du ganske tæt på Verona. Du ankommer midt på eftermiddagen til fem dage og fire nætter med Romeo & Julie, Amarone og måske Aida i arenaen. Og det er en ægte Silver Tray måde at ankomme på: En privatchauffør står klar til at byde dig velkommen til byen og køre dig behageligt og afslappende direkte til dit perfekt beliggende firestjernede hotel, midt i den charmerende historiske bydel.

Når opholdet i Verona er slut (og husk, at du kan forlænge det, som du ønsker) inkluderer rejsen en bil til lufthavnen og et fly hjem. Hvis du gerne vil rejse med tog hjem, er det bare at kontakte os.

Se et udvalg af vores hoteller

Du bor på charmerende, personlige og perfekt beliggende firestjernede hoteller, som Silver Tray har nøje udvalgt. Når vi kender din ønskede afrejsedato, sender vi dig informationer om de skønne hoteller, du kommer til at bo på.

Se dine tog

Dine tog

Silver Tray har udvalgt Europas bedste tog og fineste ruter til dig. Se nogle af de tog, som du oplever på denne rejse.

NightJet

Liggevogne er for Interrailere. Med Silver Tray rejser du i en ægte, privat sovevogns-kupe med bløde dyner og hovedpuder. Din sovevognskonduktør serverer morgenmad inden ankomst, og kan også klare en snack eller et glas vin inden sengetid.

Mittenwald-banen

Alle internationale tog fra Munchen til Østrig bruger den direkte linje via Kufstein, men vi foretrækker denne skjulte perle: Den historiske Mittenwald-linje snegler sig igennem pittoreske dale og over dybe slugter, med talrige broer og tunneller undervejs, forbi kendte Alpe-byer som Garmish-Partenkischen og for foden af høje tinder, med Tysklands højeste bjerg som juvelen i kronen. Linjen benyttes af ydmyge regionaltog, men oplevelsen og panorama-udsigten er kongelig.

EuroCity gennem Brennerpasset

Brennerpasset har i århundreder været en af Europas mest strategisk vigtige forbindelser gennem Alperne, hvilket de talrige borge undervejs også viser. Og strækningen er også en af de flotteste togrejser, du kan lave i Europa - et konstant skiftende panorama af høje tinder, stejle bjergsider, frodige dale, og smukke landsbyer. Rejsen foregår med et internationalt EuroCity, der medfører en god spisevogn.

Togrejsen dag for dag

Fold bjælkerne ud og få alle detaljerne med.
Udvid
Dag 1
Frokost og vin fra København

Afgang ca. 13.00 | Første klasse | Frokost og vin

Du forlader København omkring klokken 13. Du rejser på første klasse, og lige inden afgang kommer en medarbejder fra Hallernes Smørrebrød og serverer en lækker frokost med rejer, fiskefilet og hvidvin ved dit sæde.

Togrejse på første klasse
Frokost med vin serveres ved sædet
Dag 1
Middag og cocktails i Hamburg

Ankomst ca. 18:00 | Tre-retters middag | Cocktail

Fra Hamburgs banegård træder I ind på det historiske hotel Reichshof hvor personalet står klar til at hjælpe jer af med bagagen. Vi har reserveret bord til jer i hotellets smukke restaurant Stadt hvor vi er vært ved en tre-retters middag, som I frit vælger fra a la carte menuen. Drikkevarer under middagen er på egen regning, men bagefter byder Silver Tray på en cocktail i hotellets ikoniske bar.

Ved halv-ni tiden er det tid til at hente jeres bagage, der venter i hotellets lobby, og krydse gaden til banegården, hvor jeres nattog snart ankommer til perronen.

A la carte middag på hotel Reichshofs smukke og historiske restaurant, efterfulgt af en cocktail i baren.
Dag 1
Europas bedste sovevogn

Afgang ca. 21:00 | Deluxe sovevogn med eget bad og toilet

Velkommen i Europas bedste sovevogns-kupé i et almindeligt tog: Din private Deluxe kupé med gode senge med bløde dyner og hovedpuder, et lille spisebord med to stole, panoramavinduer, og eget bad og toilet. Hvis du har lyst til en lille godbid før natten, kan du bestille det hos din sovevognskonduktør, som også sørger for at servere en enkel morgenmadsanretning før ankomsten.

