KØBENHAVN - HAMBURG - DELUXE SOVEVOGN

Kitzbühel

KOM SOVENDE TIL 8 DAGE PÅ SKI
KUN 17.500 kr. PER PERSON*
* ved to personer i delt dobbeltværelse

  • Første klasse til Hamburg med frokost og vin
  • Middag og cocktail i Hamburg
  • Deluxe sovevogn til Alperne
  • Dejligt værelse med balkon og 8 dages liftkort
  • Lige så perfekt rejse hjem
Express Hahnenkamm

Lad os tage den dårlige nyhed først: Vi har kun ganske få pladser på denne drøm af en skiferie. Hvis du vil med på en af de dejligste og mest komfortable skiferier fra Danmark allerede til denne vinter, skal du skynde dig.

Du ankommer til charmerende Kirchberg midt i Kutzbühels ski-terræn efter en skøn togrejse på første klasse, tre-retters middag i Hamburg og ægte sovevogn. Du er fremme lørdag morgen, og kan være på pisterne lidt op ad formiddagen. Du bor på et dejligt hotel tæt på liften og med ski-in. Du har otte fulde dage på ski, for på hjemrejsedagen står du på ski lige indtil lifterne lukker. Du har tid til afterski og en middag inden du kører i sovevogn til Hamburg, hvor Silver Tray er vært for en stor og dejlig morgenmad, inden du fortsætter på første klasse til København. 

Hvide Drømme

Skiferie i særklasse

Vi har arbejdet længe på at skabe den perfekte kombination af togferie og skiferie, og vi tror, at mange skiløbere vil elske kombinationen af en skøn rejse til Alperne, usædvanligt meget tid på ski, og en skarp pris.

* 8 hele dage på ski. Du står på ski fra lørdag formiddag til næste lørdag aften. Og naturligvis inkluderer vi et 8-dages liftkort til Kitzbühels store skiområde. Sådan rent matematisk får du 33% mere skiløb end på en almindelig uges skiferie.

* En drøm af en rejse. Slap af i dit første klasses sæde gennem Danmark og nyd en lækker frokost sammen med en flaske dejlig hvidvin. I Hamburg har vi reserveret bord til i den smukke restaurant i det historiske hotel Reichshof få meter fra banegården. Silver Tray er vært ved en tre-retters a la carte middag, og bagefter byder vi på en cocktail. Og så er det bare om at spadsere et par minutter ned til dit nattog til Alperne.

* Europas bedste sovevogn. Liggevognens hårde brikse er for Interrailere. Med Silver Tray får du en ægte, privat sovevogns-kupé med bløde dyner og hovedpuder. Og hvis du bestiller tidligt nok, er der en god chance for, at du får plads i Europas bedste sovevogn, en deluxe-kupe med ekstra meget plads, panoramavinduer, og privat bad og toilet. Vi giver denne opgradering gratis til de hurtige og heldige.

* Charmerende Kirchberg ved Kitzbühel. Når du vågner om morgenen i Østrig, venter charmerende Kirchberg blot tyve minutter væk med lokaltog. Du er fremme lidt efter klokken ni om morgenen, og naturligvis sørger vi for, at en taxa venter på dig ved byens lille banegård for at køre dig den korte afstand til hotellet. Du bor i et dejligt dobbeltværelse med balkon. Hotellet ligger i gåafstand til en lift, ellers er er skibus hver 10. minut. Og når du er færdig med skiløbet i Kitzbühels enorme terræn, kan du stå på ski lige til hoveddøren.

* Ferien fortsætter på hjemrejsen. Du har tid til både afterski og middag i Kirchberg om lørdagen, før du skal sige farvel til Alperne. Men ferien er ikke slut. Nyd natten i den skønne sovevogn, og gå direkte fra sovevognen i Hamburg til hotel Reichshofs fine restaurant, hvor en stor morgenmads-buffet venter på dig. Bagefter slapper du af på første klasse i EuroCity toget til København, hvor du ankommer søndag eftermiddag.

Din rejse

9 nætter | 8 hele dage på ski

Første klasse København – Hamburg  |  Frokost i toget og middag i Hamburg | Sovevogn Hamburg – Alperne  |  7 nætter i dobbeltværelse med balkon og tæt på pisterne  |  8-dages liftkort  |  Tilsvarende rejse hjem  |  Kun 17.500 kr. per person.

Udvid
FRE
København - Hamburg
FRE aften
Hamburg

Ankomst ca. 18:00 | Tre-retters middag | Cocktail

Fra Hamburgs banegård træder I ind på det historiske hotel Reichshof hvor personalet står klar til at hjælpe jer af med bagagen. Vi har reserveret bord til jer i hotellets smukke restaurant Stadt hvor vi er vært ved en tre-retters middag, som I frit vælger fra a la carte menuen. Drikkevarer under middagen er på egen regning, men bagefter byder Silver Tray på en cocktail i hotellets ikoniske bar.

