Togrejse i Schweiz - Alpine Panoramaer

Premium Togferie
  • Fem skønne togrejser tværs gennem Schweiz
  • Oplev Alpernes nyeste panorama-tog
  • Kør langs tre af Alpernes fineste søer
  • Kun direkte rejser – ikke et eneste togskift
  • Bo på klassiske hoteller med perfekte beliggenheder

5 skønne panorama-togrejser

Munchen – St Gallen – Lucerne – Interlaken – Montreux
9 dage / 8 nætter – 23.500 kr.

Denne togferie til Alperne byder på det ene panorama efter det andet. Fra din togferies start i München til dens afslutning i Geneve byder hver eneste af de fem direkte togrejser undervejs på skønne udsigter over søer, dale og bjerge. Rejserne er skønne, men også korte og intense. Det betyder, at du har masser af tid til at opleve byerne og bjergene.

Denne bølgende smukke rute gennem dale og forbjerge fra Interlaken til Montreux ved Genfersøen er 100 år gammel. Men i 2023 kan du for første gang nogensinde køre den med et direkte panorama-tog.

Alpernes nyeste
panorama-tog

Små bjergbaner holder parat i Interlaken til at køre dig op i de imponerende bjerge. Oplev Jungfrau og Eiger. Fine små bjergbyer. En af verdens fineste dale. Og tårnhøje vandfald.

Tag på udflugt til
Alpernes hjerte

Det vrimler med søer, vandfald og stejle bjerge på den korte men intense direkte togrejse til Interlaken. Typisk har du de smukke bjergsøer til højre for dig, mens bjergmassiverne tårner sig op til venstre.

Panorama-tog fra
Lucerne til Interlaken

Denne 130 km lange togbane er en af Alpernes skjulte perler. Du begynder blandt bølgende bakker, passerer forbi pittoreske landsbyer, og snart dukker ægte bjergtinder op i horisonten.

Panorama-rejse gennem
Alpernes forbjerge

Togrejsen dag for dag

Fold bjælkerne ud og få alle detaljerne med.
Udvid
Dag 1
Danmark – München fly

Flyv fra Danmark til München
………………………………………….
Kør i bil med chauffør
fra lufthavnen til dit hotel
………………………………………….
Bo på klassisk firestjernet hotel
i hjertet af München
………………………………………….

Dag 2
München – St Gallen

Stig ombord på direkte
EuroCity Express til Schweiz
………………………………………….
Kør på smuk
panorama-rute
forbi Bodensøen
………………………………………….
Oplev historiske
St Gallen
nær Bodensøen
………………………………………….
Bo på et af byens
bedste hoteller
………………………………………….

Dag 3-4
St Gallen – Lucerne

Rejs med panorama-toget
Voralpen Express
………………………………………….
Se bølgende landskaber,
kør over landets højeste viadukt,
og langs store bjergsøer
………………………………………….
Oplev Lucerne, en af
Alpernes smukkeste byer
………………………………………….
Bo på klassisk firestjernet
hotel i hjertet af byen
………………………………………….

Dag 5-7
Lucerne – Interlaken

Rejs med panorama-toget
Luzern-Interlaken Express
………………………………………….
Kør forbi bjergmassiver,
søer og vandfald
………………………………………….
Bo i hjertet af
elegante Interlaken
………………………………………….
Tag på udflugt ind mod
Jungfrau og Lauterbrunnen-dalen
………………………………………….

Dag 8
Interlaken – Montreux

Rejs med det nye
panorama-tog
Golden Pass
………………………………………….
Kør direkte fra
Interlaken til Genfersøen
………………………………………….
Bo i hjertet af Montreux,
direkte til Genfersøen
………………………………………….

rwre

Dag 9
Montreux – fly hjem

Kør med direkte Intercitytog
til Geneve Lufthavn
………………………………………….
Nyd den smukke udsigt
over sø og bjerge
………………………………………….
Flyv hjem til Danmark
………………………………………….

Se dine hoteller og få din personlige rejseplan

Indtast din ønskede afrejsedato og se
vores hoteller på netop dine dage.
Og hent din personlig rejseplan.

”Fem togrejser gennem Schweiz – og hver især med skønne panoramaer over søer, dale og bjerge.”

Fra starten i München til slutningen i Geneve byder denne togferie på non-stop panorama-togrejser gennem nogle af de smukkeste egne af Schweiz, forbi nogle af de fineste bjergsøer i Alperne, til en række af de mest charmerende byer, og med mulighed for udflugt til nogle af Europas mest imponerende bjerg-scenerier.

Din togferie begynder med en dag og nat i München, der ligger et stenkast fra Alperne (på en klar dag kan du se bjergtinderne fra toppen af et af byens tårne). Du flyver hertil fra Danmark, bliver mødt af en chauffør i lufthavnen, og bor på et klassisk firestjernet hotel i hjertet af byen.

EuroCity Express. Næste morgen stiger du ombord på et af Europas nyeste eksprestog, der kører direkte til Schweiz på få timer. Det er en smuk rute, ikke mindst udsigten over Bodensøen, som toget passerer lige forbi.

