Venedig
via Wien

Venedig via Wien

Deluxe sovevogn, panoramarejse gennem Østrig, og luksus undervejs

Denne rejse bringer dig fra Danmark til Venedig på 48 timer, og undervejs nyder du to af Europas fineste togoplevelser. Først en nat i en deluxe sovevogn med privat bad og toilet til Wien. Derefter premium første klasse på et eksprestog via den historiske Semmering bane fra Wien til Venedig. 

Togrejsen er pakket med store oplevelser, der virkelig bringer romantikken ved at rejse til live igen. Ved afgang fra København får du serveret en frokost med vin direkte ved dit sæde. I Hamburg er Silver Tray vært for en tre-retters middag og efterfølgende cocktail i et elegant hotel, inden du stiger ombord i dit nattog. Næste morgen venter en privatchauffør på at køre dig fra banegården til dit perfekt beliggende firestjernede hotel i Wiens historiske bymidte, og du har nu hele dagen og aftenen til at indtage denne skønne by.

Når du dagen efter ankommer til Venedigs Santa Lucia banegård tidligt om eftermiddagen, træder du ombord i din private vandtaxa, som sejler dig ned ad Canal Grande dit dit historiske firestjernede hotel. Og når du skal hjem til Danmark, foregår det også med vandtaxa tværs over lagunen til lufthavnens egen mole.

  • Frokost og vin fra København
  • Tre-retters middag og cocktail i Hamburg
  • Deluxe sovevogn til Wien
  • En hel dag og nat i Wien
  • Premium første klasse Wien – Venedig
  • Privat vandtaxa fra banegården til hotellet
  • Vandtaxa til lufthavnen og fly hjem
14.500 KR.

per person i delt dobbeltværelse

5 NÆTTER | DELUXE SOVEVOGN | EN NAT I WIEN | TRE NÆTTER I VENEDIG

6 dage / 5 nætters togrejse fra København til Venedig via Wien  |  Første klasse med frokost og vin fra København til Hamburg | Tre-retters middag og cocktail på Hotel Reichshof i Hamburg inden nattoget | Deluxe sovevogns-kupé med ekstra plads og privat bad og toilet fra Hamburg til Wien | Bil med chauffør fra banegården til dit firestjernede hotel | En nat i Wien | RailJet på premium første klasse Wien-Venedig  |  Privat vandtaxa i Venedig til dit hotel  | Tre nætter på firestjernet hotel med morgenmad  |  Vandtaxa til lufthavnen og fly hjem

Verdens bedste ankomst til en by: I Venedig venter din private vandtaxa på at sejle dig fra banegården ad Canal Grande og lige til dit perfekt beliggende firestjernede hotel.

Vandtaxa i Venedig

Danmarks bedste service i et tog: Hvis du rejser med os fra København, får du serveret en lækker frokost med en kølig flaske hvidvin direkte ved dit førsteklasses sæde lige inden afgang.

Vin og frokost fra København

Tysklands bedste togskift: Inden du går ombord i nattoget i Hamburg, nyder du en tre-retters middag i den historiske restaurant i elegante Hotel Reichshof lige ved banegården. Bagefter er der tid til en cocktail (på vores regning) i den hyggelige bar, inden toget er klar til afgang.

Middag og cocktail i Hamburg

Kontinentets bedste sovevogn: Du sover i togets fineste kupé med ekstra plads og privat bad og toilet. Konduktøren sørger gerne for at servere et glas inden sovetid, og næste morgen får du morgenmad på sengen.

Deluxe sovevogn til Wien

Du ankommer til Wien om morgenen og bliver kørt i bil med chauffør til dit perfekt beliggende hotel. Du har hele dagen og aftenen til at opleve denne skønne by.

En dag og nat i Wien

Du rejser fra Wien til Venedig via den historiske Semmering bane. RailJet er et yderst komfortabelt tog med bistro - og en premium første klasse med ekstra meget plads og personlig service. Du sidder naturligvis her!

Historisk togrejse gennem Alperne

Få det hele på print

Vi har lavet en brochure, der er lige til at printe. Her finder du alle højdepunkter, en dag-for.-dag rejseplan, og en oversigt over alt, hvad rejsen inkluderer.

Kort ID’et du har indtastet eksistere ikke. Venligst indset et kort ID der eksistere.

Det begynder med, at du nyder en lækker frokost og en kølig flaske hvidvin, mens du kører med DSB på første klasse fra København til Hamburg. Men DSB har jo afskaffet spisevognen for flere årtier siden, protesterer du? Ja, så derfor leverer et bud fra Hallernes Smørrebrød en picnic-pakke direkte til dit sæde umiddelbart inden afgang. I Hamburg fortsætter nydelsen: Vi hare reserveret bord til dig i den smukke restaurant i det elegante Hotel Reichshof lige ved banegården, hvor vi er vært ved en tre-retters middag. Og inden du går ned i den ventede sovevogn, er der lige tid til at nyde den cocktail, som venter på dig i hotellets fine bar.

