Venedig via
Rhinen og Alperne

Panoramabaner til Venedig

Togrejse Danmark - Hamborg - Rhinen - Gottard-passet - Comosøen - Venedig
8 dage / 7 nætter – 18.500 kr.

Denne skønne togrejse til Venedig har tre højdepunkter: Med panorama-togvogn langs den flotteste del af Rhinen. Så gennem det historiske og dramatiske Gotthard-pas i Schweiz. Og endelig med privat vandtaxa ned ad Canal Grande til dit hotel i Venedig. Undervejs ser du Kölnerdom i Køln, har en aften i charmerende Zurich, og en dag ved Comosøen. Til sidst sejler du i vandtaxa over Venedig lagune til lufthavnen og flyver hjem.

  • Panorama-bane langs Rhinen
  • Panorama gennem Gotthard-passet
  • En nat ved Comosøen
  • Med vandtaxa ned ad Canal Grande
  • Fire nætter i Venedig
  • Vandtaxa til lufthavnen og fly hjem
18.500 KR.

per person
i delt dobbeltværelse

Exceptionel service og komfort

Kør i en eksklusiv schweizisk panoramavogn langs den flotteste del af Rhinen med udsigt til floden, bakkerne, vinterrasser, byer og Lorelei klippen på din vej fra Køln mod Alperne.

Panorama
langs Rhinen

Fra Zurich kører du med et af de få tog, som endnu kæmper sig gennem det historiske og dramatiske Gotthard-pas gennem de højeste Alper.

Det historiske
Gotthard-pas

Både i Køln, Zurich, Como og Venedig bor du på perfekt beliggende firestjernede hoteller, der ligger i hjertet af de historiske bymidter - et af vores hoteller i Venedig er direkte ud til Canal Grande og Rialto-broen.

Perfekt beliggende
hoteller

Rejsen fra Danmark til Køln inkluderer et dejligt stop i Hamborg hvor du nyder en klassisk High Tea med sandwiches og scones på det elegante Hotel Reichshof lige ved banegården.

High Tea
I Hamborg

Få det hele på print

Vi har lavet en brochure, der er lige til at printe. Her finder du alle højdepunkter, en dag-for.-dag rejseplan, og en oversigt over alt, hvad rejsen inkluderer.

Togferie med tre panoramabaner og Europas lækreste første klasse

“Du kan godt glæde dig
til to af Europas
mest berømte
panoramabaner”

Venedig er en af verdens mest magiske byer, så det er noget af en kunst at gøre rejsen dertil lige så mindeværdig. Vi synes selv, at vi er lykkedes med det: Undervejs kører du nemlig på to af Europas flotteste panoramabaner – først langs Rhinen, derefter gennem det historiske Gotthard-pas i Alperne. På den tre nætter lange rejse fra Danmark til Venedig har du en formiddag til at se Kölnerdom i Køln, en aften i Zurichs charmerende historiske bymidte, og en eftermiddag i Stresa ved Lago Maggiore. Faktisk kan du sagtens synes, at rejsen burde tage mindst en dag mere i fx Zurich eller Como, og vi er helt enige. Heldigvis er det bare at sige til.

Du rejser først langs
den flotteste del
af Rhinen og dagen efter
gennem det historiske
Gotthard-pas

:::::::::::::::::::::::::::::::::::

Rejsen begynder om morgenen i Danmark hvor du kører til Hamborg. Her giver vi dig et behageligt break og inviterer på High Tea på det fashionable Hotel Reichshof lige ved banegården, inden du fortsætter med ICE højhastighedstog med spisevogn til Køln.

Dagen efter, når du har nydt morgenmaden på dit firestjernede hotel, har du fint med tid om formiddagen til at besøge hotellets nærmeste nabo, Kölnerdom, en af de smukkeste og mest imponerende kirker i Europa. Bagefter stiger du ombord i en førsteklasse schweizisk panoramavogn og kører langs den flotteste del af Rhinen med udsigt over livet på floden, vinterasserne på bakkerne, idylliske byer, middelalderborge og den mytiske Lorelei-klippe. Sidst på eftermiddagen ankommer du til smukke Zurich hvor du bor i den historiske bymidte.

