Julemagi

Magiske julebyer

Budapest - Wien - Prag
7 dage / 6 nætter – 12.300 kr.

Tre af Europas smukkeste og mest historiske byer er også der, hvor du finder nogle af Europas fineste julemarkeder. Rejs mellem Budapest, Wien og Prag på premium første klasse på lækre tog med spisevogn. Bo på udsøgte og perfekt beliggende firestjernede hoteller. Kør i bil med chauffør til og fra lufthavnen. Dette er med andre ord en julerejse som huskes lige til påske. Er du interesseret i de lokale julemarkeder, så åbner de officielt i Wien og Budapest fra 20. november – og i Prag fra 26. november.

  • Flyv til Budapest og hjem fra Prag
  • Rejs med hurtige og direkte tog med spisevogn
  • Nyd ekstra komfort og service på togets Business Class
  • Bo i hjertet af byernes historiske bymidter
  • Oplev klassiske firestjernede hoteller af høj kvalitet
  • Bil med chauffør fra hoteller til banegård
  • Bil med chauffør fra og til lufthavnen
12.300 KR.

pr person
når to rejser sammen.

Single tillæg 30%

Julestemning i tre magiske byer

Naturligvis er det i Wien, du finder Europas mest elegante julemarkeder. Habsburgernes hovedstad har altid været kendetegnet af sin udsøgte stil. Det mest kendte julemarked er dette ved rådhuset, mens Schönbrunn og Belvedere palæerne har de mest fornemme.

Elegant og magisk

Budapest arvede mange af Wiens bedste karaktertræk dengang de begge var hovedstæder i det Østrig-ungarske imperie. Så derfor kan du fejre højtiden med kaffe og kage i en af byens overdådige historiske caféer, når du har besøgt nogle af de mange lokale julemarkeder.

Jul i Budapest

Nogle byer har lettere end andre ved at iklæde sig den rette julestemning. Prag er en af dem: En af Europas smukkeste byer med en 1000 år gammel skyline. Når de lokale udsmykker de i forvejen pittoreske pladser med funklende julelys, er resultatet overdådigt.

Altid eventyrlig

I alle tre byer bør du smage på de lokale delikatesser - her er det en traditionel kødret på et julemarked i Budapest. I Wien skal din private lokale insider nok sørge for at guide dig til wienernes foretrukne godbidder.

Lokale delikatesser

Togrejsen dag for dag

Fold bjælkerne ud og få alle detaljerne med.
Udvid
Dag 1
Flyv fra Danmark til Budapest

Flyv fra Danmark
til Budapest
………………………………………….
Kør i bil med chauffør
fra lufthavnen til dit hotel
………………………………………….
Bo i hjertet af Budapest
klassisk firestjernet hotel
med morgenmad
………………………………………….

Budapest

Dag 3
Fra Budapest til Wien

Kør fra hotellet
til banegården
i bil med chauffør
………………………………………….
Stig ombord på
direkte RailJet ekspres til Wien
………………………………………….
Nyd din opgradering til
Business Class med
ekstra plads og personlig service
………………………………………….
Bo i hjertet af Wien
klassisk firestjernet hotel
med morgenmad
………………………………………….

Railjet til Wien

Dag 5
Direkte tog til Prag

Kør fra hotellet
til banegården
i bil med chauffør
………………………………………….
Stig ombord på
direkte RailJet ekspres til Prag
………………………………………….
Nyd din opgradering til
Business Class med
ekstra plads og personlig service
………………………………………….
Bo i hjertet af Prag
klassisk firestjernet hotel
med morgenmad
………………………………………….

Prag

Dag 7
Bil til lufthavnen og fly hjem

Kør fra hotellet
til lufthavnen
i bil med chauffør
………………………………………….
Flyv hjem
til Danmark

 

Bil med chauffør

Se dine hoteller og få din personlige rejseplan

Indtast din ønskede afrejsedato og se
vores hoteller på netop dine dage.
Og hent din personlig rejseplan.

“Tre af Europas smukkeste og mest historiske byer er også der, hvor du finder nogle af Europas fineste julemarkeder.”

Tre af Europas smukkeste og mest historiske byer er også der, hvor du finder nogle af Europas fineste julemarkeder. Du har sikkert allerede oplevet på en hed sommerdag, hvordan pladserne, stræderne og palæerne i Budapest, Wien og Prag stråler af eventyr. Forestil dig så, hvor magisk stemningen bliver, når julelysene tændes, de kunstfærdige dekorationer hænges op, og duften af ristede mandler og varm vin breder sig.

Alene i Wien finder du over 20 julemarkeder – du skal naturligvis se det spektakulære marked foran rådhuset og de elegante og stilfulde markeder foran Belvedere og Schönbrunn paladserne, men byen har også adskillige lokale og autentiske markeder, som de færreste turister ser. Også Prag og Budapest byder på en lang række fine julemarkeder – både på byernes fineste pladser og i de lokale nabolag. I begge byer bør du ikke snyde dig selv for at prøvesmage nogle af de mange lokale delikatesser, og der er også rige muligheder for at købe nogle af årets julegaver.