Herefter gå du de få skridt tilbage til Hamburgs banegård, og ombord i Europas bedste sovevogn: En Deluxe kupé med bløde dyner, ekstra plads, et lille bord med to stole, og dit eget bad og toilet. Sovevognskonduktøren er mand for at skaffe en lille godnatdrink, og næste morgen serverer han en let morgenmadsanretning.

Ved ankomsten til Wien venter en bil med chauffør på dig foran banegården, og snart er du fremme på dit perfekt beliggende firestjernede hotel. Her inkluderer rejsen en overnatning, så du har hele dagen og aftenen til at opleve denne skønne by (du kan sagtens tilkøbe en ekstra nat, hvis du ønsker).

Tidligt næste morgen bliver du kørt fra hotellet til banegården og stiger ombord i det østrigske statsbaners flagskib, det meget komfortable RailJet. Du rejser ikke bare på første klasse, men på premium første med ekstra meget plads og personlig service. Toget medfører en bistro. Et af højdepunkterne på den knap otte timer lange rejse er den historiske Semmering bane med utallige viadukter over dybe dale. Og det sidste højdepunkt er naturligvis ankomsten til Venedig, hvor toget glider hen over lagunen og ankommer til Santa Lucia banegården. Her går du ned ad trappen foran banegården til Canal Grande, hvor din helt egen, klassiske vandtaxa venter på at sejle dig ned ad kanalerne til dit dejlige firestjernede hotel.

Når rejsen atter går hjemad fire dage og tre nætter senere, er det naturligvis atter med vandtaxa, denne gang i høj fart tværs over lagunen til lufthavnens egen mole. (Hvis du hellere vil med toget hjem, kan vi sagtens finde en spændende løsning til dig).

Se et udvalg af vores hoteller

Du bor på charmerende, personlige og perfekt beliggende firestjernede hoteller, som Silver Tray har nøje udvalgt. Når vi kender din ønskede afrejsedato, sender vi dig informationer om de skønne hoteller, du kommer til at bo på.

Se dine tog

Dine tog

Silver Tray har udvalgt Europas bedste tog og fineste ruter til dig. Se nogle af de tog, som du oplever på denne rejse.

NightJet

Liggevogne er for Interrailere. Med Silver Tray rejser du i en ægte, privat sovevogns-kupe med bløde dyner og hovedpuder. Din sovevognskonduktør serverer morgenmad inden ankomst, og kan også klare en snack eller et glas vin inden sengetid.

Railjet

RailJet er de østrigske statsbaners flagskib og et af de mest komfortable tog i Europa. Ikke mindst fordi det har en premium første klasse, som du naturligvis sidder i. Her er der endnu mere plads og ro end på den almindelige første klasse. Toget medfører en udmærket bistro, men som VIP-passager kan du bede din steward om at få serveret dit måltid ved sædet (mad og drikke er dog ikke gratis).

Togrejsen dag for dag

Fold bjælkerne ud og få alle detaljerne med.
Udvid
Dag 1
Frokost og vin fra København til Hamburg

Afgang ca. 13.00 | Første klasse | Frokost og vin

Du forlader København omkring klokken 13. Du rejser på første klasse, og lige inden afgang kommer en medarbejder fra Hallernes Smørrebrød og serverer en lækker frokost med rejer, fiskefilet og hvidvin ved dit sæde.

Togrejse på første klasse
Frokost med vin serveres ved sædet
Dag 1
Middag og cocktail i Hamburg

Ankomst ca. 18:00 | Tre-retters middag | Cocktail

Fra Hamburgs banegård træder I ind på det historiske hotel Reichshof hvor personalet står klar til at hjælpe jer af med bagagen. Vi har reserveret bord til jer i hotellets smukke restaurant Stadt hvor vi er vært ved en tre-retters middag, som I frit vælger fra a la carte menuen. Drikkevarer under middagen er på egen regning, men bagefter byder Silver Tray på en cocktail i hotellets ikoniske bar.

Ved halv-ni tiden er det tid til at hente jeres bagage, der venter i hotellets lobby, og krydse gaden til banegården, hvor jeres nattog snart ankommer til perronen.

