Togrejse til Mont Blanc via to bjergpas

Lokale eventyr

SMÅ TOG – STORE OPLEVELSER
7 DAGE MED TOG PÅ 2. KLASSE,
3-STJERNEDE HOTELLER
TOG FRA DANMARK OG FLY HJEM

  • Se Alpernes flotteste bjergsø
  • Ankom til foden af Mont Blanc
  • Kom på fantastiske vandreture – både lette og udfordrende
  • Oplev en af Rhinens mest pittoreske byer
  • Bo i Chamonix, et af Alpernes historiske hjerter
  • Flyv hjem fra Milano
9.900 KR.

pr person i delt
dobbeltværelse

 

Panoramabaner til Alpernes
smukkeste sø og højeste tinde

Danmark - Rhinen - Schwarzwald - Bernese Oberland - Chamonix
7 dage / 6 nætter – 9.900 kr.

Kør langs den flotteste del af Rhinen og med dramatiske bjergbaner gennem Alperne til foden af Mont Blanc. Du overnatter i en pittoresk lille by ved bredden af Rhinen før du kører langs floden og videre til Schweiz. Her kommer du gennem et af Alpernes mest dramatiske og overset pas, som også gemmer på forrygende vandremuligheder omkring Alpernes smukkeste sø. Endelig kører du over et pas mellem Schweiz og Frankrig, hvor mægtige Mont Blanc pludselig troner højt over dig. Nyd en af Alpernes historiske hovedstæder, levende Chamonix, som også danner udgangspunkt for nogle af de fineste bjergvandringer i Europa. Du kører til sidst til Geneve lufthavn og flyver hjem.

 

Kør på bredden af den mest berømte del af Rhinen med udsigt til middelalderborge, Lorelei-klippen, pittoreske byer og vinterrasser.

Panoramabane
langs Rhinen

En svævebane bringer dig fra bjergbyen Kandersteg op til Ochienensee – en magisk smuk sø. Nyd den over en frokost på bredden, eller drag ud på fantastiske vandreture over søen.

Alpernes
smukkeste sø

Ankom til foden af Mont Blanc via et stejlt og flot bjergpas, hvorfra du for første gang ser bjerget og dalen foran dig.

Panoramabane
til Mont Blanc

Bo ved foden af 4808 meter høje Mont Blanc, der troner majestætisk over den fine by Chamonix.

Europas
højeste bjerg

Bjergsiderne over Chamonix byder på vandring på en naturlig balkon, som du kan nå med svævebane. Udsigten over mod Mont Blanc er bjergtagende.

Vandring
I særklasse

Læs og gem magasinet om rejsen

Mont Blanc

Togrejsen dag for dag

Fold bjælkerne ud og få alle detaljerne med.
Udvid
DAG 1
En eftermiddag og aften i Hamborg

Du rejser med direkte DSB-tog
til Hamborg, hvor du bor på et hotel
få skridt fra banegården.
Vi anbefaler en tidlig afgang
så du har hele eftermiddagen til at nyde
Alster-søen, kanalerne og stemningen
i en af Tysklands mest livsglade byer.

dew

DAG 2
Fra Hamborg til Rhinen

Tidlig formiddag rejser du med et komfortabelt ICE-højhastighedstog til Køln, hvor eventyret starter: Et ydmygt regionaltog kører på bredden af Rhinen med udsigt til middelalderborge og vinterrasser.

ewr

DAG 2
En eftermiddag i en af Rhinens charmerende byer

Denne lille, historiske perle ved bredden af Rhinen er omgivet af middelalderborge og vinmarker. Find en vinbar på en af de smalle gader i det charmerende centrum, eller drag på sejltur på floden med en af de hyppige afgange med floddampere.

wqd

DAG 3
Panorama og spisevogn langs Rhinen til dramatisk Alpe-pas

Et EuroCity eksprestog med spisevogn fortsætter på bredden af Rhinen. Ved foden af Alperne skifter du til et regionaltog som kører på en overset perle af en panoramabane gennem et dramatisk pas til bjergbyen Kandersteg.

esfe

DAG 3+4
Oplev Alpernes smukkeste bjergsø

Kandersteg ligger midt i et historisk pas mellem Bernese Oberland bjergene og Rhone-dalen. Fra den lille bjergby bringer en svævebane dig op til en af de mest magisk smukke bjergsøer i Alperne. Vandrestierne over søen er i særklasse.

awdwq

DAG 5
Bjergbaner til foden af Mont Blanc

I dag byder på to bjergtagende panoramabaner. Først på en balkon højt over Rhone-dalen i Schweiz, og senere med et charmerende lokaltog gennem stejle pas mellem Schweiz og Frankrig. Højdepunktet er første gang mægtige Mont Blanc troner frem.

ed

DAG 5-6
Oplevelser i bjergtagende natur

Chamonix er et af Alpernes historiske epicentre for bjergvandrere og bjergbestigere. Mont Blanc troner højt over den levende og charmerende franske by, og svævebaner bringer dig op til en naturlig balkon med vandrestier, der byder på storslåede vistaer mod Europas højeste bjerg.

eww

DAG 7
Smuk rejse langs Genfersøen til lufthavnen

Du tager afsked med Mont Blanc på den samme fine panoramabane, du ankom med. I Schweiz skifter du til et eksprestog som kører langs Genfersøen med udsigt til stejle vinterrasser – og med ankomst direkte i lufthavnen.

wef

Se dine hoteller og få din personlige rejseplan

Indtast din ønskede afrejsedato og se
vores hoteller på netop dine dage.
Og hent din personlig rejseplan.