Denne individuelle julerejse på seks nætter og syv dage er med førsteklasses komfort hele vejen. Du rejser mellem Budapest og Wien samt mellem Wien og Prag på et af Europas mest komfortable tog, det østrigske flagskib Railjet. Vi opgraderer dig endda til premium første klasse med masser af plads og ekstra service. Toget medfører en dejlig bistro, og som VIP-passager kan du endda bede din steward om at servere måltidet ved dit sæde.

Du bor på udsøgte og perfekt beliggende firestjernede hoteller med morgenmad. Når du skal videre til næste by, holder din bil klar foran hotellets indgang. Og naturligvis får du også privatchauffør fra og til lufthavnen.

Julehygge med et lille drys luksus i nogle af Europas mest charmerende byer. Det er ikke den dårligste start på julen 2022.

Få det hele på print

Vi har lavet en brochure, der er lige til at printe. Her finder du alle højdepunkter, en dag-for.-dag rejseplan, og en oversigt over alt, hvad rejsen inkluderer.

Se et udvalg af vores hoteller

Du bor på charmerende, personlige og perfekt beliggende firestjernede hoteller, som Silver Tray har nøje udvalgt. Når vi kender din ønskede afrejsedato, sender vi dig informationer om de skønne hoteller, du kommer til at bo på.

Hotel Kaiserin Elisabeth

WIEN: Det firestjernede Hotel Kaiserin Elisabeth ligger i hjertet af Wien kun få skridt fra byens mest kendte vartegn, Stefansdom. I gåafstand fra hotellet finder du ligeledes Statsoperaen, borgen Hofburg, shoppinggaden Kärtner Strasse og en lang række udsøgte restauranter. Hotellets værelser er elegant indrettet i lyse farver med moderne badeværelser og en rolig, afslappende atmosfære.

Ventana Hotel

PRAG: Femstjernet hotel beliggende i et overdådigt ny-renæssanceslot i Prags smukkeste bydel. Værelserne er elegant indrettet med marmorbadeværelser og højt til loftet. Derudover er hotellet kendt for sit fantastiske køkken og sin overdådige morgenmad. Når du træder ud af hotellet, finder du byens Old Town Square, hvor du blandt andet kan se det populære astronomiske ur, Prag Orloj, siddende på byens imponerende rådhus.

Corinthia

BUDAPEST: Dette femstjernede hotel midt i Budapest, er en sand perle. Storslået både udenpå og indeni, som kun det gamle Ungarn kan præstere. Budapest er kendt for sine mange termiske bade, og på Corinthia Hotel finder du et af de smukkeste, Budapest kan levere. Du må ikke forlade dette overdådige hotel, uden at have taget en tur i hotellets smukke, indendørs spa.  

Se dine tog

Dine tog

Silver Tray har udvalgt Europas bedste tog og fineste ruter til dig. Se nogle af de tog, som du oplever på denne rejse.

Railjet

RailJet er de østrigske statsbaners flagskib og et af de mest komfortable tog i Europa. Ikke mindst fordi det har en premium første klasse, som du naturligvis sidder i. Her er der endnu mere plads og ro end på den almindelige første klasse. Toget medfører en udmærket bistro, men som VIP-passager kan du bede din steward om at få serveret dit måltid ved sædet (mad og drikke er dog ikke gratis).

Begynd at planlægge din rejse nu

Prøv Silver Trays planlægnings værktøj. Vælg dine hoteller, skræddersy rejsen til perfektion, og del den med familien

Togrejser på premium første klasse

+ Direkte og hurtige togrejser
+ Komfortable RailJet tog
+ Opgradering til premium første klasse

Firestjernede hoteller

+ Højt anerkendte og nøje udvalgt
+ Perfekt beliggende i bycentrene
+ Morgenmad inkluderet

Privatchauffør til og fra toget

+ Privat transfer fra og til lufthavnene

Tryghed på rejsen

+ 24-timers personlig hjælpelinje ved akutte problemer
+ Silver Tray håndterer forsinkelser og andre problemer

Beklager, dette er ikke inkluderet

– Mad og drikke ud over morgenmad
– Catering på toget
– Lokale udflugter

Disse togferier kan måske også interessere dig

RundrejseTog fra Danmark
Wien via Prag
Fra Danmark til
Wien via Hamborg og Prag
7 nætter | 14.800 kr.
RundrejseTog fra Danmark
Elegante Paris
Fra Danmark til Paris
via Heidelberg
6 nætter | 14.800 kr.
Venedig Odyssé
Fra Berlin Via Prag
og Wien til Venedig
9 nætter | 23.500 kr.

Få nyheder og togrejser i særklasse

Kom først til gode tilbud på rundrejser og storbyferier. Få inspiration til togrejser i særklasse. Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du kan til hver en tid afmelde dig igen.
Privatlivspolitik