A la carte middag på hotel Reichshofs smukke og historiske restaurant, efterfulgt af en cocktail i baren.
Dag 1
Deluxe sovevogn til Wien

Afgang ca. 21:00 | Deluxe sovevogn med eget bad og toilet

Velkommen i Europas bedste sovevogns-kupé i et almindeligt tog: Din private Deluxe kupé med gode senge med bløde dyner og hovedpuder, et lille spisebord med to stole, panoramavinduer, og eget bad og toilet. Hvis du har lyst til en lille godbid før natten, kan du bestille det hos din sovevognskonduktør, som også sørger for at servere en enkel morgenmadsanretning før ankomsten.

Deluxe sovevogn med eget bad og toilet
Dag 2
En dag og nat i Wien

Ved ankomsten til Wien bliver du kørt i bil med chauffør til dit perfekt beliggende firestjernede hotel midt i den historiske bymidte. Du har nu hele dagen og aftenen til at udforske denne smukke by på egen hånd.

Bil med chauffør til hotellet
Firestjernet hotel i den historiske bymidte
Dag 3
RailJet på premium første klasse til Venedig

Du bliver kørt til banegården tidligt om morgenen og tager plads i dit brede og komfortable sæde på premium første klasse. Glæd dig til denne klassiske rejse via den historiske Semmering bane.

Bil med chauffør fra hotel til banegård
RailJet til Venedig på premium første klasse
Bistro på toget
Dag 3
Privat vandtaxa ned ad Canal Grande

Dit højhastighedstog kører på en lang bro over Venedigs lagune og ind på Santa Lucia stationen ved bredden af Canal Grande. Her ligger en klassisk  og elegant vandtaxa og venter på at sejle dig ad store og små kanaler til dit perfekt beliggende firestjernede hotel, som er din hjem for de kommende dag.

Klassisk vandtaxa fra banegården ad kanalerne til dit hotel
Perfekt beliggende firestjernet hotel med morgenmad
Dag 3-6
Tre nætter i Venedig
Dag 6
Vandtaxa til lufthavnen og fly hjem

Selv transferen til lufthavnen er magisk i Venedig. En vandtaxa venter foran dit hotel på at sejle dig først gennem byens smalle kanaler, og siden med høj fart tværs over lagunen til lufthavnens egen havn.

Dut fly hjem til Danmark er inkluderet i rejsen. Men hvis du foretrækker at tage toget hjem, er det bare at sige til, så finder vi en spændende løsning.

 

Transfer med klassisk vandtaxa over lagunen til lufthavnen
Fly hjem til Danmark

Begynd at planlægge din rejse nu

Prøv Silver Trays planlægnings værktøj. Vælg dine hoteller, skræddersy rejsen til perfektion, og del den med familien

Togrejsen

+ Individuel rejse med frit valg af dato
+ København-Hamburg på første klasse
+ Deluxe sovevogns-kupé med privat bad og toilet til Wien
+ RailJet på premium første klasse Wien – Venedig
+ Bil med chauffør fra banegård til og fra hotellet i Wien
+ Privat vandtaxa til og fra hotellet i Venedig

Måltider på rejsen

+ Frokost og vin serveret ved sædet inden afgang fra København
+ Tre-retters middag på Hotel Reichshof i Hamburg
+ Cocktail i hotellets historiske bar
+ Let morgenmåltid serveret i sovevogns-kupéen
+ Morgenmad hver morgen på hotellet

Hotellerne

+ Firestjernede hoteller med perfekt beliggenhed
+ Du ser hotellerne inden din endelige bestilling

Tryghed på rejsen

+ Silver Tray håndterer forsinkelser og andre problemer på rejser
+ 24/7 hotline når du har brug for det
+ Fri COVID-19 afbestilling*

*  Ved rejsevejledning fra Udenrigsministeriet der fraråder vaccinerede danskere at rejse til destinationen 

Beklager, rejsen inkluderer ikke...

– Single rejser. Prisen er per person ved to personer i delt dobbeltværelse.
– Andre måltider. Rejsen inkluderer kun de måltider, der er nævnt.
– Udflugter. Du rejser på egen hånd, og rejsen inkluderer ikke guide eller byture.
– Rejseforsikring. Silver Tray tager ansvar for problemer med selve rejsen, men vi anbefaler at du selv tegner en rejseforsikring i tilfælde af sygdom og ulykke

Disse togferier kan måske også interessere dig

Rhône fra hav til Alper
Fra Middelhavet til hjertet af Alperne
AlperneRundrejse
Alpernes Højdepunkter
Med panorama-ekspresser
12 nætter | 27.900 kr.
Små Italienske Perler
Fem af Italiens mest romantiske byer

Få nyheder og togrejser i særklasse

Kom først til gode tilbud på rundrejser og storbyferier. Få inspiration til togrejser i særklasse. Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du kan til hver en tid afmelde dig igen.
Privatlivspolitik