Togrejse til Bernina Passet

Lokale eventyr

SMÅ TOG – STORE OPLEVELSER
8 DAGE MED TOG PÅ 2. KLASSE,
3-STJERNEDE HOTELLER
TOG FRA DANMARK OG FLY HJEM

  • Kør på Tysklands flotteste bjergbane gennem store skove
  • Bo to dage i historisk by ved Bodensøen
  • Oplev en af de skønneste egne i Schweiz
  • Kør på Bernina-banen, Europas vildeste panoramabane
  • Bo to nætter på unikt hotel midt blandt bjergene i Bernina-passet
9.900 KR.

pr person i delt
dobbeltværelse

Panorama gennem Schwarzwald
via Bodensee og skønne bjergegne i Schweiz
til Bernina-passet

Danmark - Schwarzwald - Konstanz - Appenzell - Bernina-passet
8 dage / 7 nætter – 9.900 kr.

Denne perlerække af panoramabaner fører dig til den flottest beliggende banegård i hele Europa, langt fra både byer og veje, men til gengæld i 2000 meters højde ved Bernina-passet og i første parket til et storslået sceneri med gletscher og høje tinder. Og mens de andre togpassagerer snart kører videre, indkvarterer du dig for to nætter på et af banegårdens få værelser. For dette er nemlig også et af Europas mest unikke små hoteller. Rejsen til Bernina-passet er en stor oplevelse i sig selv: Med panoramabane gennem Schwarzwald dramatiske skove, to dage i Konstanz ved Bodensee, og med to dage i den betagende smukke Appenzell-region i Schweiz, som kun de færreste udlændinge kender.

Togrejsen gennem Tysklands sagnomspundne skov byder på så store stigninger, at dette faktisk er landets eneste rigtige bjergbane. Udsigten er konstant smuk.

Bjergbane
gennem Schwarzwald

Oplev den historiske og charmerende by ved bredden af Bodensee, fyldt med kringlede gader og flotte bygninger.

Smukke og gamle
Konstanz

Glæd dig til Alpernes måske allerflotteste jernbane over høje viadukter, dybe dale og smalle slugte på sin vej mod gletscherne og de hvide bjergtinder.

Skjult perle
I Schweiz

Glæd dig til Alpernes måske allerflotteste jernbane over høje viadukter, dybe dale og smalle slugte på sin vej mod gletscherne og de hvide bjergtinder.

Panorama på
Bernina banen

Du bor på et af de ganske få værelser på en af Europas mest unikke små banegårde, midt i naturen og med panoramaudsigt mod gletscher og bjergtinder.

Unikt hotel med
Panoramaudsigt

Læs og gem magasinet om rejsen

Bernina Passet

Togrejsen dag for dag

Fold bjælkerne ud og få alle detaljerne med.
Udvid
DAG 1
En eftermiddag og aften i Hamborg

Du rejser med direkte DSB-tog
til Hamborg, hvor du bor på et hotel
få skridt fra banegården.
Vi anbefaler en tidlig afgang
så du har hele eftermiddagen til at nyde
Alster-søen, kanalerne og stemningen
i en af Tysklands mest livsglade byer.

dew

DAG 2
Panorama gennem Schwarzwald til Bodensee

Tidlig formiddag stiger du ombord på et ICE-højhastighedstog med kurs mod Sydtyskland. Her skifter du til et ydmygt regionaltog, som kører ind på Tysklands flotteste panoramabane tværs gennem de dramatiske Schwarzwald skove.

fsdf

DAG 2+3
To nætter i historiske Konstanz

Denne fine, gamle tyske by ved bredden af Bodensee har været en yndet rejsemål helt tilbage til de romerske kejsere. Middelalder-bymidten med dens kringlede stræder fremstår helt intakt, fordi byen undgik bomberne under Anden Verdenskrig.

qwed

DAG 4
Langs Bodensee til Schweiz’ skjulte perle

Nyd udsigten over Bodensee inden dit direkte regionaltog drejer væk fra søen og ind i den Schweiziske Appenzell region. Snart troner rejsens første Alper foran dig, og du begynder at opdage, hvorfor schweizerne elsker dette område.

ewfw

DAG 4+5
To dage blandt frodige dale og smukke tinder

Byen er charmerende, men det er den omkringliggende Appenzell region, du er her for: En af Schweiz’ bedst bevarede hemmeligheder med frodige dale og savtakkede bjergtinder. Tag med lokaltog og svævebaner rundt til flotte vistaer, eller drag ud på overraskende dramatiske vandrestier.

ewfw

DAG 6
Europas smukkeste panoramabane til Bernina-passet

Du rejser først med lokaltog langs et meget smukt bjergsceneri, men det er bare en lille forsmag på det panorama, som Bernina-banen byder på med dramatiske viadukter, dybe slugter, og udsigt til hvide gletschere.

wefw

DAG 6+7
To nætter i Bernina-passet

Alp Grüm er en af Alpernes mest unikke banegårde, beliggende midt i fabelagtig natur, uden by eller veje omkring sig. Du bor på banegårdens lille hotel med udsigt over bjergtinder og gletscher. Her er skønne vandreture – og spis endelig frokost i bjerghytten lige over banegården.

ewfew

DAG 8
Tog langs Comosøen til lufthavnen og fly hjem

Bernina-banen styrtdykker nu ned mod Italiens dale. Det er en meget smuk afslutning – og sjov når toget indtager vejbanen gennem små byer. Du skifter til et lokaltog langs Comosøen med Milano og endelig Milano lufthavn.

ewf

Se dine hoteller og få din personlige rejseplan

Indtast din ønskede afrejsedato og se
vores hoteller på netop dine dage.
Og hent din personlig rejseplan.

