Sevilla via Paris
og Barcelona

Sevilla via Paris

Drømmerejse tværs gennem Europa
8 dage / 7 nætter - 15.500 kr.

Denne skønne togrejse på tre døgn er med nogle af Europas bedste tog på første klasse, og undervejs har du god tid til at nyde både Paris og Barcelona. Du rejser på første klasse og deluxe sovevogn, bor på perfekt beliggende udsøgte firestjernede  hoteller, og bliver kørt fra og til alle banegårde i biler med privatchauffør. Nyd fire dage og nætter i Sevilla, inden du bliver kørt til lufthavnen og flyver tilbage til Danmark.

  • Frokost og vin gennem Danmark
  • Tre-retters middag  i Hamburg
  • Deluxe sovevogn og TGV til Paris
  • Højhastighedstog til Barcelona og Sevilla
  • En nat i Paris og Barcelona
  • Fire nætter i Sevilla og fly hjem
15.500 KR.

per person i delt dobbeltværelse

Exceptionel service og komfort

Frokost og vin ved afgang fra København
Tre-retters middag og cocktail i Hamburg
Deluxe sovevogn med privat bad og toilet
TGV tog på første klasse
Biler med chauffør i alle byer

Spisevogn i Danmark? Med Silver Tray, ja. Nyd en lækker frokost med rejser og fiskefilet sammen med en flaske hvidvin. Frokosten serveres ved dit sæde lige inden afgang fra København.

Frokost og vin
gennem Danmark

Silver Tray har reserveret bord til dig i den klassiske restaurant i elegante Hotel Reichshof lige ved banegården. Her er vi vært for en tre-retters middag, og en cocktail i hotellets fine bar.

Middag og cocktail
i Hamburg

Du får nattogets bedste seng: En deluxe sovevogns-kupé med bløde dyner, ekstra plads og eget bad og toilet. Næste morgen får du serveret en enkel morgenmads anretning.

Deluxe sovevogn
til Alperne

Når du ankommer med dit TGV tog fra Basel til Paris sidst på formiddagen, venter en bil med chauffør på at køre dig til dit perfekt beliggende firestjernede hotel. Du har resten af dagen og aftenen til at indtage byernes by.

Nyd en nat
i Paris

Du kører med direkte TGV-tog fra Paris til Barcelona. Naturligvis på første klasse og med chauffør til og fra banegårdene. Du har aftenen og meget af næste dag til at udforske den catalanske storby.

Oplev
Barcelona

Få det hele på print

Vi har lavet en brochure, der er lige til at printe. Her finder du alle højdepunkter, en dag-for.-dag rejseplan, og en oversigt over alt, hvad rejsen inkluderer.

Danmark | Hamborg | Paris | Barcelona | Sevilla

“Oplev tre af Europas mest spændende og charmerende byer på en drømmerejse fra nord til syd i Europa.”

Det begynder med, at du nyder en lækker frokost og en kølig flaske hvidvin, mens du kører med DSB på første klasse fra København til Hamburg. Men DSB har jo afskaffet spisevognen for flere årtier siden, protesterer du? Ja, så derfor leverer et bud fra Hallernes Smørrebrød en picnic-pakke direkte til dit sæde umiddelbart inden afgang. I Hamburg fortsætter nydelsen: Vi hare reserveret bord til dig i den smukke restaurant i det elegante Hotel Reichshof lige ved banegården, hvor vi er vært ved en tre-retters middag. Og inden du går ned i den ventede sovevogn, er der lige tid til at nyde den cocktail, som venter på dig i hotellets fine bar.

Oplev både Paris
og Barcelona
inden du ankommer
til Sevilla
:::::::::::::::::::::

Herefter gå du de få skridt tilbage til Hamburgs banegård, og ombord i Europas bedste sovevogn: En Deluxe kupé med bløde dyner, ekstra plads, et lille bord med to stole, og dit eget bad og toilet. Sovevognskonduktøren er mand for at skaffe en lille godnatdrink, og næste morgen serverer han en let morgenmadsanretning.

Næste morgen er der lige tid til en café latte på Basels banegård inden du stiger ombord på første klasse på TGV Lyria højhastighedstoget, som på godt tre timer bringer dig til Gare du Nord i Paris. Her venter en chauffør på at køre dig til dit perfekt beliggende firestjernede hotel, hvorfra du har rejsen af dagen og hele aftenen til at nyde byen (hvis du gerne vil have en ekstra nat eller to i Paris, er der bare at sige til).