Oplev Europa mest berømt flod. Alpernes smukkeste sø. Og det højeste bjerg.

DAG 1: Tyskerne låner selv et fransk ord for at beskrive stemningen i Hamborg: Joie de vivre. Storbyen emmer af liv omkring søerne, kanalerne og havnen. Du ankommer til Hamborg fra Danmark tidligt om eftermiddagen, og bor på et hotel nær banegården, få minutters gang fra bymidten. 

DAG 2: Du rejser med et komfortabelt ICE højhastighedstog med spisevogn til Køln. Her begynder togferien for alvor, når du skifter til et mere ydmygt lokaltog, der kører langs bredden af den smukkeste del af Rhinen. I dag og i morgen oplever du flodens middelalderborge, stejle vinterrasser og pittoreske byer. Sidstnævnte bor du selv i en af slagsen af: En idyllisk by med bindingsværkshuse, snævre gader, hyggelige vinbarer, og vinmarkerne lige uden for byporten. 

DAG 3: I dag rejser du først langs Rhinen med et tog med direkte kurs mod de højeste Alper. For foden af bjergene skifter du til en lille lokalbane som kører op mod det stejle og dramatiske Lötschberg-pas, et af de højeste i Alperne for almindelige tog. Kun de færreste tog benytter i dag dette pas, fordi de foretrækker den nye, lange tunnel dybt under bjerget (og panoramaet). Snart ankommer du til den lille bjergby Kandersteg oppe i passet.

DAG 3+4: Kandersteg er en charmerende lille bjergby i 1200 meters højde og med udsigt til et imponerende bjergmassiv. Men du er her ikke for byens skyld, men for naturen lige uden for byporten: En svævebane bringer dig op til 2000 meters højde hvor Alpernes smukkeste sø venter. Oeschinensee er en dybblå juvel omgivet af lodrette bjergsider. Nyd den i magelighed fra cafeen på søbredden – eller tag på en spektakulær  bjergvandring op i højderne, måske helt op til frokost i Bluemisalp bjerghytten med panoramaudsigt.

DAG 5: I dag byder på to store panoramaoplevelser på togrejsen. Først kører du med et tog fra Kandersteg ned mod Rhone-dalen via en eksponeret smal balkon der starter højt over dalen. Du fortsætter gennem dalen og skifter til et ganske ydmygt lokaltog, der kæmper sig op gennem passet mellem Schweiz og Frankrig. Når Chamonix-dalen åbner sig under dig, og mægtige Mont Blanc for første gang troner i horisonten, ved du, at du er ved at ankomme. 

DAG 5+6: Chamonix er ikke med på dette billede: Den historiske og levende by ligger dybt nede i dalen under vandreren her. Mont Blanc dominerer udsigten fra den smukke by, og er endemålet for mange af de besøgende bjergbestigere. Bjergvandrere søger derimod op på den modsatte bjergside, hvor en naturlig balkon byder på ganske lette vandreture med fabelagtig udsigt mod Europas højeste bjerg. 

DAG 7: Hjemrejsen mod lufthavnen i Geneve er også en smuk togoplevelse. Først med den lille bjergbane tilbage til Schweiz, og derfter med et intercitytog, som kører på bredden af Genfersøen med udsigt til stejle vinmarker og kig til hvide tinder i horisonten. Du kan lige skimte banen under vinmarkerne på billedet her. Toget kører direkte til lufthavnen og dit ventende fly hjem til Danmark. (Du kan også rejse med toget til Danmark, hvis du ønsker – det tager et par dage ekstra og koster et tillæg.)

Se et udvalg af vores hoteller

Du bor på charmerende, personlige og perfekt beliggende firestjernede hoteller, som Silver Tray har nøje udvalgt. Når vi kender din ønskede afrejsedato, sender vi dig informationer om de skønne hoteller, du kommer til at bo på.

Se dine tog

Rhinen

Panoramic Rhine train

The old rail line on the banks of the Rhine is one of the best panoramic rail journeys in Germany, and we make it even better by seating you in a Swiss first-class panorama car. The train also carries a dining car.

Begynd at planlægge din rejse nu

Prøv Silver Trays planlægnings værktøj. Vælg dine hoteller, skræddersy rejsen til perfektion, og del den med familien

Disse togferier kan måske også interessere dig

AlperneRundrejse
Alpernes
Højdepunkter
Med panorama-ekspresser
12 nætter | 27.900 kr.
Små Italienske Perler
Fem af Italiens mest romantiske byer
Rundrejse
Fra Sevilla til Marrakesh
Oplev maurernes rige
i Andalusien og Marokko
14 nætter | 24.500 kr.

Få nyheder og togrejser i særklasse

Kom først til gode tilbud på rundrejser og storbyferier. Få inspiration til togrejser i særklasse. Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du kan til hver en tid afmelde dig igen.
Privatlivspolitik