Budapest
via Wien

To elegante hovedstæder

Damark - Hamborg - nattog - Wien - Budapest
7 dage / 6 nætter - 12.750 kr.

Naturligvis skal en rejse til to elegante hovedstæder være en klassisk oplevelse i sig selv. Så vi serverer frokost og vin ved dit førsteklasses sæde inden afgang fra København. Tre-retters middag og cocktail på elegant restaurant ved banegården i Hamburg. Deluxe sovevogns-kupé med bløde dyner og privat bad til Wien. Business Class med ekstra plads og service fra Wien til Budapest. Bil med chauffør i begge byer. Og ophold på perfekt beliggende firestjernede hoteller i både Wien og Budapest.

 

  • Frokost og vin gennem Danmark
  • Tre-retters middag og cocktail i Hamburg
  • Deluxe sovevogn til Wien
  • En nat i Wien
  • Railjet på Business Class til Budapest
  • Transfer med privatchauffør
  • Fire nætter i Budapest
  • Bil til lufthavnen og fly hjem
12.750 KR.

Pr person
når to rejser
sammen

Exceptionel service og komfort

Spisevogn i Danmark? Med Silver Tray, ja. Nyd en lækker frokost med rejser og fiskefilet sammen med en flaske hvidvin. Frokosten serveres ved dit sæde lige inden afgang fra København.

Frokost og vin
gennem Danmark

Silver Tray har reserveret bord til dig i den klassiske restaurant i elegante Hotel Reichshof lige ved banegården. Her er vi vært for en tre-retters middag, og en cocktail i hotellets fine bar.

Middag og cocktail
i Hamburg

Du får nattogets bedste seng: En deluxe sovevogns-kupé med bløde dyner, ekstra plads og eget bad og toilet. Næste morgen får du serveret en enkel morgenmads anretning.

Deluxe sovevogn
til Alperne

Mellem Wien og Budapest kører du med det østrigske flagskib Railjet, hvor du rejser på togets premium første klasse, Business Class. Her får du ekstra meget plads og personlig service.

Business Class
med ekstra service

Få det hele på print

Vi har lavet en brochure, der er lige til at printe. Her finder du alle højdepunkter, en dag-for.-dag rejseplan, og en oversigt over alt, hvad rejsen inkluderer.

Danmark – Hamborg – nattog – Wien – Budapest – fly hjem

“Budapest og Wien er klassiske byer, og vores romantiske og komfortable rejse dertil er også som taget ud af en svunden tid.”

Budapest var i sine gyldne lykkeår den ene af de to hovedstæder i det såkaldte Dobbeltmonarki. Og på denne togrejse til Budapest oplever du også den anden, endnu mere elegante hovedstad – Wien. Det er klassiske byer, og rejsen dertil er også som taget ud af en svunden tid.

Velkommen ombord i
kontinentets bedste
sovevogn med ekstra
plads og privat
bad og toilet

:::::::::::::::::::::::::::

Det begynder med, at du nyder en lækker frokost og en kølig flaske hvidvin, mens du kører med DSB på første klasse fra København til Hamburg. Men DSB har jo afskaffet spisevognen for flere årtier siden, protesterer du? Ja, så derfor leverer et bud fra Hallernes Smørrebrød en picnic-pakke direkte til dit sæde umiddelbart inden afgang. I Hamburg fortsætter nydelsen: Vi hare reserveret bord til dig i den smukke restaurant i det elegante Hotel Reichshof lige ved banegården, hvor vi er vært ved en tre-retters middag. Og inden du går ned i den ventede sovevogn, er der lige tid til at nyde den cocktail, som venter på dig i hotellets fine bar.

Herefter gå du de få skridt tilbage til Hamburgs banegård, og ombord i kontinentets bedste sovevogn: En deluxe-kupé med bløde dyner, ekstra plads, et lille bord med to stole, og dit eget bad og toilet. Sovevognskonduktøren er mand for at skaffe en lille godnatdrink, og næste morgen serverer han en let morgenmadsanretning.

En bil med chauffør kører dig til et perfekt beliggende firestjernet hotel, og du har nu hele dagen og aftenen til at opleve Wien. Næste morgen bliver du kørt til banegården og stiger ombord i det østrigske flagskib, RailJet, hvor vi har opgraderet dig til Business Class – niveauet lige over første klasse. Her er ekstra god plads og personlig service. Hvis du er sulten, findes togets bistro lige ved siden af.

