Alpernes Hjerte - Togrejse til Jungfrau via Hamborg & Heidelberg

Premium Togferie
  • Tre direkte tog på første klasse plus bjergbane
  • Europas højeste jernbane til 3400 meters højde på Jungfrau
  • High Tea i Hamborg
  • To nætter i smukke Heidelberg
  • Fire nætter i Grindelwald ved foden af Jungfrau
  • Fantastiske vandre-muligheder i en af Europas flotteste bjergegne
  • Tog til lufthavnen og fly hjem
25.400 KR.

pr person i delt
dobbeltværelse

Togrejse til Alpernes juvel

Danmark – Hamborg – Heidelberg – Jungfrau
8 dage / 7 nætter – 25.400 kr.

Togferie fra Danmark  via Heidelberg til Jungfrau, et af de mest magisk flotte områder i hele Alperne. Togrejsen til Schweiz byder på flere flotte panoramaer, men højdepunktet finder sted på selve Jungfrau, når du rejser med Europas højeste jernbane til 3400 meters højde. Her spejder du ud over en mægtig gletsjer og næsten kan række ud mod de hvide bjergtinder omkring dig.

Når du ankommer til dit hotel i Hamborg ved frokosttid, byder vi på en lækker High Tea i den elegante lobby med sandwiches, scones og kager. Og om aftenen venter en klassisk cocktail i hotellets historiske bar.

High Tea
i Hamborg

Oplev en af de fineste panorama-togrejser nord for Alperne. Togskinnerne løber på bredden af den mest legendariske strækning af Rhinen, med vinterrasser på de stejle skråninger, middelalderborge, landsbyer, og ikke mindst den mytiske Lorelei klippe.

Panorama-rejse
langs Rhinen

Nyd to dage i Heidelberg, en af de smukkeste og mest velbevarede byer i Tyskland. Du bor i hjertet af den historiske bymidte. Næste morgen kører en bil med chauffør dig til banegården og dit direkte tog til Alperne.

To dage
i Heidelberg

Grindelwald er en lille bjergby som ligger med nogle af Alpernes mest legendariske bjergtinder som sine nærmeste naboer. Uanset dit ambitionsniveau er potentialet for aktiv ferie enormt, for vandrestierne er mange og panoramaerne altid i særklasse.

Bo i hjertet
af Alperne

Rejser med Europas højeste jernbane til 3400 meters højde. Vi byder på en dagsudflugt højt op ad Jungfrau, hvor du spejder ud over en mægtig gletsjer og næsten kan række ud mod de hvide bjergtinder omkring dig.

Udflugt til
Europas tag

Togrejsen dag for dag

Fold bjælkerne ud og få alle detaljerne med.
Udvid
1
En nat i Hamborg

Rejs på første klasse
til Hamborg
………………………………………….

Få serveret
elegant afternoon tea ved
ankomsten til hotellet i Hamborg
…………………………………………
Bo på det klassiske
design-hotel Reichshof lige ved
banegården

adwa

2
Langs Rhinen til Heidelberg

Rejs på første klasse
på ICE tog med spisevogn
direkte til Heidelberg
………………………………………….
Ankom direkte til
centrum af Heidelberg,
den måske smukkeste by
i hele Tyskland
………………………………………….
Bo på historisk hotel
i hjertet af den historiske bymidte
………………………………………….

Heidelberg

3
Mod Alpernes hjerte

Bliv kørt fra hotellet
i bil med chauffør til
banegården i Mannheim
………………………………………….
Stig ombord på første klasse
på ICE tog med spisevogn
………………………………………….
Kør direkte til Interlaken gennem Schweiz
smuk rute med søer og bjerge
………………………………………….
Skift let til bjergbane det sidste stykke
………………………………………….
Se nordsiden af mægtige Eiger
tårne sig op over dig, som du
nærmer dig Grindelwald
………………………………………….
Bo på klassisk firestjernet hotel
i hjertet af Grindelwald
………………………………………….

