Donau Drømme - Togrejse til Budapest via Berlin, Prag & Wien

Premium Togferie
  • Tre direkte togrejser på første klasse fra Berlin til Budapest
  • Oplev Berlin, Prag, Wien og Budapest
  • Kør på panoramastrækning langs Elben
  • Bliv opgraderet til premium første klasse på to strækninger
  • Bo på perfekt beliggende firestjernede hoteller med morgenmad
  • Bil med chauffør fra hoteller til banegårde
  • Fly fra Danmark til Berlin og hjem fra Budapest
22.300 KR.

pr person i delt
dobbeltværelse

Togrejse til Budapest via Prag

Berlin – Prag – Wien – Budapest
10 dage / 9 nætter – 22.300 kr.

Tag på togferie mellem Østeuropas mest berømte metropoler. Du rejser udelukkende med direkte tog, og to af gangene bliver du opgraderet til premium første klasse med ekstra plads og service. Som en bonus får du også en smuk panorama-rejse langs Elben med vinterrasser og floddampere.

Når du rejser fra Berlin til Prag, foregår en del af togrejsen langs Elben med smuk udsigt til floden, fine byer, og stejle vinterrasser. Nyd gerne udsigten fra togets spisevogn.

Panorama-bane
langs Elben

Både mellem Prag og Wien samt Wien og Budapest kører du med det østrigske flagskib RailJet, hvor du opgraderes til Business Class – niveauet over første klasse – med ekstra plads og service.

Ekstra komfort
og service

Du bor på klassiske firestjernede hoteller, der er perfekt placeret i hjertet af byerne. Biler med chauffører venter foran hotellerne på at køre dig til banegårdene.

Bo i hjertet
af byerne

Togrejsen dag for dag

Fold bjælkerne ud og få alle detaljerne med.
Udvid
Dag 1-2
Flyv til Berlin

Flyv fra Danmark til Berlin
………………………………………….
Kør i bil med chauffør
fra lufthavnen til hotellet
………………………………………….
Bo på firestjernet hotel
i hjertet af Berlin
………………………………………….

Dag 3-4
Berlin - Prag

Stig ombord på første klasse
på EuroCity med spisevogn
………………………………………….
Kør langs Elben med flot udsigt
til flod, bakker og vinterrasser
………………………………………….
Ankom til Prag efter kun
fire timers direkte rejse
………………………………………….
Bo på perfekt beliggende
firestjernet hotel
i hjertet af Prag

wefw3

Dag 5-6
Prag - Wien

Bliv kørt fra hotellet i bil
med chauffør til banegården
………………………………………….
Stig ombord på premium første klasse med
ekstra plads og service på RailJet med bistro
………………………………………….
Kør direkte til Wien på omkring fire timer
………………………………………….
Bo på perfekt beliggende
firestjernet hotel
i hjertet af Wien

Railjet

Dag 7 - 9
Wien - Budapest

Bliv kørt fra hotellet i bil
med chauffør til banegården
………………………………………….
Stig ombord på premium første klasse med
ekstra plads og service på RailJet med bistro
………………………………………….
Kør direkte til Budapest på omkring tre timer
………………………………………….
Bo på perfekt beliggende
firestjernet hotel
i hjertet af Budapest

Dag 10
Fly hjem

Kør i bil med chauffør
til lufthavnen i Budapest
………………………………………….
Flyv hjem
………………………………………….

Se dine hoteller og få din personlige rejseplan

Indtast din ønskede afrejsedato og se
vores hoteller på netop dine dage.
Og hent din personlig rejseplan.

”Du bliver opgraderet til premium første klasse med ekstra god plads og service.”

Oplev fire af Europas mest fascinerende storbyer på denne togrejse til Berlin, Prag, Wien og Budapest. Du kører kun med direkte tog på første klasse, og to gange opgraderes du til premium første klasse med ekstra plads og service. Du bor på fine firestjernede hoteller i hjertet af byerne, og biler med chauffør sørger for at køre dig fra hotellerne til banegårdene, når du skal videre på din togferie.

Du flyver fra Danmark til Berlin hvor du bor to nætter på et perfekt beliggende hotel i hjertet af byen. Togrejsen til Budapest begynder på tredjedagen hvor du stiger ombord på et EuroCity tog med kurs direkte mod Prag. Efter at have passeret Dresden kører toget langs bredden af Elben med udsigt til flodpramme, små byer og bakker med vinterrasser. Du kan passende nyde udsigten fra den tjekkiske spisevogn.