I Budapest venter en bil med chauffør på at køre dig til dit klassiske firestjernede hotel, og du har nu fire nætter til at udforske byen, inden du bliver kørt til lufthavnen og flyver hjem. (Hvis du gerne vil have ekstra tid i Wien eller Budapest, eller gerne vil rejse hjem også med tog, er det bare at kontakte os.)

Se et udvalg af vores hoteller

Du bor på charmerende, personlige og perfekt beliggende firestjernede hoteller, som Silver Tray har nøje udvalgt. Når vi kender din ønskede afrejsedato, sender vi dig informationer om de skønne hoteller, du kommer til at bo på.

Se dine tog

NightJet

Liggevogne er for Interrailere. Med Silver Tray rejser du i en ægte, privat sovevogns-kupe med bløde dyner og hovedpuder. Din sovevognskonduktør serverer morgenmad inden ankomst, og kan også klare en snack eller et glas vin inden sengetid.

Railjet

RailJet er de østrigske statsbaners flagskib og et af de mest komfortable tog i Europa. Ikke mindst fordi det har en premium første klasse, som du naturligvis sidder i. Her er der endnu mere plads og ro end på den almindelige første klasse. Toget medfører en udmærket bistro, men som VIP-passager kan du bede din steward om at få serveret dit måltid ved sædet (mad og drikke er dog ikke gratis).

Togrejsen dag for dag

Fold bjælkerne ud og få alle detaljerne med.
Udvid
Dag 1
Frokost og vin gennem Danmark
Dag 1
Middag og cocktail i Hamburg
Dag 1
Deluxe sovevogn med eget bad
Dag 2
En dag og nat i Wien
Dag 3
Med RailJet på Business Class til Budapest
Dag 3-7
Fire nætter i Budapest
Dag 7
Bil til lufthavnen og fly hjem

Begynd at planlægge din rejse nu

Prøv Silver Trays planlægnings værktøj. Vælg dine hoteller, skræddersy rejsen til perfektion, og del den med familien

Togrejsen

+ Individuel rejse med frit valg af dato
+ København-Hamburg på første klasse
+ Deluxe sovevogns-kupé med privat bad og toilet
+ RailJet på Business Class Wien – Budapest
+ Bil med chauffør fra banegård til og fra hoteller
+ Bil med chauffør til lufthavn og fly hjem

Måltider undervejs

+ Frokost og vin serveret ved sædet inden afgang fra København
+ Tre-retters middag på Hotel Reichshof i Hamburg
+ Cocktail i hotellets historiske bar
+ Let morgenmåltid serveret i sovevogns-kupéen
+ Morgenmad hver morgen på hotellet

Hotellerne

+ Firestjernede hoteller med perfekt beliggenhed
+ Du ser hotellerne inden din endelige bestilling

Tryghed

+ Silver Tray håndterer forsinkelser og andre problemer på rejser
+ 24/7 hotline når du har brug for det
+ Fri COVID-19 afbestilling*

*  Ved rejsevejledning fra Udenrigsministeriet der fraråder vaccinerede danskere at rejse til destinationen 

Beklager, rejsen inkluderer ikke...

– Single rejser. Prisen er per person ved to personer i delt dobbeltværelse.
– Andre måltider. Rejsen inkluderer kun de måltider, der er nævnt.
– Udflugter. Du rejser på egen hånd, og rejsen inkluderer ikke guide eller byture.
– Rejseforsikring. Silver Tray tager ansvar for problemer med selve rejsen, men vi anbefaler at du selv tegner en rejseforsikring i tilfælde af sygdom og ulykke

Disse togferier kan måske også interessere dig

Rhône fra hav til Alper
Fra Middelhavet til hjertet af Alperne
AlperneRundrejse
Alpernes Højdepunkter
Med panorama-ekspresser
12 nætter | 27.900 kr.
Små Italienske Perler
Fem af Italiens mest romantiske byer

Få nyheder og togrejser i særklasse

Kom først til gode tilbud på rundrejser og storbyferier. Få inspiration til togrejser i særklasse. Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du kan til hver en tid afmelde dig igen.
Privatlivspolitik