Rejsens dag tre er det sceniske højdepunkt, når du rejser gennem det historiske Gotthard-pas, hvor banen flere steder bevæger sig i elegante cirkelrunde kurver for at komme stadig højere op. Derefter skifter du tog til en smuk rejse langs Lago Maggiore til Comosøen, hvor du bor på et klassisk hotel i Como direkte ud til søen. Det er det bedste af Alperne på én dag. (Og hvis du gerne vil have lidt mere tid til at opleve bjergene eller søen, er det bare at sige til).

På dag fire rejser du via Milano med højhastighedstog til Venedig. At køre på den lange bro over lagunen og se La Serenissimas tårne og kupler nærme sig er en af verdens klassiske ankomster. Og det bliver kun bedre når du går ned ad trappen foran Santa Lucia banegården til Canal Grande, hvor din private vandtaxa venter på at sejle dig ned ad kanalen til dit perfekt beliggende hotel.

Selv transferen til lufthavnen på rejsens sidste dag er en oplevelse (og hvor ofte kan man sige det?). Du bliver hentet af din vandtaxa foran hotellet og sejler først gennem smalle kanaler, og derefter tværs over lagunen, til lufthavnens egen lille havn.

 

Se et udvalg af vores hoteller

Du bor på charmerende, personlige og perfekt beliggende firestjernede hoteller, som Silver Tray har nøje udvalgt. Når vi kender din ønskede afrejsedato, sender vi dig informationer om de skønne hoteller, du kommer til at bo på.

Se dine tog

Dine tog

Silver Tray har udvalgt Europas bedste tog og fineste ruter til dig. Se nogle af de tog, som du oplever på denne rejse.

Togrejsen dag for dag

Fold bjælkerne ud og få alle detaljerne med.
Udvid
1 - Morgen
High Tea I Hamborg

Du rejser fra Danmark om morgenen med DSB på første klasse. Konduktøren serverer en let morgenmad ved dit sæde. I Hamborg forvandler Silver Tray det obligatoriske togskifte til dagens lille højdepunkt, når du indtager en klassisk High Tea med scones og sandwiches i den elegante lobby på Hotel Reichshof lige ved siden af banegården.

High Tea I elegante omgivelser i Hamborg
1 - Eftermiddag
Højhastighedstog til Køln

Du rejser fra Hamborg til Köln med et ICE højhastighedstog på første klasse. Toget medfører en god spisevogn, hvor du kan købe en sen frokost. I Köln bor du på et perfekt beliggende hotel lige ved banegården.

ICE højhastighedstog med spisevogn
Firestjernet hotel i Köln
2 - Formiddag
Oplev Kölnerdom

Du har hele formiddagen til at blive betaget af Kölnerdom – et af mesterværkerne inden for gotisk arkitektur. Besøg også museet med den fine Picasso-samling. Begge ligger ved dit hotel – og få meter fra banegården.

Oplev Kölnerdom
2 - Eftermiddag
Panoramarejse langs Rhinen

Glæd dig til en af de klassiske togrejser i Europa. Der går hurtigtog sydover fra Köln, men vi booker dig på et langsommere EuroCity tog, der følger den gamle bane, som snor tæt langs Rhinens bred. Og vi sørger endda for, at du sidder i en schweizisk førsteklasses panoramavogn. Især den første del af rejsen er ét langt panorama over den mest berømte og pittoreske strækning på floden, med en pelerække af middelalderborge, vinmarker, landsbyer, og naturligvis Lorerei Klippen. Bagefter kan du passende indtage en frokost i spisevognen. Du ankommer til Zürich sidst på eftermiddagen.

 

Første klasses panoramavogn langs Rhinen
Spisevogn
3 - Morgen
Gennem Gotthard-passet

De fleste tog suser i dag dybt under Alperne gennem lange tunneller, men vi sender dig på et af de få, som endnu tager turen gennnem det dramatiske og historiske Gotthard-pas med udsigt til høje bjergtinder og idylliske bjergbyer. Undervejs slår banen elegante cirkelrunde kurver for at snige sig stadig højere op.

Rejs gennem det historiske Gotthard-pas
Flotte panoramaer over søer, bjerge og dale
3 - Middag
Eftermiddag ved Comosøen

Comosøen byder på perler af små byer langs en af Europas smukkeste søer, omgivet af stejle bjergsider.