I Prag bor du to nætter i hjertet af byens historiske hjerte, inden du på togferiens femtedag bliver kørt til banegården af en ventende bil med chauffør foran hotellet. Den omkring fire timer lange rejse direkte til Wien er ombord på de østrigske statsbaners flagskib, RailJet, og du bliver opgraderet til togets Business Class som er niveauet over første klasse og byder på ekstra komfort og service. Toget har også en fin bistro.

I Wien bor du på et klassisk firestjernet hotel midt i byens historiske centrum. Du har to nætter til at indtage de storslåede caféer, Den spanske Rideskole, og måske en enkelt klassisk koncert, før togrejsens sidste strækning venter, fra Wien til Budapest. Du kører også her på Business Class på den fine RailJet.

I Budapest bor du tre nætter på et fremragende hotel midt i Pest med dens elegante bygninger og gader fra storhedstiden i det 19. århundrede. Når tiden er kommet for at rejse hjem, venter en bil med chauffør foran hotellet på at køre dig til lufthavnen.

Få det hele på print

Vi har lavet en brochure, der er lige til at printe. Her finder du alle højdepunkter, en dag-for.-dag rejseplan, og en oversigt over alt, hvad rejsen inkluderer.

Se et udvalg af vores hoteller

Du bor på charmerende, personlige og perfekt beliggende firestjernede hoteller, som Silver Tray har nøje udvalgt. Når vi kender din ønskede afrejsedato, sender vi dig informationer om de skønne hoteller, du kommer til at bo på.

Ventana Hotel

PRAG: Femstjernet hotel beliggende i et overdådigt ny-renæssanceslot i Prags smukkeste bydel. Værelserne er elegant indrettet med marmorbadeværelser og højt til loftet. Derudover er hotellet kendt for sit fantastiske køkken og sin overdådige morgenmad. Når du træder ud af hotellet, finder du byens Old Town Square, hvor du blandt andet kan se det populære astronomiske ur, Prag Orloj, siddende på byens imponerende rådhus.

Hotel Kaiserin Elisabeth

WIEN: Det firestjernede Hotel Kaiserin Elisabeth ligger i hjertet af Wien kun få skridt fra byens mest kendte vartegn, Stefansdom. I gåafstand fra hotellet finder du ligeledes Statsoperaen, borgen Hofburg, shoppinggaden Kärtner Strasse og en lang række udsøgte restauranter. Hotellets værelser er elegant indrettet i lyse farver med moderne badeværelser og en rolig, afslappende atmosfære.

Corinthia

BUDAPEST: Dette femstjernede hotel midt i Budapest, er en sand perle. Storslået både udenpå og indeni, som kun det gamle Ungarn kan præstere. Budapest er kendt for sine mange termiske bade, og på Corinthia Hotel finder du et af de smukkeste, Budapest kan levere. Du må ikke forlade dette overdådige hotel, uden at have taget en tur i hotellets smukke, indendørs spa.  

Se dine tog

Railjet

RailJet er de østrigske statsbaners flagskib og et af de mest komfortable tog i Europa. Ikke mindst fordi det har en premium første klasse, som du naturligvis sidder i. Her er der endnu mere plads og ro end på den almindelige første klasse. Toget medfører en udmærket bistro, men som VIP-passager kan du bede din steward om at få serveret dit måltid ved sædet (mad og drikke er dog ikke gratis).

EuroCity langs Elben

Internationalt EuroCity med god spisevogn. Toget kører langs bredden af Elben med udsigt til flodpramme, små byer og bakker med vinterrasser.

Begynd at planlægge din rejse nu

Prøv Silver Trays planlægnings værktøj. Vælg dine hoteller, skræddersy rejsen til perfektion, og del den med familien

Disse togferier kan måske også interessere dig

PanoramabanerRundrejseStorbyerTog fra DanmarkTogrejser til ØstrigTogrejser til TjekkietTogrejser til Tyskland
Wien via Prag
Fra Danmark til
Wien via Hamborg og Prag
7 nætter | 14.800 kr.
Venedig Odyssé
Fra Berlin Via Prag
og Wien til Venedig
9 nætter | 23.500 kr.
AlperneItalienLuksusRundrejseStorbyerTogrejser til FrankrigTogrejser til Schweiz
Fra Paris via Venedig til Rom
Luksus gennem Alperne
og via Venedig
9 nætter | 26.800 kr.

Få nyheder og togrejser i særklasse

Kom først til gode tilbud på rundrejser og storbyferier. Få inspiration til togrejser i særklasse. Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du kan til hver en tid afmelde dig igen.
Privatlivspolitik