Efter et par timer ankommer du til den historiske provinshovedstad St Gallen, der ligger ganske tæt på Bodensøen. Den smukke, gamle by byder ikke mindst på en perle af et kloster-kompleks, der er med på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Voralpen-Express. Fra St Gallen rejser du til Lucern ombord på panorama-toget Voralpen-Express. Denne 130 km lange togbane er en af Alpernes skjulte perler. Du begynder blandt bølgende bakker, passerer forbi pittoreske landsbyer, og snart dukker ægte bjergtinder op i horisonten, efterhånden som du nærmer dig Schweiz’ store bjergmassiver. Det sidste lange stræk af turen er ekstra smukt, fordi du kører langs bredden af de store søer, som grænser op til Lucerne.

Du bor to nætter i Lucene, en af de smukkeste og mest romantiske gamle byer i Alperne, med en perfekt bevaret middelalder-bykerne. Dit firestjernede hotel ligger midt i begivenhedernes centrum. Det kan klart anbefales at tage på udflugt over søen ved Lucerne, f.eks. til en af verdens stejleste bjergbaner til toppen af et lokalt bjerg med betagende udsigt over hele området.

Luzern-Interlaken Express. Det vrimler med søer, vandfald og stejle bjerge på den korte men intense direkte togrejse til Interlaken. Typisk har du de smukke bjergsøer til højre for dig, mens bjergmassiverne tårner sig op til venstre.

Interlaken er en klassisk, elegant alpin kurby med fornemme hoteller, der stråler af fortidens pomp og pragt. Det gør byen mellem de to søer til en fin oplevelse, men det er nu nabolaget, som du skal være mest interesseret i. For små bjergbaner holder parat til at køre dig op i de imponerende bjerge. Her venter fine små bjergbyer, som balancerer på kanten af lodrette klippesider, en af verdens fineste dale, tårnhøje vandfald, og et par af Alpernes mest berømte tinder. Du kan tilkøbe et tre-dages pas til alle områdets bjergbaner, så du kan udforske det hele.

Golden Pass. Denne bølgende smukke rute gennem dale og forbjerge fra Interlaken til Montreux ved Genfersøen er 100 år gammel. Men i 2023 kan du for første gang nogensinde køre den med et direkte panorama-tog. Skinnerne har nemlig to forskellige sporbredder, og først nu har ingeniørerne fået konstrueret et system, hvor togets hjulaksler på få øjeblikke kan indrette sig efter forholdene. Hele rejsen er en stor visuel oplevelse i de nye panoramavogne, ikke mindst når Genfersøen dukker op og toget begiver sig ned gennem stejle vinterrasser mod Montreux. Du bor på et klassisk hotel direkte ud til søen.

Montreux – Geneve. På togferiens sidste dag tager du toget direkte fra Montreux til Geneve Lufthavn, og også denne togrejse byder på fine panoramaer. Du kører med udsigt over søen og bjergtinder, vinterrasser og middelalderborge. Kort inden Geneve kan du endda se toppen af Mont Blanc i det fjerne, hvis vejret arter sig.

Få det hele på print

Vi har lavet en brochure, der er lige til at printe. Her finder du alle højdepunkter, en dag-for.-dag rejseplan, og en oversigt over alt, hvad rejsen inkluderer.

Se et udvalg af vores hoteller

Du bor på charmerende, personlige og perfekt beliggende firestjernede hoteller, som Silver Tray har nøje udvalgt. Når vi kender din ønskede afrejsedato, sender vi dig informationer om de skønne hoteller, du kommer til at bo på.

Se dine tog

Golden Pass

Golden Pass er en gennemført smuk rekonstruktion af et klassisk tog. Dit første klasses sæde ligner noget fra Orient Ekspressen - blot med bedre udsigt! Du kigger ud over bølgende bakker og dybe dale, og et af højdepunkterne er udsigten over Genfersøen med bjergtinder i baggrunden.  

Voralpen Express

Denne 130 km lange panorama-togbane er en af Alpernes skjulte perler. Du begynder blandt bølgende bakker, passerer forbi pittoreske landsbyer, og snart dukker ægte bjergtinder op i horisonten, efterhånden som du nærmer dig Schweiz’ store bjergmassiver. Den sidste lange stræk af turen er ekstra smukt fordi du kører langs bredden af de store søer, som grænser op til Lucerne.

Luzern-Interlaken Express

Det vrimler med søer, vandfald og stejle bjerge på den korte men intense direkte togrejse til Interlaken. Typisk har du de smukke bjergsøer til højre for dig, mens bjergmassiverne tårner sig op til venstre.

Begynd at planlægge din rejse nu

Prøv Silver Trays planlægnings værktøj. Vælg dine hoteller, skræddersy rejsen til perfektion, og del den med familien

Disse togferier kan måske også interessere dig

AlperneRundrejseTog fra Danmark
Alpernes Hjerte
Fra Danmark til Jungfrau
via Rhinen og Heidelberg
7 nætter | 25.400 kr.
AlperneRundrejse
Alpernes
Højdepunkter
Med panorama-ekspresser
12 nætter | 27.900 kr.
AlperneItalienLuksusRundrejse
Fra Paris via Venedig til Rom
Luksus gennem Alperne
og via Venedig
9 nætter | 26.800 kr.

Få nyheder og togrejser i særklasse

Kom først til gode tilbud på rundrejser og storbyferier. Få inspiration til togrejser i særklasse. Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du kan til hver en tid afmelde dig igen.
Privatlivspolitik