6 dage/5 nætters magisk julerejse

Julemagi i Budapest, Wien og Prag

EUROPAS SKØNNESTE JULEBYER
BUDAPEST   |  WIEN    |  PRAG    

6-dages individuel togferie i særklasse
______________________________________________________________________
Togrejser på premium første klasse
______________________________________________________________________
Historiske firestjernede hoteller med morgenmad
______________________________________________________________________
Privatchauffører til og fra alle banegårde
______________________________________________________________________
Privat byvandring med lokal insider i Wien
_____________________________________________________________________
Inklusive fly og privat lufthavnstransfer med chauffør
_____________________________________________________________________

Kun 9.400 kr*
*per person når to rejser sammen

Julerejse

Tre af Europas smukkeste og mest historiske byer er også der, hvor du finder nogle af Europas fineste julemarkeder. Rejs mellem Budapest, Wien og Prag på premium første klasse på lækre tog med spisevogn. Bo på udsøgte og perfekt beliggende firestjernede hoteller. Find frem til Wiens lokale og autentiske julemarkeder i selskab med din helt egen lokale insider. Og få personlig service hver gang du rejser til eller fra en by, hvor privatchauffører sørger for at gøre transferen afslappet og behagelig. Dette er med andre ord en julerejse som huskes lige til påske.

Magiske julebyer

6-dages julerejse på første klasse

Tre af Europas smukkeste og mest historiske byer er også der, hvor du finder nogle af Europas fineste julemarkeder. Du har sikkert allerede oplevet på en hed sommerdag, hvordan pladserne, stræderne og palæerne i Budapest, Wien og Prag stråler af eventyr. Forestil dig så, hvor magisk stemningen bliver, når julelysene tændes, de kunstfærdige dekorationer hænges op, og duften af ristede mandler og varm vin breder sig.

Alene i Wien finder du over 20 julemarkeder – du skal naturligvis se det spektakulære marked foran rådhuset og de elegante og stilfulde markeder foran Belvedere og Schönbrunn paladserne, men byen har også adskillige lokale og autentiske markeder, som de færreste turister ser. Det kommer du til på denne togferie, for en engelsktalende lokal insider inviterer dig på en privat byvandring, hvor hun introducerer dig til de markeder, som wienerne selv elsker.

Også Prag og Budapest byder på en lang række fine julemarkeder – både på byernes fineste pladser og i de lokale nabolag. I begge byer bør du ikke snyde dig selv for at prøvesmage nogle af de mange lokale delikatesser, og der er også rige muligheder for at købe nogle af årets julegaver.

Denne individuelle julerejse på fem nætter og seks dage er i sædvanlig Silver Tray stil: Du får personlig service og førsteklasses komfort hele vejen.

Du rejser mellem Budapest og Wien samt mellem Wien og Prag på et af Europas mest komfortable tog, det østrigske flagskib Railjet. Vi opgraderer dig endda til premium første klasse med masser af plads og ekstra service. Toget medfører en dejlig bistro, og som VIP-passager kan du endda bede din steward om at servere måltidet ved dit sæde.

Du bor på udsøgte og perfekt beliggende firestjernede hoteller med morgenmad. Hver gang, du ankommer til en banegård, venter en privatchauffør på at køre dig direkte til hotellet. Når du skal videre til næste by, holder din bil klar foran hotellets indgang. Og naturligvis får du også privatchauffør fra og til lufthavnen.

Julehygge med et lille drys luksus i nogle af Europas mest charmerende byer. Det er ikke den dårligste start på julen 2021.

Din rejse

6 dage / 5 nætters togferie til Budapest, Wien og Prag med fly ud og hjem

Togferie på premium første klasse i Business Class på direkte Railjet eksprestog fra Budapest til Wien og Budapest. Ophold på perfekt beliggende firestjernede hoteller. Transfers med privatchauffør i alle byer. Byvandring med lokal insider i Wien. Fly København – Budapest og Prag – København. Afrejse alle dage 20. november – 15. december.

Udvid
Dag 1
Flyv fra København til Budapest

Du flyver fra København til Budapest, hvor du bliver hentet af en privatchauffør i lufthavnen og kørt direkte til dit perfekt beliggende hotel.

Fly fra København
Bil med privatchauffør fra lufthavnen
Dag 2
Budapest

Dette er en hovedstad i to dele, Buda og Pest, der ligger på hver sin side af Donau. Pest viser stolt sine skatte frem fra det 19. århundrede, som var byens storhedstid. Buda kan også bryste sig af adskillige fabelagtige bygninger, ikke mindst Fisherman Bastion, et eventyrslot med et panoramablik ud over Donau.

Snyd ikke dig selv for byens historiske, store caféer. New York Café er nok den mest overdådige af dem alle: Et virkelig luksuriøst lokale med smukke freskoer og guldbelægninger stort set overalt.

De varme bade kommer du ikke udenom. En autentisk Budapest-oplevelse helt tilbage fra romertiden. Vælg selv, om du foretrækker dit bad i osmannisk, jugend eller moderne stil Eller tag det mest kendte af dem alle, Széchenyi med sin neo-barokke udsmykning og bygninger fra neo-renæssancen, som omkranser de åbne bade.