Næste formiddag kører en bil med chauffør dig til Gare de Lyon, hvor du stiger ombord på første klasse i et TGV tog med direkte kurs mod Barcelona. Du sidder typisk i en luftigt og elegant kabine på togets øverste etage, og der er ikke langt til togets bistro, hvor du kan købe et enkelt måltid. Du er fremme i Barcelona sidst på eftermiddagen, hvor en chauffør naturligvis holder klar til at køre dig til dit firestjernede hotel. Nyd en god aften med tapas, og gå på opdagelse det meste af dagen efter i Barcelona: Dit AVE højhastighedstog afgår nemlig først langt ud på eftermiddagen. (Hvis du ønsker, kan du oplagt tilkøbe en nat ekstra i Barcelona og tage en tidlig afgang mod Sevilla). Den sidste strækning til Sevilla varer blot godt fem timer, og du er fremme ved rejsens endelige mål ud på aftenen.

Du har fire nætter og dage i Sevilla, før en bil med chauffør kører dig til lufthavnen og du flyver hjem til Danmark.

Se et udvalg af vores hoteller

Du bor på charmerende, personlige og perfekt beliggende firestjernede hoteller, som Silver Tray har nøje udvalgt. Når vi kender din ønskede afrejsedato, sender vi dig informationer om de skønne hoteller, du kommer til at bo på.

Se dine tog

Dine tog

Silver Tray har udvalgt Europas bedste tog og fineste ruter til dig. Se nogle af de tog, som du oplever på denne rejse.

NightJet

Liggevogne er for Interrailere. Med Silver Tray rejser du i en ægte, privat sovevogns-kupe med bløde dyner og hovedpuder. Din sovevognskonduktør serverer morgenmad inden ankomst, og kan også klare en snack eller et glas vin inden sengetid.

TGV

Velkommen ombord på Europas originale højhastighedstog. Mange TGV-togsæt er i dag dobbeltdækkere, og dit magelige første klasses sæde er med god sandsynlighed placeret i den lyse og intime kabine på første dæk. Toget medfører en barvogn, hvor du kan købe snacks og drikkevarer.

AVE

AVE er navnet på det spanske statasbaners højhastighedstog. Inden for de senere år har Spanien fået en række billige alternativer, men som Silver Tray gæst rejser du udelukkende med dette flagskib, og naturligvis på første klasse.  

Togrejsen dag for dag

Fold bjælkerne ud og få alle detaljerne med.
Udvid
Dag 1
Frokost med vin gennem Danmark

Afgang ca. 13.00 | Første klasse | Frokost og vin

Du forlader København omkring klokken 13. Du rejser på første klasse, og lige inden afgang kommer en medarbejder fra Hallernes Smørrebrød og serverer en lækker frokost med rejer, fiskefilet og hvidvin ved dit sæde.

Togrejse på første klasse
Frokost med vin serveres ved sædet
Dag 1
Middag og cocktail i Hamburg

Ankomst ca. 18:00 | Tre-retters middag | Cocktail

Fra Hamburgs banegård træder I ind på det historiske hotel Reichshof hvor personalet står klar til at hjælpe jer af med bagagen. Vi har reserveret bord til jer i hotellets smukke restaurant Stadt hvor vi er vært ved en tre-retters middag, som I frit vælger fra a la carte menuen. Drikkevarer under middagen er på egen regning, men bagefter byder Silver Tray på en cocktail i hotellets ikoniske bar.

Ved halv-ni tiden er det tid til at hente jeres bagage, der venter i hotellets lobby, og krydse gaden til banegården, hvor jeres nattog snart ankommer til perronen.

A la carte middag på hotel Reichshofs smukke og historiske restaurant, efterfulgt af en cocktail i baren.
Dag 1
Deluxe sovevogn gennem Tyskland

Afgang ca. 21:00 | Deluxe sovevogn med eget bad og toilet

Velkommen i Europas bedste sovevogns-kupé i et almindeligt tog: Din private Deluxe kupé med gode senge med bløde dyner og hovedpuder, et lille spisebord med to stole, panoramavinduer, og eget bad og toilet. Hvis du har lyst til en lille godbid før natten, kan du bestille det hos din sovevognskonduktør, som også sørger for at servere en enkel morgenmadsanretning før ankomsten.

Deluxe sovevogn med eget bad og toilet
Dag 2
TGV på første klasse til Paris

Afgang ca. 08:30 | Første klasse | TGV med 300 km/t

Du stiger ombord i dette internationale TGV Lyria, hvor du fra dit brede og komfortable førsteklasses sæde kan nyde oplevelsen af at rejse med 300 km/t. Turen tager blot tre timer, og undervejs kan du købe mad og drikke i togets bistro.

TGV højhastighedstog på første klasse
Dag 2
En nat i Paris

Ankomst ca. 11:30 | Bil med privatchauffør | Firestjernet hotel

En bil med privatchauffør holder klar når du ankommer til Paris. Så i stedet for at skulle navigere rundt i metroen med et par store kufferter, er der bare om at læne sig tilbage og nyde køreturen gennem midten af Paris, indtil du snart er fremme ved dit perfekt beliggende firestjernede hotel.