Ved halv-ni tiden er det tid til at hente jeres bagage, der venter i hotellets lobby, og krydse gaden til banegården, hvor jeres nattog snart ankommer til perronen.

A la carte middag på hotel Reichshofs smukke og historiske restaurant, efterfulgt af en cocktail i baren.
FRE nat
Sovevogn til Alperne

Du træder ind i din private sovevogns-kupé med gode senge med bløde dyner og hovedpuder. Komforten her er flere klasser over de almindelige liggevogne. Hvis du har lyst til en lille godbid før natten, kan du bestille det hos sovevognskonduktøren.

Toget medfører et lille antal deluxe-kupeer med ekstra plads og privat bad og toilet. Dette er de lækreste sovevogns-kupeer på et almindeligt nattog i Europa. Hvis du bestiller i god tid, så der endnu er plads, opgraderer vi dig gratis.

Om morgenen serverer sovevognskonduktøren en enkel morgenmad i din kupe før ankomsten til Wörgl. Her skifter du let og hurtigt til et lokaltog, som på blot tyve minutter bringer dig til Kirchberg. Her venter en bestilt taxa på at køre dig den korte afstand til dit hotel.

Nattog med privat sovevogns-kupe.
Morgenmad serveres i kupeen.
Bestilt taxa venter på at køre dig til hotellet.
Ugen
Kitzbühel

Du bor på et dejligt familie-ejet trestjernet hotel i et godt dobbeltværelse med balkon. Dit liftkort til otte dage på ski får du udleveret på hotellet, og så er det bare at sætte kursen mod pisterne.

Ganske nær hotellet finder du en lift til et mindre skiområde, som byder på aftenski og ski-in til hotellet, og det er kun få minutter med skibussen til lifterne til det enorme Kitzbühel skiterræn.

Kirchberg er en levende og hyggelig by med livligt afterski og gode restauranter. Hvis du gerne vil opleve mondæne Kitzbühel, kan du passende stoppe skiløbet dér, og så tage med toget tilbage til Kirchberg senere på aftenen – det tager blot otte minutter.

Trestjernet hotel med dobbeltværelse med balkon
LØR aften
Alperne – Hamburg

Det bedste ved hjemturen er, at den begynder så sent. Du har hele lørdagen på ski, og endda også tid til både afterski og middag.

I nattoget får du igen en dejligt nat i din private sovevognskupe, og næste morgen har vi reserveret bord til dig i hotel Reichhofs restaurant til den store morgenmadsbuffet.

Privat sovevogns-kupe
Lækker morgenmadsbuffet i Hamburg
SØN
Hamburg - København

Efter en god morgenmadsbuffet i restauranten på Hotel Reichshof, stiger du ombord på første klasse på dit tog til København. Du er hjemme om eftermiddagen.

Privat sovevogns-kupe
Lækker morgenmadsbuffet i Hamburg

Dine hoteller

Du bor på charmerende, personlige og perfekt beliggende firestjernede hoteller, som Silver Tray har nøje udvalgt. Når du planlægger din rejse, kan du i mange byer frit vælge din personlige favorit blandt to af vores udvalgte hoteller – uden at betale ekstra. Alle hoteller er inklusive en lækker morgenmad.

NightJet

Liggevogne er for Interrailere. Med Silver Tray rejser du i en ægte, privat sovevogns-kupe med bløde dyner og hovedpuder. Din sovevognskonduktør serverer morgenmad inden ankomst, og kan også klare en snack eller et glas vin inden sengetid.

Din Silver Tray ferie inkluderer

Første klasse og privat sovevogn

+ Første klasse til Hamburg
+ Privat to-sengs sovevognskupe til Alperne

Måltider undervejs

+ Frokost og vin serveres ved dit sæde fra København
+ Tre-retters a la carte middag i Hamburg
+ Cocktail efter middagen
+ Morgenmad i kupeen inden ankomst til Alperne
+ Stor morgenmadsbuffet på restaurant i Hamburg på hjemrejsen

Syv nætter i Kirchberg ved Kitzbühel

+ Ophold i dobbeltværelse med balkon på *** Hotel Willms
+ Morgenmad
+ 8-dages liftkort

Fuld tryghed

+ 24-timers hotline med personlig service
+ Silver Tray håndterer alle problemer og forsinkelser

Disse togferier kan måske også interessere dig

Rundrejse
Rhône fra hav til Alper
Fra Middelhavet til hjertet af Alperne
Rundrejse
Imperiets Skatte
De fineste byer i det Østrig-ungarske rige
Rundrejse
Alpernes Højdepunkter
Alpernes tre mest spektakulære bjergbaner