Paris

Romantisk rejse til Paris

Middag, sovevogn og TGV

Der findes ikke sovevogn fra Nordeuropa til Paris, så vi har opfundet vores helt egen rute. Vi synes, at dette er den bedste togrejse, vi nogensinde har set til Paris. Dette er den billigere version, men det er stadig rigtig godt: Du kører på anden klasse fra København til Hamburg. Her er der reserveret bord til dig i et elegant hotel lige ved banegården, hvor Silver Tray byder først på en tre-retters middag. Og så er det bare at gå de få meter ned til det ventende nattog med din private sovevogns-kupé med bløde dyner og morgenmad på sengen. Om morgenen i Basel skifter du til et lynhurtigt TGV-tog på anden klasse og du er fremme i Paris sidst på formiddagen. Du har fire nætter på et tre-stjernet hotel i Paris inkluderet, men kan købe flere nætter som du ønsker.

ROMANTISK REJSE TIL PARIS
MED SOVEVOGN OG A LA CARTE MIDDAG
 * Standard Express *

 
6 DAGE / 5 NÆTTER 5.750 kr.

  • Afgang København ved frokosttid. Ankomst Paris sen formiddag
  • Anden klasse København – Hamburg
  • Tre-retters middag på elegant hotel
  • Privat sovevogns-kupé med bløde dyner
  • TGV højhastighedstog Basel – Paris på anden klasse
  • 4 nætter på tre-stjernet hotel
  • Videre transport eller hjemrejse på egen hånd

En nat i sovevogn | Fire nætter i Paris

Anden klasse København – Hamburg  |  Middag i Hamburg | Sovevogn Hamburg – Basel  |  TGV højhastighedstog på anden klasse Basel – Paris | 4 nætter på perfekt beliggende tre-stjernet hotel  |  Kun 5.750 kr. per person.

Når du ankommer i Hamburg har Silver Tray reserveret bord i den klassiske restaurant i elegante Hotel Reichshof lige ved banegården. Her er vi vært for en tre-retters middag. Og så venter nattoget!

Middag i Hamburg

Efter middagen stiger du direkte ombord i nattoget, hvor du har en rigtig sovevogns-kupé med bløde dyner. Du kan bestille en snack eller drikkevarer hos sovevognskonduktøren, og næste morgen serverer han en enkel morgenmads anretning.

Sovevogn til Alperne

Næste morgen skifter du let og hurtigt til et direkte TGV, som med 300 km/t sørger for, at du er i Paris sidst på formiddagen. Her bor du i fire nætter på et perfekt beliggende tre-stjernet hotel.

TGV til Paris

Få det hele på print

Vi har lavet en brochure, der er lige til at printe. Her finder du alle højdepunkter, en dag-for.-dag rejseplan, og en oversigt over alt, hvad rejsen inkluderer.

Der findes hurtigere og mere effektive veje til Paris – også med tog – men ingen mere komfortabel og romantisk end denne. Og er det ikke sådan, man skal ankomme til byernes by?

Du rejser fra København ved middagstid, og er i Paris sent om formiddagen næste dag. Der er afrejse alle dage året rundt, og du bestemmer selv, om du vil med fly eller tog tilbage til Danmark.

Denne Standard version er på anden klasse, men stadig med vores unikke service i Hamburg: Her er Silver Tray vært for en tre-retters middag i den smukke restaurant i det elegante Hotel Reichshof, inden du går ombord i en privat to-sengs kupé i en rigtig sovevogn.

Næste morgen er der lige tid til at nyde en café latte på en café på Basels banegård, inden du stiger ombord på et TGV-højhastighedstog med kurs mod Paris. Du ankommer sidst på formiddagen og finder selv vej til dit perfekt beliggende tre-stjernede hotel, hvor du bor i de kommende fire nætter.

På Standard slutter programmet her. Du er selv ansvarlig for den videre færd. Hvis du gerne vil have en bil til lufthavnen og et fly hjem, anbefaler vi, at du kigger på vores Premium rejse.

Togrejsen dag for dag

Fold bjælkerne ud og få alle detaljerne med.
Udvid
Dag 1
Tog til Hamburg
Dag 1
Middag i Hamburg
Dag 1
Nattog gennem Tyskland
Dag 2
TGV til Paris
Dag 2-6
Paris
Dag 6
Rejsen slutter her

Dine tog

Silver Tray har udvalgt Europas bedste tog og fineste ruter til dig. Se nogle af de tog, som du oplever på denne rejse.

NightJet

Liggevogne er for Interrailere. Med Silver Tray rejser du i en ægte, privat sovevogns-kupe med bløde dyner og hovedpuder. Din sovevognskonduktør serverer morgenmad inden ankomst, og kan også klare en snack eller et glas vin inden sengetid.

TGV

Velkommen ombord på Europas originale højhastighedstog. Mange TGV-togsæt er i dag dobbeltdækkere, og dit magelige første klasses sæde er med god sandsynlighed placeret i den lyse og intime kabine på første dæk. Toget medfører en barvogn, hvor du kan købe snacks og drikkevarer.

Se vores firestjernede
hoteller med historie
karakter og perfekt
beliggenhed

Du bor på charmerende, personlige og perfekt beliggende firestjernede hoteller, som Silver Tray har nøje udvalgt. Når vi kender din ønskede afrejsedato, sender vi dig informationer om de skønne hoteller, du kommer til at bo på.

Begynd at planlægge din rejse nu

Prøv Silver Trays planlægnings værktøj. Vælg dine hoteller, skræddersy rejsen til perfektion, og del den med familien

Togrejsen

+ Individuel rejse med frit valg af dato
+ København-Hamburg på anden klasse
+ Privat sovevogns-kupé gennem Tyskland
+ TGV på andenklasse Basel – Paris

Måltider undervejs

+ Tre-retters middag på Hotel Reichshof i Hamburg
+ Let morgenmåltid serveret i sovevogns-kupéen

Hotellet

+ Trestjernet hotel med perfekt beliggenhed
+ Du ser hotellet inden din endelige bestilling

Tryghed på rejsen

+ Silver Tray håndterer forsinkelser og andre problemer på rejser
+ 24/7 hotline når du har brug for det
+ Fri COVID-19 afbestilling*

*  Ved rejsevejledning fra Udenrigsministeriet der fraråder vaccinerede danskere at rejse til destinationen 

Beklager, rejsen inkluderer ikke...

– Single rejser. Prisen er per person ved to personer i delt dobbeltværelse.
– Andre måltider. Rejsen inkluderer kun de måltider, der er nævnt.
– Hjemrejse. Rejsen slutter i Paris. Hvis du gerne vil have hjemrejse inkluderet, skal du vælge vores Premium rejse.
– Rejseforsikring. Silver Tray tager ansvar for problemer med selve rejsen, men vi anbefaler at du selv tegner en rejseforsikring i tilfælde af sygdom og ulykke

Disse togferier kan måske også interessere dig

Rundrejse
Rhône fra hav til Alper
Fra Middelhavet til hjertet af Alperne
Rundrejse
Imperiets Skatte
De fineste byer i det Østrig-ungarske rige
Rundrejse
Alpernes Højdepunkter
Alpernes tre mest spektakulære bjergbaner

Få nyheder og togrejser i særklasse

Kom først til gode tilbud på rundrejser og storbyferier. Få inspiration til togrejser i særklasse. Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du kan til hver en tid afmelde dig igen.
Privatlivspolitik