4
På toppen af Europa

Tag på dagsudflugt med
Europas højeste jernbane
………………………………………….
Kør i tunnel gennem
Eiger-massivet til
3400 meters højde
………………………………………….
Stig ud på endestationen
med panorama over
gletsjer og hvide tinder
………………………………………….
Drag på let og sikker
vandretur over gletsjer
til nærliggende bjergbestigerhytte
………………………………………….

Jungfrau

7
Hjemrejse med fly

Kør med bjergbane ned i dalen
………………………………………….
Skift til tog mod Zurich lufthavn
………………………………………….
Flyv hjem
………………………………………….

Se dine hoteller og få din personlige rejseplan

Indtast din ønskede afrejsedato og se
vores hoteller på netop dine dage.
Og hent din personlig rejseplan.

”Rejsens højdepunkt er Europas højeste jernbane som bringer dig på dagsudflugt til 3400 meter over havet, med panorama over gletsjer og hvide tinder.”

Oplevelserne begynder i det øjeblik, du ankommer med DSB fra Danmark til Hamborg ved frokosttid. Et par minutter senere træder du ind i den elegante lobby på klassiske Hotel Reichshof, hvor du har et værelse for natten. Hotellet serverer straks en lækker High Tea med sandwiches, scones og kager. Om aftenen byder vi på en cocktail i hotellets bar.

Heidelberg: Midt på eftermiddagen ankommer toget til Heidelberg – en af de smukkeste og mest velbevarede byer i Tyskland. Du bor to nætter på et hotel midt i den historiske og nærmest bilfri bymidte. Heidelberg er ikke stor, så du kan sagtens spadsere over den fine bro over Neckar-floden, udforske de smalle stræder, nyde udsigten fra slotsruinen højt over byen, og nyde en drink på den fine, levende plads lige ved dit hotel.

Til Schweiz: Næste morgen venter en bil med chauffør foran dit hotel på at køre dig til banegården i Mannheim, hvorfra et direkte ICE tog med spisevogn kører dig direkte til Interlaken i Schweiz. Du rejser naturligvis på første klasse. Glæd dig især til turens sidste halve time hvor toget kører langs turkise bjergsøer og de hvide bjergtinder kommer stadig nærmere. I Interlaken skifter du let og hurtigt til den lokale bjergbane, for nu skal du op i højder, som et almindeligt tog ikke kan klare. En meget flot halv time venter dig, og højdepunktet er når Eigers frygtede og enorme nordside tårner sig højt over de bølgende bakker. Når du ankommer til Grindelwald ligger dit hotel for de kommende fire nætter få meter fra byens lille banegård.

Grindelwald: Denne lille bjergby ligger med nogle af Alpernes mest legendariske bjergtinder som sine nærmeste naboer. Uanset dit ambitionsniveau er potentialet for aktiv ferie enormt, for her vrimler med vandrestier med betagende smukke panoramaer. De lokale svævebaner og bjergbaner kan også bringe dig på udflugt til Lauterbrunnen, Europas måske smukkeste dal, og til bjerglandsbyen Mürren der klamrer sig til en naturlig balkon højt over dalen. Har du børnene med, byder Grindelwalds lokale bjerg på zip-line bane og andre sjove aktiviteter. Vi skal hilse og sige, at de også kan få pulsen op hos voksne.

 Jungfrau: Rejsens bogstaveligt talte højdepunkt er rejsen med Europas højeste jernbane. Fra Grindelwald tager du først med svævebane tæt langs Eigers skræmmende lodrette og høje bjergside, og stiger så ombord i et tog, der gennem en lang og stejl tunnel bringer dig op til endestationen i vilde 3400 meters højde. Udsigten fra Europas tag byder på panorama over en mægtig gletsjer og nogle af Alpernes højeste tinder. Hvis du har mod på en vandretur, er der endda lavet et sikkert spor over gletsjeren, hvor du på en lille time kan nå frem til en bjergbestigerhytte og en velfortjent kop kaffe eller varm chokolade.