Como er i sig selv en pittoresk og charmerende by. Men vi anbefaler at du tilkøber en ekstra dag i Como og bruger den ekstra tid  på en udflugt med de lokale færger til Bellagio og andre skønne byer ved søen.

Oplev charmerende Como
Tag på udflugt med lokale færger på søen
Dag 4 - 8
Fire nætter i Venedig

Det kan godt være, at byen ikke længere rig eller betydningsfuld, men Venedig forbliver en blændende skønhed. En flydende by bygget på 117 små øer med hundredvis af kanaler og broer og en labyrint af små gyder, som selv Google Maps må give op overfor. Dette er en metropol, som du aldrig har set magen til.

Så snart du går ned ad trappen foran Saint Lucia stationen, bliver du indfanget af Venedigs skønhed og magi: Lige foran dig lokker Canal Grande med en ventende privat vandtaxi klar til at sejle dig forbi paladser og kirker hen til dit hotel.

Markuspladsen, Doge-paladset, Rialto-broen og Canal Grande er alle legendariske. Men den ægte fortryllelse venter, når du går ned ad en mindre befærdet gyde og forvilder dig ind i byens smukke og autentiske boligkvarterer. Rundt om hjørnet åbenbarer sig en arkitektonisk skat eller et lille torv med en lokal vinbar. Når det sker, skal du gribe nuet – for disse øjeblikke er helt uigenkaldelige.

117 øer og hundredvis af kanaler og broer
Glem Google Maps. Det er meger bedre bare at fare vild i Venedig.
Dag 8
Vandtaxa til lufthavnen og fly hjem

Selv transferen til lufthavnen er magisk i Venedig. En vandtaxa venter foran dit hotel på at sejle dig først gennem byens smalle kanaler, og siden med høj fart tværs over lagunen til lufthavnens egen havn.

Dut fly hjem til Danmark er inkluderet i rejsen. Men hvis du foretrækker at tage toget hjem, er det bare at sige til, så finder vi en spændende løsning.

 

Transfer med klassisk vandtaxa over lagunen til lufthavnen
Fly hjem til Danmark

Begynd at planlægge din rejse nu

Prøv Silver Trays planlægnings værktøj. Vælg dine hoteller, skræddersy rejsen til perfektion, og del den med familien

Togrejsen

+ Individuel rejse med frit valg af dato
+ Togrejser på første klasse
+ Panorama-togvogn langs Rhinen
+ Panoramabane gennem Gotthard-passet
+ Vandtaxa i Venedig
+ Bil med chauffør i Como
+ Vandtaxa til lufthavn og fly hjem

Måltider undervejs

+ High Tea i Hamborg
+ Morgenmad hver morgen på hotellet

Dine hoteller

+ Firestjernede hoteller med perfekt beliggenhed
+ Du ser hotellerne inden din endelige bestilling

Tryghed på rejsen

+ Silver Tray håndterer forsinkelser og andre problemer på rejser
+ 24/7 hotline når du har brug for det
+ Fri COVID-19 afbestilling*

*  Ved rejsevejledning fra Udenrigsministeriet der fraråder vaccinerede danskere at rejse til destinationen 

Beklager, rejsen inkluderer ikke...

– Single rejser. Prisen er per person ved to personer i delt dobbeltværelse.
– Andre måltider. Rejsen inkluderer kun de måltider, der er nævnt.
– Udflugter. Du rejser på egen hånd, og rejsen inkluderer ikke guide eller byture.
– Rejseforsikring. Silver Tray tager ansvar for problemer med selve rejsen, men vi anbefaler at du selv tegner en rejseforsikring i tilfælde af sygdom og ulykke

Disse togferier kan måske også interessere dig

By
Rom via
Bernina-passet
Panoramatog og Comosøen
9 dage | 19.300 kr.
Paris med
sovevogn
Med eksklusiv sovevogn
5 nætter | 12.500 kr.
Venedig via
Bernina-passet
Bernina Ekspressen & Comosøen
9 nætter | 18.250 kr.

Få nyheder og togrejser i særklasse

Kom først til gode tilbud på rundrejser og storbyferier. Få inspiration til togrejser i særklasse. Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du kan til hver en tid afmelde dig igen.
Privatlivspolitik