Alpernes flotteste panoramabane får en ekstra dimension når du overnatter på et af Europas mest unikke hoteller

DAG 1: Tyskerne låner selv et fransk ord for at beskrive stemningen i Hamborg: Joie de vivre. Storbyen emmer af liv omkring søerne, kanalerne og havnen. Du ankommer til Hamborg fra Danmark tidligt om eftermiddagen, og bor på et hotel nær banegården, få minutters gang fra bymidten. 

DAG 2: Du rejser med et komfortabelt ICE højhastighedstog med spisevogn til Sydtyskland, hvor feriens første panorama-oplevelse venter: Et ydmygt regionaltog kører dig ind på en af Tysklands smukkeste og mest historiske jernbaner, faktisk landets eneste ægte bjergbane, som kører gennem en af Europas flotteste og mest dramatiske skove, den legendariske Schwarzwald.

DAG 2+3: De lokale indbyggere i Konstanz var både snedige og modige under Anden Verdenskrig: I stedet for mørklægning lod de tværtimod samtlige lys være tændt. De allierede bombefly troede derfor, at det måtte være en by lige på den anden side af grænsen til Schweiz. Resultatet var, at smukke og historiske Konstanz fuldstændig undgik krigens ødelæggelser og i dag fremstår som en af de mest velbevarede byer i Tyskland. Du bor i byen ved Bodensøens bred i to nætter. 

DAG 4+5: Turisterne valfarter i hobevis til kendte steder som Lucerne og Zermatt, men næsten ingen af dem har endsige hørt om Appenzell regionens frodige dale, fine små byer, og savtakkede bjergtinder. Dette er en af Schweiz’ mest velbevarede hemmeligheder, og uanset om du foretrækker at se stedet fra en lokalbane, svævebane eller vandresti, byder det på storslåede oplevelser. Frokost i bjerghytten til venstre er et must – hytten er bygget ind i en lodret bjergside højt over dalen. 

DAG 6: Du tager en smuk togrejse med udsigt til bjerge og søer til Chur, og her starter togferiens højdepunkt: Et regionaltog fra Rhaetische Bahn venter på at køre dig op til Bernina-passet. Den første del af den spektakulære rejse er på den såkaldte Albuela-bane, som nu er med på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Du kører over dybe slugter og dramatiske viadukter, og et par gange snor banen sig som en vindeltrappe for at hjælpe toget op ad de skrappe stigninger. 

DAG 6+7: Ganske tæt på Bernina-passet, i over 2000 meters højde og med fri udsigt til både gletscher og hvide bjergtinder, ankommer du til banegården Alp Grüm, et af de mest legendariske stop på Bernina-banen, hvor alle stømmer ud af toget for at nyde udsigten et kort øjeblik. Du har masser af tid til at indtage herlighederne, for du bor i et af banegårdens meget få hotelværelser i to nætter. Slap af med panoramaet, drag ud på en af vandrestierne, og nyd en frokost i det lille chalet lige over banegården, hvor der er en fantastisk udsigt mod den sydlige dal ind mod Italien. 

DAG 8: Feriens sidste dag fortsætter med de store togoplevelser: Du kører stejlt ned fra Bernina-passet og gennem smukke dale ind i Italien. Et underholdende højdepunkt er, når toget i et par mindre byer indtager hovedgaden side om side med bilerne. I Tirano skifter du til et lokaltog mod Milano, hvor du kører langs Comosøen. I Milano tager du til lufthavnstog til Malpensa-lufthavnen og dit fly hjem til Danmark. (Hvis du gerne vil rejse med tog hjem, finder vi ud af det. Hjemrejsen med tog tager et par dage og koster et tillæg).

Se et udvalg af vores hoteller

Du bor på charmerende, personlige og perfekt beliggende firestjernede hoteller, som Silver Tray har nøje udvalgt. Når vi kender din ønskede afrejsedato, sender vi dig informationer om de skønne hoteller, du kommer til at bo på.

Se dine tog

Rhinen

Panoramic Rhine train

The old rail line on the banks of the Rhine is one of the best panoramic rail journeys in Germany, and we make it even better by seating you in a Swiss first-class panorama car. The train also carries a dining car.

Begynd at planlægge din rejse nu

Prøv Silver Trays planlægnings værktøj. Vælg dine hoteller, skræddersy rejsen til perfektion, og del den med familien

Disse togferier kan måske også interessere dig

AlperneRundrejse
Alpernes
Højdepunkter
Med panorama-ekspresser
12 nætter | 27.900 kr.
Små Italienske Perler
Fem af Italiens mest romantiske byer
Rundrejse
Fra Sevilla til Marrakesh
Oplev maurernes rige
i Andalusien og Marokko
14 nætter | 24.500 kr.

Få nyheder og togrejser i særklasse

Kom først til gode tilbud på rundrejser og storbyferier. Få inspiration til togrejser i særklasse. Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du kan til hver en tid afmelde dig igen.
Privatlivspolitik