Deluxe sovevogn med eget bad og toilet
Dag 2
Panoramatog gennem Sydtyskland til Innsbruck

En af Europas flotteste panorama-strækninger | 3 timer

Glæd dig til en af Europas skjulte perler. Denne tre timer lange historiske rute gennem de bayerske alper byder på betagende smukke panoramaer over majestætiske tinder, med Zugspitze – Tysklands højeste bjerg – som juvelen i kronen.

De internationale eksprestog benytter aldrig denne rute, som er ukendt for almindelige togrejsende. Den trafikeres næsten kun af ydmyge regionaltog, som kun har anden klasse. Men hvad betyder det, når udsigten er kongelig?

Den historiske Mittenwald panorama-strækning gennem Tysklands mest spektakulære natur
Anerkendt af eksperter som en af Europas flotteste panorama-togrejser
Dag 2
EuroCity med spisevogn gennem Brennerpasset

Eurocity med spisevogn gennem Brennerpasset | 3h 30min

Togrejsen gennem det lange, smalle og dramatiske Brennerpas er en af Europas vigtigste – og smukkeste. Hele vejen har du udsigt til høje bjergtinder og et væld af borge, som understreger passets strategiske betydningen gennem århundreder.

Toget medfører en udmærket spisevogn. Prøv at få et bord her – det er sjældent, at en frokost kommer med bedre udsigt.

 

 

EuroCity eksprestog med spisevogn
Flotte panoramaer gennem Brennerpasset
Dag 2 - 6
Fire nætter i Verona

Privatchauffør til dit firestjernede hotel

En privatchauffør holder klar når du ankommer til Verona, og kører dig direkte til dit perfekt beliggende firestjernede hotel, beliggende midt i den historiske bymidte.

Bil med privatchauffør til dit hotel
Perfekt beliggende firestjernet hotel midt i den historiske bymidte
Dag 6
Bil til lufthavnen og fly hjem

Bil til lufthavnen og fly hjem

En bil med chauffør kører dig direkte fra dit hotel til lufthavnen, hvor et fly tilbage til Danmark er inkluderet i prisen.

Hvis du foretrækker også at tage toget hjem, er det bare at sige til, så finder vi en spændende løsning.

Bil med chauffør til lufthavnen
Fly hjem til Danmark inkluderet

Begynd at planlægge din rejse nu

Prøv Silver Trays planlægnings værktøj. Vælg dine hoteller, skræddersy rejsen til perfektion, og del den med familien

Togrejsen

+ Individuel rejse med frit valg af dato
+ København-Hamburg på første klasse
+ Deluxe sovevogns-kupé med privat bad og toilet
+ Panorama-strækning gennem Sydtyskland
+ EuroCity tog gennem Brennerpasset
+ Bil med chauffør fra banegård til hotellet
+ Bil med chauffør til lufthavn og fly hjem

Måltider undervejs

+ Frokost og vin serveret ved sædet inden afgang fra København
+ Tre-retters middag på Hotel Reichshof i Hamburg
+ Cocktail i hotellets historiske bar
+ Let morgenmåltid serveret i sovevogns-kupéen
+ Morgenmad hver morgen på hotellet

Hotellet

+ Firestjernet hotel med perfekt beliggenhed
+ Du ser hotellet inden din endelige bestilling

Tryghed

+ Silver Tray håndterer forsinkelser og andre problemer på rejser
+ 24/7 hotline når du har brug for det
+ Fri COVID-19 afbestilling*

*  Ved rejsevejledning fra Udenrigsministeriet der fraråder vaccinerede danskere at rejse til destinationen 

Beklager, rejsen inkluderer ikke...

– Single rejser. Prisen er per person ved to personer i delt dobbeltværelse.
– Andre måltider. Rejsen inkluderer kun de måltider, der er nævnt.
– Udflugter. Du rejser på egen hånd, og rejsen inkluderer ikke guide eller byture.
– Rejseforsikring. Silver Tray tager ansvar for problemer med selve rejsen, men vi anbefaler at du selv tegner en rejseforsikring i tilfælde af sygdom og ulykke

Disse togferier kan måske også interessere dig

Rhône fra hav til Alper
Fra Middelhavet til hjertet af Alperne
AlperneRundrejse
Alpernes Højdepunkter
Med panorama-ekspresser
12 nætter | 27.900 kr.
Små Italienske Perler
Fem af Italiens mest romantiske byer

Få nyheder og togrejser i særklasse

Kom først til gode tilbud på rundrejser og storbyferier. Få inspiration til togrejser i særklasse. Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du kan til hver en tid afmelde dig igen.
Privatlivspolitik