Indhyllet i historie fra romerne, osmannerne og østrigerne
Storslåede historiske caféer
Dag 3
Budapest – Wien

Du køres til banegården og stiger ombord i et RailJet – de østrigske baners flagskib og et af de mest komfortable tog i Europa. Vi opgraderer dig til togets premium first class med masser af plads og personlig service. Toget medfører en udmærket bistro, men som VIP-passager kan du bede om at få din bestilling serveret direkte ved dit sæde.

Når du er fremme i Wien, står din personlige guide klar til at modtage dig lige ved togvognen. Hun eskorterer dig ud til den ventende bil, og snart er du fremme ved dit perfekt beliggende hotel. Når du er checket ind, inviterer guiden dig på en privat byvandring, hvor du får en personlig og autentisk introduktion til hendes by. Husk, at dette er din egen guide – hvis du har særlige ønsker, er det blot at sige til.

Premium first class på direkte RailJet
Personlig ankomstservice med privat guide og chauffør
Privat byvandring med lokal insider
Dag 4
Wien

Wien virker umiddelbart som en meget pompøs hovedstad til et ganske lille land, men dens størrelse var ganske passende indtil for omkring 100 år siden, dengang Hapsburgerne regerede et kejserrige som omfattede store dele af Europa. Og det er ikke svært at forestille sig, hvordan det må have været, for det kejserlige liv lever mange steder i bedste velgående. Det verdensberømte drengekor fra 1498 synger stadig til søndagsgudstjenesten i Hofburg paladset. Lipizzaner hingstene optræder stadig i Den spanske Rideskole. Og der er stadig afslappet sommerstemning i Schloss Schönbrunn.

Wien er dog meget andet end kejserligt støv fra en svunden tid. Den er adskillige gange kåret som verdens bedste by at bo i, og du kan selv få en ide om hvorfor, når du indtager en kage i en af de overdådige caféer, eller får smagsprøver på lokale delikatesser i byens historiske og luksuriøse Naschmarkt torvehal.

 

 

Prægtige paladser og kejserlig stemning
Overdådige caféer og luksuriøse torvehaller
Dag 5
Wien – Prag

Du køres til banegården og stiger ombord i et RailJet – de østrigske baners flagskib og et af de mest komfortable tog i Europa. Vi opgraderer dig til togets premium first class med masser af plads og personlig service. Toget medfører en udmærket bistro, men som VIP-passager kan du bede om at få din bestilling serveret direkte ved dit sæde.

Når du er fremme i Prag, venter en bil med privatchauffør på at køre dig til dit perfekt beliggende hotel.

Prægtige paladser og kejserlig stemning
Overdådige caféer og luksuriøse torvehaller
Dag 6
Flyv hjem fra Prag

Naturligvis fortsætter den vante Silver Tray service også på rejsens sidste dag: Du bliver kørt fra dit hotel til lufthavnen i bil med privatchauffør.

Transfer med privatchauffør til lufthavnen og fly hjem

Dine hoteller

Du bor på charmerende, personlige og perfekt beliggende firestjernede hoteller, som Silver Tray har nøje udvalgt. Når du planlægger din rejse, kan du i mange byer frit vælge din personlige favorit blandt to af vores udvalgte hoteller – uden at betale ekstra. Alle hoteller er inklusive en lækker morgenmad.

Dine tog

Silver Tray har udvalgt Europas bedste tog og fineste ruter til dig. Se nogle af de tog, som du oplever på denne rejse.

Railjet

RailJet er de østrigske statsbaners flagskib og et af de mest komfortable tog i Europa. Ikke mindst fordi det har en premium første klasse, som du naturligvis sidder i. Her er der endnu mere plads og ro end på den almindelige første klasse. Toget medfører en udmærket bistro, men som VIP-passager kan du bede din steward om at få serveret dit måltid ved sædet (mad og drikke er dog ikke gratis).

Din Silver Tray ferie inkluderer

Togrejser på premium første klasse

+ Direkte og hurtige togrejser
+ Komfortable RailJet tog
+ Opgradering til premium første klasse

Firestjernede hoteller

+ Højt anerkendte og nøje udvalgt
+ Perfekt beliggende i bycentrene
+ Morgenmad inkluderet

Privatchauffør til og fra toget

+ Privat transfer med chauffør til og fra alle banegårde
+ Også privat transfer fra og til lufthavnene

Privat byvandring i Wien

+ To timers privat byvandring i Wien
+ Engelsktalende lokal insider

Tryghed på rejsen

+ 24-timers personlig hjælpelinje ved akutte problemer
+ Silver Tray håndterer forsinkelser og andre problemer

Beklager, dette er ikke inkluderet

– Mad og drikke ud over morgenmad
– Catering på toget
– Lokale udflugter ud over byvandringen

Disse togferier kan måske også interessere dig

Rundrejse
Rhône fra hav til Alper
Fra Middelhavet til hjertet af Alperne
Rundrejse
Imperiets Skatte
De fineste byer i det Østrig-ungarske rige
Rundrejse
Alpernes Højdepunkter
Alpernes tre mest spektakulære bjergbaner