Togrejse til Jungfrau via Bodensøen

Lokale eventyr

SMÅ TOG – STORE OPLEVELSER
8 DAGE MED TOG PÅ 2. KLASSE,
3-STJERNEDE HOTELLER
TOG FRA OG TIL DANMARK

  • Kør på bjergbane gennem de stejle Schwarzwald skove
  • Bo i idylliske Konstanz ved Bodensee
  • Kør forbi søer og vandfald på en af Schweiz’ smukkeste panoramabaner
  • Bo i højderne i Wengen for foden af nogle af Alpernes mest berømte tinder
  • Hav tre dages eventyr i et af Europas flotteste stykker natur
  • Kør med tog tilbage til Danmark
9.900 KR.

pr person i delt
dobbeltværelse

Gennem Schwarzwald
og med schweizisk panoramabane
til Alpernes hjerte

Danmark - Schwarzwald - Konstanz - Jungfrau - Danmark
8 dage / 7 nætter – 9.900 kr.

Selv efter schweizisk standard er det UNESCO-beskyttede Jungfrau område i bjergtagende smukt. Du bor tre nætter i den bilfri, charmerende bjergby Wengen for foden af berømte tinder som Jungfrau og Eiger, og på kanten af Europas mest magiske dal, Lauterbrunnen. Snør vandrestøvlerne eller stig ombord på en af de mange bjergbaner til høje tinder eller idylliske bjergbyer. Rejsen til Junfrau er en oplevelse i sig selv: Du kører på Tysklands eneste ægte bjergbane gennem de store skove i Schwarzwald, og forbi søer, dale og vandfald på din vej gennem Schweiz ombord på Luzern-Interlaken panoramabanen. Du rejser både ud og hjem igen med tog.

Togrejsen gennem Tysklands sagnomspundne skov byder på så store stigninger, at dette faktisk er landets eneste rigtige bjergbane. Udsigten er konstant smuk.

Bjergbane
gennem Schwarzwald

Oplev den historiske og charmerende by ved bredden af Bodensee, fyldt med kringlede gader og flotte bygninger.

Smukke og gamle
Konstanz

Oplev en af Schweiz’ smukkeste panoramabaner over bjergpas, langs søer og forbi vandfald. Den sidste del af rejsen er med en ægte bjergbane op til din bjergby.

Panoramabane
langs søer og vandfald

Wengen er en ægte bjergby, beliggende højt over en dal og kun tilgængelig med bjergbane. Byen er det perfekte udgangspunkt for udflugter eller bjergvandring i topklasse.

Charmerende
bjergby

Wengen ligger på en naturlig balkon højt over Lauterbrunnen, en magisk smuk dal med 1000 meter lodrette klippesider, mægtige vandfald, og hvide bjergtinder tronende højt oppe.

Europas
smukkeste dal

Læs og gem magasinet om rejsen

Jungfrau

Togrejsen dag for dag

Fold bjælkerne ud og få alle detaljerne med.
Udvid
DAG 1
En eftermiddag og aften i Hamborg

Du rejser med direkte DSB-tog
til Hamborg, hvor du bor på et hotel
få skridt fra banegården.
Vi anbefaler en tidlig afgang
så du har hele eftermiddagen til at nyde
Alster-søen, kanalerne og stemningen
i en af Tysklands mest livsglade byer.

dew

DAG 2
Panorama gennem Schwarzwald til Bodensee

Tidlig formiddag stiger du ombord på et ICE-højhastighedstog med kurs mod Sydtyskland. Her skifter du til et ydmygt regionaltog, som kører ind på Tysklands flotteste panoramabane tværs gennem de dramatiske Schwarzwald skove.

fsdf

DAG 2+3
To nætter i historiske Konstanz

Denne fine, gamle tyske by ved bredden af Bodensee har været en yndet rejsemål helt tilbage til de romerske kejsere. Middelalder-bymidten med dens kringlede stræder fremstår helt intakt, fordi byen undgik bomberne under Anden Verdenskrig.

qwed

DAG 4
Panoramabane og bjergbane til Jungfrau

Glæd dig til en rejsedag med masser af bjergtagende scenerier. Du oplever panoramabanen fra Lucerne til Interlaken med søer, dale og vandfald, og derefter bjergbanen til den skønne Lauterbrunnendal og stejlt opad til bjergbyen Wengen.

r

DAG 4-6
Tre dages eventyr højt over Europas smukkeste dal

Bo i hyggelige Wengen, højt over den magisk smukke Lauterbrunnendal, og for foden af mægtige 4000 meter-tinder som Jungfrau og Eiger. Tag på udflugt med bjergbaner og svævebaner til vandfald og bjergbyer, eller drag ud på vandrestier med fabelagtige scenerier.

ewf

DAG 7
Bjergbane ned fra Wengen og højhastighedstog til Hamborg

Du tager bjergbanen ned fra Wengen til Interlaken og stiger ombord på et direkte ICE-højhastighedstog med spisevogn til Hamborg. Her nyder du feriens sidste aften.

qwdwq

DAG 8
Tog hjem til Danmark

Efter morgenmaden stiger du ombord på et DSB tog med kurs mod Danmark.

qwd

Se dine hoteller og få din personlige rejseplan

Indtast din ønskede afrejsedato og se
vores hoteller på netop dine dage.
Og hent din personlig rejseplan.

