Historisk vingesus

Når du besøger en by, oplever du en enkelt side af historien. Men på en togferie kan du opdage hele kapitler. Flere af Silver Trays rejser er bygget op omkring historiske temaer, hvor du virkelig fornemmer, hvordan svundne imperiers kultur stadig breder sig over nutidens grænser, eller hvordan kontinentets store floder har skabt en række af Europas store kulturskatte.

Du kan fx rejse fra Sevilla og Cordoba til Tanger og Marrakesh, og opleve, at nok er der tale om lande på to forskellige kontinenter, men de er stadig bundet sammen af deres fælles arvegods fra de mange århundreder, hvor det mauriske rige bragte islamisk kunst og viden fra Nordafrika ind i Spanien.

Du kan også rejse fra Rhônes udløb i Middelhavet til dens kilde i hjertet af Alperne, og se hvordan nogle af Europas smukkeste byer er blevet næret ved denne mægtige flod. Eller du kan på tilsvarende vis rejse langs Rhinen og Donau. Vi har også historiske togferier gennem Østeuropas glemte kongeriger, hvor gamle hovedstæder i forhenværende imperier stadig stråler af den magt og rigdom, som de engang troede var deres til evigt eje.

Og endelig tilbyder vi en fascinerende rejse gennem det Østrig-ungarske rige, hvor Habsburgerne sørgede for, at elegancen og pragten fra Wien nåede ud til byer som Trieste, Ljubljana og Budapest. Denne rejse slutter i Venedig – en af de få byer, som ikke mente at have behov for østrigernes hjælp til at forbedring, og det havde de jo nok ret i.

Du har sikkert aldrig hørt om Olomouc, men engang var det en mægtig hovedstad

Rejser ind i historien

Her fører sporet dig til glemte riger og store kulturskatte fra svundne tider

Rundrejse
Fra Sevilla til Marrakesh
Oplev maurernes rige i Andalusien og Marokko

Få nyheder og togrejser i særklasse

Kom først til gode tilbud på rundrejser og storbyferier. Få inspiration til togrejser i særklasse. Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du kan til hver en tid afmelde dig igen.
Privatlivspolitik