Hjemrejse: Du kører med bjergbane ned til Interlaken og derfra med tog til Zurich lufthavn og dit fly hjem til Danmark.

Få det hele på print

Vi har lavet en brochure, der er lige til at printe. Her finder du alle højdepunkter, en dag-for.-dag rejseplan, og en oversigt over alt, hvad rejsen inkluderer.

Se et udvalg af vores hoteller

Du bor på charmerende, personlige og perfekt beliggende firestjernede hoteller, som Silver Tray har nøje udvalgt. Når vi kender din ønskede afrejsedato, sender vi dig informationer om de skønne hoteller, du kommer til at bo på.

Schweizerhof

GRINDELWALD: Schweizerhof er uden tvivl Grindelwalds største og fineste hotel. Det er bygget i en elegant og samtidig hyggelig alpinsk stil, som er typisk for hoteller i dette område. På hotellet kan du nyde en overdådig panoramaudsigt over Eiger-bjerget, en lækker indendørs pool og ikke mindst hotellets yderst lækre gourmetkøkken.

Zum Ritter St. Georg

HEIDELBERG: Dette klassiske hotel, centralt beliggende i Heidelberg, er fyldt med masser af historisk charme. Hotellet ligger på en af byens mest centrale pladser, og er intet mindre end det allerbedste hotel, der overhovedet kan opdrives i Heidelbergs charmerende, gamle bydel.

Reichshof

HAMBORG: Reichshof er et moderne indrettet hotel, beliggende i et klassisk fint hotel fra starten af det 20. århundrede. Især hotellets lobby er overdådigt indrettet med smukke designmæssige perler og en helt unik stemning. Det firestjernede hotel ligger bare 30 meter fra banegården, og dermed også i gåafstand til alt, hvad der er værd at se i Hamborg. Vi anbefaler, at du prøver hotellets historiske cocktailbar og elegante restaurant.

Se dine tog

ICE langs Rhinen

ICE er et af Europas mest komfortable højhastighedstog, og her venter en af Europas fineste panoramatogrejser nord for Alperne foran dig.  Du sidder selvfølgelig på første klasse i spisevognen, hvor du som første klasses-passager endda kan bede om at få serveret din bestilling ved dit sæde. I de næste par timer følger togskinnerne den mest legendariske strækning af den store flod, med vinterrasser på de stejle skråninger, middelalderborge, landsbyer, og ikke mindst den mytiske Lorelei klippe.

ICE til Interlaken

ICE er et af Europas mest komfortable højhastighedstog. Du sidder naturligvis på første klasse i spisevognen, hvorfra du kører direkte til Interlaken i Schweiz. Glæd dig især til turens sidste halve time hvor toget kører langs turkise bjergsøer og de hvide bjergtinder kommer stadig nærmere.

Jungfrau Bahn

Europas højeste jernbane er Jungfaru Bahn, og et af rejsens absolutte højdepunkter. Toget bringer dig, gennem en lang og stejl tunnel, op til endestationen i vilde 3400 meters højde. Herfra kan du nyde udsigten fra Europas tag over en mægtig gletsjer og nogle af Alpernes højeste tinder.

Begynd at planlægge din rejse nu

Prøv Silver Trays planlægnings værktøj. Vælg dine hoteller, skræddersy rejsen til perfektion, og del den med familien

Disse togferier kan måske også interessere dig

AlperneRundrejse
Alpine
Panoramaer
Fem panorama-tog
8 nætter | 23.500 kr.
AlperneLuksusRundrejse
Alpin Luksus
Oplev Glacier Express
på Excellence Class
7 nætter | 25.800 kr.
LuksusRundrejseTog fra Danmark
Highland
Adventure
Skotland flotteste panoramaer
11 nætter | 26.500 kr.

Få nyheder og togrejser i særklasse

Kom først til gode tilbud på rundrejser og storbyferier. Få inspiration til togrejser i særklasse. Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du kan til hver en tid afmelde dig igen.
Privatlivspolitik