Oplev Europas smukkeste dal, og nogle af Alpernes mest legendariske tinder

DAG 1: Tyskerne låner selv et fransk ord for at beskrive stemningen i Hamborg: Joie de vivre. Storbyen emmer af liv omkring søerne, kanalerne og havnen. Du ankommer til Hamborg fra Danmark tidligt om eftermiddagen, og bor på et hotel nær banegården, få minutters gang fra bymidten. 

DAG 2: Du rejser med et komfortabelt ICE højhastighedstog med spisevogn til Sydtyskland, hvor feriens første panorama-oplevelse venter: Et ydmygt regionaltog kører dig ind på en af Tysklands smukkeste og mest historiske jernbaner, faktisk landets eneste ægte bjergbane, som kører gennem en af Europas flotteste og mest dramatiske skove, den legendariske Schwarzwald

DAG 2+3: De lokale indbyggere i Konstanz var både snedige og modige under Anden Verdenskrig: I stedet for mørklægning lod de tværtimod samtlige lys være tændt. De allierede bombefly troede derfor, at det måtte være en by lige på den anden side af grænsen til Schweiz. Resultatet var, at smukke og historiske Konstanz fuldstændig undgik krigens ødelæggelser og i dag fremstår som en af de mest velbevarede byer i Tyskland. Du bor i byen ved Bodensøens bred i to nætter. 

DAG 4: I dag går rejsen mod Alpernes hjerte, og der sker ombord på først en panoramabane og derefter en ægte bjergbane. Fra Konstanz rejser du til Lucerne, hvor du stiger ombord på en af de smukkeste panoramabaner i Schweiz, Luzern-Interlaken Express gennem bjergpas og langs søer og vandfald. I Interlaken skifter du til en bjergbane som tager dig ind i den magisk smukke Lauterbrunnen dal, og derefter stejlt opad mod bjergbyen Wengen ved foden af Jungfrau og Eigers mægtige tinder.

DAG 4+5+6: Wengen balancerer på en naturlig balkon højt over Lauterbrunnen, måske Europas smukkeste dal. Bilfri Wengen er hyggelig, men det er de bjergtagende scenerier omkring byen, der er hovedattraktionen. Køb et lokalt togpas og drag på udflugt til små bjergbyer som idylliske Mürren, et af Alpernes højeste vandfald, og måske endda helt op til Jungfraujoch i 3400 meters højde med vild udsigt over en kæmpe gletscher. Området over Wengen indbyder også til bjergvandring i særklasse.

DAG 7: Om morgenen kører du med bjergbanen fra Wengen til Interlaken, hvor du stiger ombord på et direkte ICE tog med spisevogn til Hamborg. Især den allerførste del af rejsen er smuk, hvor du kører langs en skøn sø, mens de store bjergtinder langsomt forsvinder bag dig. I Hamborg bor du lige ved banegården og har aftenen til at afslutte din togferie med manér. 

 

 

 

Se et udvalg af vores hoteller

Du bor på charmerende, personlige og perfekt beliggende firestjernede hoteller, som Silver Tray har nøje udvalgt. Når vi kender din ønskede afrejsedato, sender vi dig informationer om de skønne hoteller, du kommer til at bo på.

Se dine tog

Rhinen

Panoramic Rhine train

The old rail line on the banks of the Rhine is one of the best panoramic rail journeys in Germany, and we make it even better by seating you in a Swiss first-class panorama car. The train also carries a dining car.

Begynd at planlægge din rejse nu

Prøv Silver Trays planlægnings værktøj. Vælg dine hoteller, skræddersy rejsen til perfektion, og del den med familien

Disse togferier kan måske også interessere dig

AlperneRundrejse
Alpernes
Højdepunkter
Med panorama-ekspresser
12 nætter | 27.900 kr.
Små Italienske Perler
Fem af Italiens mest romantiske byer
Rundrejse
Fra Sevilla til Marrakesh
Oplev maurernes rige
i Andalusien og Marokko
14 nætter | 24.500 kr.

Få nyheder og togrejser i særklasse

Kom først til gode tilbud på rundrejser og storbyferier. Få inspiration til togrejser i særklasse. Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du kan til hver en tid afmelde dig igen.
Privatlivspolitik