Bil med privatchauffør venter på at køre dig til hotellet
Perfekt beliggende firestjernet hotel med morgenmad
Dag 3
TGV på første klasse til Barcelona

TGV på første sal og første klasse

En bil med chauffør kører dig fra dit hotel til Gare de Lyon, hvor du stiger ombord på et TGV højhastighedstog. Du rejser naturligvis på første klasse, hvilket typisk vil sige i en lys og lækker kabine på togets øverste etage.

Rejsen til Barcelona tager godt seks timer, og du ankommer ud på eftermiddagen.

Bil med chauffør fra hotellet til banegården
TGV på første klasse
Dag 3
En nat i Barcelona

Du bor lige ved Ramblaen og det gotiske kvarter. Du har derfor det perfekte udgangspunkt til at udforske den catalanske hovedstad. Først hele aftenen, og derefter det meste af næste dag, for du rejser først videre sent på eftermiddagen. Naturligvis sørger en bil med chauffør for at bringe dig til banegården.

Perfekt beliggende firestjernet hotel med morgenmad
Hele aftenen og meget af næste dag til at udforske byen på egen hånd
Dag 4
AVE på første klasse til Sevilla

Du kører fra Barcelona til Sevilla på godt fem timer med et direkte AVE højhastighedstog på første klasse. Når du ankommer til Sevilla, venter en bil med chauffør på at køre dig direkte til dit perfekt beliggende firestjernede hotel.

Direkte AVE højhastighedstog på første klasse
Bil med chauffør til og fra banegården
Dag 4-8
Fire nætter i Sevilla

Du bor midt i Sevillas historiske bydel, tæt ved katedralen og paladset. Nyd de kommende dage og aftener i Andalusiens juvel.

Perfekt beliggende firestjernet hotel
Dag 8
Bil til lufthavnen og fly hjem

Bil til lufthavnen og fly hjem

En bil med chauffør kører dig direkte fra dit hotel til lufthavnen, hvor et fly tilbage til Danmark er inkluderet i prisen.

Hvis du foretrækker også at tage toget hjem, er det bare at sige til, så finder vi en spændende løsning.

Bil med chauffør til lufthavnen
Fly hjem til Danmark inkluderet

Begynd at planlægge din rejse nu

Prøv Silver Trays planlægnings værktøj. Vælg dine hoteller, skræddersy rejsen til perfektion, og del den med familien

Togrejsen

+ Individuel rejse med frit valg af dato
+ København-Hamburg på første klasse
+ Deluxe sovevogns-kupé med privat bad og toilet
+ TGV Lyria på første klasse Basel – Paris
+ TGV på første klasse Paris – Barcelona
+ AVE på første klasse Barcelona – Sevilla
+ Bil med chauffør fra banegård til og fra hotellerne
+ Bil med chauffør til lufthavnen og fly hjem

Måltider undervejs

+ Frokost og vin serveret ved sædet inden afgang fra København
+ Tre-retters middag på Hotel Reichshof i Hamburg
+ Cocktail i hotellets historiske bar
+ Let morgenmåltid serveret i sovevogns-kupéen
+ Morgenmad hver morgen på hotellet

Hotellerne

+ Firestjernede hoteller med perfekt beliggenhed
+ Du ser hotellerne inden din endelige bestilling

Tryghed på rejsen

+ Silver Tray håndterer forsinkelser og andre problemer på rejser
+ 24/7 hotline når du har brug for det
+ Fri COVID-19 afbestilling*

*  Ved rejsevejledning fra Udenrigsministeriet der fraråder vaccinerede danskere at rejse til destinationen 

Beklager, dette er ikke inkluderet

– Single rejser. Prisen er per person ved to personer i delt dobbeltværelse.
– Andre måltider. Rejsen inkluderer kun de måltider, der er nævnt.
– Udflugter. Du rejser på egen hånd, og rejsen inkluderer ikke guide eller byture.
– Rejseforsikring. Silver Tray tager ansvar for problemer med selve rejsen, men vi anbefaler at du selv tegner en rejseforsikring i tilfælde af sygdom og ulykke

Disse togferier kan måske også interessere dig

Rhône fra hav til Alper
Fra Middelhavet til hjertet af Alperne
AlperneRundrejse
Alpernes Højdepunkter
Med panorama-ekspresser
12 nætter | 27.900 kr.
Små Italienske Perler
Fem af Italiens mest romantiske byer

Få nyheder og togrejser i særklasse

Kom først til gode tilbud på rundrejser og storbyferier. Få inspiration til togrejser i særklasse. Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du kan til hver en tid afmelde dig igen.
Privatlivspolitik